Csak pozitívan

Kétségek gyötörnek. Féltem a fiamat. Ez az új vírus nagyon keménynek tűnik. Engem is kerülget valami torokfájós nyavalya kb. 1 hete, feltételezem, már sikeresen átadtam neki is. Ma nyűgös. Ráadásul a nevelt kislányom gondozója átesett a víruson, és a kislány is lerobbant mára. Már csak ez hiányzott.
Én nem kértem oltást. Miért is? Mert nem tudom vele megóvni. És azért is, mert hiszem, hogy minket elkerül. És hogy el is fog. Persze, olyankor egy pillanatra mindig beparázok, amikor hallom a híreket. Már lassan ott tartok, hogy nem is nézek tévét, és nem hallgatok rádiót. Semmi jóról nincs benne szó. Nem elég, hogy az embernek megvannak a saját napi gondjai, még ez is. Igyekszem minden ilyen negatív hullámot kizárni az életemből. Lehetséges, hogy mások azt gondolják, ezzel csak hátat fordítok a valóságnak, de számomra nem ez a valóság. Nem csak rossz hír van, vannak jó hírek is!!! És néha azt is szívesen hallaná az ember. Mindig mások nyomorán csámcsognak, és csodálkoznak, hogy ennyi a depis ember.
Amikor ide belépek, mindig örömmel tölt el, hogy ilyen jó társaság van, mindig olvasok örömről, és ez feltölt. Köszönet érte mindenkinek.
Legyen szép mosolygós napotok.

Címkék:

Hozzászólásokköszönöm

köszönöm ezeket a sorokat. mindenképp szem előtt tartom.Kedves Gattina! Az emberi

Kedves Gattina! Az emberi szervezet erősebb mint valaha, ami tegnap még gyógyíthatatlan betegség volt, ma már munka mellett kihordható... én is megdöbbenek néha hogy mennyit fejlődik szinte évről évre az orvostudomány, és az emberek immunrendszere. Semmi ok a félelemre, hiszen a szervezet mindent legyőz, az elme segítségével is. Elég ha tudod ezt, ez már önmagában is többet ér minden orvosságnál!