szex

A nőiségről

Nőiség...Mi jut eszedbe róla? A Nőnap, az anyaszerep, a telt női idomok, a csábítás? A következő fogalmakat mennyire társítod a Nőiséghez? Befogadás, gyengédség, szeretet, intimitás, teremtés, táplálás... Tovább »

A „g” betűk és a szex

Mi köze a „g” betűnek a szexhez? Áh, sokkal több, mint ahogyan azt első pillanatban gondolnád! A „g” betű ugyanis szinte mindent elárul a szexualitásról. Mint ahogyan nincsen két egyforma kézírás, nincsen két egyforma pasi sem, s bizony, bizony az ágyban is különbözőmódon teljesítenek! Tovább »

Pajzán képek – avagy hogyan pornóztak ősapáink

Manapság a magazinokból visszaköszönő meztelen női testek látványa már oly szokványosan unalmas, hogy még az éretlen kamaszfiúkat sem hozza izgalomba. A szexualitás átitatja a tévéműsorokat, a reklámokat. A szexcsatornák, szexvideók pedig tárt karokkal várják a „kukkolókat.”.

Tény, hogy az online pornóiparág virágzik, és mindaddig virágzani is fog, amíg valamiféle izgalmasabbat fel nem talál az emberiség. Az utóbbi felől nincsenek kétségeim, mert ezen a téren a leleményességünk határtalan. Higgyétek el, hogy az internetes cyberszexet (kiberszexet) is hamarosan lesepri a szextérképről valamiféle izgalmas újdonság. Tovább »

„Az én babám egy guminő”

Lehet ezen mosolyogni, de tény, hogy a világon elég sok pasinak van olyan élethű babatársa, akihez komoly érzelmekkel kötődik.

A téma nem új keletű, a szépirodalomban is gazdag illusztrációs anyaga van a szobortestekre való ráizgulásnak.

Már az ógörög történetben is szerencsétlenül járt az a férfi, aki beleszeretett Praxitelész Aphrodité- szobrába. Tovább »

FÉRFI? Kiféle, miféle? Szükség van rá egyáltalán?

Komoly és szigorú kérdések. Biztosan van olyan nő, aki komolyan mondja, NEKI nincsen szüksége férfira. „A férfiakkal csak gond van... Majd meglátod kislányom, milyenek a férfiak... Hazug..., silány alakok... Nem számíthatsz rájuk...” Folytathatnánk a sort rengeteg olyan gondolattal, amit a környezetünkben hallhattunk. Mindez szomorú, vagy inkább érthető? Kiderül... Tovább »

Mire jó a szex?

Mire jó a szex? Jó hatással van az egészségünkre isA szex jó. Ezt eddig is tudtuk. Alább egy tudományos igénnyel megírt összeállítás arról számol be, hogy amellett, hogy a szex élvezet, számos előnyös hatása van egészségünkre.

A szex a szépség egyik kezelésmódja - fényessé teszi a hajat, simává a bőrt .A szex jó a testünknek, az elménknek és a stressz-szintünknek. Tovább »

A szex vajon mi?

"A sex játszma, fegyver, élvezet, játék, megszállottság, megvilágosodás, veszteség, remény" Tovább »

Szexhelyszínek a lakásban

Szexhelyszínek

Szőnyegen

Ha a padlón estek egymásnak, az arról árulkodik, hogy egészen forró a szerelmi életetek, hiszen addig sem bírjátok egymás nélkül, míg a hálóba beértek. A szőnyegen szeretkezés ráadásul egészen romantikus, gondolj csak a klasszikus medvebőrös-kandallós filmjelenetekre.-Háát innen le esni már nem tudunk az biztos...

A kanapén Tovább »

Címkék:

Csak szex és más semmi

Létezik-e két ember között csakis fizikai vonzalom? Fent lehet-e tartani szexuális viszonyt úgy, hogy ne jelenjenek meg az érzelmek? Szenvedélyes, erotikus randevúk, kölcsönös örömszerzés, - ennyi, … semmi más, - mennyire elfogadható ez hosszútávon?

Sokan vallják, hogy a jó szexnek semmi köze a rózsaszín ködbe burkolt érzelmekhez, elég hozzá az orgazmus utáni vágy. Vajon létezik olyan kötetlen szex- kapcsolat, amelyben az érzelmi közömbösség hosszútávon fenntartható? Tovább »

Szex, meztelenség - és amit a gyerek tud róluk

Azt mondják, napjainkban mindenhonnan ömlik a szexualitás. Lehet, hogy ez igaz a reklámokra, de a személyes életünkre inkább jellemző, hogy sokak számára ugyanolyan kínos tabu a nemiség, mint száz éve lehetett. A pszichológus néha időutazásban érzi magát, mikor arról beszél a kliens, hogyan került szóba (ha egyáltalán szóba került) a szex kérdése otthon, a családban. Márpedig, ha egy fontos témát elhallgatnak, vagy csak, mint lehetséges veszélyforrás kerül terítékre, annak is üzenete van a gyermek számára. Tovább »

Szerelem - szex - idősebb korban. Tabutéma - de miért is?

Minap egy kávézó teraszán ültem és hallgattam, akaratom ellenére, két fiatal megrökönyödését - amint épp egy idősebb, talán újbóli szerelmük fellángolását élő pár "turbékolásáról" beszélgettek.
Meglepődtem - miért is téma ez még mindig?
T A B U.
De még milyen?

Az még valahol normális, elfogadott, hogy a fiatalok megélik, olykor talán túlságosan is nyilvánosan szerelmüket. Tovább »

Abortusz, hajvágás, epilálás, körömvágás

A kézben fenntartott tiltakozó tábla fordítása: Ha az abortusz gyilkosság, akkor a szopás kannibalizmus? Akár folytathatnánk tovább is a témában való kérdezősködést. Folytassuk is. A maszturbáció az tömeggyilkosság? Az anál szex az mocsárba fullasztás? Ja és el ne felejtsük a gumi használat az tök logikusan "élet ellenes" mert minden sperma szent? Tovább »

6-szor szex és szerelem! Szuper szakkönyvek szombatig!

A Lélekpillangó titkos csomagja kibővült, és most már a 22 termék mellett 6 új ajándékot is tartalmaz. Rekord mennyiségű multimédiás tartalom egy csomagban, ilyen Magyarországon még nem volt!

A Lélekpillangó a legnagyobb összefogás az emberi boldogságért, az önismeret és a tudás legnagyobb kincseit tartalmazza számodra is. Most ebből a csomagból mazsolázunk. Tovább »

Magamnak

Van egy javaslatom istennek....gyere le, és szopjál te is itt kicsit:) Bevallom istenem a tököm tele van veled! Mihelyst jól akarom magam érezni, jönnek a büntik. Mi a tököm vagy te, egy óvodás? Megrendszabályozol, ha nem jól viselkedem? Ne egyek ezt, ne egyek azt. Ezt ne csináljam, meg azt. Ne beszéljek csúnyán.Ne keféljek. Ha meg jó vagyok nálad, akkor bárgyún kéne mosolyognom. Tudod mit? Tovább »

Címkék:

Érzékiség - Ne zárd be nőiségedet!

szenvedélySokat tapasztalom környezetemben, hogy a nők nőként takaréklángra kapcsolnak. Tini kortól, körülbelül, fellobban valami, ami jó. Szeretik a pasik, leesik az álluk, fütyörésznek utánunk.
Aztán jön egy hosszan tartó kapcsolat, házasság, család vagy az a hülyeség, amit szingliségnek hívnak. (Nézd már meg a szexcsakrádat, és állj el tükör elől, amiben csak az Egodat látod, szinglikém!!!). Szóval, a nők jó nagy részéből kialszik ez a tűz, tudod az a szenvedély... És már nem lesz olyan... olyan, mint a Hubertus reklámban. (http://www.youtube.com/watch?v=c2xhwanFE2o&feature=related) Tovább »