Brácó

Április 26-án Braco ismét Budapesten!

BracoBraco segítsége, az a szeretet, amit a nézésén keresztül közvetít számunkra, járhat testi-lelki gyógyulással is, de talán még ettől is fontosabb, hogy segít nekünk megtapasztalni a feltétel nélküli szeretetet. Ez pedig jelentősen elősegítheti spirituális fejlődésünket. Aki megtapasztalja ezt a feltétel nélküli szeretet-áradást, az könnyű szívvel tudja továbbadni másoknak is. Növeljük magunkban ezt a szeretetet, hogy belső békénk és fényünk kiáradjon az egész országra!

Mi, akik elkötelezetten járunk a fény útján – tartozzunk bármilyen elnevezésű szeretetközösséghez is – törekedjünk arra, hogy Tovább »

Fontos információk a Braco iránt érdeklődőknek!

BracoKedves Érdeklődők!
Az alábbiakban néhány általános tudnivalót találnak Braco programról.

FONTOS!!
Nagyon beteg embereket nem szabad kitenni hosszú út fáradalmainak! Az ő biztonságukat is szolgálja, hogy nem engedhetik be őket egy csoporttal, hiába tették meg az utat! Egyéni lehetőség NINCS. Csak a fényképüket vihetik el hozzátartozóik! Amennyiben van lehetőség a javulásra, az így is hat. A nemzetközi helyek nagy része lépcsős, tolókocsival, mankókkal nem megközelíthető! A külföldi utat csak azoknak ajánljuk, akik mintegy ¾ órát képesek maguktól végigállni.

FONTOS!
Braco nem ígér gyógyulást vagy bármilyen más változást az őt meglátogatóknak. Azt tanácsolja, hogy mindenki menjen az orvosához és használjon minden lehetséges segítséget és terápiát, amit orvosa javasol. Mindenkinek meg kell értenie, hogy Braco segítsége csak kiegészítő lehetőség, ami nem helyettesíti az orvost. Tovább »

Címkék: