A remény hal meg utoljára! - egy újabb sikertörténet


„Hiánytalanul megvalósítom Önmagam, mert az élettől csak a legjobbat érdemlem.
Szeretem és becsülöm magam és a többieket.” (Louis L. Hay)
* * *
Hankószky Lászlóné Molnár Éva vagyok, 47éves, 3 gyerekem van, ebből a két nagy 21, és 20 évesek és önállóan élnek. A legkisebb gyermekem 13 éves. Amiért elmentem a Csilla tréningjére annak az az oka, hogy 2004-ben elváltam, a válás és egyéb lelki gondok teljesen felőrölték az idegeimet, és a személyiségemet. Féltem az emberekkel szóba állni, ha valaki megszólított megrezzentem, pedig emberek között dolgoztam, de az utcán már nem éreztem biztonságban magam. Ha felajánlották a kollégák, hogy hazavisznek visszautasítottam és inkább busszal, vagy gyalog mentem haza a munkából. Mikor egyszer csak munkába menet a buszon találkoztam össze Csillával és a kezembe nyomott egy szórólapot. Két- három hétig győzködtem magam, hogy ez nekem kell. Még Csilla Ötről a hatra első kötetének megjelenése előtt végeztem el a tréninget. A tréning először azt hittem, nem ért semmit, de bizonyára sokan gondoljuk így első neki futásra, hiszen többet vagyunk elfoglalva saját nyafogásunkkal, mint hogy előre nézzünk és kövessük a helyes útmutatást. Második lépésként egy részletesebb kidolgozást végeztünk a tréningen, hogy megkeressük a gyökerét a problémának, hogy tudjam a traumákat megfogalmazni és feldolgozni. Ezt követte az a bizonyos 21nap, ami szárnyakat adott. A munkahelyen mosolyogtam, viccelődtem a felszedett energiát próbáltam átadni a kollégáimnak, akik több kevesebb sikerrel fogadták, de van olyan is akit szintén meggyőztem, hogy a problémáira Csilla tréningje a megoldás. Kitűztem a célomat, ami egy jobb anyagi körülmény, eladni a volt közös lakást és végre saját lakát venni (válás után 2évig 3 albérletben laktam 13éves kisfiammal) stb… Mentem is a hírrel, képzeld Csilla, fizetésemelést kaptam! Hurrá!!! (Igen ám, de ez több munkát jelentett, és a gyerekre nem jutott idő.) Egyre jobban zavart a dolog, hogy miért adjak ki egy idegennek annyi pénzt albérletre, mikor ennyiből a sajátomat is fizethetem. Sőt, a volt férjem sem lakik már a közös lakásban. Szóltam egy ismerősömnek, hogy ingatlanos kapcsolata van-e, és adjuk el, x összeget kérek érte. 2006. augusztusában eladtam a lakást! /Elköltözésem után, 2004 májusban már hírdetve volt, de nem tudtuk eladni./ Gyerekek működik! Majd később jutalom úton is részt vehettem /Máltán/, amivel jutalmazták a munkámat. Amikor hazajöttem erről az útról, pontosan megfogalmaztam, hogy milyen lakást akarok és ebből nem engedtem. Igaz drágább volt mint amennyit akartam adni érte, de ez van. Örülök neki, szép világos Nekem a legszebb. Na, mint aki jól végezte dolgát, nem törődtem, csak a munkámmal és megint elfeledkeztem magamról. A számlák jöttek, a gyereknek igényei vannak, az Én anyagi keretem meg véges. Megint elkeseredtem, hogy már sosem kerülök ki ebből az ördögi körből, amikor egy régi kolléganőm megkeresett, hogy dolgozzunk együtt másodállásban. Elkezdtem újra tanulni /úristen, de nehezen ment/ majd levizsgáztam és dolgozni kezdtem újra biztosítási területen. Nagyon nehezen ment. Kudarc, kudarc hátán.

Persze azt nem mindenki nézte jó szemmel, hogy máshol is dolgozom, mondván, hogy nem koncentrálok eléggé a feladatomra (pedig soha nem intézem munkaidőben a másodállásomat). A fő munkahelyemen kikezdtek és közölték velem, júniusban, hogy augusztus 1-től nem kell dolgozni mennem, keressek másik munkát. / Soha ilyen nem történt még velem/ Kezdődött minden elölről. Lelkileg megint a padlón hevertem. Képzelhetitek gyerekkel, egyedül, 25éves lakáshitellel a nyakamon. Kész hiába minden gondoltam. Ami tőlem tellett, mindent megtettem. Csillának elbőgtem magam, és megint jött a segítség. Először egy barátnőjét hívta föl, Cs. Szabó Ildikót aki a Bachvirágterápiával foglalkozik. Készítettem egy személyiségtesztet, ami alapján megállapította Szildi, hogy hol van a probléma, majd elkészítette nekem a cseppeket, ami két napon belül megérkezett postán. Ezúton is köszönöm a gyors segítséget. Persze, ekkor jutott Csillának eszébe „ Te Évi csinálod a meditációt, a mudrákat?” Töredelmesen bevallom, nem csináltam. Annyira el voltam foglalva a nyavalygásommal, az önsajnálattal, hogy csak ültem a tévé előtt, azt sem tudtam mi van benne csak szólt.

Még aznap este elkezdtem újra az ötről a hatra tréning esti és reggeli megerősítéseket, és mudrákat, és szorgalmasan csepegtettem Szildike Bachvirág cseppjeit. Azóta teljesen megváltozott körülöttem minden! Újabb változás! Két hét után megkértek a munkahelyemen, hogy még is maradjak, mert nincs velem semmi baj, csak az hogy dolgozok. Azóta arra koncentrálok, hogy megtalálom azt a lehetőséget ami kiteljesíti a személyiségemet, megbecsülik a kitartásomat és a szorgalmamat, anyagilag és erkölcsileg is. Megtapasztaltam azt, hogy miután nem a félelmem, hanem a megoldás foglalkoztatott két hét alatt jóra fordult minden.

Köszönettel tartozom Kassai Csilla barátnőmnek, hogy megírta az Ötről hatra könyvet, mindig mellettem van, ha szükségem van rá, és mindenkinek segíteni tud, aki akar az életén változtatni, valamint Szildikének aki megnyugtatott, hogy ez még csak a kezdet, további segítséget is tud nyújtani.

Elhatároztam, hogy teljes mértékben kezembe veszem a sorsomat, és lépésről-lépésre megvalósítom minden célomat, mert most már VANNAK CÉLJAIM!

Hankószkyné Évi
mleva2003@freemail.hu

CsatolmányMéret
csillagszórás.gif180.51 KB

HozzászólásokZsuska , ha nem bánod

Én nem mamázlak, mert lehet,hogy idősebb vagyok nálad. Jobb helyre nem is jöhettél volna !! Én a mai napon éreztem meg az a feltétel nélküli szeretet, amit ritkán kap ember. Irj! Olvass! tanulj! Ha ezt elfogadod tölem. Szeretettel üdvözöl: ÁgicaSzia Kedves Zsuzska!

Hát engem már megtaláltál! :)))
Nekem az a gondolat jött, hogy lehet inkább pihenésre vagy most kényszerítve! Nézd meg mit csináltál eddig, mostanában - lehet túl sokat rohantál, pörögtél fölöslegesen, és most amúgy is a tanulással, önmagad kibontakoztatásával kell törődni - nem véletlen, hogy Kati hatására itt vagy!
Ami pedig a megélhetést illeti, itt abban is segítségre találhatsz, jó néhányan tudunk Neked ötleteket adni.

Szeretettel ÖnmagamZsuzsa mama

Üdvözöllek az oldalon.
Csodálatos napot kívánok.
cicusZsuzsa mamának!

Kedves Zsuzsa mama!

Szertetettel üdvözöllek közöttünk! Érezd jól magad!

Fény kisérje utadat!

KrisztiÚj vagyok

ZsuSzervusztok! Örülök, hogy Kati barátnőm felhívta Rátok a figyelmemet Két éve próbálkozom mindenfélével, nagyon-nagyon sok segítséget kaptam már. Nem tudom, mennyi idő telik még el, mire megtalálom önmagam és a további életutam. Nagyon szeretnék a tréningen részt venni, bár még sem a filmet, sem Csilla könyvét nem ismerem. Amit eddig dolgoztam, abból nagyon elég már. Nyugdíjas vagyok, de még nem akarok a babérjaimon ülni, meg abból nem is lehet igazán megélni. Van két önálló felnőtt, és egy egyetemista gyermekem. Van egy unokám és hamarosan érkezik a másik, én meg most éppen "büntiben" ülök itthaon, bokaszalag-szakadással.(Rossz irányba akartam elindulni, gondolom)Mától kezdve figyellek Titeket és igyekszem minél jobban szeretni önmagamat! ZsuzsamamaAmíg magunkról nem gondolkodunk pozitívan...

Tudod, kedves Spring, amíg önmgaunkat sajnáljuk, nem becsüljük eléggé, addig képtelenek vagyunk a világról pozitívan gondolkodni. Ez volt az én capdám és Éva csapdája is, és ahdd mondjam, számtalan ember csapdája ezen a kis földtekén. nem ússzuk meg az önismereti munkát! A szeptember 30-ai Ötről-hatra tréning ebben nyújts segítséget: kialakítani egy én-ideált, amit aztán 21 nap alatt fel lehet építeni.
Évi, mint írta, nem hitt ebben az egészben, kellett 2 év hozzá, hogy leessen a tantusz! Ám tök mindegy, mennyi idő kell hozzá, csak elhatározás kell hozzá! Éva különösen a szívem közepében van, mert láttam az elesettségét és most látom, milyen vagány, boldog, talpraesett nő, aki 180 fokot változott és ezt mindenki észrevette. Rendbehozta az életét, ezáltal a saját lakásában lakik és mindhárom gyermeke egyre közelebb kerül hozzá, ami szintén hatalmas igény volt a lelkében. Mindezt hogyan érte el? Egy pozitív énképre alapozott határozott célsorozat napi programozásával, ami természetesen a secrettel történt.
Millió áldás hulljon Évára és Rád, kedves Spring!
Kassai CsillaOlyan jó ilyeneket olvasni !

Spring - Minden nap megnézem most már ezt az oldalt, mert hiába próbálunk pozitivan gondolkodni, meg csak a jó oldalát nézni mindennek, azért még becsúsznak elkeseredések, rossz pillanatok. Örülök Évike, hogy leírtad az egész folyamatot, mert ezzel megerősítesz bennünket is abban, hogy tényleg létezik ez a folyamat és segítségünkre van, csak nem szabad elkeserednünk.
Különben ajánlom mindenki figyelmébe Esther Hicks könyvét a Salamon beavató meséti, mert olyan életszerűen és olyan képletesen leírja Vonzás törvényét .
Szép napot mindenkinek.
Spring
spring20@vipmail.hu