szétfeszít

Nem tudok mit kezdeni magammal, olyan nagy szeretetet érzek, hogy szétfeszít és nagyon boldog vagyok. Sírni tudnék a boldogságtól!!
Normális dolog ez??? Mi a fenét csináljak?? Lehet, hogy hülye kérdés, de sokszor szoktam így lenni, és nem tom ilyenkor mit kéne tennem...Akkora hála van bennem, hogy nem tudok vele mit kezdeni....

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm,

megkaptam, éreztem! A kisbabád akkor fog leszületni, amikor ő akarja! Én 8 évet vártam az én kicsi babámra, aki azóta 20 éves jóképű pasi lett. Ne akard görcsösen! Engedd el......és csak a szeretetedet, boldogságodat küld felé, így hívd. Fogod érezni, belül, mikor a közelben lesz, fogod tudni a fogantatás pillanatát. 100 %-osan biztos leszel benne, mikor megfogan benned az új emberke.
Készítsd fel magadat, a testedet a fogadására. Mosolyogva és azzal, ami belőled kitörni készül a szeretet a hála érzésekor....igen ezt az energiát küld neki!
Nem mondok semmit, csak küldöm a pozitív energiát!
ZsuzsaHazataláltál édes. Ennyi. A te saját középpontodba.

Én is ismerem ezt a boldogító érzést. És mondhatom a hála ami fokozza. Kelj fel Jancsi lettem belülről:))) Csodálatosan szép érzésáradat, vigyázzunk rá, és mégis osszuk szét mindennap:))) Áldalak. AnikóJajj, ez nagyon jó ötlet!!!!

Jajj, ez nagyon jó ötlet!!!! KÖSZÖNÖM!!!!! Ugye ilyenkor elég, ha "csak" rá gondolok arra a személyre?
(Egyébként most szeretnék kisbabát:))) és ugye neki is küldhetem, hogy majd erős, egészséges legyen?)

Köszönöm, hogy írtál!!! Köszönöm!!!

(na tessék, már ismét ebbe az állapotba kerültem, a mérhetetlen hálába :D:D)
KÖSZÖNÖM!!!
Akkor most küldök neked is, a sikereidhez ;)Ismerem

ezt az érzést! Én sem tudtam mit kezdeni először, csak kiszálltam a kocsiból, a Nap felé fordultam, és küldtem-küldtem-küldtem ezt a tömény szeretet-érzést felé a megnyílt szívcsakrámból. A Mesterem aztán megtanított, hogy ilyenkor összpontosítsam ezt a mérhetetlen energiát afelé a személy felé, akinek akarom, esetleg akinek nagyon nagy szüksége van rá. Ezzel sokat segítek neki. És működött. Azóta is működik.
Hát ez az én tapasztalatom. Próbáld ki!
További szép napot!
Zsuzsa