Szereztem a barátnőmnek pasit... De milyen áron!

Van egy nagyon kedves barátnőm, Edina, akinek eddig nem alakult szerencsés a szerelmi élete.
Én könnyebben teremtek kapcsolatot, többször kért, hogy segítsek már neki, szerezzek fickót!
Mivel nagyon szeretem őt, s gyakran szóba hoztuk ezt a témát, beleültettem a gondolat magvakat a fejembe, sokat tűnődtem, mit is tehetnék érte.

Körülbelül két hónapja megismerkedtem az Interneten egy pasival. Nagyon jól indult a románc, egy hullámhosszon voltunk, csodálatosan éreztem magam a társaságában, már az is megfordult a fejemben, hogy hosszú távú kapcsolatom lesz vele!
A srácnak - nevezzük Viktornak - van egy barátja, aki a barátnőmtől egy évvel idősebb, és ő is a világhálón keresett partnert, de csak futó kalandokban volt része.
Kitaláltuk, hogy összehozzuk a barátnőmet a Viktor barátjával, Zolival.
A gondolatot tett követte, elmentünk négyesben vacsorázni, aztán egy éjszakai szórakozóhelyen hajnalig mulattunk. Fergeteges éjszaka volt! Azóta Edina és Zoli elválaszthatatlanok!

Most jön a poén, a hab a tortán!

Nem sokkal ez után Viktor őszintén bevallotta, hogy mielőtt engem megismert, levelezni kezdett egy hölggyel, aki Odesszában él. (Ja, elfelejtettem mondani, hogy Viktor orosz, 20 éve él itt.)
A levelezést nem hagyta abba, sőt! megbeszélték, hogy találkoznak. Azt éreztem, hogy egy tőrt döf belém, amikor mindezt közölte. Megnyugtatott, hogy szeret, de a nőt látni akarja, mert már kíváncsi rá. Ukrajnában fognak találkozni, minden el van rendezve, 4 napig lesznek együtt, aztán hazajön és nem "kalandoroskodik" tovább, velem marad.

Azt már nem! Felháborodva, a könnyeimmel küszködve hagytam ott, szakítottam vele.

Szereztem a barátnőmnek egy fickót, az enyémet viszont elveszítettem...

Viktor azóta nem keresett, összejött az orosz csajjal.

A mi kapcsolatunk igazán nem rólunk szólt, csak azért kellett őt megismernem, hogy általa összehozzam Edinát és Zolit...

Hozzászólások



Kedves Cherry!

Nem sokkal ez után Viktor őszintén bevallotta, hogy mielőtt engem megismert, levelezni kezdett egy hölggyel, aki Odesszában él. (Ja, elfelejtettem mondani, hogy Viktor orosz, 20 éve él itt.)
A levelezést nem hagyta abba, sőt! megbeszélték, hogy találkoznak. Azt éreztem, hogy egy tőrt döf belém, amikor mindezt közölte. Megnyugtatott, hogy szeret, de a nőt látni akarja, mert már kíváncsi rá. Ukrajnában fognak találkozni, minden el van rendezve, 4 napig lesznek együtt, aztán hazajön és nem "kalandoroskodik" tovább, velem marad.-Hühaaa
Szóval a kedves nem volt őszinte,van ilyen...

Azt már nem! Felháborodva, a könnyeimmel küszködve hagytam ott, szakítottam vele.

Szereztem a barátnőmnek egy fickót, az enyémet viszont elveszítettem...

SZABAD AKARAT!!
Hallottál róla?
Ne avatkozz bele senki életébe szerintem!!!

Ez nem volt véletlen szerintem....
Magaddal foglalkozz ne mással,és másokkal!!

A mi kapcsolatunk igazán nem rólunk szólt, csak azért kellett őt megismernem, hogy általa összehozzam Edinát és Zolit...-Lehetséges ez is,véletlenek nincsenek,mindennek van oka...

De én nem ismerkednék a világ hálón mer elég meredek az de te tudod.....



"Én könnyebben teremtek

"Én könnyebben teremtek kapcsolatot, többször kért, hogy segítsek már neki, szerezzek fickót!"

Akkor végülis a nehezén már túl vagytok, neki van párja, te pedig, ahogy írtad, könnyen szerzel új kapcsolatot :-) most figyelj arra is hogy sokáig tartson.



Áljon meg a nászmenet!:)

"Azt már nem! Felháborodva, a könnyeimmel küszködve hagytam ott, szakítottam vele.
Szereztem a barátnőmnek egy fickót, az enyémet viszont elveszítettem..." - Nem, még nem veszítetted el! Te már a fejedben a félelem és a sértettség miatt elkönyvelted, hogy biztos így lesz. Az általad ítélt legrosszabbra gondoltál. (Mely verzió szerint Viktorunk végleg kinmarad és a nő mellett horgonyoz le, téged pedig elfelejt, mintha sose lettél volna.) Mellesleg, ha te szívből adtál valami jót a környezetedben levőknek (barátnőnek pasi), akkor veled is hasonló jó fog történni... itt az ideje optimistába váltani! Mindig Te döntesz, hogy a drámát választod, vagy a szeretetet és az örömet.



LÁm lám !

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

A felismerés nagy erényed kedves Cherry! Bár a dolgokat személyeket eseményt , szóval semmit sem szabad dédelgetve őrizni ! Aminek kezdete van vége is lesz egyszer ,, aki jön az életedbe az egyszer elmegy ! és így tovább ! Légy boldog annak , hogy más az lett általad :))) Örülök hogy olvashattam blogodat !PÁPÁ