Részlet Story Waters nagy vihart kavart könyvéből

story waters - messiah seedThe Messiah Seed. I. kötet - Messiah Seed 17 - 'Öröm'

"Választásom szerint kisugárzom az örömöt."

Tudd, hogy az álmod megvalósításának útja a tiszta öröm útja is. Ha megéled az álmodat, megleled az örömödet. Kövesd az örömöd fényét: ez nem más, mint önvalód határok nélkül.

Az öröm, az, amit a szív legjobban sóvárog, megváltás. Meg tudod ezt érteni? Ha az álmodat keresed, egyben az örömöd után kutatsz. A megváltás felé vezető úton nincs helye bűnbocsánatnak. Nincs szükség rá, hogy feladd az általad kívánt dolgokat és nem kell szerény önmegtagadásban élned. Nem a rituálé és a bűnbánat a lényeg. Nem az a fontos, hogy Istentől bocsánatot nyerj. Az egyelten bűnbocsánat, amire szükséged van, saját magadtól kell, hogy érkezzék. A „megváltáshoz” vezető útra akkor lépsz, ha megadsz Magadnak mindet, amire a szíved vágyik. A megváltáshoz vezető úton megéled az álmodat, és nincs olyan lélek, ami szenvedésről álmodna, vagy ketrecbe zártságról, a hiány elfogadásába vetett hitről. A lélek minden álmának megvalósítása abból a felismerésből fakad, hogy te Magad határok nélkül létezel. Tudd, látszólagos korlátaid Magad által életre hívott illúziók, amik attól való félelmedből táplálkoznak, hogy Mindazzá válj Ami Vagy.

Ne félj attól, hogy önzés ha az örömödet keresed, miközben magad körül annyi szenvedést látsz a világban. Rájössz, hogy a szenvedés véget ér ha megéled az örömöt. Ha már örömben élsz, ezt az örömöt ki is sugárzod és ezzel segítesz másoknak is, hogy ráleljenek saját boldogságukra. A te örömöd összeköt a világgal és annak minden lakójával. Az örömöd empatikussá tesz, nem ellenkezőleg. Rájössz, hogy a másokért végzett szolgálat természetes módon következik saját boldogságodból, legyen szó közvetlen vagy közvetett szolgálatról. A boldogságra rálelni nem a valóságtól kapott ajándék. Tartozol magadnak ezzel, ha meg szeretnéd ismerni Mindazt, Ami Vagy.

Tudd, hogy minden létállapot természetes módon tovaterjed. Rájössz, hogy érzéseid megérintik a körülötted levőket, függetlenül attól, hogy kapcsolatba lépsz-e velük vagy sem. Saját lényed jelzőfénye, világító tornya vagy. Sugározz örömöt. Sugározz szeretetet. Sugározd ki a fényt, ami benned van. Csepegtesd a világba a boldogságodat és százszor inkább átformálod, mint ha sajnálatot, szomorúságot mutatnál mások szenvedése miatt.

A szöveg a 'The Messiah Seed. Volume I' c. könyvből származik, amely megrendelhető a Limitlessness Store vagy az Amazon.com weboldalakon, illetve eBook formájában elérhető a Powells.com weboldalon.


Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


HozzászólásokKedves Admin..:)

Tudom..,hogy nem Te írtad..,-általad jutottak el hozzám ezek az időben érkező építő gondolatok..:)
Megvillant olvasás közben..,/naná,hogy TU-DA-TO-SULT/-hogy merre van az arra..,
-mert nem láttam a fától..,az erdőt..
Czupp..,czupp..
Gabeszka.Sziasztok! Nem én írtam, a

Sziasztok! Nem én írtam, a szöveg egy fordítás a Story Waters könyvéből. Ő az, aki jön októberben Budapstre előadást illetve közvetítést tartani. Részletek már volt címlapon, itt olvasható:
http://www.thesecret.hu/tudatos_teremtes_szeminarium_lee_harris_story_wa...

A könyv remélhetőleg a channeling idejére már megjelenik magyarul is, angol nyelven a cikkben lévő linkekről rendelhető meg. Majd itt az oldalon is hírt adok róla, ha közben megjelent magyarul :)Csodálatos..:)

Megvilágítottad a lépcsőfokot amin álltam..,-nem vettem észre..,hogy hol is tartok a "látszólagos korlátaim" árnyékától..
Köszönöm..:)
"Választásom szerint kisugárzom az örömöt."
Ölellek Mindannyiótokat..:)
Gabcili.Story könyve magyarul

Sziasztok!

A nagy port kavart könyv -reményeink szerint, hamarosan- megjelenik magyarul is. Megrendelésre a channeling.hu oldalon lesz lehetőség. Szép napot.Imi!!!!!!!!!!

Lehet butaságot kérdezek, de ez a könyv ugye még nem magyar nyelvű??? Mert szívesen olvasnám, de ha angol, akkor sajna még nem tudom megrendelni!!!

Szépséges hétvégét nekünk:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)admin, adminimi

már megint olyat írtá ide be, h na
csodálatos vagy, ez te is tudod,
és csak azt tudom még mondani, h itt és most olvasva is ugyanolyan jó
és csak úgy, minden ok nélkül boldognak lenni,
selyemcicaKülönleges ember Story

Különleges ember Story Waters.
Olyan sokszor történik velünk, hogy nem tudunk örülni. Még akkor sem, ha meglenne rá minden okunk. Lelkiismeretfurdalásunk van, ha szomorúságot, keserűséget látunk magunk körül és mi mégis boldogok vagyunk. Közhely, hogy a boldogságot sugárzó emberek köré gyűlnek a többiek, és mint minden közhely, ez is igaz.
Tudjuk, de még mindig nem értjük... Legyen úgy, ahogy Story írja: csepegetssük a világba a boldogságot!
Sok boldog pillanatot Nektek mára!
NaniDrága Admin!

Aranyember vagy,hogy ezt közzétetted:)
S megintcsak a leírtakat igazolják tapasztalataim.Merthogy mikor teljesültek szívem vágyai /elég egészen "bagatell" dolgokra gondolni,mondjuk munkahely váltás,amiből van már vagy kettő tucat mögöttem/,igenis,képesek vagyunk meglelni az örömünket,érezni azt,és hogyha még ki is állunk mellette,magunk mellett,a legnagyszerűbb csoda amit ember elkövethet saját magáért.
És tudod mit?Megéri a "kínlódást",amit az ember a környezetétől visszakap.Persze,mindezt most nem így fogalmaznám,de akkor voltak visszaigazolások,amikre ez a szó illett a leginkább.
Rossz?Naés?Társadalmi beidegződés,hogy ennek,annak jónak,szépnek,okosnak mutasd magad.
Persze lehetsz jó,szép és okos,csak nem biztos,hogy a kettő elképzelés fedi egymást.
Mindenki csak a magáéra figyeljen.Annál tisztább csoda nincsen:)
sokkiscsodaegynagycsoda.

Szóval,Imi,Köszönöm:)
Szép napot mindannyiótoknak,
KatisHúúú Admin!

Ez nagyon jól esett így kora reggel! Alig tudom leírni, hogy mit éreztem az olvasása közben. Mintha megint ledőlt volna egy önmagam köré épített korlát. Szabadabb lettem! Nem is tudtam, hogy a szabadságnak lehetnek fokozatai.Mintha a saját érzéseimre, gondolataimra kaptam volna igeeeent!
Drága Imi! Nagyon köszönöm Neked, hogy idézéztél ebből a könyvből, még ma megrendelem! szeretettel ölellek: Judit