Összegzés a kitűzött teremtéseimről :)

Sziasztok! :)

Ismét itt. Mint ahogy fél éve írtam, két komolyabb vonzást szerettem volna augusztus végéig, szeptember elejéig elérni. Nos, megvalósítottam őket!!!! De nem is akárhogy! :) Plusz számtalan kis dolgot teremtettem magamnak, amik úgy közben eszembe jutottak, hogy de jó lenne :):) Néhányat meg is osztottam veletek korábban :):)

1. Szerettem volna ezen a nyáron hosszabb időt külföldön tölteni. Ennek történetét korábban le is írtam, hogy micsoda "véletlenek" sorozatán keresztül jutottam szálláshoz és jegyhez :) Nemrég tértem haza onnan rengeteg élménnyel gazdagodva. Szinte semmi pénzembe nem került (mert ugye ezt is kértem magamnak). És minden, de minden, amit kigondolok, valósággá lesz rövid időn belül. Annyira hihetetlen. :) Közben érzem a hatalmas nyugalmat, biztonságot, egyfajta tudást, hogy érzem és tudom, hogy minden úgy történik, ahogy szeretném, és nem érnek meglepetésként a dolgok, hanem magától értetődően jönnek. Még mindig nem szoktam meg ezt az érzést, pedig nagyon jó :)

2. Munka!!! Olyan munkát szerettem volna, amiben használhatom a nyelvtudásomat, kapcsolódik az oktatáshoz, és amivel segíthetek másoknak. Még külföldön eldöntöttem, hogy ha hazajövök, legelső dolgom lesz munkát nézni, ha kipihentem magam. Ez eltartott vagy 3-4 napig, mert ugye menni kellett rokonokhoz mesélni mi volt kint :) Aztán most vasárnap megnéztem egy (mindösszesen egy álláskereső oldalt), és mikor rákattintottam az oldal nevére, egyből éreztem azt a "tudást". Pörgettem lefelé az oldalt és a lap alján megláttam azt, ami szerettem volna mindig is csinálni! (Épp az utolsó előtti volt, általában nem szoktam megnézni a 2. oldalt már, úgyhogy még épphogy ott volt:D) Egyből belémcsapott valami. Vááá :) És akkor már tudtam, hogy az enyém az állás!!!! Elküldtem az önéletrajzomat, másnap jött is a válasz, hogy személyes elbeszélgetésen szívesen meghallgatnának. Csütörtökön meg is történt a találkozó. Brutális őszinteségem meglepetést okozott :):) Másnap máris vittek magukkal tárgyalásra, előadásra, kemény 3,5 órán át tartott. Hulla voltam, de élveztem. Ez volt a próba és átmentem rajta!!! Még nem fogtam fel. Most várom az e-mailjüket, mikor indulhatok a továbbképzésre:):):) Ilyen könnyen menne az élet? Nekem tuti! :):)
Amit akarok, megkapom, megteremtem magamnak. :):):) Durva nagyon :) Ti is próbájátok ki ;)))

3. Tegnap kisebb teremtésem volt, de mindennek nagyon hálás vagyok, sőt nem is mondanám kisebb teremtésnek, mert ezt is olyan öröm kíséri, mint a "nagyokat", ugyanaz az érzés jön elő, kísér végig a teremtés folyamán :) Barátnőmmel mentünk fesztiválozni. Csak 1500 ft-t vittem magammal, azt hittem, hogy vagy 1000-1200 lesz a belépő, és a maradékból meg majd veszek egy sört. Na persze... 1500 volt a belépő :D Nem estem pánikba, helyette kigondoltam, hogy találni kéne 250 ft-t. Na és mi történ?:D Találtam 190 ft-t a tánctéren. Mondom ez se rossz így elsőre. Mondom magamban, majd a pultnál vagy alkudozok vagy még útközben találok pénzt:D Barátnőmmel tehát odamentünk a pulthoz, erre az előttünk vásárló nem tette el a visszajárót:kereken 60 ft-ot!!Na és így meg is lett egyből a 250!!!!! Na! Ki a király?! :):):):) Plusz csak úgy mentünk, nem is tudtuk milyen együttesek lépnek fel. Én olyan nosztalgikus hangulatban voltam, erre fellépett tinikorom kedvenc zenekara!!!Váá:):) Sajna nem az igazi(gondolom USA-ból egy ilyen fesztre nem jönnének el :D:D), hanem a tribute, de hatalmas volt! Vááá :):) És utána meg egy olyan együttes volt, amit már napok óta szerettem volna otthon hallgatni, csak sosem jutottam el odáig :):) Úgyhogy totál kész :):) Minden az ölembe hullik :):)

4. Plusz folyamatosan az van, ha valakire gondolok felhív, vagy összetalálkozok vele. Ez is olyan klassz :):):) Most csütörtökön is, meg pénteken is ez volt :):)

Most nem tudom, miket kéne teremteni :):) Ezek voltak az ezévi nagy céljaim :):) De gondolom hamarosan kigondolok újabb célokat, álmokat, amiket szeretnék majd megvalósítani :):):) Imádom az életet! Az embereket, akik körbevesznek, akikkel megoszthatom nap, mint nap az örömömet :) És köszönök nektek is mindent :) Ti is kellettetek ahhoz, hogy végre teljes biztonsággal, tudatossággal tudjam alkalmazni a Titkot a mindennapokban:):) Na meg azoknak, akik olvastak, hozzámszóltak :):)
Köszönök mindent, tele vagyok hálával, örömmel, hatalmas boldogsággal :):)

Üdv: hajnallány

Címkék:

Hozzászólásoksziasztok:)

köszönöm, hogy írtatok, s velem örültök :)

Aprócska: csak elhatározom, hogy ezt akarom, és az enyém lesz. hiszek benne és látom magam előtt az eredményt még mielőtt valósággá lenne, de már akkor is valóságosnak látszik. nincs bennem semmi kételkedés, kész tényként kezelem, és úgy is érzek :) kb. így tudnám röviden összefoglalni. nincs konkrétan vágyvideóm, képeim, egyszerűen a gondolataimban(gondolataimmal) teremtek. a fejemben vannak a céljaim, álmaim, és szem előtt tartom őket. ez segít abban, hogy a megfelelő helyen és időben legyek (vagyis észleljem azokat a dolgokat, amik előrébb vihetnek a célom megvalósulásában) remélem ez némileg segített :):)

puszi
hajnallányKedves Hajnallány...

Váááááááááááá! Örülök, veled! :D

lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.hu
Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok: http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=2630Kedves Hajnallány!

Jó olvasni az örömeidet. Szívből gratulálok és további sok szép sikert kívánok!

Szeretettel,
KálmiSzia! Nagyon jó olvasni

Szia!
Nagyon jó olvasni ilyen sikeres teremtésekről.Gratulálok! Tudsz valami egyedi módszert amivel ezek sikerültek? Nekem ugyanis nem nagyon megy.Hiába vagyok boldog ,hiszek,mégsem sikerül teremtenem.Kedves Hajnallány!

Örömmel olvastam soraid :-) GRATULÁLOK!
Csak így tovább! MINDEN a Tiéd amit csak el tudsz képzelni Magadnak! :-)))
Hajrá! Le ne állj!!!!

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.net