anyagiak

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: "Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra."

Van azonban egy hírem a számodra:
A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Tovább »

Önbizalom, anyagiak, párkapcsolat

Van egy barátom aki jóval magasabb nívón él mint én. Nem vagyunk mi sem szegények, annyira, anyu meg apu igaz nem keres sokat, de van más bevételünk is, úgyhogy eléldegélünk, soha nem szenvedtünk hiányt semmiben, igaz luxusra sem futotta. Tengert még életemben nem láttam, nem nagyon utazgattam. Na most ez engem nem is zavart, mert optimista vagyok, és bízom benne hogy ez változhat még. Tovább »

Előre!

Az élet lényege a haladás. Minden, ami ezt a célt szolgálja pozitív hatással bír. akár látszik elsőre, akár nem. Eddigi életem során sok mindenen mentem keresztül. Sok tapasztalatot hozó, kívülről negatívnak tűnő dolgon, de a végén mindig kiderült, hogy meg volt a miértje, az oka, hogy egyes dolgok „összeomlottak”. Amikor eljött egy fájónak vélt szakítás, vagy egy könnyekkel megélt történés, vagy lépés még nem láttam az okokat, de később tudatossá vált bennem, hogy ezek a dolgok is csak a fejlődés bizonyos fázisaként vannak jelen és nem szabad ragaszkodni hozzájuk, egyszerűen csak el kell engedni. Tovább »

Zűrzavar 2.

Megint.
Úgy három éve összeomlott minden, először a magánéletem, majd jöttek az anyagiak. Tovább »

Címkék:

Anyagiak bevonzása

Sziasztok!
Titok-ügyben kissé még kezdő vagyok, de egyértelműen percek alatt elvarázsolt ez a "hit", ez a "szellemiség". Egyszóval imádom. Tovább »

A macska, aki mindig a talpára esik

cica ugrikAz jutott eszembe nem olyan régen, hogy itt általában olyanok vannak/vagyunk, akik valamilyen problémával küszködnek. Vannak, akik párkapcsolati válságban vannak, vannak, akik önmagukat szeretnék jobban megismerni, megint másokat anyagi gondok nyomasztanak... De - sok más dolgon túl - egy közös mindannyiunkban van: nem hagyjuk magunkat! (hisz azért vagyunk itt), nem hagyjuk, hogy a fejünk az örvénylő víz alá süllyedjen. Egymást (is) segítjük, támogatjuk! Szerintem, aki ide "fetalál", azonnal megérzi a szeretet hatalmas rezgését. S végül... mi mindannyian a talpunkra esünk! Akár a macska. Bármennyire dobál is az Élet, az egyensúlyt megtaláljuk... Győztesek vagyunk! Győztesek a szeretetben. Igen: a szeretet mindent legyőz. Minden nehézség kulcsa ez a rövidke szó: S Z E R E T E T!!!!!! Tovább »