IGEN!Nyertem!

Nah hát ezt el sem hiszem! Az elmúlt hetekben folyamatosan nyerek és nyerek!:)
Utazáshoz kértem egy fél literes üdítőt a meleg miatt. Azt mondtam, mindegy milyet kapok. Aztán útközben vettem észre, hogy lehet vele nyerni. Egyből éreztem, hogy nyertem, és beküldtem az sms-kódot. Jött is rögtön a válasz sms: Gratulálunk Ön nyert!
Nem nagy valamit:) Egy telefonos játékot. :) De tudtam, hogy nyerek, és azért küldtem be. Soha azelőtt ilyet nem csináltam, mert hülyeségnek tartottam az ilyen játékokat, hisz kicsi az esély a nyerésre. Nos, megnéztem, vagy 10 országban folyik a játék, és 100.000 ilyen nyeremény volt. Nem sok esély volt a nyerésre, de éreztem, mit több: tudtam, hogy nyerek!!!
Aztán pár napja találtam egy nagyon kedves oldalt. Ezoterikus portál, ahol épp nyereményjátékot hirdettek. Namondom, ezt megnyerem! És ma jött is a válasz, hogy: Örömmel értesítjük, Ön nyert egy ingyenes energetizáló kezelést!
Azta! Igen! Éreztem és tudtam! Kétszer próbáltam szerencsét, és mind a kétszer nyertem! :):)
Lehet, mostmár lottóznom is kéne ;)

Köszönöm, hogy meghallgattatok:)

hajnallány

Címkék:

HozzászólásokNagyon-nagyon gratulaaaa....... :))))))))) Zseni vagy!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huSzuper! Nyerünk, vonzunk! Így köll csinálni! Hajrá!:-))

Én is akarok nyerni :D.:-)
örülök hogy a vonzás törvénye működik nálad remélem nálam is bejön :-)Nekem soha nem volt 5db

Nekem soha nem volt 5db találatom.Vmit nem jól csináltam,mert 4db ,1 szelvényen, 1db a másikon.Sajna 6-os lottó volt.Kb 3 hétig memorizáltam hogy az 5-ös és 6-es lottón akarom nyerni a teletalálatot.
Lehet, a titok titka, a lazán és könnyedén?Előtte napokig eszemben volt, vennem kell lottót,aztán meg volt az az érzésem most kell bemennem venni.Úgy éreztem középen vannak az x-ek helyei.Amikor húzták,volt minden szám húzása közben érzésem,hogy "ez is megvan".Tudom és érzem azóta is, amikor a vasárnapi ebéd közben 1db szám közben illett az anyósomra figyelni,el is ment a 6.szám.Ha valakinek segit a példám,használja,én próbálom fejleszteni,amikor úgy érzem majd.

A dolgok alapvetően egyszerűek,a többi meg ..................Titok.