Pénzzel és karierrel kapcsolatos történetek gyűjteménye

Ez a téma éppen az aminek hangzik. A vonzás törvényének tudománya erősen gyakorlati tudomány, igzoljuk szeretném ha mindannyian beküldenénk sikertörténeteket.
A Biblia azt mondja: "gyümölcseikről ismeritek meg őket". Mik a mi gyümölcseink? Ha barátságosak, jóakaratúak vagyunk, ha békességet, szeretetet sugárzunk mások felé, ha szakmai eredményeinkkel hozzájárulunk mások és magunk épüléséhez, akkor jó gyümölcsöt hoztunk. Járjuk meg együtt a fejlődés útját előre, felfelé, Isten felé!Szia !

Ez valóban nagyon nehéz helyzet, de a Vonzás törvényét kövesd, hidd , és kérd. Tudod, azt mondja A Titok: kérd, és megadatik ! A te palackbazárt szellemed fog segíteni nektek, tudom, hiszem , de neked is hinni kell őszintén. Minden probléma erősíti a jellemet, még ha akkor úgy érezzük, hogy ez nem így van, akkor is ! Erősödsz, mert megtalálod a megoldást, ami először is az agyban kezdődik el. Lásd magad előtt, képek formájában, hogy a férjednek milyen jó munkahelyet van, mennyi fizetést tesz le neked az asztalra és te nem győzöd számolni a pénzt, örülsz és mosolyogsz, mert ezt akartad ! De ezt tiszta képek formájában lásd is és hidd, hogy így van. ! Jelen időben, mint ha már megtörtént volna: ez így van ! Van a Yuotubon nagyon jó anyag a vágyvideókból, én sokat nézelődöm ott, némelyiket már ismerem és megnézem, mert olyan jó hallani, látni és olvasni az instrukciókat ! Egyébként én is óriási anyagi problémával küzdöm, én a nyereményt rendeltem az univerzumtól, hogy tudjak haladni ! Tudom, hogy úgy lesz ! Először nem jól kértem, aztán megtanítottak rá, hogy mindent konkrétan, dátummal ellátva kell kérni: pld. 2010.05.30-án lottónyereményem van ! Minden problémám megoldódott ! A családomnak mindent megadok, amire szüksége van, mert megtehetem !! Na, én ezt csinálom, hiszem és tényleg, sokszor látom, hogy marokszám szórják a pénzt elém, mind az enyém, vegyem föl !! Ez így is lesz ! Nem adtam fel, ez visz előre a mindennapokban ! Azt mondják, problémáról nem szabad beszélni állandóan, mert akkor már vonzod is ! Néha kell, muszály, hogy kiadd magadból ami benned van, de aztán azt a segítséget, amit adnak, el kell fogadni és a pozitív gondolkodással átjutni a dolgok nehezén. Én tiszta szívből kívánom neked, hogy minden reményeid szerint legyen. Én veled vagyok, szeretettel gondolok rád és hidd el, sokan megteszik ezt, biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy annak lennie kell. Nagyon sok sikert és kitartást ! És mindig: Csak pozítivan !
Szeretettel:
ZsuzsiAkkor is és azért is: MŰKÖDIK!

Ide, a sikertörténetekbe írom le, mi-minden történik velem mostanában. Tudom, már kissé kezd uncsi lenni, hogy minden sikerül. Én szeretném, ha ez inkább ösztönzés lenne, mint irígységet kiváltó ok. Néhányakat irritál mások sikere, mivel azonban nem a dicsekvés a célom, hanem a Vonzás Törvényének működés közbeni bemutatása, kérem, aki kötözködni szeretne, az egy másik fórumon tegye. A sikertöténetem a következő:

A könyvről már írtam ezerszer, ezt már "el is könyveltem", ez már megvan. Kitaláltuk a sajtótitkárommal - mert már ilyen is van, én meg még mindig csak kapkodom a fejemet -, hogy a sajtótájékoztatóra meg kellene hívni a Spilák Klárit, aki a Sarrah Jessica Parker magyar hangja a Szex és New York című filmben. Rámentem egy közösségi oldalra és megtaláltam rajta. Írtam neki egy pár soros levelet, és képzeljétek el, igent mondott. Eljön. Annyira kedves ez tőle. A mennyekben járok. Közben pedig, tán emlékeztek, a másik álmom, hogy a könyből film legyen. " Ha lúd..."
Szóval, én a Valami Amerika című filmet nagyon kedvelem. Rengeteg helyzetkomikum, igazi vicces szituációk, nagyszerű színészek, kiiváló rendező. Herendi Gábor. Nos, ezen a közösségi oldalon - mivel Spilák Klárit bejelöltem, és ő az ismerősei között volt -, megtalált engem. Azt írta, hogy jó, hogy előkerültem, pont egy airbrush-festőt keres. Szerintetek mit érzek most? :)))))
Ha egyszer az ember valamit a fejébe vesz és hisze benne, minden a lába elé hullik! Fantasztikus!

http://www.keribredso.eoldal.hu/fotoalbum/plakatok_-borito_-satobbi---de...Tud valaki nekem segíteni?

Sokfele nézelődtem, de talán itt van a legjobb helye a bejegyzésemnek.
Többször megbizonyosodtam már a titok valódiságáról, most mégis megakadtam. Páromnak új munkahelyet vonzottunk kétszer annyi fizuért mint az előző, de sajnos miután a párom átment a cégnek nehézségei támadtak és nem tud fizetni. Most egy kényszerszabi helyzet állt elő. Még várunk, hátha mégis fizet a cég, viszont egy ugródeszka is lehet a helyzet ahhoz hogy megkezdjük az álmunkat: Saját munkahelyet teremtsünk magunknak. (én két kicsimmel itthon vagyok ) Sajnos nincs félretett pénzünk, sőt még azt sem tudjuk, ha lenne mibe is kezdenénk. Szinte ezzel a gondolattal kelek fekszem minden nap, hogy mit is kéne csinálni... Hiszem, ha megtalálnánk, hogy mit is akarunk pontosan be is tudnánk vonzani az ehhez szükséges dolgokat. De hogyan jöjjek rá, hogy az valóban ihletett legyen és ne görcsös erölködés? Irányvonalakat már szedtünk össze, mégis az eddigi ötlteknél hiányzott a nagy bumm érzése.
Minden segítő iránymutatás jól jönne! Köszönöm, nagyon köszönöm!ah :)))+++

Igazad van. Így került ide a pl. a villás béla mészáros írása, vagy hogy fogjuk meg a kezünket és álljunk körbe és rezegjünk, és így megmentjük a világot és a delfineket, meg ráadásul a koalákat is. :)tök jó!
"Nagy Kincs ennek "birtokában" lenni:)"---- :) pffffffffffffff hahaha Régebben is volt pozitívkodás...csak nem ennek hívták. Csak most ez a divat.

No de nekem végül is tökmindegy, hogy ki mibe teszi bele... csak a villás béla kapcsán jöttem ide. Minden jót és sok szerencsét kívánok a hátralevő létezésetekhez! pusszi!Fura:)

Látod Pán,nem is a technika a lényeg.
Mint mondod,"Gipsz Jakab, megtanul egy technikát, és elkezd egy technika alapján kéregetni".
Pontosan,megtanul egy technikát,nyilván amit kiválaszt vagy ami kiválasztja,és kéreget.
Kérni is ezerféleképpen lehet,akkor is kérsz.
A kérés az kérés:)
Ha én eldöntöm magamban,hogyha hatvnyolcszor kinyitom és becsukom a kertkaput,ötször leguggolok és azt mondom lilavirág piros csizma én kis vágyam válj valóra,és azt hiszem,hogy ez működik és akkor valóra válik,akkor valóra is válik.
De /és ugye itt jön a lényeg:)/ ezt te is jól látod,Önismeret.
Ahogy évezredek óta jól látják.
Nagy Kincs ennek "birtokában" lenni:)
Szóval,az Univerzum működik,ahogy működik,mi a magunkét működtetjük.Mindenki kiválasztja a maga technikáját.
Mert én korán szeretek kelni..

Jah, a thelemita út az totál más.Oké

(Thelemából gondoltam, ezek szerint az nem a zöldIstennőre mutat vissza)

A technika szerintem hibátlan. Hiszen a filmből kiindulva vagy a Mi a csudát tudunk a világról?-ból... látjuk, hogy az Univerzum visszaveri a rezgéseinket. A gondolkodás hatalmát nem lehet kétségbe vonni nem? Minden a fejben dől el!
De a véleményedet osztom, hogy nem EGY technika alapján lesz valaki sikeres.
Nyitottan kell beszívni mindenfelől a "technikákat", megtanulni magasszinten tartani magunkat érzelmileg, értelmileg. Átállítani a csatornákat magunkban.
Valószínűleg nehéz dolga van egy olyan embernek, aki borzalmas családban nőtt fel, kemény egot vett magára, és oldások nélkül próbálja ezt a technikát alkalmazni.
Sok utat kell bejárnunk, amig használni vagyunk képesek a Titkot - szerintem -.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!aham

Nem vagyok wiccás, nem tudom a wiccából mit lehet kiragadni...teljesen más az utam.
Kiegészítem még:
Hiányolom az önismeret kihangsúlyozását, és azt is hogy mindenki először tegye rendbe magát, és keresse meg az igazi önvalóját. Keresse meg, és találja meg. Hogy egy technika alapján működik az Univerzum? Kétlem. Gipsz Jakab, megtanul egy technikát, és elkezd egy technika alapján kéregetni, és hip-hop az ölébe hull minden földi jó. Ugyan! ha így működne, mindenki ezt csinálná. Mindenki.Kedves Pán!

Miért kellenne aszkéta életet élnünk a XXI-ik században?
Nem tudok azonosulni a nincstelenséggel és "elégedj meg azzal, hogy a lótusz árnyékában meghúzhatod magad" érzésekkel. A buddhizmus klassz dolgokat tanít, de egy vallás sem teljes szerintem. És az ember jól teszi - ha szabad szeretne maradni -, ha kiragadja a számára kedves dolgokat belőle. Csakúgy, mint a wiccaból is, nem?
Én legalábbis így élek, és jól érzem magam. Szeretem a bőséget, szeretek adakozni, szeretem látni, hogy az emberek napról-napra jobban érzik magukat, amint felfogják, hogy a pénz jó dolog és nagyon nagy biztonság.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Hogyan legyek gazdag?

:) Mint pl. Milarepa: http://rdorje.blogspot.com című buddhista oldalon van egy Milarepa dal idézet. Elég érdekes a mondanivalója.Vágyvideó

Sziasztok!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkezdtük a Vágyvideók készítését!

Ha valaki szeretne saját Vágyvideót, akkor jelentkezzen!

Bővebb info: http://www.future-club.blogspot.com

Zoli
Skype: future.clubVágyvideó

Sziasztok!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkezdtük a Vágyvideók készítését!

Ha valaki szeretne saját Vágyvideót, akkor jelentkezzen!

Bővebb info: http://www.future-club.blogspot.com

Zoli
Skype: future.clubItt is!!

Már a maffia is.!ajajj!Köszi Gini99

Ránéztem, de bevallom, nemannyira értem. Később talán, jobban beleásom magam!
Üdv: NesaKedves Nesa!

www.espavo.hu
Nézz rá, a 8:8:8 aktiválással kezdődik az oldal most.

Üdv Gini

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Drága Katis!

Oké!!! De Gini99 nem erről beszélt! Szerintem.
De azért köszi!
Üdv: NesaKedves Nesa:)

Például az idei nyári olimpia kezdete.

Üdvözlettel,
KatisSziasztok!

Az utóbbi néhány hozzászólás igen megdöbbentett. Azt gondoltam eddig, ezeken az oldalakon olyanok irogatnak akik ismeretlenül is tisztelik, mitöbb szeretik egymást. Akik önzetlenül, odaadással segítenek az utatkeresőknek, erőt adnak azoknak akik rossz passzban vannak, saját tapasztalataikkal, jó tanácsaikkal segítik azokat, akik még gyakorlatlanok a vonzás használatában. Szerintem legyetek egymással, egymás munkájával, egymás véleményével sokal toleránsabbak. Mindannyian mások vagyunk, -SZERENCSÉRE!!!- mindenki másban jó, amire akár büszke is lehet, és mindenkinek a saját döntése, hogy hova csatlakozik, vagy sem. Na ez meg az én véleményem volt.

De ami igazán érdekel az a 2008. 08. 08-as dátum, mi van ezen a napon? Vagy mit kell tenni? Kérlek foglalkozzunk inkább ezzel:)

Köszönöm: NesaNem bírsz magaddal?

Reptilian (http://www.thesecret.hu/user/5828) üzenetet küldött
thesecret.hu webhely kapcsolatfelvételi űrlapja segítségével
(http://www.thesecret.hu/user/806/contact).

Az ilyen levelek küldése kikapcsolható a felhasználói
beállításoknál a http://www.thesecret.hu/user/806 címen.

Üzenet:

Na ide figyelj te néphülyítő közellenség!

A te lyoness-ed egy bukta rendszer, ezekben a moslék helyeken, amikkel
kapcsolatban áll a cég, senki se költ 26000 forintokat!! Soha nem
lesznek ebből milliók csak aki nagyoin sok embert be tudott szervezni
már az elején. Aztán meg a nyugdíjasoktól, akit behülyítetek,
elvesztek még fél milliót, hogy vegyen magának pozíciót!! És még a
kártyaigénylésből is 30Eurót lenyúlnak(nának) az embertől. Ez
lopás, megtévesztés, büntetendő cselekedet. Jézus az ilyen csaló
alakokra förmedt rá a templomban, a pénzváltókra, akik ígéretekkel,
alattomos szövegeléssel, megtévesztő magatartással lopták ki az
emberektől a pénzt. Itt egy idézet, hogy hova bolmlik szét a mocskos
maffiátok!! :
"Kedves most belépő Lyoness tagok!

Felhivom figyelmeteket, hogy ez az egész csak egy nagy átverés!

Mi már 4 éve vagyunk benne, és még semmit nem kaptunk vissza, a betett
pénzünkből. Még kölcsönt is vettünk fel a pozició vásárlásra,
amit még most is nyögünk. Nekünk is csak azt hajtogatták, hogy a
betett pénz levásárolható. (Ha nem ezt mondják, senki nem lépne be.)
Hiszen számolja már ki valaki, hogy mennyit kell vásárolni ahhoz, hogy
valamit is visszakapjon?

A kereskedők, pláne vidéken folyamatosan kilépnek. Csak olyan
kereskedőket tudnak beszervezni, akiknek amúgy is magas az áruk. De ha
a számla alapján vissza tériteni kellene nekik, akkor inkább
kilépnek. és akkor a Lyoneses vásárló nem tehet semmit, legfeljebb
beláthatja, hogy megint átverték. Ebben csak azok járnak jól, akik
kitalálták."

Na ennyit rólatok, remélem eltűntök a süllyesztőbe mint most már az
emberiség, ami ki fog pusztulni, szóval felesleges az örömködésed és
lila ködöd amit másokra próbálsz ráborítani!

És nem vagyok Yonderboi!!!

(EZ itt az eleje... ugyebár? Ezt elfelejtetted bevágni kisokos!)

Na, a hazugságaiddal tényleg rakd magad arrébb egy házzal, olvasni pedig tanulj meg!
Tényleg iszonyat milyen sunyi alak vagy!
JA, ÉS SZÍVESEN FELVÁLLALOM, HOGY AKI GUSZTUSTALANKODIK VELEM, AZT NEM HAGYOM, NEM VAGYOK TERÉZ ANYA, ÉS VAN VÉR A PUCÁMBAN.
Te csak fenyegetőzz továbbra is a mágiáddal, keresztény ember! A Bibliában nem olvastál erről??
Amúgy meg, honnan a fenéből bukkannak fel ilyen alakok a semmiből? És miért? Jézusom...

Annyit az igazsághoz még, hogy SENKIT NEM KELL FÉLTENED, SEM PEDIG A PÉNZÜKET, ismétlem ha meghaladta volna az értelmi képességeidet... ingyenes árrésgyűjtő kártya ... melyik szó nem érthető?
Ha pusztán vásárolgatsz a megfelelő helyeken - jelenleg 2500 termékpartnernél -, méghozzá idő és elköltött pénz korlát nélkül, akkor is éves szinten 40-80 %-át visszakapod az elköltött pénzednek, ugyanis a kereskedelmi árrésből kérhetsz vissza teljesen legálisan.
Hűűűűű.... nagy az állatkert tényleg.... jól tájékozott....

De ez a topik eddig a sikerről szólt, szeretném ha a jövőben is arról szólna, értetted?

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Mindenki vigyázzon ezzel a

Mindenki vigyázzon ezzel a nővel!
Engem az előbb fenyegetett meg emailben maffiamódszerekkel!

gini99:
"Jobban jársz ha leszállsz rólam kisgyerek, mert attól, hogy van egy jól felépített világom, erős hitem, még nem vagyok az a típusú "árvalány" akivel sokáig próbálkozhatsz.
A szemét mocskolódók gépét először hazavágom, aztán megkeresem ha nem bírnak magukkal. Járt már igy más is.
Irigy vagy, és sikertelen, ne másokat baszogass emiatt, hanem keresd meg mi a baj. A rosszindulat máris megvan!
Egy nagy büdös baromságot hordassz össze kisfiam!

Soha nem kell semmiféle 26000et költeni sehol te fantáziadús gyerek!
Honnan veszel ilyen baromságokat? Egy nagy fasz lehetett a szponzorod is mint te!
2 hónap alatt 1 milliót kerestem a Lyonessel, mert értelmes emberek vesznek körül és jómagam is az vagyok. A saját tökéletlenségetek, hogy még poziciót is vettetek és nem ment jógyerek! A kártya is ingyenes mit dumálsz itt 30 euróról???
Tudd meg okoska, hogy a Secretről 8-as keresnek alattam ugyanilyen jól, és a szardobálásoddal is csak jó reklámot csináltál nekem, mert még ketten megkerestek.
Lejön ám az embereknek honnan fúj a szél.
Én boldog vagyok, tudom marhára idegesíthet a te mentalitásoddal.

Ja, a mocskos maffia ebben az évben még 2 ország előtt nyitja meg a kapuit, ez Olasz és Lengyelország, és eukonform ha ez mond neked valamit te okos gyerek!
Az unio már rég betiltotta volna ha illegális.
Svájci cégről beszélgetünk vágod?
A sok multi cég szerinted miért van benne? Mennyire hülye vagy, hogy megkérdőjelezel valamit amit a PSZÁF is jóváhagyott?
Annyira utálom mikor a hülye szorgalmas és okoskodik is....
Menj a francba. Jézussal meg ne gyere te sikertelen, beteg elme.
Kopj le a francba mert tényleg begurulok rád. Tünés a süllyesztőbe, olvasgasd a Bibliában mi lesz a szarkeverőkkel és rosszindulatú irigyekkel."
-------------
-------------

Az adatok, amiről szó volt (26000-es vásárlások és a 30 Euro a hivatalos honlap Általános Üzleti Feltételek pdf dokumentumban találhatók).

Ez hát ő, nem tudom, ki az aki ezek után üzleti partnert lát benne! Veszélyben a pénzetek is!Evikém:-)

(Eltörölték már a havi 1x-i 26.000-es utalványrendelést:-)) És valószínűleg a felsővonaladdal van baj, itt a havi 1 millió mindenkinél áll, és ez csak szponzor kérdés, ez biztos! Gyere át ide, ha tényleg akarsz vele keresni, garantáltan jó helyen leszel! Éves szinten 40%-ot visszaszedni a kereskedelmi árrésből, és 800 %-on megforgatni a pénzedet, nem rossz üzlet:-))

Hadakozásnak helye nincs! :-) A hülyeségeket amúgy magánban szokás odaszúrni szerintem :-)

A dátumokra pedig valóban érdemes odafigyelni, szerintem... :-)

Ölelés Nektek, tőlem :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Odafigyelés:))

De jó, hogy írtad!!! Én bevezettem a naptáramba már ezeket az időpontokat korábban, de azért jól jött ez a figyelmeztetés:))))

Szerintem nem itt kéne magánlevelezéseket folytatni, főleg ha az nem épp pozitív teremtést eredményez!!!

A Lyoness-t pedig mindenki maga döntse el, számára megvalósítható-e? Vannak marketingtervet előadó helyek. Én is benne vagyok, de csak névleg sajna...nem volt forgótőkém, amivel meglendítsem, vagy urambocsá számomra később (!) jövedelmező poziciót vásároljak!!! És havi 26 ezrem sem volt az utalványokra...mert nem egy helyen vásárolok soha! De biztos jó buli!!!! Nem MLM valóban, mert nem adunk el, nincs saját termék....de azért sántít ez még sok helyen, számomra nehézkes a működtetése...és nem az egyetlen ilyen elven működő lehetőség! Gini szurkolok, hogy Neked továbbrra is ilyen jól jövedelmezzen!!!!

Szóval béküljetek ki, vagy ne itt hadakozzatok...szerintem:)

Evelyn:)2008.08.08 fontos dátum: az

2008.08.08 fontos dátum: az isteni bőség végtelen hatalma kerül lehorgonyzásra. Ez a Bőség tudatosság beáramlása és újabb felgyorsulása. Ez a nap a legnagyobb átkelő pontok egyike a szegénység tudatosságból a jólét tudatosságba. Még 18. és 28. is ezeken a szinteken dolgozik!
Lehet, hogy még azoknak is hat, akikre rontást küldött egy kisfiú :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Lilijom: nem MLM. A Lyoness

Lilijom:
nem MLM.
A Lyoness egy ingyenes törzsvásárlói rendszer.

Yonder: a mágiához folyamodni - akár fekete, akár fehér -, nagyon bátor dolog. A Te életed.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!höhöhö

arra nem lesz szükség bige. hiszen erre van a mágia! (akár fekete vagy fehér) :)proba

Hát meggazdagodni se lenne rossz. Ismerek több embert is aki mlm-ezni kezdett de nem jött be nekik, nem is csoda. Ez a lyoness lenne az, ami neked nagyon bejön? ez nem olyan beszervezős dolog?Gondolom Yonderboi

Gondolom Yonderboi barátunknak nem jött be az élet, és most gyorsan csinált néhány nick nevet még, mert "odaakart" kenni nekem... :-)
Próbált kitanulmányozni, csak ahhoz elég rosszul fogott, mert hülyeségeket beszél.
Majd megunja. Addig mi keressük a sok pénzt, Ő meg mérgelődik:-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!á

Sziasztok! Miról megy a vita?Rettent mód

Rettent mód félretájékoztattak:-)
Ehhez nem érdemes kommentet fűzni abból a célból, hogy tisztán láss.
Ha nem igy álltál volna hozzám, lehet hogy segítek vele neked is pénzt keresni méghozzá marha sokat, de igy már buktad ecsém:-))
Üdv: Lilabige

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!lol

Érdekes honlap, mivelhogy be se jön. Amúgy néztem már a Lyoness-t, ez az a cég, ahol a boltokban átlag 26000-ért kell vásárolni minimum, hogy legyen egy picuri 0,5%-os hasznod a rendszerből. De ugye ki költ 26000-et vásárlásonként? Osztrákok, németek, igen. Magyarok?hmmm elgondolkodtató..
"Rosszindulatú köpködést" hagyjam? Ha így állsz hozzám, te nem gondolod magad rosszindulatúnak?

Üdv: a köpködő kisgyerek