Miért nem sikerült még bevonzani a vágyaidat?

A VÁGYAID TÜKRÖZIK A HIÁNYOSSÁGAIDAT, A HIÁNYOSSÁGAID MEGMUTATJÁK, KI VAGY ÉS HOL TARTASZ...

Röviden arról van szó, hogy akkor keletkezik vágy egy bizonyos dolog iránt, amikor azt véljük, hogy nem rendelkezünk vele.
Nos részben ez igaz, részben nem. Rendelkezni rendelkezel, csak nem látod. Ebbe most nem megyek bele, ez más témakör lesz.

Egy ember azt mondja, gazdag akarok lenni.
Egy másik azt mondja, kedves, tiszta szívű, tisztességes párt akarok magam mellé.
Megint valaki azt mondja, egészséges szeretnék lenni.

Ezeket és hasonlókat azért mondjuk, mert a hiányát érezzük csak. Egyébként ha mindez meglenne, eszünkbe sem jutna ezeket mondani.

Csak az akar gazdag lenni, aki szíve mélyén meg van győződve róla, hogy szegény. Ez akadályozza abban, hogy észre vegye a gazdagságot.

Ami a fontos, hogy ez mind te vagy. Akkor mikor kijelented, hogy gazdag szeretnél lenni, az azt mutatja, hogy a szíved mélyén lévő meggyőződés az, hogy szegény vagy. Bármennyire is erőlködsz, hogy gazdag légy, a meggyőződésed, ami a szegénység, megakadályoz abban, hogy elérd a gazdagság állapotát. Szünet nélkül mutatja, hogy mik a tudatod alatti hiteid.
Ezt pedig ha feloldod, akkor egycsapásra gazdaggá válsz., Meg lesz mindened, amit csak szeretnél.

Ha megfogalmazódik benned egy vágy, akkor ez azért van, mert felfedezel magadban egy hiányosságot. Pedig mindened megvan.
Kezdj el most beleszeretni a hiányosságaidba, mert tökéletes útitárs, aki mindig megmondja, hogy merre tarts.

Hogyan szeress bele? Ne utasítsd el, hanem figyelj oda rá tisztelettel.
Lehet másban fedezed fel és zavar. Ez is tükörképe annak, ami Te magad vagy. Tudod! Vonzás törvénye, ami mindig a hasonlót vonzza.

És még valami!
A hiány érzete kiváló vágyfokozó szer, mivel vágyat ébreszt benned valami iránt. Tehát meg tudod fogalmazni, mit is akarsz. Ezt csak akkor, ha oda is figyelsz, hogy miért érzel hiányt.

Remélem segítettem irányt találni.

Szeretettel: vibrocil