kineziológia

A hazugságvizsgáló poligráf becsapható, de egy kineziológus a tudatos elme által törölt „fájlokat” is olvasni képes

Segíteni csakis annak lehet, aki hagyja és partnerként viselkedik.

A bejegyzésem szövegtörzsét töröltem, de haladéktalanul visszaállítom az eredeti szövegtartalmat és szövegképet, amennyiben a portál tulajdonosa hajlandó lesz rendbe rakni, vagy rendbe rakatni a thesecret.hu portált! Tovább »

Hogy ne kelljen a bizonyítványt magyarázni!

Diákpanasz – iskolai életkép

Az iskola egy halálosan unalmas hely. A szünetek kivételével szinte mindig ugyanaz történik.
Bejön a tanár. Körülnéz. Az arca nem sziporkázik az örömtől, mint ahogy miénk sem, de nincs apelláta, mert az igazgató tantárgyfelosztása az idén egymáshoz rendelt bennünket.

A hetes jelent, majd megkezdődik a tanítási óra.
Beszélgetni szigorúan tilos! Padra feküdni, szunyókálni úgyszintén! De ez nem okoz problémát, mert néhányan már egészen jól meg tanultunk nyitott szemmel aludni!
Az egyetlen szórakozás, amely fél legálisan még megtehető, kivitelezhető, az a csendes firkálgatás, rajzolgatás, mert azt a tanár messziről jegyzetelésnek véli. Tovább »

Sebzettségből létbölcsesség (ingyenes!)

"Sebzettségből létbölcsesség" címen tart előadást Keresztes Katinka kineziológus, január 26-án HÉTFŐN 18 órakor az Akasha Központban, a szilveszteri bulink helyszínén (Budapest, Szász Károly u. 2. I.em.12/a (kpcs: 36). Megközelíthető 4-es, 6-os villamossal, a Mechwart ligeti megállótól kb. 2 percre található. A belépés díjtalan. Tovább »

Kineziológia

One Brain tanfolyamokat végzett Bp.-iek jelentkezését várom: levelezés,tapasztalatcsere esetleg kölcsönös oldás céljából!

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem...

tükör"A tükrök jól tennék, ha elgondolkodnának, mielőtt visszaverik a látványt!"
Hosszú-hosszú évekig ez a felirat virított a tükröm felett, jó nagy betűkkel, fekete keretben.
Csoda, hogy kerültem a tükröket, mint egy fertőző beteget?

"Egész felnőttkorod arról szól, hogy a gyerekkorodat próbálod kiheverni" - nagy bölcsességet mondott evvel papírravetője. Ebben gyökeredzett az én tükörgyűlöletem is. Gyermekkorom. Nem szeretek emlékezni rá. Azt hiszem nem is volt nekem ilyenem. Kis felnőttként éltem, amióta az eszemet tudom. Tele felelősségérzettel, bűntudattal, önértékelési problémákkal. Tovább »

One Brain - "Egy agy" kineziológiai agyprogramozás

"Egy agy" nevű stresszoldó kineziológiai módszer Carol Hontztól.

Módszere:

Érintsük össze mindkét kezünkön a hüvelykujj és gyűrűsujj hegyét, és közben kinyújtott mutató-és középső ujjunk végét helyezzük homlokunkra kétoldalt, a szemöldökök közepe feletti területre, nagyjából félúton a szemöldök és a hajas fejbőr határa között.
A jobb kéz két ujja tehát a jobb, a bal kéz két ujja a bal szemöldök feletti homlokpontot érinti. Tovább »