Öti-Hati tréning visszajelzések

Kérem, hogy akik már résztvettek az Öti-Hati tréningen, azok itt írják meg a véleményüket, javaslataikat, hogy a következő alkalommal még jobb, még hasznosabb információkat tudjunk a résztvevőknek átadni, illetve mindenféle javaslatot itt várunk a tréninggel kapcsolatban, elsősorban az alábbi kérdésekre:

- számodra érdemes volt résztvenni?
- mit nyújtott neked ez a nap?
- elkezdted-e már a 21 napos folyamatot?
- mit hiányoltál leginkább a tréningen?
- milyen javaslatod van, hogy még jobb legyen?

Szeretettel,
a szervezők (Kassai Csilla és Secret Admin)

Címkék:


Úgy tűnik, hogy Secret Admin...

tényleg megfordult néha- néha Nyíregyházán, de számomra ez már lényegtelen, hiszen úgyis a csigaházamba bújok, s nem foglalkozom pasikkal.Drága Macsesz!

Nagyon helyes! Mi - Te és én, és aki már rendelkezik kellő önismerettel, aki már dolgozik önmagán, nagyon jól tudjuk, rajtunk kívül senkinek sem fontos, hogy MI rendben legyünk és rajtunk kívül a világon se4nki sem tud helyettünk egyetlen lépést sem meg tenni a saját utunkon!
Millió áldás szálljon Rád és kísérjen utadon!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Kedves Csillair!:-)

Éppen ma egy hete, hogy elkezdtem ötről hatra lépni...:-) Most érzem igazán, hogy jól döntötem, amikor mégegyszer elmentem a tanfolyamra, mert akkor tudtam igazán eldönteni mit is akarok...s ma már az új tarisznyámba palolok...:-)
Biztos vagyok benne, hogyha elkezdi az ember ezt a 21 napot később is folytatni fogja....ahogy én is....:-) most már nagyon vigyázok és figyelek Magamra...:-)

Szeretettel ölellek:
MacseszDrága Andrea!

Először is gratulálok az eredményeidhez! Én tudom pontosan, hogy nagyon nagy dolgok ezek, hiszen amikor nem jutunk ötről a hatra, az olyan, mint mikor egy mókuskerékben vagyunk, amit hajtunk, hajtunk és úgy érezzük, a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére is csak egy helyben topogunk, vagy ami még rosszabb, visszafelé haladunk. Rendkívül idegörlő és lehúzó állapot.
Hogy mit is tegyél, ha jönnek az új célok:
A jógalégzés és a kívánság mudra elengedhetetlen!
Amikor letelik a 21 nap, akkor már az az új szokás, hogy magunkra szánjunk naponta 25 percet, beépül a személyiségbe.
A napi énideálfelolvasás , a szubjektív megerősítések hangos ismételgetése rendkívül fontos, mert a tudatalattink így veszi komolyan abbéli célunkat, hogy kik is akarunk lenni valójában. Ha egy célunk teljesült, akkor tűzhetünk ki másikat, de mindig konkrét elérési dátummal együtt. Egy cél akkor válik egy álomból céllá, ha odaírom mellé, mikorra is szeretném látni az életemben.
Remélem, segítettem.Ha van még kérdésed, tedd fel bátran! Bátraké a szerencse! Gratulálok és szurkolok Neked minden egyes pillanatban! Nem vagy egyedül! :) Csillád

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Sziasztok! Sikeresen

Sziasztok!
Sikeresen végigcsináltam a tréninget. Ma este fejeződik be a 21 nap. Elképesztő számomra az eredmény, de igazándiból titkon ezt reméltem, hogy végre valami nagy dolog fog történni. És valóban. Már ez is az hogy írok ide:) Sose irtam egy fórumra se. És igazán sokmindenben megváltoztam. Az hisztem mindenben amit akkor ott a tanfolyamon leírtam. És a barátnőim is el vannak ájulva, hogy milyen rend van a lakásomban:))) Mert már rendet tudok tartani magam körül:) Szóval nagyon boldog vagyok, és nagyon sokat kaptam ettől a tréningtől. Hálás vagyok érte. Köszönöm.
Viszont azt nem pontosan értem, hogy ezután, ha valamit szertnék pl. új pozitív tulajdonság, anyagi, érzelmi dolog vagy most éppen meggyógyulni, mert arcüreggyulladásom lett, akkor is a 21 jógalégzést csináljam és utána pl kívánságmudra? Vagy csak olvassam fel 3szor a kérésemet? Kérlek ebben segítsetek nekem.
Köszönöm,
AndiDrága Ággi!

Bizony, mondhatom, csodálatosan alakul mindenki élete, aki naponta legalább 25 percet is fordít saját magára.
Napi 25 perc önszuggesztió, jógalégzés, és minden a helyére a kerül!
Valamennyiőtök sikerének szívből örülök!
Kedves Shakti!
Szegeden akkor lesz tréning, ha valaki megszervezi. Imrénkkel már gondolkodtunk vidéki helyszíneken, össze kellene dugni a fejünket, hátha több szem többet lát.
A szórólapozás és a körlevél küldözgetés nem bevált módszer. Amíg nincs Szegeden tréning, addig marad a budapesti.
Szép estét és még egyszer, hála a Mindenhatónak a csodálatos teremtőtársakért és a tiszta lelkű ötihati olvasókért!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Drága Csilla!

Annyi pozitív hozzászólást olvastam a tréningedről, hogy egyre kiváncsibb lettem. Az lesz az első dolgom, hogy beszerzem a könyved, és ha Szegeden tartasz ilyen tanfolyamot, mindenképpen értesíts!!!

Csak így tovább!

Szeretettel:
ShallyA szeptember 30-ai képzésről egy kicsit megkésve.. :)

1) számodra érdemes volt résztvenni?
2) mit nyújtott neked ez a nap?
3) elkezdted-e már a 21 napos folyamatot?
4) mit hiányoltál leginkább a tréningen?
5) milyen javaslatod van, hogy még jobb legyen?

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon résztvehettem Csillánk énképfejlesztő tréningjén, azóta is ajánlom minden kedves szegedi és nemszegedi ismerősömnek. :)

Számomra új lendületet adott ez a 6 óra, és megerősített benne, hogy jó úton járok céljaim eléréséhez. Azóta is kamatoztatom az a gondolkodásmódot is, amit a tréningen kaptam.

Igen elkezdtem már a 21 napos tanfolyamot. A negyedik napon volt egy kis visszaesés, mert egy kitűzött célt túl gyorsan akartam felépíteni, és persze ilyen rövid időn belül nem volt ideje kiforrni magát. Ebből is leszűrtem a tanulságot :) De azóta garantáltan beválik a tanfolyam.

Nem hiányoltam semmit. Nagyon tetszett Csillánk stílusa, és nagyon motiváló, hogy képes volt ekkora sikereket elérni 2 év alatt. Boldog vagyok, hogy ilyen fiatalon találkoztam vele.

Javaslat: Biztos vagyok benne, hogy rengeteg jelentkező lenne egy szegedi képzésre is! :)
Továbbá csak egy észrevétel a munkafüzettel kapcsolatban: még az elején, mikor nem annyira mennek a tanfolyamhoz kapcsolódó feladatok, rossz, hogy lapozgatni kell ide-oda a feladatokhoz.

Csillánknak nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban is és biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni!
Bürgés ÁgiSzia Oki! Dehogy hagyom! :)

Hogy is hagyhatnám abba, amikor még csak most kezdődött el! Mind fantasztikusak vagytok és imádlak Benneteket! Millió áldás szálljon minden secretrajongóra! Na jó, azokra is, akik nem azok! :)))
Csillátok :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Édes Csillánk! Csak bíztatni akarlak,

Hogy folytasd, ne hagyd abba, mert ez az igazán előre vívő az Emberiségnek. Nekem is.
A Te gyönyörű munkásságod példaértékű számomra. Szeretnék hozád felnőni, és őszintén remélem : fogok is!

Az 5 könyved, amit elhoztam 30.-án, mind elkélt. Igaz, "csak" egyéni Emberkéknek, nem úgy, ahogy szerettem volna, hogy megmutassam:
Könyvesboltoknak! Ám ez ha lehet, még csodásabb, mert így segíthetek olyan Embereknek, akik mélyponton érezték magukat.
Kedvesem, Csak így tovább! Ezen a gyönyörű úton, mely az Élet maga! A Tao.

Őszinte barátsággal gondolok Rád, és ölelem a nyíregyháziakat: Anikó
5 nyíregyházi hölggyel ismerkedtem meg, akik hallottak már rólad. Nevüket nem tudom. Sajnos! De a könyved lenyűgöző hatást gyakorolt mindannyiukra. Anikó (És nem 6!!! :))) )Drága Édesangyal,Macsesz, Ragyogás!

Kööszönöm építőjellegű kritikátokat és azt, hogy megtiszteltétek ezt a topikot bejegyzésetekkel! Nagyon sokat jelent számomra.
A tréning folymatosan változik, épül, és mindig a résztvevők tapasztalatai viszik előbbre. Amint tapasztalhattátok, immár hálakővel is gazdagabbak lesznek a résztvevők, nem véletlenül!
Az életben egyetlen dolog állandó, az hogy minden változik! A mai eszemmel már ötihatit is másképp írnám meg, mint ahogy most megjelent. Én is változom, napról-napra, lépésről-lépésre, és ez így természetes.
Megfontolom észrevételeiteket, javaslataitokat és örömmel tudatom Veletek, egy neves zeneszerzőbarátom segítségével készöl az ötről-hatra relaxációs és meditációs CD.
A mai napom ismét csodálatos lesz, mert a TI pozitív visszacsatolásaitok által csak még erősebb bennem az elhatározás:
MOSOLYOGJ MAGYAROSRZÁG! MOSOLYOGJ EURÓPA! MOSOLYOGJ TEREMTŐTESTVÉREM, MERT CSAK ANNAK VAN ÉRTELME!MINDENMÁS CSAK ILLÚZIÓ!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Drága Csilla!

Drága Csilla!

Nagyon örülök, hogy veletek lehettem a hétvégén, igazi élmény volt. Jó volt hallani, ahogy mosolyogva, őszintén és tisztán csak meséltél és meséltél, s olyan sokszor volt az a bizonyos "aha" élményem... sokat tanultam tőled azalatt a pár óra alatt, s ahogy olvasom a könyved ez még inkább egy kerek egésszé válik...

Egy javaslatom lenne a tanfolyamot illetően, talán neked is tetszik az ötlet...
a "naplóban" szerepel néhány olyan téma, amelyeket lehetne párokban vagy kisebb csoportokban megbeszélni... például a traumákat lehetne párokban elkezdeni feldolgozni, beszélgetni róla, megkeresni a pozitivumait, tükör lehet a másik ember, s bizalmasabbá is válik a légkör... ezután csoportosan elmesélhetnénk a tapasztaltakat...kisebb csoportokban a többi gyakorlatot is el lehetne végezni, ha mód van rá... például a Ki vagyok én? gyakorlatot...ez egy lehetsőgég lenne, hogy őszintén szembenézzünk magunkkal...végül ahogy legutóbb is volt meditálnánk közösen....

Szép estét!

Szeretettel ölel:
M.:-)Én is ott voltam

Mi is ott voltunk a férjemmel és mondhatom még én is tanultam újat. Tudjátok fontos a mi szakmánkban is, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A legfontosabb ami számomra volt a következő mondata Csillának:
"Negatív énképpel nem lehet pozitívan gondolkodni!" Szóval szerelmesek vagytok már önmagatokba?
ÉdesngyalÉn is nagyon jól éreztem Veletek magamat!

Szeretném elmondani, hatalmas megtiszteltetés volt számomra itt, a Secretközösségben megtartani az ötrőlhatra,azaz ötihati tréninget! Csodálatos érzés, amikor látom az égő kíváncsisággalteli tekinteteket, amikor végigmegyünk a lépéseken, és az a vége: Még is csak nekünk, egyenként kell felépítenünk magunkat, nincs az a guru, aki ezt helyettünk meg tudná tenni. Segíts magadon, Isten is megsegít! Ám csak 21 napról van szó, 21 nap rendszeres gyakorlásról és máris sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, már nem elszenvedői, hanem teremtői leszünk a saját életünknek, sorsunknak. A dagály minden hajót felelemel! Ha MI rendben vagyunk, akkor ez kihat a családunkra, a barátainkra és így tovább. Hiszen minden mindennel összefügg! És valamennyien egymás tanítómesterei vagyunk!

Mégegyszer hálát adok az Úrnak, amiért Veletek lehettem és amiért mostmár közel 40 újabb léleknek van saját hálaköve, ötrőlhatra naplója, módszere, és sikeres, boldog, egészséges élet- és énképcélja, élete.

Kassai Csilla (Csillátok )
www.5rol6ra.hu

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *5-6-i tréning!!! :)))) Szenzációs Mindenkinek.

- számodra érdemes volt résztvenni?
Igen. Maximálisan.

- mit nyújtott neked ez a nap?
Olyat, amire legmerészebb álmomban sem gondoltam volna. Maximális segítség az Önmegismerés és Énkép fejlesztésünk útján.

- elkezdted-e már a 21 napos folyamatot?
3. napja csinálom. És elmegyek még 1 x, hogy még jobban csinálhassam. Mert az a nap, ami Istenigazából egy Csodanap. Nekem. Köszönöm Csillánknak!

- mit hiányoltál leginkább a tréningen?
Nem volt hiányérzetem. Magas komfort érzetem volt ott.

- milyen javaslatod van, hogy még jobb legyen?
Ezen elgondolkodom még kicsit.

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."

/ Hayku bölcsességek