Az ex a nagy Ő?

Kedves Mindenki!

Pár napja láttam a filmet a Vonzás Törvényéről. Elkezdett érdekelni a téma. A párom 14 év után 3 hete hagyott itt. Egyik napról a másikra teljesen megváltozott. Egy nagyon kedves, türelmes ember volt, aztán utána már teljesen az ellentéte. Nem tudom mi történhetett. Családalapítás előtt álltunk, megvolt mindenünk már csak a gyerek hiányzott. Én úgy éreztem boldogok vagyunk. Benne állítólag már évek óta érlelődött ez a dolog. Teljesen a padlóra kerültem, ahogy az lenni szokott. Teljesen biztos vagyok abban is, hogy nem egy másik nő volt a dologban. Vagy legalábbis, ha az is volt, amíg velem volt nem történt semmi közöttük. Minden porcikámmal érzem, hogy ő az igazi. Egyszer már voltunk együtt majdnem egy évig, aztán 2 év múlva ismét egymásra találtunk. Aztán következett ez a 14 év. Szeretném, ha harmadszor is egymásra találhatnánk, minden porcikámmal érzem, hogy ő az igazi. De, nem akarok görcsösen ragaszkodni hozzá, mert szerintem az csak ront a helyzeten. Nem tudom mitévő legyek alkalmazzam rajta a vonzás törvényét, vagy engedjem el, próbáljak meg tovább lépni? Hogyan van több esélyem? Várom a véleményeket és tanácsokat.
Mindenkinek további szép napot kívánok!

Hozzászólások.

Ez a tiéd, drága Secret!
https://hu.pinterest.com/pin/463448617887891700/?next=%2Fpin%2F463448617...
Csak az elsőt szántam neked, de valamiért az egész lapot mutatja! Nem értem......

Secret, édes Secret, picikét kinyújtózom, de sietek majd vissza!.

Nagyon szeretlek, Secret ... és jövök mindjárt! Te vagy a nagy Ő!Atyaúristen, éppen most vagyok egy igazi CSODÁNAK a részese!

Higgyétek el, hogy semmit nem mutat a számítógépem, csak a thesecret. hu webhelyet.

Secret Papi, éreztem, tudtam, hogy te egy Internet Mágus vagy!Egyetlen webhely sem elérhető a számítógépemről

csak a thesecret.hu portál. :) Tutira Te vagy a nagy Ő, drága Secret!"Menekülj!"

Én már csak egy dolgot szeretnék tudni! Miért kiabálta a lelkem minden egyes alkalommal, amikor Ádám közelébe kerültem, hogy: "menekülj"!

(Ezt az egyet tutira nem képzeltem).

Ha egy sima, ártatlan, hétköznapi pasi volt, ami meglehet, ... miért óvott tőle a lelkem?Kedves Diane! :) Érdeklődni

Kedves Diane! :)

Érdeklődni szeretnék, persze, ha nem veszed tolakodásnak, hogy mi volt a találkozás végkimenetele?
Sikerült újra kibékülni?Kedves Diane és

Kedves Diane és Kriszti!

Teljesen hasonló az én történetem is... Kriszti te tudod :)
Nem véletlen, ha valaki nem tud elfelejteni valakit!!!Velem előfordult már, h szenvedtem valaki miatt, de aztán elfelejtettem, de most én sem tudom! Képtelen vagyok rá, mindig ott van a fejemben, és ez NEM véletlen, tudom......
de már nem is félek, nem is aggódom, valami miatt annyira tudom h összejövünk és találkozunk.....nem tudom megmagyarázni, de azt hiszem nem is kell. Csak így érzem.
Ha Ti is így érzitek, ne hallgassatok másra. Engem is megpróbált mindenki lebeszélni, meg h ne sajnáljam h vége, nem vesztettem sokat...de igen, nagyon is sokat vesztettem, és elég csak nekem tudni h miért. Sajnos nekünk februárban megszakadt a kapcsolatunk, és bár azóta beszéltünk, hol rosszabb, hol jobb hangulatban, mégis valahogy azt éreztem, h Őt is csak visszahúzza valami, és azért nem vagyunk kapcsolatban. Remélem nem beszélek össze-vissza, és értitek h mit akarok mondani. Nem szabad feladni......csak bízni kell és hinni, minden látszat ellenére is.
Szép napot Nektek!!!sziasztok!

Nekem az a véleményem, ha valaki menni akar, azt engedjük el, és bármilyen nehéz, lépjünk túl rajta. Ha neki is te voltál az igazi, akkor úgyis visszatalál majd, de te ne erre várj!
Éld az életed , és ha itt lesz az idő, választ fogsz kapni a kérdéseidre, amik most nyitottak maradtak benned.
hiszek az Univerzum törvényében....ami kint , az bent...eszerint próbálj élni!
Nekem most sokkal kilátástalanabb a helyzetem, de persze, minden embernek a maga problémája a legrosszabb:Dtovábblépés

Kedves Csillamilla!

Igazad van, megpróbálok továbblépni, bár nem lesz egyszerű, hiszen részemről nagyon erős a kötelék. Talán túlzottan is. De végülis annyira megváltozott az utolsó egy hónapba, hogy engem nem az az ember hagyott el aki 14 évig a társam volt. Teljesen más lett, és szerintem már nem is lesz ugyanaz soha. Csak számomra az a hihetetlen, hogy egy kedves, megértő, türelmes emberből, hogy lesz egyik pillanatról a másikra teljesen az ellentéte. Megpróbálom megfogadni a tanácsodat és jól érezni magam nélküle.
További szép estét mindenkinek.Kedves Diane!

Én nagyon szurkolok Neked / Nektek! Ismerős a helyzeted és együtt érzek Veled!
... én is hasonló cipőben járok mint Te, nem bírok kiverni egy férfit a fejemből már hosszú ideje...
...sajnos köztünk most nincs kommunikáció.. de nagyon bízok benne, hogy hamarosan lesz!!!!

Minden jót és ne félj!!!!

Üdv. Krisztiújra?

Sziasztok.
Nekem is van egy ezzel a témával kapcsolatos történetem. 2007 vége fele ismertem meg a srácot, egy közös ismerősünk segítségével. Első beszélgetéseink msnen történtek, utána találkoztunk is, többen voltunk egy kis szórakozóhelyen. Nekem szerelem volt első látásra. Már az msnes beszélgetéseink alatt is többször úgy éreztem, igen, nekem ő kell. De mikor élőben találkoztunk, és beszélgettünk ebben már teljesen biztos voltam. Sajnos akkor nem lett semmi az egészből. Nagyon sokáig szenvedtem miatta. Én nem tudtam elfelejteni őt, igaz nem is tudta hogy én érzek iránta valamit. De utána nem is találkoztunk, nem is beszéltünk, mégis én 1 éven át küzdöttem azzal, hogy ne gondoljak rá. Próbáltam másokkal, kisebb-nagyobb sikerrel.. 2008 nyarán valahogy véletlenül összefutottunk. [Titok?Elötte pár nappal került pont szóba, az egyik ismerősöm kérdezte, hogy együtt vagyunk e még..] A közös baráti társaság ezután többször is összehozott minket, és én újra ugyan azt éreztem. Csak Ő. Csak Ő. Két hónapig mentek így a dolgok, végre úgy tűnt ő is érez valamit. Össze is jöttünk, igaz nem hosszú időre. Életem legboldogabb időszaka volt. Még akkor is, ha sokszor bunkó volt velem, hazudott, és mint utólag kiderült, állítólag meg is csalt. Karácsony előtt pár nappal szakított velem, azzal az indokkal hogy "nem úgy szeret ahogy kéne". Teljesen összeomlottam lelkileg, 2 hétig szinte hozzám szólni se lehetett, és a karácsonyom is fantasztikus hangulatban telt ennek köszönhetően... Nagyon sokat sírtam, és sok időmbe telt még összeszedtem magam és megpróbáltam túllépni ezen.
Valamennyire sikerült is, 5 hónap után új kapcsolatokkal próbálkoztam, de nem volt nagy sikerük, mindenkiben őt kerestem, és mindig tudatosult bennem, hogy "nem, sajnos nem szeretem annyira mint amennyire Őt szerettem." és minden szakítás után ezzel nyugtattam magam "Miatta van az egész, mióta vége, azóta nekem semmi sem sikerül" [a Titok olvasása után rájöttem mekkora hibát követtem el]. Ezután szingli napjaim következtek, barátokkal, bulizásokkal.. Egészen mostanáig. Kisebb tárgyait megtartottam, nem tudtam kidobni őket. Gondolom akkor ezért nem tudtam szabadulni magától az embertől sem, hiszen istenem, a mai napig a pólójában alszom... Sokszor próbálkoztam a kidobásukkal, de nem tettem meg, mert a Feng Shui szerint van berendezve a szobám, és a legtöbb tárgyát ott tartottam a szerelem résznél, mert nekem ezek jelképezték leginkább a szerelmet. [És ezáltal megint a Titok.. nem szabadultam a tárgyaktól, nem szabadultam tőle sem]. És természetesen a közös számunkat is meghallgattam néha, még akkor is ha nem miatta, csak azért mert egyszerűen tetszett az a szám...
A szakítás óta nem beszéltem vele, sőt gyűlöltem is, amiért ezt tette velem, így minden kapcsolatot megszüntettem vele. Pár nappal ezelőtt láttuk egymást. Engem nem is nagyon kavart már fel az egész, mivel úgy voltam vele hogy jobb ha nem foglalkozok ezzel, de még is csak foglalkoztam, mikor hazafelé utaztam végig Ő járt a fejemben, a közös emlékeink, hogy de jó lenne újra.. Meghallgattam a közös számunkat is... mikor hazajöttem msnen rámírt, bocsánatot kért és kérte tőlem, hogy találkozzunk. Egy világ dőlt össze bennem és épült újjá abban az 5 percben.. Félek a találkozástól, bár hihetetlenül örülök neki. Magától az embertől is félek, hogy hogy alakul a helyzet, mi lesz ha újra akarja kezdeni, vagy hogyha újra csalódnom kell benne.. Attól is félek, hogy mi van akkor, ha én megint most beleélem magam, és közben semmi ilyesmiről nem lesz szó, és csak beszélgetünk. De akkor miért keresett fel most, így 1 év után?... Tudom, hogy nem erre kéne gondolnom, de sok szenvedés után ez nehéz jóra gondolni. Mindenesetre nagyon szeretném vele újrakezdeni, még akkor is ha az eszem mást mond, ugyan úgy ahogy a barátaim és a családtagjaim is. De én hiszek abban, hogy újrakezdhetjük. És abban is, hogy most minden rendben lesz. Hiszem sokan mondják, ha nem sikerül elsőre, majd sikerül másodszorra... Tudom, hogy így lesz... Háát.. drukkoljatok. Én is drukkolok neked, hogy helyrejöjjön a kapcsolatod, végül is a Vonzás Törvényével bármi sikerülhet. Bízz benne. Ne haragudj hogy ide írtam az én történetemet is, de elolvastam a fórum címét, és annyira aktuális volt nekem, hogy leírtam. Gondoltam hátha tükrözi kicsit, hogy a vonzás törvénye mennyire nyomon követhető a történetben, és hogy mennyit segített, hogy újra kapcsolat legyen közöttünk.
Köszönöm annak, aki elolvasta.
Szia(:Miért is?

Szia/Sziasztok!
Én még írásban új keletű vagyok közöttetek, de már sokszor olvastalak Benneteket, csak kevés időm van irogatni , így eddig nem regisztráltam. Talán most érett meg az idő igazán erre.
Sajnálatos dolog, amikor egy kapcsolat elérkezik a végéhez, és ez csak az egyik fél részére egyértelmű.
A kezdetekben mindig benne rejlik a vég is, ez elkerülhetetlen.
Talán a nézőpontod egy kicsit át kell helyezni, és a másik fél oldaláról megvizsgálni, mit is érez, érezhetet az eltelt időszak alatt. Egy kapcsolat nem csupán arról szól, hogy nekem szükségem van Rá, meg kell látni azt is Neki ez MIÉRT IS JÓ?
Emberi "önzőségünkből" -ami természetesen mindenkire igaz- fakadóan könnyen mondjuk, hogy nem tudok nélküle élni. De ha megvizsgálod MIÉR IS?
Ha az önismerettel nem takarsz el magad elől magadról dolgokat, akkor talán rá jössz a megoldásra, ami nem 1-2 nap és nem is 1 hét. Nem könnyű feladat, és nem is kellemes érzés, de utána az ismeret jelen pillanatba helyez, és nem a múlttal leszel elfoglalva.
Fantasztikus dolognak tartom, hogy ennyi emberhez eljutott a Titok, és nem csukott szemekre, és fülekre talált!!
De egy dologról talán ne feledkezzünk meg, fontos, hogy az amit AKARUNK, az MIÉRT IS JÓ a másiknak, vagy a környezetünknek?
Magamról talán csak annyit, hogy 22 éve házasságban élek, amiben volt rossz is jó is. Két alkalommal majdnem elváltunk, egyiket a férjem akarta, a másikat Én.
Körül-belül 15 éve ezotériával, illetve metafizikával foglalkozom autodidakta módon.Hét éve agykontrollt végeztem, folyamatosan javítgatom az életem, életünk.
Gyönyörű a Világ, és benne Mi Emberek a Szeretetre születtünk.
Sziókacsillamilla

atjott az egesz dolog . jol leirtad gratula . az erzesemet irtam le . 100% -os.Helo Harcos! Pedig már

Helo Harcos!

Pedig már annyira nem vagyok tini... épp ezaz, hogy az exem volt annyira gyerekes hogy kikészített... én csak leírtam mi volt, és nyilván ezért gondolod tinisnek, mert ő volt folyton gyerekes, és úgy is viselkedett...hi

megkellene szerintem hallgatni egy fefit is , mi a velemeye errol a sziturol . a keto emberrrol van szo 1 feleseg es 1 ferj . addig amig elkerulitek a beszelgetest hoppa OSZINTE BESZELGETEST , addig nincs megoldas . addig csak kamu az egesz . ugyan olyan lesz , mindig ugyan az a vege .hi csillamilla

ez az iras nekem egy tini korszak szerelmenek az elemzeset jutatja eszembe .hello destiny

ez nagyon kemeny helyzet egy parkapcsolatban . dehat erre is van megoldas .Sors!

Kedves Destiny!

Abból amit leírtam, nekem úgy jön le hogy Te jobban szeretted, vagy neked jobban megfelelt a párod mint Te neki! mert ha vki azt mondja hogy már évek óta érlelődik a dolog benne hogy szakítsatok, az elég nagy baj, és valószínüleg ez látszott rajta, csak Te nem vetted észre mert elvakított a szerelem!:S:( Teljesen együtt érzek veled! A másik, sztem picit félreírtad idézem:

" Egyszer már voltunk együtt majdnem egy évig, aztán 2 év múlva ismét egymásra találtunk."

Nem azt akartad írni hogy már voltunk egyszer külön majdnem egy évig? mert ha ez igaz, akkor sztem főleg nem ő az igazi aki neked kell, csak nagyon szereted! Tudod csak a káposzta jó felmelegítve!:) nekem is mindig ezt mondták, ugyanis én is elég rossz helyzetben voltam/vagyok.

Én is beleszerettem egy srácba, akibe inkább ne tettem volna.... mivel a szerelem túl erős volt, de mivel természetbeli eltérések voltak és gondolkodásbeli is, így elég sokat veszekedtünk, nagyon sokat!:( mondhatni hetente... két hetente... 10 hónapig bírtam! kb 6 szor szakítottunk ez idő alatt... tudom, tudom, ez se normális dolog, de azért írom ezt le, mert én is azért békültem és akartam megoldani mert azt hittem és úgy éreztem hogy ő az igazi! Ő az én hercegem akire kicsinek vágytam, és ő az aki nekem kell, és ha van problémánk kit érdekel majd megoldjuk mert a szerelem mindent legyőz! A vicces hogy ő is igy gondolta... de annyit veszekedtünk mind a sok jó mellett, és annyit sírtam, mert amikor veszekedtünk tudott nagyon csúnyákat mondani, meg szakításoknál is, és én már teljesen kikészültem a végére, és nem bírtam tovább! Egy kis apróságon vesztünk össze legutoljára mert megint nem értett meg... és közöltem vele hogy VÉGE van! Nekem is éppoly nehéz volt mint neki, mert ő most úgy érzi hogy az én szerelmem nem volt elég erős, pedig ő tudja hogy minket egymásnak teremtettek, és nem vártam meg míg ő megváltozik... hát erre meg csak azt lehet mondani hogy egyrészt kutyából nem lesz szalonna, másrészt, meg nagyon is szerettem, de közben meg nagyon érzékeny voltam, és az ő beszolásait nem tudnám elviselni egy életen keresztül, tudom magamról... és utálok az eszem szerint dönteni, de muszáj volt! elég sokat sírtam, viszont felvázoltam a helyzeteket, és sokszor rájöttem már, hogy nekem nem erre van szükségem, én más srácra, másfajta szerelemre vágyom, csak annyira elvakított a szerelem a rózsaszín köd meg minden, hogy egyszerűen nem láttam a fától az erdőt....
Csak egy kis ízelítő.... : szakításunk után letöröltem msn ről, hogy könnyebb legyen felejteni őt... erre ő küldött egy olyan levelet, hogy mégis mit képzelek, és hogy ő sajnálja hogy drága csizmát vett nekem szülinapomra, és hogy hurcolászott mindenfele, és még azt is hogy egyáltalán megismert, és hogy én nem érdemeltem meg őt egy percig se, és hogy hogy merészelem őt letörölni.... és hogy ezzel a szép emlékeket is elintéztem benne...
fél órával később jött még egy levél... jó hát lehet hogy ezeket még megfogja bánni, de ne játszuk már azt hogy én megbántom és akkor ő hagyja annyiban???

hát hűűű de megbántás volt hogy letöröltem msn ről! Wow ez aztán a sértés.... gondoltam magamban.... hihetetlen hogy képes volt így beszélni velem, persze ez nem volt az első... minden szakításnál ezt játszottuk és mondom volt pár... de mégis szerettük egymást, és még most is érzek, pedig már eltelt több mint 1 hónap.... de mostmár érzem hogy nem tudnék vele lenni, mert a rózsaszín köd nagy nehezen elszállt, és tudom hogy nem ilyet érdemlek! és sztem Te se!
Persze múlthéten jött a bocsánatkérő levél és hogy ő mennyire szeret... (mindig ezt csinálta) megbánt aztán bocsánatot kér megbánja és azzal minden elvan intézve! csak hogy ez baromira nem így működik, de írjátok meg nyugodtan a véleményeteket!

Én azt mondom neked, ha elhagyott és elment, hát menjen! Engedd el! akkor nem ő az akit neked szántak! örülj annak a 14 évnek és tartsd meg a jó emlékeket, a rosszakat felejtsd el és lépj tovább! Itt a vonzás törvénye! pofon egyszerű... találd ki hogy milyen férfira van szükséged, ki mellett éreznéd jól magad, mi az ami az előző párodba nem tetszett és a jövőbelin pedig szeretnéd??:D van egy csomó jó kis kérdés! ülj le és írd le álmaid pasiját! Lehet hogy meg fogsz lepődni hogy mennyi minden nem tetszett az előző párodon, vagy épp idegesített némely szokása stb!:) Én is írtam még ez a párom előtt.... csak nem volt elég pontos!:S mostmár 5 oldalas a "Herceg Listám":)

UI: én naplót írok, nem tudom miért, de nagyon sokat segít kiírni magamból az érzéseimet a gondjaimat, stb, és arról nem is beszélve, hogy visszalehet nézni, főleg szakításkor. sokkal egyszerűbb úgy összegezni a dolgokat! én pl csak most vettem észre szakítás után 1 hónappal hogy már vagy 100 szor leírtam hogy én nem ezt érdemlem hogy nekem nem ilyen pasi kell (viselkedésileg) de meg se láttam.... a rózsaszín köd!:):(
Úgyhogy én már viszonylag jól vagyok és új célokat tűzök ki, hisz semmi sincs véletlenül és az élet megy tovább.... ha menni akar, akkor hagyd, de ha tényleg ő az igazid akit neked szántak és tökéletes lenne számodra, akkor meg ne aggódj, visszafog jönni, vagy újra egymáshoz sodor titeket az élet!:) a sorsodat úgysem tudod elkerülni, úgyhogy ne aggódj!:) Pihenj, lazíts, vegyél gyertyás melegfürdőt zenével, meditálj és találd ki mire vágysz igazán!:) és várd hogy a sors majd tálcán kínálja!!!!:):):):)):):):)

Szép estét nektek!:);)