SzeReLeM

Annyira szeretném hinni, hogy létezik olyan nagy igazi elsöprő szerelem, amikor ugyanabban az időben szerelmes mindkét fél a másikba. Ami szenvedélyes és őrült és őszinte és gyomorbizsergető! ..mint a filmekben.....vagy ilyen csak a mesében létezik? Légyszi mondjátok azt, hogy nem!
Sok barátom szerint csak a még "felhőtlen" tinigyerekkorban érezhetünk ilyen lángolást és később nem lesz már olyan..de én nemhiszem, hogy ezt korhoz lehetne kötni. Annyira szeretném, ha tényleg létezne ilyen, egy férfi, akibe nagyon szerelmes vagyok és őis belém...fura ez a szerelem dolog, néha úgyérzem aztse tudom miaz..
de nagyon nagyon szeretném és annyira vágyom rá, hogy érezzem, persze viszonzottan! sok nagy író aztírta hogy csak a plátói meg a viszonzatlan szerelem tud annnyira nagy lenni.. de én nem szenvedni szeretnék, hanem azt a boldogságot, amit a csöpögős romantikus filmekben látni:) Nemtudom látta -e valaki az Alkonyat új részét moziban, teljesen oda voltam annyira tetszett és pont ebben szeretnék hinni, hogy létezhet ekkora nagy szerelem, mint ami ottis:)
ugye létezik?

Címkék:

HozzászólásokKedves Lavinka!

Én már nem hiszek benne!

Vagyis szerintem nagyon ritka az olyan szerelem ahol a két fél egyszerre szerelmes a másikba.Kedves Lavinka!

A nagy SZERELEM olyan mint a forgószél. Jön, elsöpör és csak a romjait hagyja maga után........ :-((((Igaz, igaz

Én 33 voltam, mikor rátaláltam az én Tomimra! Imádjuk egymást 3 lassan éve! :)

ShaktiMárpedig van ilyen!!!:))

atlantiszi
Lavinka!
Én is nagyon sokáig azon az állásponton voltam, mint te, hogy nem is létezik mindent elsörpő igazi nagy szerelem. Azt hittem én is, hogy az írók és költők egy kicsit túlmisztifikálják ezt a dolgot.A filmekről már nem is beszélve.....biztos voltam benne, hogy ilyen nincs!Mindaddig amíg meg nem tapasztaltam!!Akkor döbbentem rá, hogy minden erről szóló felemelő történet igaz, sőt még túl is szárnyalja azokat a valóságban.Valóban nem kor függő,mert én már 31 éves voltam,amikor első látásra beleszerettem egy férfiba és ő is belém.(Később tudtam meg, hogy ha ez történik,akkor az előző életünkben mi már egy pár alkottunk valamikor.)Megtörtént a "csoda", átélhettem végre mindazt,amiről eddig csak olvastam, vagy a filmeken láttam és legalább annyira vágytam rá, mint te, vagy bárki más.Óriási volt, hogy tényleg van ilyen!!!Ja és akkor jön amikor nem is várod, szinte alattomosan megtámad és magával ragad(szerencsére).Nem vagyunk már együtt, de részem volt ebben a földöntúli élményben,aminek létezésében nem is hittem,ahogyan most még te sem. Biztosra veszem, hogy te is megtalálod "őt",vagy ő talál majd rád váratlanul és akkor te is átértékeled majd a most még kissé idegennek tűnő információkat(versek,regények,filmek)a témával kapcsolatban.FEL A FEJJEL!!Kedves Lavinka!

Én is tanusíthatom, hogy LÉTEZIK! :-)))
És nem korfüggő....

Szép estét kívánok!
Jugik"de nagyon nagyon szeretném és annyira vágyom rá"

Kedves Lavinka!

Szerelem márpedig létezik, olyan, amilyet szeretnél.
És ennyi.
Azt kapod, amit szeretnél.

Van még kérdés? :)
----
/Egyébként csodálatos és ragyogóan boldog, szerelmeskedős, imádós, rajongós, beszélgetős és megvitatós párkapcsolatban élek azzal a Férfival, akivel kölcsönösen Szerelmesek vagyunk egymásba. És nem csak rózsaszín módon.
Amikor viszonzatlan szerelmet akartam kipróbálni, 3 napig gondolkodtam rajta, milyen is lehetne, és megkaptam. Te döntesz, miben hiszel, és hagyjuk az irodalmat./

Dia

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Lavinka!Szerintem van ilyen érzés, amit keresel és nem csak

"tinikorban"/Sőt, ott még hiányozhat is belőle nagyon sok minden./Az alkonyat 2.részét én is nagyon meg szeretném nézni, de annyian voltak a moziban, hogy eltoltam a jövő hétre./Zsul!Nagyon jól megfogalmaztad, mi is az a szerelem.

Köszönet Osho-nak is.Minden sor tanít valamire, de az utolsó három most különösen "eltalált".Osho szerelem-értelmezése

Én inkább úgy látom a szerelmet, ahogy Ő. Legtöbb esetben nem a szerelem múlik el, hanem vagy egy "szimpla" fellángolást/megkívánást hittek szerelemnek, vagy a szokásos sztory, hogy az EGO átveszi hosszútávon az irányítást, és az illető eltávolodik a szerelmes szívétől. Így már nem érzékeli a szerelmet. Előtérbe kerülnek a problémák, amelyek esetleg odáig fajulnak, hogy valamelyik fél elzárja magát a másiktól, csakhogy kevesebb legyen már végre a nehézség. Mintha így meg lehetne oldani... s akkor a lezáratlan ügyeket cipelik az emberek a belsejükben, és azt hiszik, hogy ez a normális. És persze jön a következő partner, meg a következő... vagy a másik megoldás a szingliség. Azt a bizonyos lelki munkát, amiről Lolli is mesél nem lehet elspórolni. Azonban azt is tudni kell, hogy ez nem olyan munka, ami szenvedéssel jár. Ez inkább nagyon jó munka, mert a két, egymást szerető lélek pont eme csiszolódás közben tanulhatja meg igazán becsülni egymást. A szerelem azért olyan csodálatos, mert akkor kerülsz igazán igazi önmagadhoz, és teljesebb hozzáférést biztosít saját erődhöz. Hogy ezzel mit kezdesz, az már a te szabadságodon áll. Tehát sokkal többről van itt szó, mint puszta hormonokról, stb. Az ember minden dimenziójára hatással van a szerelem. Nem csak kémiai, biológiai kisülés.×

háát egy jól működő kapcsolatért sokat kell melózni az tuti. állítólag a szerelem, amit a kémia vagyis hülye hormonok produkálnak az ember agyában elmúlik egykét év alatt, azaz átalakul ugye szeretetté meg minden más szintén értékes dologgá....ami akár jobb is tud lenni aztmondják..
háát Lolli másfélórás rövidfilmes fellángolásból már kijutott, persze azokis klasszak tudnak lenni, de most valami maratoni hosszúfilm jobblennne:) vagy vmi happy endes 534256132442352részes brazil szappanopera:)Jaj, ne csapjon agyon mint a villám...

az már téllleg gyors lesz! :D
lollipop
www.eveart.gportal.hu:D

Nahát az enyém jó őrült volt, mostanába örülök, hogy lecsillapodott. :D
Az a sok gáz mendemonda, ami például a dicsekvő férfiak száján kering, hogy ő úgy jött össze a volt barátnőjével, hogy egyészakás kalandból lett kapcsolat. Hol van az már? Hiszi a piszi.
Az egymás megismerésével töltött idő, mindkét félnek befektetés, és fejlődés.
A csöpögős film, csak egy film. A szerelem nem mindíg végletes boldogság.
Amikor lemállanak a boldog álarcok, akkor kezdődik csak az igazi munka napról napra.
Egymás megértése, akkor is ha a másiknak rossz napja van, nem könnyű... érdekes, ez miért nincs a filmekben?
Mindíg csak az idealizált változatot nyomatják....
Végül is van az újdonság erejével ható, szenvedélyes, elsöprő, mindent felborogató, könnyedén múló, gyorslefolyású változat.
Olyan rövid, mint egy romantikus film...csak 1,5 óra... :D

lollipop
www.eveart.gportal.huLétezik bizony:))))

És baromira kortalan:))))))))))))))

Kitartás!!! Csak ne akard görcsösen...és addig nézzél nyugodtan ilyen romantikus filmeket, hogy kellőképpen rá tudj hangolódni:))))

És majd "véletlenül", amikor egyáltalában nem is sejtenéd...jön a "derült égből villámcsapás":))))))))) És akkor csak ügyesen...tudd el is fogadni, ha megérkezik:)))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)