Palacskó András

Palacskó AndrásHogyan segíthetlek utadon?

Húsz év tapasztalatával a hátam mögött kínálok neked lehetőségeket az önismeretre, fejlődésre. A lényegét igyekszem megfogni a dolgoknak, és finom szinten tudatosítani az elménk működését, és annak hatását a világunkra. Tudom, hogy bár divatos közhely, hogy mindenki ugyanarról beszél, minden vallás és tanítás lényege ugyanaz, ez mégsem igaz. Tudni kell különbséget tenni, a sört nem keverni a kakaóval, mert ihatatlanná válik. Ám ha eljutunk odáig, megláthatjuk mindegyik ital, és képes szomjat oltani. Az ezoterikus tanítások több különböző céljának és irányának közös nevezőjét igyekeztem megragadni. Ebben a szintézisben a „Titok”, az Agykontroll, az Ábrahám tanítások személyes világteremtői hozzáállása jól megfér Eckhart Tolle, Papaji, David R. Hawkins, Adyashanti csendkereső törekvéseivel.

Tudatos Teremtés Iskolája néven kezdtem el tanítani annak a lényegét, amit megértettem a viág működéséből. Ez nem egyszerűen pozitív gondolkodás, hurráoptimista lelkesítés, megerősítések ismételgetése. Nem is a Titok film néhány hangzatos mondatának ismétlése. Nem szeretek arról beszélni, amit Te magad is elolvashatsz, filmen megnézhetsz.

A tanfolyam első, lényeges pontja a hiedelemrendszered kialakulásának megértése, és annak a folyamatnak az átlátása, hogy hogyan teremtetted a világodat eddig. Mitől vannak az ismétlődések az életedben, és hogyan tudsz kilépni belőlük. Megértjük a szülői minta ismétlődésének mechanizmusát. Tudatosítjuk azt, hogy nem a tetteid, hanem a figyelmed iránya számít. Helyre tesszük a negatív tapasztalat és a rossz érzés jelentőségét. Megtanuljuk mire érdemes figyelni, és hogyan figyeljünk a mindennapokban.
Másodjára átbeszéljük azt, hogy mik azok a jellegzetes hiedelmek, amik akadályoznak, és amik segítenek egy-egy életterületen. Ezek egészen finom apróságokig elmennek, nem csak a híres „félig üres-félig teli pohár”, vagy az „akár azt hiszed megtudod tenni, akár nem, igazad van” mondatokat fogod hallani.

Harmadjára szó lesz a rezgésszintünk fokozatos emeléséről. Arról, hogy miért akadnak el sokan a pozitív gondolkodáson. Hogyan építsük föl a jövőnket alaposan, stabilan megtett lépésekkel. A motiváció, melyet sokan tanítanak, jó módszer, de van jobb: az inspiráció. Hogyan alakítsuk ki az inspirált állapotot és hogyan alkalmazzuk ezt a döntésekben és a cselekvésben?

A tanfolyam egyik lényeges eleme, hogy rengeteg spirituális alapfogalmat tisztázunk, mivel tapasztalataim szerint elég nagy zűrzavar van ezen a téren. Szóval beszélünk karmáról (a vonzás törvénye leánykori néven), életfeladatról, rezgésekről, spirituális célokról. Természetesen nem óhajtok meggyőzni senkit, pusztán megfontolásra ajánlom a saját látásmódomat.

Eddig viszonylag kis csoportokkal ment egy-egy ilyen tanfolyam, így maradt idő arra, hogy személyes témákkal is foglalkozzunk alaposan. Egy-egy meglátástól néha azonnali gyógyulás, vagy pénz állt a házhoz. Egy tanárnő felismerése a hiperaktív gyerekeket „kisangyallá” változtatta az órán, átmenet nélkül. Hosszú ideje aláíratlan szerződések megköttettek. Partnerre leltek az eddig magányosak.
Nem kifejezetten gyakorlatokat akarok tanítani, bár egy-kettőt elmondok. Inkább a figyelmet, és a hozzáállást szeretném kialakítani bennetek.

A tanfolyam egy hétvége, aztán havonta klub lehetőség van, ahova az érdeklődőket is szeretettel várom.

Egy kapcsolódó előadásom hanganyagát letöltheted innen: http://tudatosteremto.hu/pgneloadas.wav

Az egyéni beszélgetések lehetősége természetesen adott mindig. Akár végeztél nálam tanfolyamot, akár nem. Ez eredetileg úgy indult, hogy gyógyításra jöttek hozzám az emberek, aztán egyre többen nem betegként kerestek, hanem az életük elakadt dolgait szerették volna jobban átlátni, és tovább lépni. Egy-két beszélgetés megemelheti a rezgésedet annyira, hogy a várt gyógyulás, partner, üzlet, munka megérkezik gyorsan. Gyerekekkel, hacsak nem kifejezetten ő akar jönni, nem foglalkozok személyesen. 16 alatt legtöbbször úgyis a szülővel kell beszélgetnem. Egy beszélgetés kb. 2 óra, a 20-451-45-69-es számon jeletkezhetsz be.

Az Energia Tudatossága című tanfolyamom abból született, hogy rengeteget megtanultam az energiákról, de legfőképpen a mögötte rejlő tudati folyamatokról, hogy a Reiki tanfolyamok túlzottan szűk keretet adtak már. Igyekszem a taoista, buddhista, hindu és newage energiarendszereket megmutatni, a mögöttük rejlő eltérő gondolkodást elmagyarázni. Nem keverni akarom ezeket, hanem mögéjük lépve, a tudati hátteret bemutatni. A teljesség igénye nélkül: beszélünk a transzállapotokról, a gyógyítói hozzáállásról, mutatok sámántechnikákat, tibeti gyógymódot, tanulunk modern csikungot, kialakítottam egy erőteljes tudatszintű beavatást az energiákba. Három részben, három hétvégén tudom átadni a rengeteg információt és gyakorlatot. Nem kell hozzá semmilyen előzetes alapismeret. Gyakran a tanítvány túl is szárnyalhatja a mesterét. Én az alapokat tudom, hogy hogyan kell előhozni képességeket, lehetőségeket. Van olyan, aki elkezdett aurát, energiákat, energialényeket látni, érzékelni, sőt néha tárgyakat mozdított meg (bár egyenlőre féltudatosan) és ami a legjobb: hihetetlen hatékonysággal gyógyít, szinte pillanatok alatt. Amikor eljött a tanfolyamra, szombat reggel még semmit sem tudott, nem érzékelt. Vasárnap késődélután már májat cserélt valakin energetikailag. Nem állítom, hogy ez mindenkivel így megtörténik feltétlenül, hisz én magam is néha tátott szájjal csodálom, hogy mire képes, de egy biztos: a lehetőség mindenkinek nyitott.

A Jobb Agyféltekés Rajzolás című tanfolyam az egyik legjobb lehetőség, hogy gyakorlatban szembesüljünk azzal, hogy hogyan kezeljük a feljövő feszültségeket, és hogyan lépjünk túl a vélt korlátainkon. A kurzus négy nap alatt megtanít a portrérajzolás alapjaira. Nullától az önarcképig. Nem a rajztudás az, ami számomra vonzóvá teszi ezt a tanfolyamot. Inkább a tudatosság fejlesztésének lehetősége, a korlátaink meghaladása. Persze az sem kutya, hogy milyen szép rajzok születnek. http://tudatosteremto.hu/rajz.html

Végül három kb. kétórás előadás, melyet havi rendszerességgel tartok az Angyalszív központban. http://angyalsziv.hu

Pénzügyi blokkok oldása: beszélgetés a pénzről munkáról, hiedelmeinkről. Néhány jellegzetes „blokk” oldása EFT-vel, meditációval.
Önbecsülés: hogyan alakítjuk ki, miben tévedünk ezzel kapcsolatban, hogyan változtathatjuk jobbra.
Spirituális partnerkapcsolat: az elérhető legmélyebb szintű információ arról, hogy mi a spirituális különbség a két nem között, ebből miért vannak feszültségek köztünk, hogyan lehet ez játékká és spirituális fejlődés lehetőségévé alakítani. Mélységében szólok szexről, tantráról, felelősségről, erőszakról, szeretetről, szabadságról. Arról, hogy mitől laposodik el a kapcsolatok zöme, és hogyan lehet fenntartani az izgalmat, és közös célt. Az elhangzó információ nőiesít, fickósít, alkalmas akár impotencia feloldására is. Ugyanígy alkalmas, hogy a legmélyebb félelmeiddel szembesítsen.

A honlapomon a naptár címszó alatt megtalálod az időpontokat.
Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz Budapestre jönni, de érdekel valamelyik tanfolyam, akkor segíts, és szervezd meg! Szívesen megyek bárhová.

Weboldalam: http://tudatosteremto.hu

Telefon: 20-451-45-69
Palacskó András

VISSZA A TRÉNEREKHEZ