Gazdaság

Egy sötét titok, mely a német jegybankban lapul

Most megtudhatod a jelen kori civilizáció egyik legnagyobb és legsötétebb titkát, melynek óriási hatása van minden egyes ember életére, aki ma a Földön él. Valahol mélyen legbelül Te is biztosan érzed, hogy nincs minden rendben a világgal. Azonban csak nagyon kevesen tudják azt, hogy pontosan mi a fő probléma. Nagyszüleink idején egy családot még egyetlen férfi is el tudott tartani. Ma már az sem elég, ha mindkét szülő dolgozik. Napról napra veszítjük el életünk felett az irányítást, és mégis jó ha százból egy ember tudja, hogy ennek mi az igazi oka. Tovább »

Annak a titoknak a leleplezése, hogy miért nem lehet az agykontroll segítségével mindenkinek meggazdagodni.

Kozma Szilárd:

I. A föld-karmáról (És az anyagiakról, gazdaságról, pénzről –is.) Tovább »

Hogyan teremtsünk pénzt?

Sziasztok!

Biztosan sokan láttátok már a Nők Lapján az alábbi cikket. Azért teszem ide "lopva", hátha sikerül meggazdagodnia mindenkinek, aki erre vár.

Sok sikert.

"Teremtsünk magunknak pénzt!
Nők Lapja Cafe
wt
2008. 05. 30. Tovább »

A Gazdagsáról

neale donald walsch Ezt ma találtam "véletlen" a neten:)))))

NEALE DONALD WALSCH
A gazdagságról

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSOK

Emlékszem, néhány héttel ezelőtt sikerült elvonulnom Colorado gyönyörű hegyei közé. Az Estes Parkban ülök egy helyiségben, kicsit nagyobban, mint ez. És ott valaki a következővel fordult hozzám: - Bárcsak megtapasztalhatnám a gazdagságot! Tudod, engem nem vet fel a pénz. Épp annyim van, amennyiből eltengődöm valahogy. Minden pennyt az élére kellett raknom, hogy eljuthassak ide. - És így tovább. Aztán azt mondta: - Egész életemben azt a fajta gazdagságot akartam megtapasztalni, amit te - és rám mutatott - láthatóan megtapasztalsz. Tovább »