póker

Nem először - apró csodák, póker példa

Nem először történik velem hasonló mini-csoda. Ezekbe kellene kapaszkodjak, hogy elérhessek nagyobb eredményeket is.

Néhány hete nem pókerezek már, buktam egy kisebb összeget, nem figyeltem az érzelmeimre. Ma délelőtt 11 órakor eldöntöttem, hogy leülök a számítógép elé és játszom egyet maximum 12 óráig. (15 perc után kiléptem) Eldöntöttem, hogy 10$-al ülök be és lefektettem egy szabályt magamnak, miszerint ha bukok 1$-t kiszállok, ha nyerek egy nagyobb összeget, akkor is kiszállok. Pozitívan ültem le, mondhatni boldog vigyorral. Tovább »

Hatalmas nyeremény

pókerSziasztok! :) Ezúttal pókerről írok, de nem csak pókereseknek! Tanulságos pókerezést fejeztem be pár perccel ezelött. És a tanulság, nem csak a pókerről szól. Ez a tanulság, akár egy útravaló is lehet néhány ember számára. Legyen hasznos számotokra is! Írás közben derült ki számomra, hogy nem csak a friss tanulságot osztom meg veletek, hanem korábbiakat is. És ezek a tanulságok, az életről is szólnak.

Imádom a pókert! :) Sokféle fajtálya van, én No Limit Texas Holdemet játszom. Tovább »

Szerencsejáték

pókerSziasztok! Már nem vagyok 10 éves, de szeretem a társasjátékokat. Egyik nap játszottunk pár barátommal, amolyan kockás játékot, ahol mindig dobni kell, a klasszikus. A lényeg, hogy mikor én dobtam és tudtam, hogy hányast kéne dobnom, akkor rengetegszer bejött - egyébként két dobókockával. Nagyon izgalmas volt és persze nyertem. Mondjuk elgonodlkodtam, hogy ez mennyire fair a többiekkel, de végülis nem csaltam, csak használtam az energiáimat, ami a többieknek is rendelkezésére áll.

A másik dolog a póker. Manapság elég divatos, mi is rákaptunk. Tovább »