Apróságok

Nem nagy durranás amiről írni fogok, de olyan jól esett tegnap ez a két kis dolog:)

Néhány napja arra gondoltam, hogy milyen jó lenne egy bizonyos írónőtől egy regénysorozatot újra elolvasni, amit pár évvel ezelőtt kölcsön kaptam. Tegnap mentem a könyvtárba és vajon mi figyelt az egyik polc tetején? Igen. Pedig soha azelőtt még nem láttam csak más könyveket tőle és nem is tudtam, hogy ez a sorozat megvan nekik....
Mielőtt elindultam innen haza rendeltem a ház elé parkolóhelyet, mert este már egymás hegyén hátán szoktak állni a kocsik.. Ezt ha eszembe jut mindig megteszem és általában be is szokott jönni, de tegnap ahogy bekanyarodtam, pontosan előttem tolatott ki a helyről egy másik autó az amúgy zsúfolt parkolóban.
Én az ilyen kis dolgoknak is szoktam örülni, mert azt bizonyítja, hogy igen is meg lehet csinálni . Szerintem nagy dolgok bevonzása semmiben nem különbözik ezektől az apróságoktól, de ha másra nem gyakorlásra mindenképpen jó :) Megtapasztalhatjuk, hogy milyen lazán lehet eredményeket elérni és nem kell görcsölni a sikerért.

Vonzásokban gazdag szép napot mindenkinek :)

ez vagyok én
http://rakom.freeblog.hu/

Címkék:

HozzászólásokIgazad van

Igen Anita, rengeteg üzenetet és választ kapunk a gondolatainkra csak meg kell tanulnunk odafigyelni rá.
Ezt én is tapasztalom nap mint nap. Szó szerint ahogy írod, volt már például tévériport, vagy a neten találtam rá véletlenül egy válaszra pedig nem is azt kerestem éppen célirányosan. Veszem is az adást csak sokszor a saját hülyeségem, lustaságom miatt nem lépek mégsem. Ezen még dolgoznom kell:)

ez vagyok én
http://rakom.freeblog.hu/