közvetítő

Részlet Story Waters nagy vihart kavart könyvéből

story waters - messiah seedThe Messiah Seed. I. kötet - Messiah Seed 17 - 'Öröm'

"Választásom szerint kisugárzom az örömöt."

Tudd, hogy az álmod megvalósításának útja a tiszta öröm útja is. Ha megéled az álmodat, megleled az örömödet. Kövesd az örömöd fényét: ez nem más, mint önvalód határok nélkül.

Az öröm, az, amit a szív legjobban sóvárog, megváltás. Meg tudod ezt érteni? Ha az álmodat keresed, egyben az örömöd után kutatsz. A megváltás felé vezető úton nincs helye bűnbocsánatnak. Nincs szükség rá, hogy feladd az általad kívánt dolgokat Tovább »

Lee Harris – a közvetítő

lee harrisStory Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


Nemrég olvashattatok Story Watersről, egy angliai médiumról. Néhány éve egy másik híres médiummal, Lee Harris-szel együtt is tartanak közvetítéseket. Lee dalszerző, szövegíró, nagyszerű albumai vannak, amelyekről nem egy dala toplistás Nagy-Brittaniában.

A zenéjét megízlelheted a venusman.com oldalon. Nagyon kellemes, helyenként meditatív, néhol meg nagyon vidám zenét ír. Emellett elég gyakran végez kreatív munkákat a filmes és a színházi világban. A zenéről azt mondja, hogy ez is és minden más kreatív tevékenység is gyógyító erejű. Sőt, a kreatívitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája. Tovább »

Story Waters - a közvetítő

Story Waters

"Személyes valóságodat kizárólag te alakítod. Isteni megvalósulása vagy Mindennek, Ami Létezik. Teremtő vagy a saját magad által alkotott létezés egyéni felfedezésében. A létnek nincs olyan megjelenési formája, amit nem választhatsz. Mindannyiunkban megvan a mindent teremteni képes, önmagát felfedező erő lehetősége.
Létezésedben határtalanul szabad vagy. A korlátok nélküli létezés megvalósítása azt jelenti, hogy Önmagad – a határtalanul szabad teremtő erő - belső világába lépsz. Azonban csak a saját magad által választott hit korlátain belül vagy képes teremteni. Minden általad érzékelt határvonal azon utak visszatükröződése, melyeken járva önvalóddal kapcsolatos korlátozó hiedelmekhez ragaszkodsz." (Story Waters) Tovább »