Összeállt a TITKOS NÉGYES!

titok secret siker tréningIsmered már a Titkot, mindent tudsz már a hátterét adó Vonzás Törvényéről,
az elmélet ott van a fejedben, mégis ott zakatol a fejedben a kérdés:

„De hogyan is működik mindez a gyakorlatban?”

Most első kézből kaphatsz választ a kérdésedre, és még számos további kérdésre is, ami majd csak ezután merül fel Benned!

Secret Tréning
A thesecret.hu népszerű cikkíróival
4 fantasztikus nap
4 színes és lenyűgöző személyiség
8 slágertéma a Titok fényében

Gyere el november 10-én az ingyenes bemutatkozó előadásunkra!


"Ez a tréning sokkal mélyebbre megy, mint bármelyik 1 vagy 2 napos titok bevezető tréning. Olyan módszereket és olyan történeteket ismerhetsz meg, melyek megváltoztatják az életedet."

"Ha sikeres akarsz lenni, és boldog életet akarsz élni, akkor mindenképp végezd el ezt a tréninget! Elégedettebb leszel önmagaddal, és a világgal."

"Számos tréningen voltam már, de ilyen hatással eddig egyik sem volt rám. Minden percért megéri ott lenni."

És hogy kik az előadók?
Szöllősi Györgyi, azaz Shakti (Kapcsolatok és Önmegvalósítás)
Szilágyi Imre, azaz Secret Admin (Bevezető és Pénz)
Fórizs Attila, azaz Fóka (Környezeti befolyásolás és Ki vagyok én valójában?)
Koródi Sándor, azaz Álomkereső (Egészség és a Világ és Én)A tréning összesen 4 napos, egy-egy nap 2-2 modul kerül tárgyalásra.

Gyere el az ingyenes bemutatkozó előadásunkra november 10-én!


A kurzus időpontjai:
2008. november 16. vasárnap: 1. és 2. modul
2008. november 23. vasárnap: 3. és 4. modul
2008. november 30. vasárnap: 5. és 6. modul
2008. december 7. vasárnap: 7. és 8. modul

A kurzusok helyszíne: Óbudai Társaskör, elérhetősége itt!Jelentkezni szeretnék!


A tréningen való részvétel díja a jövő évtől: 32 000 Ft.
Az idei tréning részvételi díja bevezető áron: 22 400 Ft... de csak limitált számú résztvevő jöhet, a tervezett létszám 20 fő. A jövő évi tréning pedig már a magasabb áron lesz csak elérhető!

További 15 % kedvezmény jár azoknak, akik időben eldöntik, hogy részt vesznek a tréningen és a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is egyben befizetik 2008. november 10–ig. Így a kedvezményes részvételi díj: 19 040 Ft

Dönts, és jelentkezz még ma, hogy részesülhess ebben a nagyszerű kedvezményben!
Jelentkezni szeretnék!

Ha bizonytalan vagy, akkor gyere el az ingyenes bemutatkozó előadásunkra!
Siess, mert a résztvevők száma korlátozott!

További kérdések esetén érdeklődni ezen a telefonszámon lehet: 20/398-1348

Az előadók bemutatkozása:

Koródi Sándor (31)
Koródi Sándor
Fórizs Attila (40)
Fórizs Attila
Szöllősi Györgyi (34)
Szöllősi Györgyi
Szilágyi Imre (31)
Szilágyi Imre
Írhatnék elvégzett iskoláimról, megszerzett nyelvismeretemről, de ezeknek a dolgoknak egyre kevésbé érzem jelentőségét az életben való boldogulás, és egyáltalán a boldog, örömteli élet megteremtésében, megélésében. Sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy milyen családba születtem, kikkel alakult ki szoros vagy kevésbé szoros, vagy akár csak futó kapcsolódásom az eddig eltelt évek során, és melyik élethelyzetben, kitől, mely kapcsolódás által, mit is tanultam valójában. Mert ezek az emberek és a hozzájuk történő bármilyen jellegű és időtartamú kapcsolódásom tett azzá, aki ma vagyok. Folyamatosan „kutatom”, hogy én magam hogyan váltam azzá, aki a jelen pillanatban vagyok és keresem a módját annak, hogyan válhatok azzá, akivé igazán válni szeretnék. Mind-eközben pedig segítek másoknak is abban, hogy e kétféle keresés nyomán jobban megértsék Önmagukat és Világukat. Valahol mindig is volt bennem egy sejtés, hogy „kell ott lennie még valami többnek is”. Tudásvágyamat a vallásos érdeklődés és a tudományos, valamint áltudományos elméletek által igyekeztem kielégíteni. Utam egyik jelentős állomása volt például egy karizmatikus keresztény gyülekezethez való csatlakozás is. Röpke hat év elegendő volt, hogy belefáradjak, átlássam a lényegét és továbblépjek, megőrizve mindazt, amiből profitálhatok.
Nem tartom magam vallásosnak. A Bibliát egy ősi „Titok-kézikönyvként” látom, ma már. Életemnek jó felét leél-tem már, s most értem el arra a meggyőződésre, hogy minden leélt percnek jelentősége, célja volt. Elfogadom az életemet szőröstül-bőröstül, egyre inkább felülről látom az egészet. Nem törekszem tökéletességre, inkább elfo-gadom az életet mint tökéletest. A tökéletesség ugyanis itt van bennünk, még csak törekedni sem kell rá.
1992 óta élek házasságban. Gyakorlatilag mindenem megvan, nem szenvedek hiányt semmiben. De álmaim és vágyaim folyamatosan vannak, hiszen ez az a motor, ami tovább visz a fejlődésben. Élni jó. Senkit sem kívánok rábeszélni semmire. De a magot jó elültetni a szívekbe, az elmékbe. Aki pedig szívből keres, az talál is, s ehhez én is hozzá tehetek. Ez is mindenkinek a saját választása.
34 éves vagyok. De kívülről csak 25, belülről pedig 16. Mindig is éreztem, hogy a világ sokkal több a munkánál és a férjhez-menésnél, csak nem tudtam, hogyan, merre és kitől és mitől több. Ma már tudom. Bár még mindig tanulom… illetve emlékezni próbálok rá.
A hobbimból élek (rajz, festés, fotózás). Van egy lányom – kamasz. Van egy párom – szintén. Az életem a gondo-lataim és érzéseim összessége, úgyhogy igyekszem jól érezni magam!
Bár rengeteg tapasztalatom van már az életről, mindig úgy érzem, hogy az út java része még csak most kezdődik. Sok mindent kipróbáltam és megéltem, számos színes és szórakoztató pillanatban, élményben volt részem, szak-mailag és a magánéletben is. Eddig mindig mindent sikerült elérnem, amit célul tűztem ki magam elé. Voltam már Guinness rekorder, tartottam szakmai előadásokat itthon és távoli kontinenseken is, énekeltem ezres közönség előtt színpadon, éltem és dolgoztam külföldi országokban, bejártam a fél világot. Rengeteg hobbim van, verseny-szerűen sportolok, imádok táncolni, és van egy zenekarom is, ahol zenélek. Számos helyen dolgoztam beosztott-ként és vezetőként is, de ma már saját vállalkozásaimból élek.
Igazán szerencsésnek mondhatom magam minden szempontból, és mostanra már azt is tudom, hogy ez nem a szerencsének, hanem a tudatos és pozitív gondolatoknak köszönhető.


A négy nap tematikája:

1. modul: Bevezető – A Titokról általában

 • Mi a Titok
 • Hogyan működtessük (Tévhitek és buktatók)
 • Érzelmek hangolása
 • Eszközök és gyakorlatok

2. modul: Környezeti befolyásolás

 • Mi az anyag
 • Hatás – kölcsönhatás
 • Szabad Választás
 • Az igazi valóság
 • Függőségek, érzelmi blokkok
 • Az idő szerepe

3. modul: Egészség

 • Hogyan hatnak a gondolatok és az érzelmek az egészségre
 • Mi az egészség és mi a betegség
 • Hogyan gondolkodjunk „egészségesen”
 • Hogyan cselekedjünk „egészségesen” (gyakorlatok)

4. modul: Kapcsolatok

 • Kapcsolat Önmagunkkal
 • Párkapcsolat
 • Emberi kapcsolatok
 • Munkahelyi kapcsolatok
 • Kapcsolat Istennel

5. modul: Pénz

 • Mi a pénz
 • Hogyan viszonyulunk a pénzhez
 • Mi az érték
 • Hogyan áramoltassuk a pénzt
 • Esettanulmányok, gyakorlatok

6. modul: Önmegvalósítás

 • Mi is az az Önmegvalósítás
 • Az Én megteremtése
 • Mit akarok Én
 • Hol az Én helyem a Világban
 • Itt és Most

7. modul: A Világ és Én – Spirituális összekapcsolódás

 • Áramlás
 • Szabadság (Illúziók, függőségek, függetlenség, szabad egymásrautaltság)
 • 13 felismerés, mely segít megérteni és elfogadni a Világot és mindenkit, aki benne él

8. modul: Ki vagyok én valójában?

 • Mit mond rólam a környezetem
 • Lényünk helye és szerepe a világban
 • A Vagyok
 • Kreatív Tudat
 • Az igazi Titok
 • Az időörvény
 • A Mágia fejlesztése
 • MegengedésHozzászólások*

.Megnéztelek a facebookon

ami érdekelt.Olvastam ma a terveidről, az elképzeléseidről

amit a Vonzás Törvénye segítségével tutira valóra válnak!Bár nem válaszoltál...

b.Mármint nem lesz...

...erősebb. :-)Lesz?:)

Nem a hozzáállás a döntő mindig.. Hanem a lehetőségek felkutatása is:)Ha így állsz hozzá, ...

...biztosan nem lesz. :-)Pénz?

Kedves Origami.Sajnos ez a mostani újvilág igencsak fűggővé tett ezen szerencsétlen "találmánytól" amit mi pénznek hívunk. Szeretem a pénzt és félem hatalmát..... minek is tagadjam. Aki ezt tagadja az nem e világi ember. Az viszont megint csak megállja helyét amit mondtál :Csak vannak dolgok, amelyek sokkal, sokkal fontosabbak, és amelyeket sokkal, sokkal jobban szeretek. :-)
Igy helyes ez a megállapításod... Vannak dolgok az életben, amiket viszont nem lehetne megvásárolni rajta.Ilyenek az önbecsülés, a szeretet, a másikba vetett bizalom.....S ezek csak a hirtelen felbukant, számomra igencsak fontos dolgok.Lehetne talán hozzá fűzni még a tisztességet, a másik fél érzelmeinek tiszteletben tartását/nem kihasználva céljaink elérésében gyengeségét,odaadását/..Ezek olyan fogalmak számomra , amit még a nagyszüleim ültettek el bennem , remélve , hogy e szerint élve fogok boldogulni a világban.Valahogy nem igazán érezném jól magam a bőrömben, ha ezekből valamit elfelednék.Bár magam is gyarló lélek vagyok, ártalmára nem teszek senkinek/legalábbis szándékosan/.Ha még is ártanék, akkor nyiltan elmerem vállalni, minden következményével együt
Kérded, mumus-e számomra a pénz... Nos meglehet hogy az /manapság a kis jövedelmüeknél mindennapi gondot okoz hiánya!/Az igaz hogy vannak nálam sokkal szerényebb körülmények között élő,de az ellenkezőjéből is/ +-/Igyekszem lehetőségeimet kihasználni és nem annyira függni, de sajnos nem mindig sikerül...Nos azért ,hogy válaszoljak is a kérdésedre, olyan mumus számomra a pénz ami nem ijesztő, mert kezelhető./bízva abban hogy nem lesz még erősebb mumus/.Érdekes, számomra nem mumus a pénz, nagyon is...

...szeretem a pénzt. Csak vannak dolgok, amelyek sokkal, sokkal fontosabbak, és amelyeket sokkal, sokkal jobban szeretek. :-)
Számodra mumus a pénz, Sodrodo1?
De hát, ki ilyen, ki olyan, nem igaz? :-)Kedves Sodrodo!

Örülök a normális, emberi hangvételű megszólalásodnak, mely cinizmustól és burkolt megjegyzésektől mentes. Origami megjegyzésére azért volt olyan a válaszom amilyen, mert ő általában úgyis mindig azt hall ki minden válaszból, amibe éppen beleköthet. Ha meg bele akar kötni, hát egy mosoly jelbe is bele tud, vagy bármibe. De tegye, ha neki ez a jó. Szabadsága van rá. Ki vagyok én, hogy megítéljem? Szabad ember, szabad szellem. De választási lehetőségem van, hogy belemegyek-e egy vitába avagy sem. Tehát azt választottam, hogy ő nem kötözködik, csak él saját szabad vélemény nyilvánítási jogával. Éppen ezért nem is írtam semmit, csak egy mosoly jelet.:) Ahogy bárkinek joga van ahhoz, hogy kérdéseket tegyen fel, bárkinek joga van ahhoz, hogy válaszoljon-e vagy nem. Ha valaki pedig azt, hogy valamilyen módon válaszoltak neki, (vagy nem) bántónak találja, az is csak az ő választása. Engem pl. Origami nem bántott. Mert így választottam.
Bocsáss meg, ha úgy érezted, ellened kirohantam. Ezért jobb az élő szó, mert ott azért vannak mosolyok, hanglejtések és az a szempár, ami sokszor beszédesebb a szájnál. Még egyszer elnézésedet kérem, ha megbántottalak.
Természetesen a pénzről szóló dolgokat nem Neked szántam, hiszen valóban meg sem említetted. Kizárólag azért említettem meg, mert mindig az volt a "mumus" itt.
Tudatlan8 kérdéseire pedig ő maga is jól tudja a választ, ennyire azért ismerem. Hiszen a válasz általában benne van a kérdésben. Ő másként vélekedik dolgokról és én is másként. Egyszerűen nem vagyok hajlandó magamévá tenni minden nézetét, ahogy ő sem az enyémet. De jó embernek tartom őt is. Ahogy sok olyan embert, akivel nem egyezik a véleményem. Az internetes arctalanságot sem vele kapcsolatban említettem meg. Tehát akinek nem inge, ne vegye magára. De szerintem ő nem is vette magára, annál bölcsebbnek tartom.
Mindössze azt nem értettem a megszólalásodban, hogy itt letemetnek bizonyos kérdéseket. Ha Tudatlan8 kérdéseire gondolsz, nem lettek letemetve. Semmitmondó válaszok? Mindenki csak arra tud válaszolni érdemben, amire valóban tud. Fel lehet tenni egy kérdést, de fölösleges elvárásokat táplálni, hogy számunkra kielégítő választ kapunk. Én pl. nem várom el senkitől, hogy olyan választ adjon a kérdésemre, amivel megelégedek. Nem a tökéletesség abszolút képviselői írnak ebbe a blogba és tartanak tréninget. Csak olyan dolgokat adunk át, aminek a működését megtapasztaltuk. Rengeteg hiba, és rengeteg keserű tapasztalat is van mögöttünk, de inkább egyes szám első személyben írom: mögöttem. De ha az elkövetett hibáim alapján folyamatosan ítélkeznék magam fölött, akkor már rég felvágtam volna az ereimet.:) Nem vagyok szent, de nem is célom, hogy az legyek. Hidd el, hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megtanuljam elfogadni és szeretni önmagam olyannak, amilyen vagyok. Továbbá ismerek magamon kívül még olyan embereket, akik engem is nagyon megbántottak, de ha ezen bántások szemüvegén át tekintenék rájuk, most nem lennének a környezetemben és nem kapnék most is tőlük olyan sok jót és én sem adhatnék nekik. Tehát úgy gondolom, meg sem bántottak. Megtanultam megbocsátani nekik, mindenkinek és magamnak is. Azzal pedig, hogy válaszként egy mosoly jelet írtam Origaminak, azzal csak akkor sértettem meg , ha ő azt akarja kinézni belőle, ha azt választja. Ez az ő választása. De ő nem jelezte, hogy megsértődött volna ezen, tehát valószínűleg nem is fogta fel úgy, de tartom annyira bölcsnek, hogy nem sértődik meg ilyesmin. Nem volt célom semmiféle sértés, lekezelés. Ahogy Te is azt látod ki belőle, hogy kinevettem, az is a Te választásod. Kinézhetted volna belőle azt is, hogy csak barátian rámosolyogtam, de nem így történt. Tehát a Te valóságodban nevettem ki őt, ami bizony nem azonos az enyémmel vagy máséval.
Az, hogy "csaló" lehet, hogy nem hangzott el itt, de hasonló burkolt dolgok igen. Mindazonáltal azzal, hogy kétségbe vonták a tréning tartóinak jó szándékát, máris annak nevezték őket, ha nem is a szóval magával. De ez is olyan dolog, ami nem bánt. Minden kérdés és minden érzés helyén való a maga pillanatában. Szóval itt és most elengedem ezirányú érzéseimet: meg sem történt. Sokkal könnyebb és jobb így.:)
Nem várom el, hogy elfogadjanak, hogy elhiggyék amit mondok, mert nincsenek senki felé elvárásaim. Ugyanis mindenkinek szabad választása van. Vitatkozni érzésekről azonban fölösleges az én véleményem szerint, mert ami ide le van írva, azok csak betűk halmaza. Mindenki azt olvas ki belőle, amit akar. Én tisztában vagyok az érzéseimmel, nem várom el, hogy más is tisztában legyen az én érzéseimmel. Fölösleges érzéseket bizonygatni, azt mindenki maga érzi. Ez pedig jó dolog. Tehát örülök annak is, ha nem értenek velem egyet, hiszen ez is ékes bizonyítéka az egyén szabadságának. Távol áll tőlem az uniformizált gondolkodásmód. Az egyén éppen attól egyén, hogy megvan mindenről a saját véleménye és egyedi érzései vannak.
Köszönöm a reagálásodat. Legyél mindenben sikeres, vágyaid szerint!
-Fóka:)Kedves Fóka...

Kedves Fóka... Hogy az eddigi életed tapasztalatait megpróbálod átadni úgy, hogy ha bárki meghallgatja és magáévá téve esetleg okul belőle, nem vitatom, mert nem ismerlek annyira, hiába írtad le rövidítve pályafutásodat. Viszont mégis csak mindenki a pénzről beszél, az anyagiak jobban kidomborodnak, pedig sokkal fontosabb kérdések is felmerültek...mint felelősség, lelkiismeret. Azt hiszem, bármennyire is elanyagiasodott világban élünk, ezek a fogalmak igen is figyelmet érdemelnek, mert a tisztességes élet el nem hanyagolható részét alkotják.. ha ezek elsikkadnak, akkor nem ér semmit sem az egész.
Nem találom azt a hozzászólást, amiben csalónak tituláltak volna, pedig már kétszer is elolvastam az összeset és ha jól láttam csak tudatlan8-cal "beszélgettél"... de abból meg úgy tűnt, hogy ismered... akkor meg nem állja meg a helyét az Internetes arctalanságra utalásod. Ráadásul mindig logikailag jól felépített hozzászólásai voltak, tele olyan kérdéssel, amiket lehet, hogy érdemes lett volna tovább gondolni... De mindig semmitmondó válaszokat kapott. Lehet, hogy tévedek/ ez nem kérdés/ Majd Te megmondod.
Nem is értem az ellenem való kirohanásod. Egy hang nem volt benne a pénzről, ahogy Origami is rámutatott.Csak leírtam, amit itt tapasztaltam. Origamit meg egyszerűen kineveted mindazok ellenére, amit prédikálsz. Persze ez is csak egy megnyilvánulás részedről...bár kicsit visszatetsző.
A világ unalmasságára tett megjegyzésed viszont helyt álló.. mi lenne velünk valóban, ha csak egyforma vélemény lenne mindenütt.Én is vevő vagyok mások véleményére, de, hogy el isfogadom... az már más dolog.... főleg ilyen tapasztalatok után, amit itt láttam TőledHát, igen, nekem is van egy fontossági sorrendem,...

...úgyhogy visszamosolygok. :-)Kedves Origami!

Számodra ez a válaszom: :)
És mindig csak ez lesz.Csak annyit kérdezek: Shakti miért más témára helyezi...

...a hangsúlyt? Hogy jött már megint elő ez a pénztéma, Nálad, Fóka? Sodrodo1 meg sem említette. :)
Kinek ez a legfontosabb, kinek az, kinek ez a véleménye, kinek az...Kedves Sodrodo!

Az értelmes, "el nem ájulós" kérdések jók, nincs velük semmi baj. Nem gondolnám, hogy itt bármelyikünk leteremtett (a letemetett olyan fura szó) volna bárkit is.
Képzeld el, hogy van egy ajándékbolt. Bemennek oda vevők és érdeklődők. Aztán van, aki anélkül, hogy ismerné az egész bolt üzletmenetét vagy a boltost, elkezd a bolt előtt transzparensekkel tüntetni, hogy "Ne vegyetek itt semmit, ezek csalók, gerinctelenek (ugyanis ilyennek is tituláltak az egyik hozzászólásban, igaz igen burkoltan, persze, ez így az Interneten keresztül olyan könnyen és biztonságosan kivitelezhető), mert pénzt merészelnek kérni a boltban! Felháborító! Miért nem adják ingyen?"
De mindenkinek igaza van a maga érzése szerint. Szerintem sem Álomkereső, sem Shakti, sem pedig én nem bántottunk meg senkit, még a bennünket támadókat sem. Ez így van rendjén. Ahol felmerül a "pénz" fogalma, rögtön indulatokat vált ki. Még ha senki sem akar senkire rátukmálni semmit, akkor is.
Ez az egész tréning számomra sem a pénzkeresésről szól, hiszen ha utána számolunk, éppen hogy fedezi a bevétel a tréninggell kapcsolatos költségeinket. Azért kezdtük el, azért tartjuk a tréninget, mert élvezzük, mert szeretjük ezt csinálni, mert örömet okoz, amikor átadjuk azt a pozitív érzést, ami bennünk van. Mindenki a magáét. Ezért tartjuk négyen, négy különböző egyéniség, négy különböző életút, négy különböző háttér. Az első nap már lezajlott és úgy érzem, jó volt. Igaz, az egyetlen szabadnapom volt hetek óta, mégis hihetetlen örömmel mentem. Nem tanítani, hanem csak átadni azt, ami nekem örömet okoz. Ezt általában megteszem egyszerű beszélgetések alkamával is. Ez a tréning azonban egy átfogó csomag, ami felöleli az élet néhány igen fontos témakörét. Közben pedig mi is rengeteget tanulunk. Aki pénzt adott ki ezért, tudta miért adja ki és úgy láttuk, úgy tapasztaltuk, hogy nem csalódott az első alkalomban.
Ha nekem gusztusom támad néhány palacsintára, sütök magamnak általában. De elfogadom, hogy vannak palacsintázók, ahol ezért pénzt kérnek. Eszembe nem jutna elmenni a palacsintázó elé hőbörögni. No, és azt sem hülyézem le, aki elmegy a palacsintázóba palacsintát enni. Váljék egészségére.
Nem tudom melyik értelmes kérdésre gondoltál. Lehet, hogy a Buddhásra? Hogy Buddha mennyiért tanított? Fogalmam sincs. De nem is érdekel. Ha ingyen, akkor biztos meg volt rá az oka, ha pedig nem, akkor is. Őszintén: mi közöm hozzá? Nem ismertem Buddhát, van köztünk némi időbeli szakadék.:)
Elfogadom, hogy az emberek, akik befizetnek egy ilyen tréningre, felelős gondolkodású, szabad választási lehetőséggel rendelkező emberek és nem birkák. Ugyanakkor azt is elfogadom, hogy akiknek ez az egész nem tetszik, ők is ugyanilyen emberek, csak más a véleményük, nyilván más élettapasztalat, más ismeretek, más emlékek állnak mögöttük.
Ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan, ígérem, hogy a legjobb tudásom és érzésem szerint fogok válaszolni rá. Azt viszont nem ígérem, hogy a válasz meg fog felelni Neked. Hiszen nem vagyok több nálad, sem pedig senkinél. De kevesebb se. Ha egy nézet nem felel meg a mi nézetünknek, nem biztos, hogy a nézet rossz. Egyszerűen csak más. Unalmas is lenne ez a világ, ha csak egyféle nézet létezne.:)
-Fóka-Kedves Mindenki..Nos, azt

Kedves Mindenki..Nos, azt észre vettem, hogy ha van pár értelmes , el nem ájulós kérdés, akkor azt letemetitek, elsiklotok felettük...
Talán még sem kellene, hisz ezek a kérdések esetleg másfelől is felmerülhetnek és újabb kérdéseket szülnének ... Na persze, ha jól szervezett Baráti körök mozgatják a tréningeket, akkor nem számít, hogyha a jól működö helyeslők hangzavarából kicsengő gyenge hangú kétélkedőket elnémítják a nagy hangadók.Örömmel jelentem, hogy...

...lezajlott a T4 tréning első két modulja. Szerintem elég jól éreztük magunkat, sikerült átadni azt, amit szerettünk volna. Aki nem jelentkezett még eddig a tréningre és sajnálja, hogy kihagyta, az ne keseredjen el, mert a maradék 6 modulra még jelentkezhet, a részletekért érdeklődjön Álomkeresőnél. Természetesen, arányosan kell kifizetnie a tréning részvételi díját, tehát nem a teljes árat, hanem annyit, amennyi a hat modul ára lebontva. Igen fontos témák kerülnek még napirendre! Az első két modult meg pótolhatja később, mert természetesen lesz még tréning!
-Fóka-Hát, igen.

Most láthattunk különböző szemszögeket és különböző fontossági sorrendet.
Köszi, Shakti! :)Shakti

Koszonom.
Szeretettel,
felebaratHú, a mindenit...

...itt aztán zajlik az élet!

Kedves Mindenki, aki itt olvas vagy ír, vagy hallgat vagy véleményt nyilvánít! Szeretném nektek elmesélni, hogy mikor megkérdezték, szívesen részt vennék-e egy ilyen tanfolyamon, azonnal igen-t mondtam. Fogalmam sem volt róla, hogy ennek van anyagi vonzata (hú, de "titkos" szó ez az anyagi vonzat). Szóval, nagyon örültem, hogy megoszthatom a személyes tapasztalataimat, mert rengeteg dolgot éltem át, amiből mások tudnak tanulni. A Bemutató előadás után hazáig énekeltem, olyan boldog voltam. Annyira örültem/örülök neki, hogy hozzájárulhatk ahhoz, hogy az emberek megtalálják az utat önmagukhoz, és boldognak láthatják magukat és szeretteiket. Az örömöm rendkívüli, hiszen - már említettem - amíg ezzel foglalkozom, növelem a téma iránti fókuszáltságomat, így magam is intenzívebben részese vagyok az élet MOST zajló folyamatainak.
Nem tudok fontosabb indokot a szeretenél, ami rávitt arra, hogy beszéljek arról, amiről szeretek. Ha nem adnának érte pénzt, és ha tanfolyamonként csak 1 ember jönne el, akkor is elmondanám mindazt, amivel segíthetek. Amikor én kaptam segítséget, a felhőkben jártam, és megszületett a vágy a tapaszalataim útján, hogy továbbadjam. Késztetést érzek rá, és megadatott. Soha még senki sem utasítottam vissza akár e-mailben, akár telefonon, akár személyesen kért tanácsot. Szeretek szeretetet adni, mert sokkal többet kapok vissza mások boldogsága által.
Megkérdeztem Zoét (vagy nevezzétek, aminek akarjátok), hogy mi a szeretet, amiről mindenki beszél, de senki nem tudja definiálni. Elmondom, mit mondott: "Az egység emlékének mámora."

Úgy érzem, még ide kívánkozik életem első beszélgetése is, hogy átérezhessétek, mi indít a segítségre:

"Nap, nap után kutatod a titkát, miért ilyen a világod, s közben te teremted azt magadnak. Vizsgáld meg a gondolatot, aztán dobd el, ha nem tetszik, s alkoss új valóságot. Nem vagy mindenható, de mindent megteremthetsz, ha hiszel benne! Nem az a lényeg, minek akarsz látszani, hanem ami te magad vagy! Tudom, ez talán túl bonyolult, de csendesítsd le elmédet és figyelj a szavára, a szavamra, mert ez az üdvösség. Ne légy kishitű, ezek az én szavaim hozzád. A Teremtés semmi, hanem ha általatok! Megnyilvánul Isten, mely a ti boldogságotok. Ébredjetek!
Nem azért jöttem, hogy megoldást adjak, azt ti magatok is tudjátok. A választás a ti lehetőségetek!"

Mikor ez a beszélgetés lezajlott, még egyetlen könyvet sem olvastam Esther és Jerry Hicks-től, Neal Donald Walsh-tól, nem ismertem a Secretet, és egyáltalán, fogalmam sem volt a Vonzás Törvényéről.

Ennyit szerettem volna mondani.

ShaktiÍgy van, Kedves Origami! :)

Igyekszem a figyelmemet minden pillanatban arra fordítani, ami számomra igazán fontos, és igazán örömöt okoz! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlA nyugalom állandó erényem, Felebarát, ahogy Neked is,...

...tehát most már tényleg zümmögve tovaröpködök...
A nyakcsigolyák a gerinc folytatásai, igaz, tudós lótestű?Darazska!

Meg egy aprocska jotanacs.
A voroset keruld el,azt ,a voroset ott font.Azt mar a gesztusnyelvben szakertok is leirtak,meg a lovak is kerulik,de a szinterapia is azt mondja,hogy voros=onbizalom.
Vajon miert all ferden a feje? Keves v. sok az onbizalom?
Inkabb keress egy kekszinut,azzal elegedett leszel.
Szeretettel,
felebaratTalán az anyagiasságot előtérbe helyező...

...harmadik csakrásoknak??? Az is sárga...
A harmadik csakra nagyon fontos, a napfonat engedi be a központi nap erejét is, de ugye, tudjuk, hogy azért kell a többi szín is. :)
Nem jó az, ha pont a sárga kerül előtérbe, bár manapság gyakori...Kis darazs!

Csak ugyelj,milyen szinure szallsz!
A hiedelem szerint a sarga=irigyseg.
A szinterapia szerint meg a sarga= belso szabadsag.
Most kinek van igaza?
Szeretettel,
felebaratIgazad van, félig ló barátom, keresek inkább egy...

...kékeslilát, vagy violát, vagy indigót, de jó lesz a pasztellszín is. Bár, én minden színt kedvelek, a sárgát is, csak már kicsit unalmas...
Megyek is, szálldosok egy kicsit magasabb dombok, hegyek felé, itthagyom a kis citromszínűt, hadd fanyalogjon önmagában. :)))))Hess te darazs!

Keress mar egy masik viragot! Nem unod meg ezt a sargat?
Szeretettel,
felebaratMiért, benne van a tarifa?

Tudtam, hogy Te egyszerre mindenben megtalálod azt, ami számodra fontos , Álomkereső!Kedves Origami! :)

Vagyok, Aki vagyok! :)

És ha elfogadsz tőlem egy javaslatot: kicsit ásd bele mélyebben magad Buddha életrajzába és tanításaiba! :) Ha nem csak szavakat ragadsz ki belőle, hanem összefüggéseiben szemléled az egészet, lehet, hogy fognak érni meglepetések! ;)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás Törvényéről