Mit szeretnél még látni ezen az oldalon?

HozzászólásokSzeretnék látni Pránanadik

Szeretnék látni Pránanadik címét, hogy hova lehet menni utazni, illetve hogy fix áras-e a hely vagy karitatív alapú ( úgy értve hogy mindenki a sját anyagi helyzetének megfelelően eldönit mennyit tud szánni rá, teljesen ingyen egyértelmű hogy nem lehet hiszen reneeg munka van mögötte, de így a szegény emberek is kapnának eséélyt hogy eljussanak utazni nem hiszem hogy ezzel bárki visszaélne)Admin

A reklamokat, egy helyen, lennt az oldal legaljan!
Igy az oldal kepe is igazodna ahhoz, amiert letrejott.
Ha gondolod!

Szeretettel,
felebaratCSODÁKAT!

***RÁNTOTT HÚST SÜLT

RÁNTOTT HÚST SÜLT KRUMPLIVAL:):)ajánlom

Régóta olvasgatom a Titok oldalt, amikről írtok, de ma hozzá kellett szólnom. Nagy érdekes dolgot olvastam ma a Szabó Eszter blogjában. (szaboeszti.hu)ha tehetitek, nézzétek meg, mindenkinek ajánlom, úgy tűnik, hogy egyszerű logikával, lazán, minden kétséget kuzáróan bizonyítani tudja a Titok létezését. Nagyon érdekes és vices olvasmány, okos ez a lány, érdekes, amit ír. Sok titokkal kapcsolatos könyvet olvastam már, de ilyesmiket egyikben sem hallottam még, szerintem nagyon érdekes.
Gondoltam, hatha titeket is érdekel, mert szerintem lenyűgöző.
Én azt a blogot szívesen olvasgatnám itt.SZIASZTOK!-FOTOALBUM-LÉTREHOZÁSA-NAGYON JÓ lenne-)))))))))

SZiasztok! Nagyon jó az oldal! Amit én hiányolok hogy nem lehet fényképeket föl rakni,csak egyet,jóóóó lenne ha lehetne fotoalbumot létrehozni,és jó lenne ha lehetne egymással chetelni,de annak is örülnék ha föl lehetne irni az msn-cimet,meg mondjuk ilyen hogy bemutatkozás:ilyen is lehetne a neveknél!!! Deeeeee anugy nagyon jóóóó oldal........pusziHozzászólások nyomonkövetése

Sziasztok,

Evelyn-hez hasonlóan én is örülnék, ha nyomon lehetne követni, hogy mire reagáltam, arra ki mit reagált, stb. Nem tudom, hogy ez technikailag mennyire megvalósiitható vagy sem, de klassz lenne. Én is sokszor vagyok úgy, hogy egy naplóbejegyzésre iirok valamit, amire érdekelnének a reakciók is, de a sok bejegyzés miatt már el is felejtem, kinek a naplójába iirtam valami hozzászólást. Sokszor ezért sem válaszolok, mert nem tudom, mit és hova iirtam.

Szóval ha lenne valami olyan lehetőség, hogy lássam, kinek a blogjába iirtam, vagy azóta frissült-e a blog, az nagyon jó lenne ;)

Köszi, hogy elmondhattam :)
T.Kedves Titoktársaim....

Hiányolok kép arhívumot.Ezt én úgy gondolom hogy a szép látnivalókat amit fotózunk elküldhetnénk
egy blogba.Én most jártam Ukrajnába,ott voltam egy 256-ha-os természetvédelmi területen/nárciszmezőn/.Összefüggő 1-2 focipálya nagyságú területekben.CSODÁLATOS!!élmény volt.
Szívesen megosztanám Veletek is. A DZSIN legyen Veletek. Tejesüljenek kívánságaitok.... Üdvözletem küldöm..LaciSziasztok!

Most hogy igy olvasgatok vissza látom valaki felvetette a chatelés lehetőségét.Pl én is örülnék neki.Még új vagyok és nehezen kapcsolódok be régi ismeretségekbe, beszélgetésekbe. Viszont szerintem hirtelen felvetett témákról épp amig csak ráér az ember jó elbeszélgetni.Bár nem vagyok egy chatelő mániás, de egyszer igy sikerült valakivel egy ebédszünetnyi nagyon jó dolgot megbeszélni. Juditkosár

ez a kosár jó ötlet, nekem is tetszik. remélem kivitelezhető, akkor megcsináljuk...kosar

Szeretnek egy un. kosarat,amibe az irasokat olvasgatva bedobhatnam azt amire valaszolnek,es ezt kesobb is megtehetnem.Sajat kosaram cimmel (pl.) barmikor kozvetlenul elokereshetnem a felretett irasokat.Igy nem veszitenek el senkit.Es termeszetesen a kosarat uriteni is lehet
Koszonom,hogy elmondhattam.Üdvözletem.

Nagyon jó ötletnek tartom!!Még több jó ötleteket tudnánk cserélni.Elmondhatnánk milyen jó dolgok
történtek velünk,barátainkkal.Köszönöm hogy találkozhattam Veled.Minden JÓT kívánok Neked
és Szeretteidnek. Üdvözletem.Laci Andornaktályáról:)

Sziasztok! Amit én hiányolok erről az oldalról, hogy legyen egy kedvencek tár, ahová össze lehetne gyűjteni azokat a cikkeket, amik számomra fontosak és tudom, hogy még elő akarom őket venni néhányszor, hogy tanuljak belőlük. Ha ez megvalósítható lenne......
Millió ölelés nektek!Nekem nagyon hiányzik...

...egy chatelési lehetőség, mert ma is itt látom az éppen online barátaimat, olyan jó lenne hozzájuk szólni, vagy csak köszönteni őket!!!! Olyan frusztráltnak érzem magamat ilyenkor...itt vannak, de elérhetetlenek. Tudom, írhatnék levelet...de arra nincs mindig időm. Ezen kívül számtalanszor olvasok és hozzá is szólok támákhoz, de napok múlva hiába keresgélem, nem találom...tudom, a hiba az én készülékemben, vagy bennem van:))))
Más nem hiányolta ezt a lehetőséget itt???? Elfogadom, ha leszavazzátok csak akkor indokoljátok meg lécci, hogy miért????
Köszönettel és hatalmas öleléssel:))))))))))))
Evelyn:)Kedves Berenice!Kedves Mindenki! Elolvastam

Kedves Mindenki!
Elolvastam a könyvet (többször is), megnéztem a filmet - úgy érzem értem, amiről szó van.
Gondom, a vonzás törvényével kapcsolatban az elfogadással van. Hetek óta szenvedek, mint egy kutya, mert egyáltalán nem tudok semmilyen jó érzést magamban fenntartani.
Szóval, beszéljünk már a "hogyan"-ról! És ha lehet ne úgy, hogy ekkor és ekkor Budapesten lesz egy tanfolyam x forintért, mert bizonyára sokan még abban a helyzetben vannak, hogy ez túl messze van és túl drága. Biztosan ez egy átmeneti állapot, de egyenlőre így van.
Ha valaki érzett hasonlót közületek és van valami jó ötlete, kérem írja meg!
Üdvözlettel: BereniceKöszönöm

Köszönöm kedves Admin! tökéletesen igazad van, Ha 27-28-án Pécsett leszel, leírni nem tudom, talán szóban, hogy mi az ami mindezeket leirattaja velem. Tudom elméletben mit és hogy kellene, de ami kialakult fizikai és nem tud elmúlni, azzal mit kezdjek? ez a problémám, mert szeretnék tökéletes egészséget.
Szeretetel AnnanellyIstvánnak FG

Kedves István, most találtam rá leveledre, bocs. Adminnak valóban igaza van. Tanulnom kell a tikot.Drága István, aki Fiatalon vagy gazdag máris! :))

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."

Én is kérhetem a meglepit amit kedves társainknak küldesz?
Megkaptam a tegnapi leveledet, és nagyon sok szeretettel gondoltam Rád, mert jól esett figyelmességed, hogy Én jutottam eszedbe. Vagyis, hogy eszedbe jutottam én, az egyszerű Anikó, aki szeret itt lenni, és szeretve van általatok is. És ettől valahogy még ragyogóbb és fényesebb lelkem, és szívem. Ezért is választottam javaslatotokra a Ragyogó nickemet. És tudom, m indannyian egy-egy ragyogó drágakövek vagyunk. Ám az Út, a Tao szürke pora, hagytuk, hogy megkoptassa fényét e gyémántnak. És hála Adminunknak, ezt az oldalt létrehova, most porolgatjuk a port mindannyiunk gyémánt lelkéről!

Szépséges napot kívánok Nektek, fényes szeretettel: Anikó, a Ragyogó!Annanellynek + Weronika + Admin

Elsősorban Annanellynek üzenem, hogy kérek szépen privát levelet egy postai címmel. A többit nem árulom el, legyen meglepetés. Jó? :)))

Sok igazság van azokban a szavakban, amit Admin barátunk írt. Én is egyetértek vele, hogy ne is beszéljünk arról, amit nem akarunk, hogy az életünkben legyen. De azt hiszem erről már korábban leveleztünk mi is.

Wero, úgy van, ahogy mondod. :)

FiatalonGazdagon / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"Kedves Imre

Én egy fórumban azt említettem meg Tünde felvetésére reagálva,
( élőben is megoszthatnánk a termetéseinket )
hogy két hetente tarthatnák klubot,
ahol mindenki elmondhatja mi történt vele, a sikereket amit elért.
Senki nem reagált...
Remélem most többekhez eljut a gondolat!
"Ahogy mondom úgy van!" ugye Csillagvirág? :o)
öleléssel
YvettTökéletesen 1et értek!!!!

Tökéletesen 1et értek!!!!Kedves Ragyogás!

Melyik javaslatod nem talált meleg fogadtatásra? :)Kedves Annanelly!

Köszönöm az észrevételt, részben én is osztom a véleményedet, pont ezért vetettem fel, hogy több sikertörténetet kellene látnunk, mert pont ezek segítenek sokaknak, ezekből lehetne tanulni... azóta sem nagyon jött még :) A tréningek szerintem hasznosak, persze akinek másra van szüksége az ne menjen :) De az oldalon sokkal több a találkozó, és ingyenes szerveződésű program (dobogókő túra, biciklitúra, ölelgetés) mint a fizetős program, és mindenki eldöntheti hogy melyik érdekli... Szerintem ez is hozzátartozik, úgyanúgy, mint az, hogy itt beszélhessünk egymással. Azért remélem, hogy Te is segítőkre találtál itt. Ha hiszel benne, akkor minden sikerülni fog amit szeretnél, mert képes vagy rá! :))

És hadd mondjak el én is valamit, amit nálad észrevettem: sokszor olvastam már a bejegyzéseidet, és mindegyik negatív hangulatot tükröz, illetve azt, hogy vágysz a szépre és a jóra, de közben azt is mindig hozzáteszed, hogy ez csak egy jövőkép, mert idézlek: "én még küzködök, a betegségeimmel". Ameddig ezt gondolod, ameddig ezt írod, addig küzdeni fogsz. Abban a pillanatban hogy elengeded őket, el fognak tűnni. De te még mindig ragaszkodsz hozzá, hogy betegségeid vannak. A Titok pont arról szól, hogy át kell élned azt, amit el szeretnél érni, érezned kell, hogy egészséges vagy és boldog, és máris megszűnnek. Te nem csak azt gondolod hogy betegségeid vannak, hanem még le is írod nekünk, ezzel több száz ember, aki olvassa ezt, a betegségedet erősíti. Mondd azt, hogy jobban vagy, mondd azt hogy minden rendben, és úgy lesz :))

Nemrég olvastam egy nagyon érdekes történetet skizofrén betegekről, akik fizikai tüneteket produkáltak egyik pillanatban, majd nem sokkal később, mikor a másik "énjük" lépett működésbe, akkor ezek egy csapásra eltűntek. Ez is azt bizonyítja, hogy mindent a gondolatok hoznak létre, és egyetlen pillanat alatt megszüntethetőek. Csodának tűnik, pedig nem az! Sokkal többre képes az ember, mint gondolná, illetve pont annyira képes, amit gondol. :)))

Szép hétvégét mindenkinek :)Weronikának.

Drága Veronika! Ha elolvasod amit beírtam, figyelmesen, nem az derül ki belőle, hogy nem kapott bárki aki kért segítséget, hisz én is kaptam, hanem hogy egy kicsit a lényegtől eltértünk, ezzel nem megbántani akarok senkit, ez a saját véleményem, mivel Imre felvetette, hogy miért nincs több sikerélmény beírva. Én erre reagáltam. A sikerélmény pedig a titok jó használata.
Szeretetel ölellek AnnanellyAnnanellynek

Szia
Remélem nem haragszol meg, de nem értek teljesen egyet veled. Az tény, h sok barátság szövődött itt, pár szerelem is, így kikerülhetetlen h kicsit családiasabb lett az oldal. Szerintem óhatatlan volt, h itt nem csak a TITOK fog szóba kerülni. Viszont! Nekem, ha feldobtam, h gondom van, még nem volt olyan, h ne segítettek volna! Ercsike már első nap, pár órával a regisztrációm után, h csak 1 példát említsek. De Yonderboi, aki azóta is segít flyamatosan nem csak itt hanem privátba is, Sziszka, akivel remélem ez a barátság 1 életre szól, FiatalonGazdagon István, Álomkereső, Csillair aki rohangált a postára a könyvével, mert nem kaptam meg Veszprémben, Csillagvirág és felsorolni nem tudnám az összes nevet. Ha KÉRSZ segítséget, hidd el meg is kapod, mint ahogy én is megkaptam :)
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Már nem egészen az aminek indult

Kedves Imre! Be-be nézek az oldalra, de mintha ellaposodott volna, igazad van. Úgy érzem, egy kissé kitért. Én nem beszélhetek a többiek nevében, de személy szerint olyannak gondoltam ezt az oldalt, hogy pl. valaki felveti a problémáját, s a többiek abban segítenek, illetve segítünk egymásnak, hogy amit meg szeretne valósítani, elérni, helyes megfogalmazásban teszi e. Így egymást segítve több sikertörténet, élmény, és megoldásra, segítségre váró probléma merülne fel. S mindenki hozzáfűzéséből lehetne tanulni. S egy jó vezető, aki mindezt figyelemmel kíséri, ( én Rád gondoltam,s egy két hozzáértő segítőre , vagytok páran) a vakvágányra futást ki tudja javítani. Ne csak tanfolyamokon lehesenn megtanulni, elsajátítani azt a pozitívumot, amit azt hiszem az elején mindenki várt .Pl. Álomkereső nagyon jól összefoglalta, a sorrendet és közzétette, hogy ha szeretnénk valamit, hogy érjük el. De ez általános. Mindenkinek egyéni promlémái vannak, azokat kellene közösen átgondolni, nem az illető helyett megtenni, hanem segítve őt a helyes úton maradni. Az természetes, hogy ha valaki segítséget kér bármíben, mindenki a tudásának megfelelően segít. Mi a véleményed, lehet ez egy járható út? Kell egy "vezető". Én még küzködök, a betegségeimmel, de egy jóbarátnak, aki szintén regisztrált tag, nap mint nap noszogat, a gyógyulás felé. Nekem kell az Ő mankója. Mivel hosszan levelezgetünk, ez az iwiwen történik, és a depresszióm ami évek óta gyötör és számos fizikai tünetet okoz lassan oldódik.Tudod 59 évesen már kell hogy bíztassanak, hogy valóban jól csinálom, és ha nem jól csinálom miért nem. Az eleje így indult mindenkinek, aztán jöttek egyéb dolgok.Bízom benne, hogy hamarosan már találkozhatom a többiekkel is, hisz elindultam a gyógyulás útján.Köszönöm hogy elolvastál.
Szeretetel AnnanellyAdminnk ! :)

A javaslatom nem talált meleg fogadtatásra. Ezért visszavonom.