Pert nyertem úgy, hogy meg sem szólaltam!


Hát, a minap már megint győztem! Mi tagadás, ez engem egyáltalán nem lepett meg, hiszen amit kisugárzunk, azt vonzzuk be és amire gondolunk, az megnő. Ám édesanyám agyon aggódta magát , amint szokta és ő tényleg nagyon meglepődött ezen az általa nem remélt sikeren. Csak azt tudnám, miért jár a templomba és miért imádkozik, ha utána annyi hite sincs mint egy mustármag.
Én nem hittem, hanem tudtam! Hogy ez a per nem végződhet másként, mint úgy, hogy megnyerjük. Én nem ártottam senkinek, így hát nyilván, meg fogok nyerni egy olyan pert, amit gyűlöletből, rosszindulatból indítottak ellenem.
A történet hosszú, így hát megpróbálom összesűríteni. 23 év után anyu élettársa elment és nem akart elszámolni ez idő alatti közös szerzeményeikkel. Anyu egy évig kérte, és kénytelen volt beperelni, mert a bácsi nem volt hajlandó jobb belátásra térni. Ezt a pert anyu tavaly megnyerte, övé lett az egyik kert, majd aztán a bácsi engem perelt be, és azt a pert én is megnyertem. Ám a bácsi megfellebbezte a döntést, így csütörtökön volt a másodfokú tárgyalás.
Én nyugodt voltam, ám anyu már egy hete szedte az andaksint.
Én tudtam, hogy az igazságnak győznie kell, főleg, ha tudjuk, hogy az Univerzum nem vak és süket és a jószándékra sohasem felel ellentétes erőkkel.
Még mielőtt bementünk volna a tárgyaló terembe, a majd nyolcvan éves bácsin látszott, hogy nagyon össze van törve és így szólt az ügyvédek, anyu és én előttem: - Hibás lépés volt Csillát beperelnem, mert ő sohasem kért tőlem semmit, így hát nem is tartozik semmivel.
És vége volt a pernek.
Én nagyon élveztem a hatást, mert úgy tűnt, ez rajtam kívül mindenkit meglepett. Sokáig csend honolt a bíróságon, én sem szóltam, nem vitatkoztam az igazsággal.
Viszont hetek óta imádkoztam, használtam a kívánság mudrát, alkalmaztam a szubjektív kommunikációt az agykontrollból és megüzentem a bácsinak, hogy mi nem gyűlöljük, nem vagyunk az ellenségei, azonban kérjük, hogy a lelke mélyén neki is tudnia kell, mi is az igazság és annak megfelelően járjon el. Elképzeltem újra meg újra, hogy minden résztvevő harag nélkül és elégedetten távozik a bíróságról és vége van ennek az ostoba, gyűlölet keltette pereskedésnek.
A lelkemben most fantasztikus öröm van! Mondtam anyunak, ha még most is azt mondja, hogy a secret hülyeség, akkor nem tudom mit csinálok!
Erre azt mondta: Hiszek benne, hiszek benne!
Remélem, még holnap is hinni fog! :)

HozzászólásokA kívánság mudrát felteszem a fő oldalra

Ezt az agykontroll három ujj technikaként tanítja.

Kassai CsillaKassai Csilla elérhetőségei

www.5rol6ra.hu
csillair@freemail.hu

Azt hiszem, eza msn címem is, a skype pedig kassai.csilla@skype.com,
de ha beírosd a skype keresőbe, akkor tuti, hohy kiadja a skype címemet. Nyíregyházán lakom.

Hajrá! teremtsünk magunknak egy szebb világot- ahogy mesterünk, Domján László szokta mondogatni: egyre jobban!Kedves Csilla!

Nagyon örülök, hogy leírtad a történeted. :-) Mindenki láthatja, hogy ez nemcsak a filmben működik, hanem a való életben. Csak megfelelően kell összpontosítanunk az energiáinkat és a gondolatainkat.

Köszönöm szépen, remélem én is hasonló sikertörténetekkel tudlak elkápráztatni Titeket:-)

Üdv. LauraKedves Csilla! Nagyon

Kedves Csilla!
Nagyon felemelő és tanulságos a történeted!
Kérdezni szeretnék: milyen a kívánság mudra? ill. hogyan kell csinálni? Régóta foglalkozom jógával, de ezt nem ismerem. Ha leírnád nagyon örülnék!
Köszönettel: BereniceKedves Csilla!

Ha tudunk beszélni esetleg akár telefonon, akár MSN-en ,vagy Skype-on, ha megadod az elérhetőséged, megkereslek még ma.
Most el kell mennem a fiammal az orvoshoz-nem tudja használni egyik kezét sem...de ha haza érünk, bejövök.
Szeretettel ÖnmagamKedves Önmagad!

Nagyon érdekelne, milyen belátásra jutottál?Kedves Csilla!

Nem volt ma (vagy is már tegnap) időm itt lenni, csak egy picit futottam be nap közben, de éreztem, hogy jönnöm kell - azon kívül is, hogy hiányzott olvasnom, meg a töltekezés, meg mindenki.
Érzésem nem csalt. Most kaptam Tőled egy óriási segítséget azzal amit írtál!
A felnőtt fiamnak vannak problémái, és nem régiben mesélte el, majd megkérdeztem, miben tudok én segíteni, mit szeretne tőlem. Azt mondta, hogy anya, légyszives varázsolj, hogy jobbra forduljanak a dolgok, bár nem hisz azokban, amivel foglalkozom.
Elnevettem magam, és azt mondtam, tudod, ez nem úgy működik egészen, sem varázsló, sem boszorka nem vagyok egyik értelemben sem. Tenned Neked kell magadért, és amíg Te el nem határozod, hogy mit akarsz, mit teszel, min változtatsz, addig legfeljebb kis változások lehetnek, de én megpróbálok mindent. A munkahelyét is elveszítette, stb. stb.
Igyekeztem nem aggódni, de nagyon nagy volt a baj, és csak ideig óráig tudtam magam azon a rezgésen tartani eleinte, ami Vele kapcsolatban fontos lett volna. Aztán találtam egy gondolat sort, amivel a helyzetet átmenetileg "rendeztni tudtuk".
Most a következő történt: tavasszal befizettek a barátaival (akkor még volt munkája) egy külföldi utazást, ahonnan most tértek haza. Amíg oda voltak, megint aggódtam kicsit, hogy minden rendben legyen, baj nélkül térjenek haza - amolyan buta anyai aggódás volt, de mindig elhessentettem a negatív érzéseimet, és igyekeztem pozitív gondolatokkal kicserélni. Csütörtökön baleset érte, én pénteken este tudtam meg, és ma értek haza. Mielőtt elutazott, volt átmenetileg munkája, de nem a szakmájában, és most mehetett volna még vissza, de nem tud a baleset miatt hetekig dolgozni. Az egyéb problémái is gyűrűznek tovább, és most tudom, hogy mit kell nekem tennem, bár az Ő élete az Övé, én nem élhetem helyette, de azt hiszem megtaláltam az én feladatom a megoldás érdekében. És ezt Neked köszönhetem!
Így hát nagyon köszönöm!
Ha valakinek van esetleg még konkrét ötlete, szívesen veszek minden segítséget.

Szeretettel ÖnmagamCsilla :))))

Nagyon kedves a történeted, és nagyon sajnálom, hogy a mai világban az emberek nem figyelnek a hétköznapi csodákra, ami bearanyozhatná a napjukat és az egész életüket...Már egy ideje én is csak a jóra igyekszem koncentrálni viszon az én Anyukám nem, vagyis nem mindig.Nemrég egy nyereményjátékon vett részt és úgy indult neki, Ő soha nem szokott nyerni...Erre mondtam Anyának, hogy meglepődnél, ha Te nyernéd a fődíjat.Erre Ő: - Én nem szoktam nyerni! Elképzeltem, hogy milyen arcot vágna, ha mégis és már a helyet is kigondoltam a nyereménytárgyaknak...(Ekkor még nem láttam a filmet)
A poén most jön: MEGNYERTE A FŐDÍJAT!Mindenki nagyon örült és most már megpróbál pozitív hozzáállással közeledni a dolgokhoz, eseményekhez, de ez egyhosszabb folyamat ...végre elindult ezen az úton!!!
"Az élet teljessége az álmodásban, és a lehetetlen álmok valóra váltásában rejlik."
(Sri Chinmoy)

szeretettel: PennyaCsillának!!!

Kedves Csilla! Tudod ez nagyon szép történet, csak sok ember nincs tisztába avval, hogy niért történnek ilyen dolgok. Tovább mennek és nem élik meg azt az élményt amit mi / irhatom ugye/ ,Én percröl -percre , napról napra uj dolgokat veszek észre. Eddig rágodtam a multon, jelenen most csak a jót , ami történik is körülöttem avval foglalkozom!!! Soszor Puszil: ÁgicaDrága Csillám!

Megint egy szuper hír felőled...boldog vagyok ha a sikereidet hallhatom, hiszen tudom, hogy minden aprónak is tűnő siker a boldog, harmónikus élet része és ezek az apró örömöt keltik aztán a többi örömhullámot is, amelyek aztán még több örömöt vonzanak életedbe! Hidd el, anyukád is változik már, változni fog, hiszen rá is hatással vagy és hatással vannak ezek a sikerek és örömök...a szeretet és öröm hullámai mindenhová elérnek lassan, csak egy pici időt kell adni még neki....Drága Csillám Te vagy számomra a legjobb példája: Ha megakarod változtatni a világot, először változtasd meg magadat!
És ez neked sikerült megtenned és öröm látni szárnyalásodat, hálás vagyok, hogy megismerhettelek.
Szeretettel ölellek:
SzildiDrága!

Ez csodálatos!!!!
Fantasztikus történet.
Szeretettel:Ercsike