Pongor-Juhász Attila, a magyar Bob Proctor

bob proctor és pongor juhász atillaBob Proctor a Titok film kulcsfigurája, mindenki tudja ki ő. Amit viszont kevesen tudtok még, szenzációs: rátaláltam a magyar Bob Proctorra! Még a neve is stimmel: Pongor-Juhász Atilla, alias Proctor-Juhász Attila! Még nem ismeritek? Biztos vagyok benne hogy a következő években nagyon sokat fogtok hallani róla, úgyhogy érdemes megjegyezni a nevét. Ott áll a képen Bob Proctor mellett. És hogy került Bob közelébe? Ez egy nagyon tanulságos történet.
Ha nincs sok időd végigolvasni, hanem egyszerűen csak sok pénzt akarsz, akkor most azonnal kattints ide és iratkozz fel Atilla hírlevelére. Tudom hogy te sem akarsz lemaradni erről. Ingyen van, és aranyat ér!

Emlékeztek még a múlt héten a Pénzmágnesről mit írtam? (Ha nem olvastad, itt megteheted). Akkor azt gondoltam hogy ezt már nehéz lenne fokozni, de tévedtem. Azóta meredeken emelkedik az út, kihívásokkal van tele, de ez az amit legjobban imádok. A múlt péntek megint egy mérföldkő volt, ahol összeállt egy újabb mozaik. Csodálatos!

Aznap találkoztam Atillával, és már az is érdekes hogyan jutottam el hozzá. Véletlenek sorozata, ahogy feliratkoztam a hírlevelére, ahogy nem iratkoztam le annak ellenére hogy sosem olvastam :) aztán hogy épp azt az egyet olvastam el amit kellett. Semmi kedvem nem lett volna reagálni a felhívására, de mikor megláttam hogy Attila weboldalán valaki a fórumban engem emleget (köszönöm Miki!) és ezek után mintegy ráerősítésként egy másik ismerősöm volt az aki épp utoljára hozzászólt, azonnal tudtam hogy LÉPNEM KELL.

Éreztem hogy ennyi "véletlen" mellett nem mehetek el. Ezek után meg sem lepett, hogy megnyertem a lehetőséget hogy részt vegyek Attila tréningjén. Ingyen. De még ez sem volt elég. Bevallom hogy előtte nap még így is elgondolkodtam hogy érdemes-e elmennem. Az idő is pénz. Megszólalt a hang, hogy minek mész ennyi tréningre, foglalkozz végre a munkával. Annyi minden más dolgom lett volna, de végül csütörtök délután lemondtam a többit, és úgy döntöttem hogy ott a helyem.

Életem egyik legjobb döntése volt!

Kiderült hogy Atilla néhány hete napokat tölthetett együtt Bob Proctorral egy szűk körű tréningen, amiért 10 ezer dollárt fizetett! Egy néhány napos tréningért, több mint 2 millió forintot. El tudod képzelni, hogy kiadsz ennyi pénzt egy néhány napos képzésre? Erre nagyon kíváncsi vagyok, kérlek válaszolj nekem itt a blogban, és csak utána folytasd az olvasást.

El tudod képzelni, hogy kiadsz 2 millió Ft-ot egy néhány napos képzésre?

Én egyébként elsőre azt mondtam volna hogy NEM. Épp ezért, amikor ezt megtudtam, teljesen felvillanyozott! Milyen lehet ez az ember, aki kiadott 2 millió Ft-ot egy tréningért? Elkötelezett, az biztos.

Nem kellett csalódnom... minden percért MEGÉRTE!

Attila tréningje volt az újabb nagy lökés. Első kézből hallhattam olyan információkat, amit Bob Proctortól szívott magába, és be kell vallanom, hogy a weboldalán lévő videókat hiába nézitek, mert élőben százszor jobb, százszor meggyőzőbb. Néha úgy éreztem hogy Atilla már-már világít a teremben! Megemelt mindenkit aki ott volt, és azzal az emelkedett rezgéssel indultam haza.

És aznap délután összeállt egy újabb mozaik, amin fél éve dolgozom. Megkaptam hozzá az utolsó lökést. Úgy jöttem el Atilla előadásáról hogy mindenre képes vagyok. És azóta is ebben élek. A legviccesebb az egészben, hogy eddig nem is tudtam hogy az, amin fél éve dolgozok, micsoda. Aznap döbbentem rá. Év elején kitűztem magamnak néhány hatalmasnak tűnő célt, ami eléggé motivál. A cégemnek például egy szerény célkitűzésem van az idei évre, de Atilla tréningjének hatására ezt most még feljebb tettem. Új célokat fogalmaztam meg, és szinte abban a pillanatban ott volt hozzá MINDEN MEGOLDÁS is!!!

Annyira hihetetlen még számomra az egész, hogy még idő kell hogy mindezt teljesen be tudjam fogadni, de 100%-ig hiszek benne, tudom hogy így lesz. Ennél többet most nem mondhatok el, mert még titok. De néhány hét múlva folytatom.

Amiben szintén biztos vagyok: Attila csillaga a következő években meredeken fog emelkedni, úgyhogy figyeljetek oda rá. Én már feliratkoztam a hírlevelére, legújabb projektje, a valósítsd meg üzleti álmaidat! aranyat ér. Én nem hagynám ki semmi pénzért!

Itt tudtok rá feliratkozni, ingyen :)

http://www.valositsd-meg-uzleti-almaidat.hu/

Attilát idézve búcsúzom:

Mosolygós napot kívánok mindannyiótoknak!

Admin

Ui.: Erről a napról később bővebben írok még, mert aznap annyi hihetetlen dolog (csoda) történt hogy többször elállt a lélegzetem...

HozzászólásokSzientológia kötődésű a dolog

Jó volt a megérzésem.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Minden annyit ér, amennyit hajnandóak érte fizetni?

Gondolom ismerős ez a mondás. Vajon igaz is????
Hát ha igaz lenne, akkor nem csücsülnénk most egy gazdasági világválság kellős közepén.

Tehát el lehet hitetni emberekkel, hogy ha valaki megvesz egy ingatlant 2 szeres áron, mint amit valójába ér, azt majd el tudja adni néhány év múlva 4 szeres áron.

Csak hát a világ újrarendezi előbb utóbb a saját szabályai szerint a harmóniáját és az ilyen túlfűtött dolgokat keményen megbünteti. Tehát nagyon hasznos a kincstári optimizmus, de a túlfűtött optimizmus már káros.

Tehát akinek a világ harmóniája is fontos, az nem add ki ennyi pénzt egy ilyen tanfolyamra. Mert a valóságban biztosan nem ér annyit. Csak egy HIT van mellé téve és egy ígéret, hogy behozza az árát.

Háááááát, az első ilyen trükk kerékpárvásárlással történt a történelemben és a végén ott maradt egy rakás, nagyon-nagyon sok ember, aki még is rosszul járt, az elsőkhöz képest, akik valóban jól jártak:-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Kedves Admin!

Én el tudnám képzelni, hogy fizessek 2 millió forintot. Mert ahogy leírtad, biztos vagyok benne, hogy "aranyat ér"
Ha lenne most ennyi pénzem (és ha csak ennyi lenne is) gondolkodás nélkül kifizetném rá :-)
De előbb be kell vonzanom, ezen vagyok jelenleg, és tudom, nemsokára ott ülök Veled/tek az előadásokon (érzem, hogy így lesz)

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comés a második válasz amit ma kaptam:).Köszi Imi!!!

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Ott voltam

a telefon vonal végén, és fantasztikus energiát közvetitett Admin, láttatlanban is tudom hogy ez az előadó volt a legnagyobb hatással rá. Elég jók a vevőkéim lopikáztam is belőle rendesen, hiszen teljesen túlcsordult már :)))
Azóta pedig azt tapasztalom és bár nem voltam ott, én is léptem a saját területemen egy hatalmasat, úgy hogy köszönöm MINDENKINEK, akitől kaptam :)
Már fel is iratkoztam a hírlevélre, mert hát van egy nagy célom, de ezt már Admin "Milliomos" blogjában megírta :))))
Hála....
Szeretettel: Öbike :) a mosolygós :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :):)

kedves Admin

ott voltam veled a pénteki edzőtáborán
és én is megerősíthetem hogy Attila nagyon nagy ász
és remélem még sokat tanulhatok tőle

szép napot
egyre jobban
Miki

MikiEgy néhány napos tréningért, több mint 2 millió forintot?

"Egy néhány napos tréningért, több mint 2 millió forintot. El tudod képzelni, hogy kiadsz ennyi pénzt egy néhány napos képzésre? Erre nagyon kíváncsi vagyok, kérlek válaszolj nekem itt a blogban, és csak utána folytasd az olvasást."

Ez így nekem nagyon szientológia hangzású, tehát a válaszom NEM.

Ahhoz, hogy még is kiadjak, igen meggyőző és részletes leírást kellene kapnom arról a tanfolyamról.
Az sem győzne meg, hogy azután én meg 1 millió forint/fő tanfolyamokat tarthatok és sokkal többet fogok ezzel így keresni, mint a befektetett összeg. Mert gondolom hamarosan lesznek tanfolyamok és nem éppen reális árfolyamon, hanem belekalkulálva ennek a 2 milliós tanfolyamnak a megtérülését is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!