Fél siker a Vonzás Törvényével,avagy mit ronthattam el?

Korábban elképzeltem,hogy egy lánybarátommal járok,akibe nagyon szerelmes vagyok. Mit ad Isten, a héten összekaptak. Úgy tűnt,hogy szakítanak,csakhogy az a mocsok,féreg visszahízelegte magát. Most azon vagyok,hogy a Vt-vel eltöröljem azt a rohadékot. Kérdem én,vajon mit ronthattam el,hogy kibékültek?

Címkék:


Kedves Újonc! Szerintem

Kedves Újonc!
Szerintem tiszteletet érdemel, hogy Miki felvállalta azt, hogy névvel viselkedett úgy, ahogy. A névváltoztatás ellenére is tudjuk már, hogy ő az.
A Kurt Tepperwein könyvekkel egyetértek, én is imádom az írásait. :)))):D:D:D:D

Kedves trombita!
Igaz, nem milliomosságról beszéltél de szerettem volna érzékeltetni, hogy nem jó úton jársz. És még egy megjegyzés, nekem nincs defektem, nem azért használom a vt-t és a pozitív életszemléletet, mert bajom van, hanem mert jól esik pozitívnak és boldognak lenni. Persze az élet nem csak abból áll hogy kék az ég jajdejó, de igenis egy mosoly reggel akár csak egy emberre is az utcán olyat ad, amitől órákig vagy akár egész nap "repül" az ember lelke. És ez jó.
Egyértelmű hogy az emberek befolyásolásának vágya szimpla egó akarat, aki képes felismerni ezeket az "alantas" érzéseket, megtalálja lelke igazi vágyait.

mikee, örülök hogy lecserélted a neved, saját érdekedben szóltam. Ha már fel akarod használni a net adta névtelenséget és kiengedni az érzéseidet mindezt úgy hogy megbántasz másokat akik segíteni akarnak, akkor tényleg tedd azt névtelenül. Ez csak egy tanács, és így tényleg mondhatod, hogy "a való világban ilyen vagy olyan vagyok", nem éri meg lejáratni magad :D:D:D:D:D és igen, ember vagyok és kíváncsi, szeretem tudni kivel beszélek, ha van rá lehetőség :D:D:D:D

Mindkettőtönknek és akit érdekel még, ajánlom olvassatok Tepperwein könyvet/könyveket, pl. az Illúziók nélkül-t... Rávilágít érdekes dolgokra és segít felismerni hogy is mennek a dolgok. Alapműnek tartom, és kezdetnek megéri elolvasni! :)

Nem kell komoly segítség, csak egy jó könyv és pár fontos felismerés :):) ;)Szerintem

csimcso Ha úgy érzed hagyd el ezt az oldalt, és fordulj szakemberhez segítségért! Szerintem szükséged lenne rá!Kedves Trombita! Nem

Kedves Trombita!
Nem maradhatok,mert mindenkit megbántok ezen az oldalon. Tel voltam gyűlölettel,de elkezdtem kiengedni magamból ezeket. Nem akarok még több embert bántani és főként magamnak sem akarok több fájdalmat okozni,hiszen én NEM ERRE SZÜLETTEM.Ne már!

Szerintem meg maradj.Tudom,hogy azt

Tudom,hogy azt ígértem,hogy sokáig távol maradok,de újonc hozzászólására muszáj reagálnom. Először is: megkerestettek az iwiwen. Kérdem én: esetleg fel akartok ezeket használni ellenem? Ha igen,az nem lenne szép,annak ellenére,hogy nem éppen a jobbik felemet mutattam (annak adtam egy kis kimenőt:D). Igen,tényleg önző és irigy vagyok mostanában. De azóta van így,hogy feljárok erre az oldalra. Ezért szándékozom elhagyni.

Mindenkinek Szép Napot!!!ahogy újonc mondja.

ahogy újonc mondja. ráadásul más életében nem tudsz teremteni, mert az befolyásolásnak számít, és csak addig tudod csinálni, ameddig ki nem vonja magát a szabad akarata "felfedezésével" az illető. senkit nem érdemes meggyőzni semmiről, vagy háttérben munkálkodni ellene, mert túl sok energiát emészt el, és úgysem lesz tartós a siker.

csak önmagad életében teremts, mert az úgy sokkal könnyebb és örömtelibb!Én hiszek a vonzás

Én hiszek a vonzás törvényében. SZámtalanszor bebizonyította az életemben a létezését. Mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar.Kedves Trombita! És azt

Kedves Trombita!
És azt hogy találod ki, hogy mi az, amiért meg kell küzdened? Az sem vonzás? Egyáltalán. Hogy kerülnek a fizikai tárgyak az életedbe, hogy jutsz el addig, hogy vágyódj rájuk?
Mindenki a maga életének a kovácsa. Ha te küzdeni akarsz, akkor tedd azt, de mindenképpen a dologra koncentrálsz, így a vonzás törvénye által hozzád kerül. Akár pozitív, akár negatív az a dolog.Miről beszélsz?

Ki beszélt milliomosságról? Miért van az, hogy neked egyből tényleg ez jutott eszedbe? Erről szólna dolog? A tárgyakat pedig nem magamhoz vonzom, hanem megküzdök értük. Egészséges ételeket és életet, komfortérzetet vonzással nem tudsz teremteni sajnos, csak pénzzel. Miért van az, hogy azok emlegetik általában a pénz szükségtelenségét akiknek nincs? Az pedig igen is számít, hogy ki van az ember mellett!O mikee!

Te elhiszed, hogy a te vonzasodnak koszonheto,hogy osszevesztek?!:)
Akkor talan az is,hogy kibekultek!:)))
Reszletkerdes, igaz, de neked nem artana mar elore felkeszulni erre a "semmisegre"!:)))

Szeretettel,
felebaratsiker?

Hát ha így látod akkor TE sem érted még A törvényt... Itt nem arról van szó, hogy milliomosok legyünk, hanem hogy BOLDOGOK. Remélem tudod mi a különbség a kettő között. A tárgyak amiket "magunkhoz vonzunk" csak eszközei annak, hogy megtudjuk mi is fontos nekünk igazán, és hogy végül elérjük a célunk és eljussunk..saját magunkhoz..Az hogy jelenleg ez a pasi (v.csaj) van mellettem vagy egy másik, nem számít a nagy egészet nézve, azt leszámítva persze, hogy ők mind segítenek nekünk, leckéket tanítanak meg, ami által fejlődhetünk.

És Mike. 2 Dolog:
1. Nagyon vicces hogy megadod a nevedben az évszámodat is, wiwen szépen megtalálható vagy és pontosan tudhatjuk ki fecseg ilyen hülyeségeket ezen az oldalon. :D:D:D nem volt nehéz megtalálni...
2.Talán még nem tűnt fel, de ez a vonzás törvényének az oldala, nem a "befolyásolás törvénye" vagy a "csak azért is megszerezlek, tök mindegy mi a jó neked" törvénye..
Irigy vagy és önző. Ha TÉNYLEG IGAZÁBÓL SZERETNÉD, hagynád hogy ő döntse el kivel akar lenni, nem akarnád mindenáron magadnak, azt pedig végképp nem akarnád hogy a srácnak baja legyen, mert ő szereti a fiút és te állítólag a lányt ergó nem akarnád hogy a lány szomorú legyen.
Ha úgy vannak a dolgok ahogy leírtad, akkor Te nem szereted azt a lányt, csak birtokolni akarod mint egy tárgyat, és ez szánalmas.

Itt nem a törvénnyel van a baj, hanem veletek.igazad van

MIke!

Nem kell a sok üres fecsegés! Tedd amit meg kell tenned! Én is elhittem régebben ezt a lózungot, de az élet másról szól. Az erősebb kutya ba..ik. Álmodozhatsz a vonzásról, de a csaj ettől nem lesz a tiéd. Hiába is győzködnek erről. Vizualizhaltsz reggelig arról, hogy tiéd a csaj, de az attól még az más mellé fog befeküdni. Ez szerintem önámítás.Különben is miért van az, hogy ide többségében azok írnak, akiknek valami deffektjük (például én) van? Hol vannak a tényleg sikeres emberek? Miért azok győzködik itt egymást, akiknek nem nagyon jönnek össze a dolgok (persze öröm, hogy kék az ég, van munkám, egészséges vagyok, rám mosolyogtak a közértben, stb...)? Kicsit érdekes.Hogy meg is kell tudni

Hogy meg is kell tudni tartani a lányt,az már részletkérdés. Másrészt én nem ezt írtam témában.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.Dehogynem erdekel okostoni!

Te kerdezted, "hol rontottam el" ?
Ez a cikk egy igen ertheto leiras a vonzasrol ,hogy hogyan is van ez az ize ,ez a hogyan is kell vonzani erthetetlenseg!
Ne sajnald magad es ess neki, lassan, gyurd at magad rajta,nem olyan hosszu ez a cikk.
Na, meeg egyszer olvasd el, hatha....!
Meghalni raersz kesobb is!
:)))

Megjegyzem, nem lesz eleg bevonzani, megszerezni, meghoditani azt a szep lanyt,meg is keene tudni tartani, ahhoz meg egy ici-picit valtozni kellene joiranyba!

Szeretettel,
felebaratfelebaát,elolvastam azt a

felebaát,elolvastam azt a cikket,de semmi értelme nincsen. Különben nem igazán érdekel. Bár meghalnék. Nem kellene szenvedenem az életben.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.Próbálkozzon virággal a

Próbálkozzon virággal a halál. Meg lehet,hogy a lány nem elég jó nekem,és ettől akar megvédeni az Univerzumnak nevezett vacak.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.A legkevésbé sem érdekel.

A legkevésbé sem érdekel. Mi értelme a vonzás törvényének,ha másokat nem lehet vele befolyásolni. Ez így nem buli.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.;)

^-^Köszi ÚJONC

ÍGY KORREKT .Mikee, te okostoni!

Na, ugyan hol rontottad el?!
Olvasd el ezt, oszt majd csak rajossz!
http://www.thesecret.hu/teremtes_2_3
:))))

Szeretettel,
felebaratérdekes..

Ha igazán ismernéd a vonzás törvényét, tudnád, hogy amit gondolsz/érzel azt vonzod magadhoz. A negatív érzések negatív érzéseket, a pozitívak, pozitívakat. Amíg nem tiszteled a másikat, addig téged se fog senki, így van. Idejöttél segítséget kérni, és aki megmondja mivel kell szembenézned azzal kritikán aluli módon beszélsz. ez az oldal nem ezért van. Mi segíteni vagyunk itt, magunknak és egymásnak, és mi nem harcolunk egymással. Ha ez neked nem oké, keress egy másik oldalt.
Más hangnemben természetesen nagyon szívesen segítünk.
Első dolog amit meg kell tanulnod, hogy senki szabad akaratát nem fogod tudni befolyásolni a vonzás törvényével.
A másik, hogy amit másnak kívánsz vedd úgy hogy magadnak kívánod, hiszen minden visszaszáll rád, "visszavonzod".
A legszebb kívánság az lehet ebben a helyzetben, hogy "történjen az, ami mindenki számára a legjobb", bíznod kell a felsőbb hatalomban, ami pontosan tudja mi a legjobb neked, a lánynak és a barátjának.
Lépj egy lépést hátra a helyzetből és külső szemlélőként nézd végig a helyzetet, és biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni a válaszokat.
Te is tudod, hogy amikre gondolsz az csak düh és elkeseredettség, szimpla ego harc a helyzet ellen, és ez nem az, amit valójában akarsz.
Gondold át.
Üdv.Kedves Miki

A negatív hozzáállásoddal és a harag hatalmas erőt ad dumával szeretnéd meghódítani egy lány kezét?Szerintem rosszul vagy összerakva! A kislányt a saját karmája védi tőled ,és a meg akarom kapni dumád csak tovább rontja a helyzeted. Sajnállak barátom és nem is értem mit keresel ezeken az oldalakon.Okosan nyilatkozz, mert felbőszítesz egy nálad nagyobb macit és két fél zsömle közt végzed.Légy pozitív,és próbálkozz virággal.
Üdv egy "háromlányos" apukaDe én nem akarok várni.

De én nem akarok várni. Én most akarom azt a lányt. Ez ugyebár a konkurencia kiiktatása nélkül kissé nehéz lesz.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.De igenis ott voltam és

De igenis ott voltam és biztosítottam együttérzésemről. Bármilyen hihetetlen,átéreztem a fájdalmát.
Mellesleg nyugodt természetem van.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.Szerintem keress mást aki

Szerintem keress mást aki elfogadja a te robbanó természetedet! Bevonzás ide vagy oda egyszerűen nem voltál ott amikor szakítottak,hogy te vigasztalhassad meg. De az idő mindent megold, várj és meg látod eljön a te időd!Nem beszélhetünk

Nem beszélhetünk lepattintásról,mivel a lány még csak nem is sejti az érzéseimt. Velel egyébként kedves,tisztelettudó vagyok.
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.Van itt egy dühöngő

Van itt egy dühöngő című blog. Ott lehet dühöngeni. Tőlem a fejedet is szétverheted a falon és b@szd meg te!:((((((Tudod azt kapod, amit vonzol. Élénk példa rá, hogy lepattintottak már megint. Megpróbálnád szelídebben? Akkor biztosan sikeresebb lennél.
Te senkit nem tisztelsz, így téged sem tisztelnek.Ez kifogás.Mindig választhatsz békésebb módszert.

--------------Én ilyen eszközöket

Én ilyen eszközöket vagyok kénytelen használni. Miért baj,ha el akarom távolítani a konkurenciát?
A félelem dühhöz vezet, a düh gyűlölethez vezet, a gyűlölet szenvedéshez vezet. A harag hatalmas erőt ad.