számmisztika

Szeretnéd megtudni, hogy ki a lelki társad? A lélekszámod elárulja

Bevezető közlemény: Teszteltem, mielőtt úgy döntöttem, hogy közreadom. Ez azt jelenti, hogy valóban elvégeztem a számításokat és megvizsgáltam, hogy a lelkemben dédelgetett, ábrándos elképzelések és a lélekszámomhoz tartozó személyleírás: mennyire fedi egymást. Mivel én ráismertem arra a pasira, akire vágyok, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát! Tovább »

Egy jó név – hozomány

Az esküvői előkészületek során a névválasztás dilemmája elsőre lényegtelennek tűnhet, pedig igencsak kényes kérdés. A házasságkötés során felvett név ugyanis sokat változtathat az életeden, erősítheti vagy gyengítheti addigi energiáid és az identitásodról is sokat elárul.

Az esküvőkön először a menyasszony ír alá, majd a vőlegény, aztán a tanúk, és végül az anyakönyvvezető.
Ha előtte állsz ennek a jeles eseménynek, akkor még idejében figyelmeztetlek: egyáltalán nem mindegy, milyen formában veszed fel a neved! Tovább »

Számmisztika középalapfok:)

Akkor ha gondoljátok,kicsit bele merülhetünk jobban a témába.Egyébként rengeteg irodalmat lehet találni a számmisztikával kapcsolatban.Én egy évig tanultam Kiss Zoltán Zérónál,ha valakit alaposabban is érdekel,jó szívvel tudom a tanfolyamát ajánlani. Tovább »

SZÁMMISZTIKA Alapfokon...

A számmisztika tulajdonképpen parasztasztrológia.Ezzel nem degradálni akarom,pusztán arról van szó,hogy régen csupán az uralkodók engedhették meg maguknak,hogy asztrológust tartsanak.Bonyolult számítások eredménye egy horoszkóp felállítása,és ilyenformán a jövőbelátás.Hosszú órákat kellett számolni,és a számításokat ellenőrizni,így ezzel akár két nap is eltelhetett...és tévedni természetesen nem v Tovább »

Számmisztika

Biztos sokan vagytok, akiket érdekel a téma. Szerettem volna ha egy kicsit errről beszélgetni. Ki mit gondol róla?
Szeretem a számok világát, e ezt valószínűleg egyébként is kitaláltátok már, hiszen a pénzről szóló tréninget is én tartom :-)

2009 egy kis numerológia: 2+9=11. Mi jelent ez számunkra?

numerológia, csatornázásVálasztottam egy régebbi csatornázást, ami engem nagyon helyrerázott még visszamenőleg is. Tudom, hogy akiknek van ehhez fülük, meghallják...

Channeling
"Hogyan csináljátok?"

Ezen élő csatornázás Newport Beachben, Kaliforniában hangzott el, 2005. december 4-én. Tovább »

Házszámok titka, avagy mit üzen számodra, hogy hanyas szám alatt laksz

házszámokKedvesek! Találtam egy nagyon érdekes anyagot, ha szeretitek a számmisztikát és hisztek benne. Nézzük, hol is lakunk, megfelelő-e a lakásunk, házunk energiája, rezgése a céljainknak!
Szeretettel: Szildi

"A számmisztika tanítása szerint minden szám képvisel valamilyen rezgést, amit mindenki eltérő módon érzékel és értékel. Hisz van egy saját rezgésünk is. Ha a két szám együttesen harmonizál, akkor az a rezgésű, az a számú ember vagy dolog tetszik nekünk. Így szerethetünk bele egy emberbe vagy egy helybe is akár.

A házunk, lakásunk házszáma is egyfajta rezgéssel bír. És ez hat az összes ott lakóra. Tovább »