Fény

bölcsességek"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.
Amikor együtt tudunk élni jó és rossz tulajdonságainkkal, akkor élünk együtt saját énünkkel. Mindenkinek van egy árnyékénje. Hatalmadban áll a választás fény és árnyék között. Az árnyék nem azért lakozik benned, hogy elsötétítse a fényességet, hanem, hogy felhívja figyelmedet tökéletlenségeidre. Az erénynek csak egy fajtája van - az erény; a gonoszságnak ellenben számtalan.
Szeretnünk kell mások tévedéseit, hiszen a saját tévedéseinkbe egyenesen szerelmesek vagyunk.
Senki sem tökéletes, tudd ezt magadról is. Ha saját vétkeidet csupán apró botlásnak tartod, fogadd megértéssel mások hibáit." (Tatiosz)

"A legjobb dolgok mindig a közelünkben vannak. A lélegzet az orrunkban, a fény a szemeinkben, a virágok a lábunknál, a munka a kezünkben, az Igazság ösvénye elöttünk. Ne kapaszkodjunk a csillagok felé, de becsüljük meg a hétköznapi feladatainkat abban a biztos tudatban, hogy a mindennapi kötelesség és a mindennapi kenyér a legédesebb dolog az életünkben." (Robert Louis Stevenson)

"Soha ne félj az árnyékoktól, egyszerűen csak azt jelentik: valahol a közelben ragyog a fény." (Dennispapa)

HozzászólásokAz szép dolog én már

Az szép dolog én már régen csináltam olyat:)De nem szabad megilyedni semmitől vagy ha mégis akkor titkolni kell.Bár én ehhez fele annyira sem értek mint amennyire szerertnék:(Kedves Dennispapa!

Önmagammal már legszívesebben úgy harcolok, hogy felülünk a dombtetőre, összekapaszkodunk, és önfeledten, szédülten, kacagva legurulunk.
Nem félek, megijedek ettől, attól.
Ölelésem: ÉvaKedves Éva ne aggódjh én

Kedves Éva ne aggódjh én is félek de ki ne félne valamitől.Szerintem nincs oly ember aki ne félne ettől vagy attól.De ha legyőzöd a félelmed akkor nem azt jelenti,hogy mindent legyőztél csupán önnmagad felett arattál sikert ami igen is fontos dolog.Tehát küzdeni kell önmagaddal és nem mással.Kedves Denispapa!

Tetszenek az idézetek.
Örültem, amikor ()-ben a nevedet is olvashattam.
Rólam meg annyit, hogy én még a saját árnyékomtól is meg tudok ijedni.
Üdv: Éva