Fény utasok!

Fény utasok!

A napból kiszakad egy izzó tüzgolyó. rengeteg idő telt el mire lehűlt annyira hogy elinduljon az élővilág. Létre jött a víz! Elkezdtek fejlődni az élőlények. És mikor fejlődni kezdett az ember elindult valami. Egy nagyon érdekes dolog. Intelligenciája egyre nagyobbá vált.
Meghaltak a régiek, jöttek az ujjak. És egyre több tudással, készséggel.

De egy valami közös bennük és bennünk. A szeretet!
Létrejött az érzelem. Szeretni valakit valamiért.
Először még nem tudták mi ez. De évszázadokon át kezdtek egyre felismerhetöbbé, és tisztává válni ezek a bizonyos érzések. Sokáig nem tudták leírni, azt hogy mi is az, amit éreznek.
Csak annyit hogy ez egy nagyon jó dolog, és gyógyító.

A szeretet, ami szép és jó, söt gyógyitó, és ő maga a fény.
Hogy kinek mekkora erejű a fénylény energiája, az attól függ mekkora szeretet, van benne, lelkében. A szeretet világítja be az egész életed fénypontját.
A napból jöttünk! És még bennünk él a nap tüze, fénye, energiája.

A növények is a nap energiájától nőnek nagyobbra. Jó kell nekik a víz is. De vannak növények, amelyek jobban csak napfényt igényelnek. Ahogy haladunk évszázadokon át. Egyre gyengébb a nap tüze bennünk. Egyre gyengébb fénylények vagyunk. Kihunyoban vagyunk.
Egyre több a hideg ember, akik csak átsiklanak az élet felett tudattalanul.
És főleg, anélkül hogy tudnák, hogy mindannyian fénylények vagyunk. Fény utasok.

A 90 enes években kitört az ufóláz! És bizonyos beszámolókból azt lehet kivenni, hogy az ufók genetikai rokonaink. És főként fénylények. Az egyik hölgyet mikor elrabolták. A hölgy kérdezte töllük hogy találtak rá? A lények azt mondták. Fényt láttunk!

Ha megérted a fény titkát! Rá jössz, hogy sokkal nagyobb energiaforrás van a kezünkben, mint gondolnánk. Utazunk életeken át! És mindezt fénylényként. Fény utasokként utazgatunk a világ minden pontján! Egy infravörös látcsővel láthatjuk, azt hogy milyen fényforrást bocsátunk ki.
Auralátó szerkezettel láthatjuk auránkat, szineit, elváltozásait.

A legnagyobb gyógyító eszköz a szeretet! És abban van a legnagyobb fény. Abban van minden remény. Csillogás! És az energia szinted ettől az érzéstől válik fényesebbé. A szeretet dimenziója nyitja meg számodra a fénylények kapcsolatát. Akkor fogod látni azt, amit szabad akarattal soha. Mert jobb átérezni és átélni mindent, mint kimondani. Ha a szereteted elég erős! Képes vagy meggyógyítani egy súlyos beteg embert! Mert feltöltöd a fényét friss fény energiával.

Mindenkinek más és más fényű a kisugárzása. Minden az életeden, annak sorsától, és minden apró váltózásaitól függ. Amilyen életet élsz! Olyan fénye van a lelkednek.
Fénylényként nem biztos, hogy pozitív fényt sugárzol magadból.
Hiába vakit a fényed, ha tele van gyötrödéssel, bánkodással, betegséggel, gyülölettel.

Minden éjjel valahányszor pihenésre kényszerülünk! Friss fényforráshoz jutunk. Lélekben fényként repülünk, tudattalanul, és minden erőltetés nélkül. Reggel ébredés után, kipihenten üdén rezgünk! És bizony jól esik a napfény! Jól esik, mert ismerjük, és vágyakozunk a fényélet után.
Mert bizony Fény utasok vagyunk!

Címkék: