Megváltózott Idő, és dimenziók!

Megváltózott Idő, és dimenziók!

Elgondolkoztál már? Azon hogy minden, amit leirunk, megjelentetünk, és közhírré teszünk. Megváltoztatja az idönket. Megváltoztatja az életsosunkat. Megváltoztatja a dimenziónkat. Minden, amit teszünk ki hatással, van a jövönkre. a tiédre! Az enyémre. Kis emberek vagyunk. De van valami, ami nagyobbá tesz bennünket. A szabad akarat! A szabad jogok. Hogy elmondhassunk mindent, ami bánt bennünket. Kiteregethetjük kártyáinkat. És csak azok nem kerülnek be a történelembe, akik nem adnak különösebb hírt magukról.

Vajon 50 év múlva még mindig visszanézhetjük mindazt, amit mi alkottunk?
És kihatással lesz a jövőre? Véleményem szerint igen!
50 év múlva, amikor valaki újra elolvassa ezeket a sorokat.
Minden, amit teszünk, Bármi legyen az. Rossz vagy jó, a lényegen nem változtat. Mely szerint elindítottunk mi kis emberek valamit. A jövőben egy új generáció olvasni fogja müveinket. És mégha egy szerencsétlen ember is vagy, és ha írtál valamit. Vagy tettél valamit, ami nyomot hagy magad mögött. Legyen az Internet vagy bármilyen megnyilvánulás. A lényeg hogy elindítottál egy láncreakciót.

Ha én a jövőben elindítom a saját tudományos oktatási programomat. Az megváltoztat valamit a jövöben. Az egyik! Sok ember hallani fog rólla.
A másik Hogy ezzel máris megváltoztattam a jövő dimenzióját.
Mivel egy egyszerü kis emberke vagyok, az a célom hogy több legyek, ami vagyok.
Több legyek, mint amit kaptam ettől a nyavalyás élettől.

Amikor a hírekben brutális gyilkosságról esik szó! Máris megváltozott a jövő.
Vagy ha véletlen megnyered az 5 őst a lottón.
Mi van, ha nem is neked kellet, volna megnyerned? Mi van, ha nem is neked kellet, volna meghalnod? Mi van, ha nem is neked kéne börtönben ülnöd más véget?
A jövő mozgásban van! Még nem alakult ki. Mi alakítjuk ki!
Minden cselekedetünk befolyásolja a jövőt! Ezért ésszel kell játszani az életünkkel.
Főképpen a terveinkkel. A terveink nekünk hoznak hasznot. De tönkre tehet másokat. Mások tervei nekik hoz hasznot! De a mi életünk megy tönkre.

Minden egyes perc eltöltése, legyen ez akárhol. Befolyásolja a jövőt.
Befolyásolja a jelen dimenziót. Mindössze akár egy percen múllik az életed.
Vagy mások élete. Szerencséje, életsorsa. Mindennek oka van. Ha elindulsz, lehet, hogy azért indulsz el, hogy meg mensd valakinek az életét. Vagy pedig véletlen úgy alakítod az életkörülményeidet, hogy belehajszolod magad egy nagyon rossz helyzetbe. A felismerés utólagos. Az már nem old meg semmit. Föleg ha már késő.

Egy érdekes dolog, ami ellent mond a dolognak. Egy állítólagos karma.
Amit sokan úgymond úgy neveznek, mint életek! Élet sors stb.
Sokszor történnek érdekes események, ami sugall az emberekben valamit.
Hogy semmi nincsen véletlen. Mintha ez az egész meg volna írva.
Na itt a lényeg! Én viszont úgy vélekedem, hogy én biztos nem vagyok megírva.
Én át akarom törni a falat! Például! Hol van az megírva, hogy én nem lehetek gazdag? Nem lehetek szerencsés, nem lehet híres. Mert nem ez van meg írva az én karmámban.

Na én erre azt mondom. Én nem foglakozom, azzal hogy mi van nekem meg írva.
Én azt akarom megvalósítani, amit elterveztem. Ha nincs megírva nincs meg írva.
Majd meglesz! Majd én megírom és meg is valósítóm.
Én magam fogom a karmámat átirni. Én nem tudom elfogadni azt, amit az élet volt kegyes nekem rendelni. Én is lehetek híres! Én is lehetek szerencsés. Sőt nem csak én! Te magad is. Csak elszántság kérdése az egész. És természetesen tenni is kellene érte valamit.

De a lényeg minden féleképpen az. Hogy valami nyomot hagyni kell magunkból a jövőre. Nem kéne, hogy csak egy silány leélt életre keljen emlékeznünk.
Sok terve van az embernek. És ez addig él benne, amíg él.
Életünk hossza a tervektől függ! Ha sok terved van, akkor az életed is hosszú lesz.
De ha kiégettség kerülget, vagy egyszerűen tudat alatt, már nem vagy a régi.
Akkor már sebezhető vagy! Ne feled mindig a remény hal meg utoljára.

Vegyél erőt magadon! Változtasd meg az életed! Írd át a karmád!
Ne fogad el azt, amit nem akarsz. Ez csak azt mutatja, hogy elterelik az igazságot előled. Kelj fel és járj! Kelj fel és menj, tedd helyre életed!
Itt az idő, hogy végre megérsd azt hogy neked is lehet jobb az életed. Neked is lehetnek sikereid. Te is lehetsz híres. Lehetsz egy fontos személy.
Mindössze csak akarnod kell, hogy megváltozzon a karmád.
Te irányítasz mindent. A te tudatod, és eddigi hited nem engedte, eddig hogy tisztán láss. Nyisd Ki a szemed és láss. Ne add fel. Én sem teszem!

Címkék:

HozzászólásokAlfnak - Echnic

köszönöm hozzászólásod.Udv !

Tobb legyek, mint aki vagyok…mint amit kaptam ettol a nyavalyas elettol……

Ha nem ezt kaptad volna, ma nem ilyen lennel. Ha ma nagyszerunek erzed magad, akkor eddigi eleted ajandek volt, mert altala valtal olyanna, amilyen most vagy. Ha nem ugy tortenik, most nem publikalsz, nem torod a fejed mas megoldason, csak eled a szurke hekoznapok szomoru valotlansagat. Te lehet kicsit tobbet kaptal nyavalyabol, de ez altal nagyobb erore is tettel szert, hisz tulelted. Mi itt a gond?
Mi van ha nem….de . az ugy van jol. Megha nincs is ra epeszu magyarazat. Valakinek olyan feladat jut, amilyen, te nem mondhatod, hogy epp nem neki kellett volna, az az o elete.

„”A terveink nekünk hoznak hasznot. De tönkre tehet másokat. Mások tervei nekik hoz hasznot! De a mi életünk megy tönkre”” ha ez igy lenne, akkor elegge kifordulna a vilag magabol. Hogy mas mit tervez, az egy dolog, de hogy en bele lepek e, vagy nem, azt en dontom el. Ha pedig megis ugy tortenne, hogy ram lenne befolyassal, akkor az azert van, mert valamit ismet fel kell ismernem, at kell latnom, meg kell ertenem. De mindig en dontom el, hogy mit akarok megtanulni, mivel ellenkezem meg, es azt kapom. Mindenki maga alkotja a sajat valosagat, a sajat dimenziojat.

Az utolagos felismeres akkor nem oldana meg semmit, ha maghalnak a felismeres elott, vagy kozben, vagy akarmi. Az utolso, eletunk legnagyobb felismeresekor ugy gondolom, lehet meghalunk, de addig minden felismeres kozelebb visz magunkhoz. Az elet ugy adja a dolgokat, elenk hozza talcan a felelmeinket, de ha felismerjuk, akkor meg is oldjuk egyben.

Karma , sors. Van. Es akkor mesz rajta vegig, ha nem hallgatsz magadra, es sodor az elet. Ha felismersz, akkor valtoztatsz rajta, es akkor magad irod meg. Nagy ero van benned, de kello alazat nelkul nem fogod attorni a falat, mert valamiert nem tisztelt valamit, ami az elet.

Ki nem hagy nyomot a jovore ? ez kerdes? Mi a silany? Miert silany? Ja, hogy neked az az elet az lenne . Igy ertem. De szembe mesz magaddal. Harcolsz. Magad ellensege vagy. Jo jatek. Kicsit sok energiat felemeszt, de nagy ivet lehet belole kovacsolni. De senki elete nem silany. Mert lehet Rozsi neninek senkije sincs, penze se, meg semmi, de van egy kutyaja, es az a kutya egy nap megharap valakit, akit ez miatt nem ut el egy auto, es jovore ez az ember feltalalja, megfejti a vmit, es akkor Rozsi neni mar benne van ebben. Senki elete nem ertelmetlen ezen a foldon. !!! Mindenki es minden ertekes, es egy dolgot kepvisel, a letezest, az aramlast, az eletet ! Lazulj, oldodj .......

Ne fogad el, amit nem akarsz. Igen, ez vagy te: ) ez jo. Ez hatalmas szikra. De vigyazz, mert amit nem akarsz, megkapod, es azert, hogy megtanuld elfogadni. Ha boldog szegeny vagy, te vagy a leggazdagabb: ) es azza is valsz. De az elet ezeket a faltoro szarvakat le fogja torni, inkabb elozd meg, es fogad el a falat, igy leomlik az.

Feladtam, es latok . Feladtam minden hitet, es hit lettem. Mikor a legmelyebben voltam, akkor valtam kepesse a magassag megismeresere.
Te jo ember vagy, megis valami dac, harag, vagy duh jon le. Uralkodni akarsz embereken, hogy majd te....megvezetni oket, apro cselekkel.

Igy nem fog menni. Vagy ha igen, sokkal kisebb taborod lesz, mintha feladnad ezt a dolgot, es pusztan csak csinalnad, abban az eletbizalom szemleletben, hogy ha jol csinalom, barmi lehet. Amikor nagyon meg akarsz gyozni valakit, akkor meg magad nem gyozted meg.

Tudni tudod, csak meg nem eled. De jo uton vagy, szerintem.