Hova tűntek a normális kapcsolatra vágyó hölgyek?

Hová tűntek azok a hölgyek, akik normális kapcsolatra vágynak? Vannak ilyenek egyáltalán? Énszerintem ilyenek nem igazán vannak. A mai muffok hogy is mondjam,erkölcsileg igen kérdésesek.Így elfogadható az írásmód;még az Úristen sem köthet bele. Nincs benne trágár kifejezés,mégis le tudtam írni a mondanivalómat. No,de nem is ez a lényeg. Tul,képpen még örülnöm is kellene,hogy nincs senkim. nem kell folyton attól félnem,hogy mikor csal meg. Ez benne van a nőben - genetikailag. Mi sem vagyunk tökéletesek,de azért..... A természet kissé elkapkodta ezt a teremtsünk nőt projektet. A női nem megléte igazolja,hogy a kapkodás mihez vezet. A nő össze lett dobva,aztán úgy "gördült le a futószalagról". Legközelebb,ha a természet ilyen projektbe fog,gondolkodhatna kicsit.Kedves Mike!

Hová tűntek azok a nők akik normális kapcsolatra vágynak....??
Hidd el vannak ilyen nők még.........
Hmm.........
Szerintem rossz helyen keresgéltél eddig......
ROSSZ helyeken jártál,és nézelődtél valószínű...
Válts irányt!!
De semmiképen se futkos azt nem ajánlom,még a végén elesel...........
Köszönöm a bejegyzésed!
Szép napot neked!sziasztok! ki szeretne velem

sziasztok!

ki szeretne velem ismerkedni? írjatok bátran:)Kedves asd.. szeretlek.. i girls (vagy ilyesmi :))

A lista írás a szem kinyitáshoz kell, annak akinek kell..
Sajnos vagy hálistennek, nem vagyunk egyformák sem lelki, sem szellemi, sem gondolati, sem testi szinten (egyenlőek vagyunk, csak egyformák nem)

Az egyikünk itt tart a másikunk ott tart..
Nekem pl. könnyebb megfogalmazni a összegezni, átlátni a gondolataimat leírva.
De van akinek nincs rá szüksége, mert a gondolatai tiszták és irányultak.
Van akinek nehezebb dolga van az elmével, mert ezer dologgal van tele, az ő számára hasznos lehet ha írásban összefoglalja amit szeretne ( nem is beszélve arról a jó érzésről, ami akkor tölt el, amikor az ember leírja, gondolkodik róla és lelkileg ráhangolódik).

A szem és szív kinyitás természetesen elengedhetetlen... :))

Minden jót :)asd

Ez az egész vicces :D
Amit a fentiekben leírt az teljesen igaz ma már.. a nők 95% ilyen lett. sajnos. ezen már nincs mit változtatni mert nem most lett elszúrva az egész.
elég volt elolvasnom az első 10 hsz-t és rájöttem hogy, (bár kedves dolog az h. tanácsokat adtok, ami nektek bejött. talán) ti nem láttok.
nem kell semmilyen listát meg szir-szar dolgokat írni-tenni ahhoz h megtaláld a valódi társadat. elég csak a Szíved szemét felnyitni és azzal keresgélni. szerintem. (és a fent leírtak más szavakkal igazak ránk is, férfiakra) . jó dolog pozitív szemmel látni a dolgokat, de nem éri meg letagadni a valóságot csak azért mert most "én Pozitív vagyok."
köszönjük a felvilágosító bejegyzést Mike
Üdv.Sikerül

Hidd el sikerül majd neked is minden mert az életnek vannak még meglepetései.
Például mikor először olvastam az írásaid hozzá sem akartam szólni mert annyira nem ide valónak találtam a negatív hozzá állásod és sértő szavaid néhány emberről. Azután sajnálni kezdtelek és láss csodát most már BÍRLAK !!!! Bármilyen cinikus is tudsz lenni. Bírlak és ez pozitív. Pozitív ha akaratlanul mosolyt csalsz egy ember arcára P.L: Hozzá szólásod a napi idézetek Bob P-tól bármilyen sértő akart lenni mikor elolvastam hangosan felnevettem. Fura módon tehát örömet okoztál egy idegen embernek.
Az élet még rengeteg ilyen fura dogot rejteget. A te problémád csak az szerintem hogy még fiatal vagy előtted az élet és még nem tudod mit kezdj vele. De én most már BÍRLAK és drukkolok neked hogy minden a helyére kerüljön az életedben!!
Csá.Türelem Türelem nem minden

Türelem Türelem nem minden megy elsőre ne ess kétségbe látod menynien segíteni akarnak neked ne légy önző légy türelmes és Szeretettel teli :)Akkor talan...

...lehetne ez az elso a kivansag listadon,hogy akaratero/kitartas fejlesztese!!!
Vegyel egy 30-50 db-os PUZZLE jatekot es mindennap rakj ki belole par darabot,ha kesz a kep,kezdd elorol,mig nem sikerul kb 5 perc alatt egyszerre befejezned.Ne zavarjon,hogy ez 8-10 eves gyerekek szintje,mindig konnyuvel kezdunk,es fokozatossan haladunk a nehezebb feladatok felee.
Majd ha mar az ezres darabos kepet rakosgatod,a kitartasod es az akaraterod se lesz 0-as szintu!:)
Jo szorakozast Mikee!:)

Szeretettel,
felebarat

U.i.: Kozben meg, hogy onuralombol is fejlodj,fogdd vissza magad vulgarizmusbol!:)...

Én nem értem! Azon az emberen kell segíteni aki hajlamos rá. Mindenki maga dönti el, hogy mit akar. Akkor legyél boldogtalan, ha téged ez tesz boldoggá :). Igenis az élet szép.Hé Miki!

Kell valami motiváció neked... vagy ha nem bírod letörni az ellenállást, akkor még is jó lenne, ha naponta rendszeresen megtennél valamit.
Mindegy hogy mi. Fuss öt kört a lakótelep körül minden nap 4.-kor, mint Forest Gump. Teljesen hülye ötlet is lehet, a lényeg hogy kikapcsolódj, és fokozatosan növeld a belső energiát.
És a te korodban a legtöbb Pasi még béna... mindenkinek el kél a gyakorlás :))
Még nekem is... de ettől még nem érzem bénának magam.
Nem kell semmilyen lista ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ahhoz ragadnak a lányok, akivel jó együtt lenni.
A barátaiddal kéne megbeszélned, hogy ők hogy csinálják.
És attól még, hogy nincs csajod, nem vagy kevesebb senki másnál.Már próbálkoztam korábban,és

Már próbálkoztam korábban,és meg is lett az eredménye. De azért még egyszer neki futok,bár nem értem,mitől lesz az jobb,ha leírom.
Mellesleg: nem azért vagyok itt,hogy akárki figyelmét is magamra vonjam. csak tanácsot kértem,ami használható és értelmes. Volt is ilyen egy kettő,csak nincs akaraterőm,kitartásom megtenni. Nem érzek rá késztetést,hogy egyáltalán leírjam. Szerintem nem lenne értelme,hiszen nem egy rohadt listán fog múlni az életem.Szia Mikee! Nettikének

Szia Mikee!

Nettikének teljesen igaza van. Te nem is akarod, hogy segítsenek neked. Azt mondod nincs rá módod, miközben számtalan ember jobbnál jobb ötleteket ad neked, hogy indulj el. Mindig van rá mód. Itt nyavajogsz, nem is tudom igazából mi a túró bajod van az életeddel, (családi, szerelmi ???) egyre csak azt hajtod de szar, de szar, szegény én, de rossz nekem, nincs rá módom. Jólesik, hogy mindenki téged sajnál, neked próbál segíteni. Sajnos ismerős az ilyen ember, volt szerencsém hülyét csináltatni magamból miatta.
Volt az életemben nekem is olyan időszakom amikor úgy éreztem semmi értelme az életemnek, lelkileg ki vagyok égve, egy nagy szar az egész és azt sem tudom hogyan másszak ki belőle, céltalanul tengettem az életem. És akkor olvastam a listaírásról, abban az időben még nem volt divat a Secret de ugyanúgy voltak ilyen témájú könyvek. Ajánlom neked Stuart Wilde könyveit, Csodák pedig vannak, Az élet nem küzdelem. Fogtam összeírtam minek örülnék az életemben, mi az amit szeretnék, nem néztem, hogy lehetsége-e amit leírok, egyszerűen ami jólesett volna azt írtam. Barátoktól kezdve utazásig, sőt barátokkal együtt utazásig, ideális munka stb... Sok-sok minden akkor lehetetlennek tűnő dolog. Időnként elolvasgattam őket mert jólesett rájuk gondolni. Ennyi. Telt múlt az idő, most nem részletezem hogyan, de a lényeg az, hogy úgy fölgyorsult az életem, győztem kapkodni a fejem. Néhány hónap leforgása alatt többet éltem mint az előző 10 évben!!! És akkor egyszercsak rádöbbentem, hogy amit kértem a papíron mind megvalósult velem és megkaptam!!! Leesett az állam.
A lényeg, írde le a vágyaidat, legalább fogalmazd meg mi az amiben örömedtelne, mit szeretnél. Ismered a mondást, néma gyereknek az anyja se... Amíg nem tudod mit szeretnél, nem is tudják neked megadni! Aztán türelem, éld az életed és időnként késztetést fogsz érezni, hogy ezt vagy azt megtedd akkor viszont aktiváld magad és cselekedj (ez fontos)!!! Azóta már sok minden történt az életemben, és ha néha nem is olyan szuper minden, már akkor sem térek vissza soha ahhoz a mélyponthoz amiben voltam, hiszen tudom, hogy igenis lehetséges és megtudom csinálni, sokkal többre vagyok képes mint valaha is gondoltam. Sokmindent elértem már amire büszke vagyok, és egész más ember lett belőlem akit már szeretek is. Az alakomtól eltekintve klassz ember lettem, sőt egy gyémántbánya :))) Ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad gondolkodj el mit is szeretnél és legalább próbálkozz hátha sikerül is! És amúgy nem a levegőbe beszélek, és csak hogy tudd apám 4-szer volt öngyilkos, volt olyan hogy szinte előttünk csinálta direkt, hogy azt néztük mikor fordul le a székről (persze hívtuk a mentőt) de nagyon durva volt, mindet úgy csinálta, hogy ott sírtunk ríttunk neki hetekig, hogy ne tegye, szóval gusztustalan módon tette, az utolsó sikerült neki, évtizedekig alkoholista volt, Anyám pénzét lopta el, hogy játszhasson, és állandó veszekedések voltak.
Szóval nem tudom mi a te problémád az életeddel, de baszki ha nekem sikerült akkor neked is!!!
Feltéve ha tényleg szándékodban áll, hogy változtass az életeden.
Ja és amúgy már nem vagyok vevő az ilyen szándékos figyelemfelkeltésre amivel mások figyelmét, szeretetét próbálják megkapni ahelyett, hogy saját maga cselekedne az illető. Persze az ember igyekszik segíteni, de ha továbbra is ragaszkodsz az eddigi szerencsétlen Mikee-hez akkor sajnálom.
De most komolyan, legalább próbálkozz!!!Segítség

Sajnálom ha nincs olyan ember az életedbe akivel megtudnád beszélni a gondjaidat.
De végül is az is egy megoldás hogy itt leírod az ilyen gondolataid így is ki lehet adni magadból.Nem megyek,nincs ilyen

Nem megyek,nincs ilyen személy. Nincs is rá szükségem amúgy. Különben is,ha eddig nem jött össze,ezután sem fog. Max úgy,hogy partidroggal elkábítom az adott csajt.

A másik: Olvastam Origami álatl megadott egyik linken lévő írást. Nem értettem belőle semmit. Valami hülyeség biztos.Mikee

Vagy menj el pszichomókushoz. Biztosan találsz olyat, aki szimpatikus. És ne nőhöz, tudod......annyi IQ-val úgysem tudna segíteni rajtad:D:D:D
Na most komolyan: nézz egy jófej segítőt, aki együttműködik veled és segít tisztába tenni a dolgokat. Hajrá:)Én meg a sportolás két külon

Én meg a sportolás két külon fogalom. Mivel kössem le magam?Versírás? Nem,nem jó. ÚŐgyis csak ilyen verseket írnék. Szóval: nincs semmi,mellyel lekötném magam. Na,mindegy,holnap a piálással le tudom magam kötni. Hátha elvisz a mentő alkoholmérgezéssel.
A másik: mégis hol ismerkedjek? Az sikolaában jóformán csak ribancok vannak. Máshova meg nem járok,diszkóba pláne nem. Rossz érzés,hogy mindenki csajozik körülöttem,csak én vagyok olyan béna. Ez SZÍVÁS!!!!Genetika

Ha már a genetikánál tartunk sajnálom de valójában a férfiakba van kódolva a hűtlenség ez tény.
Sajnállak szerintem te nagyon depressziós fiatal ember vagy. Próbáld valamivel lefoglalni magad sportolj és ne akarj ilyen görcsösen egy nőt. Apám mondta mindig busz után és nő után sose fuss mert úgyis jön másik. És tényleg jön! Van aki kifogja elsőre de akad akinek a tizedik lesz az igazi.No igen,ha eljön az az

No igen,ha eljön az az idő,hogy tudok magamon segíteni,akkor megteszem. De ez jelenleg lehetetlen,mivel nincs rá módom.Más nem tud segíteni...

Szia Mikee!:) Hát tudod, úgy gondolom, hogy neked úgy fog sikerülni "talpraállni", ha miután minden segítséget kifúrsz magadtól, és magadra maradsz és szenvedsz, míg meg nem unod... Nna, akkorra már mivel tök egyedül leszel, muszáj leszel magad összekaparni, és saját hajadnál fogva kirángatni saját magad a -mégegyszer mondom-> saját magad okozta hülyeségből! Igen. Ez így lesz. Neked nem kell segítség. Felesleges. Saját erődből fog sikerülni! És csak úgy. Ámen.

(nem bántásból írtam)Érezzem magam jól. Könnyű azt

Érezzem magam jól. Könnyű azt mondani. Én nem vagyok az a magátjólérzős típus. Ha fel is tudok oldódni,max úgy,ha leiszom magam. Apropó,holnap elvégzek 1 kísérletet: Mennyi piát kell meginnom,hogy alkoholmérgezést kapjak? Ha meghalok,hát Istenem. Mi van,akkor?Legalább véget érne ez az elrontott életem.bandi30

szép:)Próba szerelem

Ez a szám nagyon, nagyon, nagyon........ :))))))

http://www.youtube.com/watch?v=fS11oHpi_i4sober:)

Köszönöm! Neked is sikerül!!:) És Mikee-nek is, ha ő is akarja:)
Érezd jól magad amikor csak tudod, és minden lehetőséget használj fel a vizualizálásra. Pl. ha megy egy szerelmes dal- lehet hülyeségnek hangzik, de - érezd, hogy hálás vagy a szerelmedért....én ilyeneket csináltam, hogy bele tudjam élni magam. Tesómék már menekültek ha meghallottak egy "jó" számot, mert én olyan beleéléssel énekeltem (és éppoly borzalmas hanggal:D:D:D), hangosan, boldogan, hogy....szóval
kedvenc indulóm volt: http://www.youtube.com/watch?v=MoGEqR9urkI
De egyébként sok Csézy-t hallgattam, meg persze mindenfélét, gyorsabbakat, lassabbakat:))

:D Ja és persze ami a Titok filmben is volt, alvásnál meghagytam a helyet a "páromnak", és amiből lehetett (1 csoki pl) kettőt vettem belőle:))
És ha rossz kedvem volt, azt mondtam magamnak: "Én ezt nem engedhetem meg magamnak!" És megpróbáltam elterelni a figyelmem.
Volt úgy, hogy nem sikerült, akkor meg azzal magyaráztam: "Nem gond, ez azt jelzi, egészségesen működöm, hiszen az előző kapcsolat gyászát meg kell élni, ezt nem lehet kikerülni, de a folyamat már a végén jár. Köszönöm!"köszönöm!

Nagyon jó, teljesen így csinálom! Ahhoz képest, hogy 8 napja szüntettem meg a kapcsolatot a volt barátommal, már szinte egész nap nevetek! Örülök minden kis pozitív dolognak körülöttem! :) Többnyire lezártam magamban, tudom, hogy most így nem jó nekünk együtt. Mivel nemrég történt a dolog, azért napi kb. fél órákra még elkeseredek, plussz az álmaim sajnos rettenetesek. Remélem a sok pozitív gondolat azokon is segít átlendülni. Az a baj, hogy a volt kedvesem gondolatait én mindig párhuzamosan álmodtam és valószínű ez a kapocs még nem múlt el 100%-osan. Hamarosan teljesen elengedem.
Igyekszem már az új illetőre koncentrálni (listámra), ha elfog a rosszkedv. Görcsösen akarni nem szeretném, igyekszem magam lefoglalni minden nagyszerű dologgal. Nagyon remélem, hogy jó úton járok már.
Gratulálok a kedvesedhez, sok-sok-sok boldog évet nektek együtt! :)Na, Miki, akkor okulj! :DMiki draga! :))))

Miert alltal le? A vers iras csodaszep dolog! :))))
En kivncsi lennek a verseidre!
Kezdd el ujra, hatha attol ujra jokedvu leszel:)))
Mar alig varom, hogy olvassak Toled egy szep verset!Tudod, Miki kedves, az én listám is hasonló volt,...

azzal a különbséggel, hogy nálam az első helyen szerepelt az "Úgy szeressen, ahogy vagyok." :-)
És lőn.
Úgy szeret. :-)
Meglátod, Neked is sikerül, már vonzódik is feléd. :-)
Hogy mikor ér oda hozzád?
Azon nem érdemes gondolkozni. :-)
Kívánom Neked, hogy BOLDOG légy! :-)sober:)

Én még benne voltam egy kapcsolatban, aminek már nem tudtam, hogy legyen vége, ne legyen vége.....aztán akartam, de nem tudtam lezárni jó ideig. Na szóval: akkor döntöttem úgy, hogy megpróbálom, megírom a listám. Először nehéz volt, de amikor kész lett, és tisztán láttam milyen férfit szeretnék, "megálmodtam" magát a kapcsolatot is, hogy hogyan élünk, miket csinálunk....szóval mozgósítottam a történetet:)

Ezt úgy gondoltam, hogy megírom ezt az életet magamnak, és ha így kell lennie, az majd eldől, hogy a jelenlegi párommal fog valóságunkká válni (1% esély volt rá), vagy egy újjal, de én ezt így akarom. És ezt rábíztam az Uni'ra, hogy kivel teljesüljön. És teljesült:) Megtalálta nekem az ideális fickót, akivel úgy élünk, ahogy elképzeltem:))) Hihetetlen, hogy ez mennyire működik!

És Shakti jól mondja, mert én sem vettem észre rögtön, hogy 'Ő' az! Majd szépen lassan leesett:D És akkor a kis papírom végére odaírtam, hogy KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!!!:)

Ja, hazajött a drágám, úgyhogy megyek is...később még felnézek ide:)Sober!

Most ugyanazt leírhatnám mint az előbb:DD ne másban keresd a megoldást hanem magadban!
A megoldás te vagy Önmagad, amíg másokban vagy külső dolgokban kutatod a kulcsot biztos nem fogsz találni semmit. Ha rendbe hoztad magad lelkileg, akkor jöhet bárki( vagy akár mehet is!) te akkor is boldog leszel és önmagadban teljesen bizonyos.Drága Nettike,

arra is van ötleted esetleg, hogy hogyan csinálja végig az ember a lista után, h "elengedje" a kérést, ha épp egy nagyon csúnya szakításon van túl, totál megalázottnak érzi magát? Velem az a baj szerintem, hogy annyira magam alatt vagyok, hogy kivételesen (pedig az ilyenben mindig jó voltam) állandóan azon jár az eszem, hogy mikor jön végre valaki és segít ki a gödörből. Vagy te nem szakítás után írtad a listádat?

soberMiki!

Szerinted változni fog vmi ha netán találsz vkit? mert szerintem semmi, te ugyanaz maradsz. A mostani helyzetednél maradva ugyanazok a problémáid lesznek elhiheted, egy nő nem old meg semmit! de nem is az ő dolga h a te problémáidat megoldja.
Amíg önmagaddal nem vagy elégedett, más sem lesz az veled. Ne támaszt keress vagy vmi pótmamát v bármit, aki segíthetne önmagad elfogadásában, ezt egyedül kell végigcsinálnod bármien szarul is hangzik ugyanis akkor az valódi változás lesz, valódi fejlődés.
Tegyél félre most minden olyan dolgot, amibe kapaszkodnál bármibe is, inkább engedd el magad csendesedj el, aztán nézz önmagadba, egyedül! hidd el naon jó érzés ha sikerül, és utána nem lesz akadálya h normális kapcsolatot találj, hiszen a normális (egész)séges férfiak vonzzák a normális (egész)séges nőket. Ha ilyen kapcsolatot akarsz bizony tenned kell vmit, és méghozzá önmagadért, ezt nem másért teszed, itt csak rólad van szó, felőlünk felis akaszthatod magad tessék, de az megoldás vmire? persze h nem. Döntsd el mit akarsz, aztán indulj el mert nem mi, hanem az élet fog seggbe rugni de úgy... tudod ezt te pontosan, hisz most is rugdos az élet keményen(nem véletlen).