Gondolatok a szeretetről, mely számomra a legfontosabb.

szeretetA szeretetet már akkor megtapasztaljuk, amikor édesanyánk először a karjába vesz, és magához ölel.

Az élet csupa szeretet, melyet nap, mint nap megtapasztalunk. Az igazi életnek erről kellene szólnia. Szeretni mindent, és mindenkit. A pillanatok ezt akarnák sugallani állandóan. A természet, a virágok, ahogyan árasztják az életet, és illatoznak. A madarak, ahogyan boldogan énekelnek. A fák, a maguk pompájában csodálatra méltóan állnak, oly büszkén. Minden a szeretetet árasztja.

De mi sokszor elfelejtjük, észre sem vesszük, hogy minden erről beszél nekünk, a természet leginkább. Ha magunkba mélyedünk, és figyelünk, a szívünket kinyitjuk, akkor észre vesszük, de csak akkor. Megfigyeltem, ha kinyitom a szívemet, és árasztom a szeretetet mindenre, és mindenkire, akkor teljesen más hatások érnek. A szeretet érzése, az alapja mindennek. Az valódi élet csak az érzésekről szól. Mindenki azt akarja, hogy szeressék.

Már a kicsi gyerekek is tudatosan érik el, harcolják ki a szeretetet, a figyelmet. Mindaddig, amíg nem szeretjük önmagunkat, addig nem tudunk igazán szeretni, és nem is vonzuk magunkhoz a szeretet sugárzó embereket. Persze mindenki tud szeretni,ez igaz. De az őszinte, tiszta, szeretetet, azt kevesen ismerik. Én is erre törekszem. Az szeret igazán, aki minden pillanatban, autentikusan él. Mindig minden pillanatban csak azt teszi, amit a szíve diktál. Mert a szívben van a mindentudás az igazi tiszta szeretet.

Az autentikusság a hűség önmagunkhoz. Hát ebben a világban nem könnyű ezt elérni, mert mindig másoknak kell megfelelni. A főnöknek, a családnak, no és leginkább a társadalomnak. Magunkról meg teljesen elfelejtkezünk. Igazán boldog szeretettelteli életet, csak akkor tudunk elérni, ha mindig minden pillanatban autentikusan élünk, eggyé válunk a belső gyermekünkkel, a természettel, mindennel.

Amikor átjár a szeretet, akkor nem érezzük a saját "problémánkat"akkor nem érezzük a súlyát, a nehéz érzést. Könnyebben szinte magától megoldódnak a dolgok. Azért mert valóban csak illúzió,nincsen, csak mi éljük meg problémának,hozzá tesszük a nehéz érzéseket.

Megvan a módja annak, hogy elérjük a tiszta szeretet érzésnek elsajátítását. A legfontosabb, melyet én is használok az, pedig a szívünk kinyitásának technikája. Merni kell érezni! Az elme ezt megakadályozza a legtöbb esetben. Csend szükséges ennek a technikának, a használatakor. Nyissátok ki a szíveteket,és merjetek érezni . A szeretet érzése a legfontosabb az életben.

Szeretettel: Évi.
http://ujfold.virtus.hu kérlek titeket, szóljatok hozzá az Új föld vírtuson is, az írás ott is megtalálható. Köszönöm nektek.
http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz

CsatolmányMéret
Love_by_Newbiszeretet.jpg13.15 KB

HozzászólásokKöszönöm Felebarát.

köszönöm felebarát a kedves szavaidat.Szeretettel:ÉviKedves Evi

Koszonom az utmutatast, te egyike vagy azoknak,akik onzetlenul tovabbadjak a tudast, es nem titkoljak el azt irigysegbol. Ne szomoritson el,hogy vannak akik nem ertik az irasaidat. A profetaknak se volt feladata, hogy gyozkodjenek,csak, hogy atadjak Isten tanitasat.Folytasd az irast,sokaknak segitsegere vagy ezzel.
Szeretettel, felebaratKedves Felebarát.

Michelle Eloff közvetít aki Kuthumi felemelkedett mester tanításait adja át ez embereknek. Fantasztikus tanítások melyek útmutatóként szolgálank nekünk.Megtalálod a közvetítéseket a http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz oldalamon ha érdekel olvass bele. Már ezen az oldalon is van Kuthumi közvetítés fent a forumban találsz.Beavatásokban részeítenek bennünket a mesterek, most ebben az évben minden hónapban. Így sokkal könnyebben haladsz és fejlődsz a spirituális utadon önmagad megismerése felé.Üdv.ÉviIgen, van kerdesem

Mik azok a Kuthumi anyagok.Legfokepp erdekel,hogy honnan v. kitol szarmaznak?
Koszonom.Drága Somoka!

Köszönöm a szívhezszóló írásodat.Nagyon kedves tőled hogy így biztatsz engem.Igen én is azt mondom mindenknek,hogy a szívében érzi azt mi az ami vonza és a tempót is ahogyan neki jó a fejlődés. A szívünkre kell hallgatni.Szeretettel.ÉviKedves Évi!!!

Tiszta szivemből kivánom,hogy ne szomorkodjál!!!Hidd el sokunknak jó érzés az irásaidat olvasni.Mindenkinek nem lehet a kedvében járni.Sokunkat öröm jár át,mikor szívhezszolóan irtok.Jó hogy vagytok,nagyon sok pozitivumot kapunk.Remélem egyre több ember fogja látogatni az oldalt,és a leirtakon gondolkodni.Egyszerre nem tudhatunk,meg érthetünk meg mindent,különböző szinteken mozgunk.Szeretetetés kitartást küldök.somokaKöszönöm Boróka!

Köszönöm Boróka!
Kedves vagy, és köszönöm.Írok is, hiszen a belső késztetés arra indít.Szeretettel.ÉviKedves Felebarát!

Nem tudom mennyire vagy benne ezekben a dolgokban,már az "eztorikában".Én arra utaltam, hogy amikor leszületünk mindent elfelejtettünk,mert valóban a mindtudással rendelkezünk mindannyian. A sok tanítás és üzenetek melyeket például a Kuthumi anyagok és még sok más ad át nekünk emlékeztetőek és tanítások, hogy újból emlékezzünk arra kik is vagyunk valójában. És a mély szomorúság sokunknál ebből ered. Az igazi mély szeretet után sóvárgunk belül. Amikor alszunk akkor mindig hazatérünk megszünik a fátyol. A sok tanítás mankóként szolgál arra, hogy lehulljon a fátyol. Errő rengeteget tudák írni, nem tudom mennyire érthető. Ha kérdésed van írj.Szeretettel.Évi.Igazad van

Valo igaz mindaz amit leirsz. Hogy az emberek bezarjak az igaz szeretet kivansagat...kimutatasat magukba. Anyira el vannak homajosulva szemeik.....tamadnak az ellen aki fel meri fedni elottuk, hogy igenis vagynak rea. Sotet gondolataikkal elhesegetik maguk elol a kepzeletet hogy igenis...nekik is szukseguk volna szeretetre, igaz szeretetre...sot mi tobb azt bizonygatjak nem erdemlik meg mindezt...mert ijenek ok... Dehat sajnos , azert orvendenunk kellene...s halaval tartozunk hogy mi tudjuk, rajottunk mire is van szuksegunk.....es ki tudjuk mutatni talan ezt...ha akarjuk..anelkul hogy valaszt varnank rea. Anelkul hogy koszonetet varnank rea....szeretni tudunk, oszinten es tisztan.
En buszke vagyok hogy mindezt megerzem...mas fele ki tudom mutatni....es orvendek hogy ra jottem mi is az igazi, tiszta...onzetlen szeretet.
Es megegy, nem engedem hogy belso bekem elrontsak az ok gondolkodasmodjukkal....nem engedem hogy boldogsagom elsoporjek, mert talan a szeretet ellen allnak es hidd el semmi ertelme szomorusagot erezni mindezekert. Azt jelenti...nem Kernek oszinten...nem Hisznek benne....s nem ertekelik a dolgok fojamatat.

Igy hajra, fel a fejjel....csak boldogan , mosojogva mutassuk csak meg a vilagnak...mi az ami benunk lakozik : )bocsass meg Eva,de

Bocsass meg, de nem tudom,milyen mely szomorusagra celoztal,ami mindannyiunkban meg van.
Nincs bennem ilyen,talan ezert nem tudom,hogy mire utalsz.De szeretnem megerteni,ha lehet.Kedves Évi!

Köszönet ezért a csodás írásért!
Szerintem ne szomorodj el, hogy nem értik az írásaidat, írj tovább! Egyre többen és többen fogják megérteni, hidd el.
Kinyílik a világ!
Szeretettel: borókaKedves Felebarát!

Igen jól érzed. Van bennem egyfajta mély szomorúság mely mindannyionkban ott van. Tudod amiről írtam az igaz tiszta szeretetről ennek elérése nem könnyű .Sok mindent átéltem és tapasztalok ma is.De egyre sűrűbben élem meg azt amit leírtam. Az emeberek nagy többsége nem érti azokat amiről írok. Itt és még egy pár oldalon találnak nyitott szívekre az írásaim. Vannak akik szinte támadnak mert nem értik, szóval érnek támadások.Ezek elszomorítanak néha.Én is gyakorlom azt amit írok.Igyekszem, és átadom azt amit tudok.Szeretettel.Évi.megis...

Felemelo ahogy irsz, megis vmi fele szomorusagot erzek a szavaid mogott.Tevedek?Köszönöm Ágica!

Köszönöm neked.Szeretettel.ÉviDrága Évikém....

Nagyon szép irás és igaz! A szeretet a legfontosabb az életben.... Szeretettel ölelget : ágica