Öleld meg a politikusokat!

öleld megOké most biztosan hülyének tartotok majd az ötlet miatt, én mégis megosztom mert... szerintem reálisnak tűnik.

Szóval elgondolkodtam tegnap este a mai magyar politikán. Ugye van jobb és baloldal a parlamentben. Mind a kettő más más elveket vall, másban látja az ország jövőjét, máshogyan csinálná. Nem az én tisztem (mivel nem értek hozzá) megmondani melyik a jó és melyik a rossz. Azt azonban láttuk, hogy külön - külön nem igazán vezetnek eredményre egyik oldal törekvései sem.

Szal az első ötletem egy olyan kormány volna, ahol egyenlő arányban van a parlamentben mind a két oldal képviselője. Olyan törvény megalkotása továbbá, amely szabályozná, hogy csak együtt kéz a kézben hozhatnak határozatokat, törvényeket. Ekkor rákényszerülnének arra, hogy ahelyett, hogy a saját programjukat próbálják mintegy politikai mantraként mormolni és érvényesíteni, ahelyett olyan működő alternatívákat keressenek, amely mindenki érdekét szolgálja. Hisz együtt minden könnyebb nem? :)

Egyébként matematikailag is így lenne helyes, a játékelmélet szerint is ez a nyerő pozíció.

BushÖtlet kettő. Na ez a furcsábbik része. A politikusokat mindíg szidjuk mind a jobb vagy baloldaliakat. Ez valahol egy divat Mo.-on. Namost mi lenne, ha elkezdenénk szeretni őket? Tudom, hogy ez így elsőre furcsán hangzik de tényleg! Mi lenne, ha tudatosítanánk bennük, hogy értékeljük amit értünk tesznek, hogy örülünk, hogy van mit ennünk, meleg ruhánk ha hideg van, hideg vizünk ha meleg van? A hála érzése csodálatos dolog, akár még a szíveket is meglágyítja! Szal az ötletem az volna hogy ÖLELJÜK MEG A POLITIKUSOKAT!Mindenki aki valahol politikust lát menjen oda, ölelje meg akár még egy cuppanóst is nyomhat a kobakjukra (és nem ér a Kövér Lacit vagy szívünk csücske Ferit kihagyni! kicsit csúnya, kicsit savanyú de azért a milyenk nem? :) )!szal az gondolom, hogy ha szeretetet mutatunk feléjük és hálát, ez őket is elgondolkoztathatja talán, elkezd lelkiismeret furdalásuk lenni, és talán elkezdik egy picit jobban végezni a munkájukat ergó nekünk is sokkal jobb lesz! :)Szal ha valaki meg akarja szottyongatni valamelyiküket ne fogja vissza magát! Gyerekek akár még mozgalmat is alapíthatunk elsőként a világon! :)
Nemutolsósorban, akinek van szeme láthatta, hogy az utcai harcok nem igazán vezettek megoldásra és sok pénzt emésztettek fel mind a lakosság mind a kormány részéről. Egy ölelés pedig ingyen van! :)

Szal csak ennyi amit kigondoltam tegnap este ... és jelzem nem iszom! :)

Legyen szép napotok! :)

CsatolmányMéret
bush.jpg35.09 KB
Címkék:

Hozzászólások.

ciki....,de én is:))).

Elég vicces: én legelőször azt olvastam hogy Öld meg a politikusokat! :D :Dvzsike Régi elvem, és

vzsike
Régi elvem, és tapasztalatom hogy ha rámosolyogsz valakire, kedvesen szólsz hozzá nem közönyösen vagy idegesen, nem tud másként felelni.Teljes mértékben egyetértek az öleléssel. biztos vagyok benne h. nagy hatása lenne.Én nemrég regisztráltam, és öröm látnom h. ennyi jóságos ember van.
Nagyon jó gondolatok.*-:)
Sziasztok!Sziasztok!

Az ötlet nekem is tetszik, annyit fűznék hozzá csupán, h személy szerint nekem is eszembe jutott már ez, hogy mint Ausztriában, itthon is lépjenek koalícióra egymással a pártok, és MINDENKI, EGYSÉGESEN MAGYARORSZÁG, a nép érdekeit tartsa szem előtt, és PONT! Nem másét, nem sajátját, legkevésbé meg a teljes érdektelenség vezérelje...
Olvastam vhol, hogy: "Akit a legnehezebb szeretned, Annak van leginkább szüksége a szeretetre!"
Könnyű azt szeretni, aki minket is szeret!
Szeresd azt, aki utál téged!
Szeresd azt, akiről úgy érzed Ő lenne az utolsó, akitől segítséget kérnél, ha a szükség vezérelne!
/Lehet, h TE fogsz a legjobban meglepődni...Talán nem is ismerjük IGAZÁN a másikat..:)/

"Minden ember alapvetően jó! Az más kérdés, h ki, milyen mértékben...!":)))

Én így állok a dolgokhoz, és érdekes, nem találkozom haragos, ideges, rosszkedvű emberekkel...Sőt...olykor én érzem magam negatívnak, és ők segítenek....:)))

Higyj a csodában, és "AZ" megmutatkozik neked!

Van egy szlogenem:

"Ne abban higyj, amit látsz, LÁSSD AZT, AMIBEN HISZEL!!!!"

Ange..

nesxx :-)))))

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőtVan benne valami, sőt a

Van benne valami, sőt a következtetéseid teljesen jók, pedig téves alapállításokból indult ki :)) Nincs is két oldal, én pl. egyet sem látok :) Egyébként pedig, mindenkit meg lehet ölelgetni, ebben nem kell pozitívan diszkriminálni a politikusokat :)))))

De amúgy a probléma egyik gyökere szerintem épp az amire tapintottál: normális emberből ritkán lesz politikus, mert ezt a "fajtát" senki sem szereti. Pedig ha szeretnék az emberek a politikusokat, akkor minden jobb lenne... ördögi kör :)kedves nesxx

Ezt nagyon megmondtad,valóban! leghatalmasabb győzelem hagyni magunkat legyőzetni a szeretet által. Ahogy Jézus mondta :szeressétek az ellenségeiteket. hiszen akit szidunk és nem szeretünk, ellenség az, nem barát. Magyar magyarnak ellensége...nincs szomorúbb jövő a megosztottságnál. Ha a politikusok jó példával járnának elöl mint ahogy annak lenni kellene, a nép se marakodna hanem szeretnék egymást. A nép hatalma viszont nagyobb, ha felismeri egységének teremtő erejét és átveszi a vezetést, jó példával jár elöl, a politikusok vezető szerepe tulajdonképpen megszűnik. A nép pedig felébred és felismeri teremtő erejét. Többé nem lehet félrevezetni. Ébredezik. Tudatos ember tudatos jelent, egységtudatú nép egységes jövőt teremt. Ünnepeljük minden nap ezt a csodálatos hajnalt!!!!Nekem ...

Nekem csak az jutott eszembe, hogyha ennyi rosszat kapnék mint amennyit (pártállástól függetlenül) ők kapnak akkor nekem is kicsit szeretethiányom lenne. Szal szerintem nekik még több szeretetre van szükségük (és ugy gondolom minden cselekedetüket a szeretethiány hatja át!). Hát csak ennyi. :)
------------------------------------------------------------------------------
„Állandónak tekinteni azt,ami csak átmeneti,
Hiú ábránd.”
- Buddha -Nesxx:)

Egészen őszintén mondom,mint itt eddig mindent:
teljes mértékben kimaradt életemből eddig a politika.
Nem tudom,ki kicsoda,mit csinál.Úgy vagyok vele,hogy ahhoz,hogy kellően tájékozott legyek...
Jobb dolgom is van nnél,és vannak éppen elegen,akik ezzel foglalkoznak /vagy foglalkozzanak/.
:)
Másik,az ötlet jó.Szerintem.Már maga a döntéshozatal kérdésénél is.
Az ölelés meg:
kéremszépen,emberek vannak csak.
Úgy értem,ölelésnapon nem mondják gondolom,hogy na,öleljük meg a pénztárosokat... :))))
De a gondolat akkor is jó,bízvást tett is követi.
Nekem nincs bajom a politikusokkal,bár kiváltképp hülye mindegyik tud lenni.
Ami nem újdonság,ha azt vesszük,hogy énis:))))
MEg amúgy is,minden mindenre hatással van,az ő tevékenységük nyíltabb,szem előtt való,nagyobb "üzemben" folyik.

Jó gondolatok:)

u.i.:mentem dolgozni:)))))szép napot!