Pofátlanul boldog vagyok

Már magam előtt is szégyellem mondogatni a napjaimat, állandóan dicsekedni, nemhogy leírni.....de nem tudok mit tenni: KI####OTT JÓ NAPOM VOLT MA IS!!!:))))))))))) És ezt meg kell osszam a világgal! Legszívesebben osztogatnám ezt az életérzést, hogy mindenki legyen BOLDOG, BOLDOG ÉS BOLDOG!!!

(imádom a munkám, az embereket akikkel és akikért dolgozom és ők is szeretnek engem, a főnököm is szeret és imád -továbbra is :)) Megnőtt a fizetésem is, és váratlanul hatalmas összeget kapok a másodállásban vállalt feladataimért (ez még meglepi, de ahogy kalkulálom, kijön belőle egy jó kis nyaralás- yes yes yes!!! megyek agykontrollra is :))))))))

Irigylem magam a jó sorsomért, dehát hosszú út vezetett idáig... ("a Paradicsom felé mindig rögös a túra"- Kowa is megmondta:)

Szóval egy a lényeg: l'OREAL - MERT MEGÉRDEMLEM :)

igenemberlettem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(és ebben igen nagy részetek van, sokat köszönhetek Nektek! még ha nem is tudtok róla, mostmár elárulom :D:D:D) Szóval KÖSZÖNÖM!!!!:)))))))))))))))))))))

Címkék:

HozzászólásokGratulálok Zituss!!!! Örülök,

Gratulálok Zituss!!!! Örülök, hogy vagy!!! (újabb bizonyíték, hogy a hasonló a hasonló rezgésűt bevonzza;):-)

Köszönjük és csatlakoznék hozzád ha lehet :-))) Mert nagyon Boldog vagyok minden sikerül amit akarok megy az üzletem nagyon jól sikerült egy jó kis házat venni,családom egeézszéges és minden rendben van velük.Van egy imádni való párom aki mellett minden nap egy álom...Szóval IMÁDOK ÉLNI ÉS NE ADJÁTOK FEL!!!!! MERT AZ ALAGÚT VÉGÉN OTT A VILÁGOSSÁG ÉN MÁR MEGTALÁLTAM. :-)))szép napot mindenkinek!!!!!Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen! Gyönyörűségben bővelkedő mai napot kívánok mindenkinek...végülis csak mi kelünk hozzá :)
Szép napot! (És jó szelet :DDDD .....ahhoz, hogy észrevegyük a szépségeket:):))

Nem volt, hanem van. Jó napod van ma is! :)
Szép Estét a Jó Naphoz! :))a

Gratula!!!!!Szia

Írjad csak nyugodtan a jó napjaidat, mert én személy szerint erőt, optimizmust merítek belőle. Talán másnak is segítesz. Gratulálok mindenhez, amit elértél és kívánom, hogy mindig ilyen boldog légy, mert az nagyon jó érzés.
Kérlek, ne fejezd be az írásaidat!!!