baba

A baba csoda !

Sziasztok !!! Tovább »

Ismét köztetek

Sziasztok!

Nagyon régen jártam itt, most nem részletezem, miért - valamelyik nap felnéztem, de nem volt sok időm. Most úgy néz ki, ismét tudlak nap mint nap olvasni benneteket :)

Két eseményt szeretnék veletek megosztani:
1.: Kisbabám lesz!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!! Tovább »

Kozma Szilárd asztrológus szemével: Csernus Imréről, a blokkolt skorpiói szimatú, felelősség-hárító pszichiáterről

Mivel ez egyik régi barátom valósággal belezúgott Csernus Imre doki tudományába (De szerintem csak a rendkívüli – tragikus! - színészi szuggesztiós erejébe!) az utóbbi napokban – hetekben több olyan youtube-kisfilmet is megnéztem, amelyen ő szerepelt. – A szerepelt kifejezést sem véletlenül írtam, mert az, amit ő végez (legalább is ezeken a kisfilmeken), az operai nagyjelenet-előadások sorozata, semmi köze nincs a gyógyításhoz. Miután, ez az abszolút színészi tehetsége és játék-szenvedélye valósággal mellbe vert, és a szintén erős, de hamis Skorpióságot is egyre jobban kezdtem érzékelni a szellemében. Valamint azt is jól láttam már, hogy tudattalanul fél teljes és egészséges családot alapítani. A régi barátomnak - aki személyesen is megkereste több alkalommal is a vele egy idős média-sztár pszichiátert - abból a meggondolkoztató híréből kiindulva, hogy Csernust harmadik felesége és ezzel egyben, az ötödik általa abszolút komolynak képzelt élettársa is elhagyta, előbb, a hetes házba akartam nyomni vagy a Lilithjét, vagy a négy Halak bolygóját, de úgy nem tetszett a képlet, mert a többi motívum ezzel egyáltalán nem került a helyére. Hirtelen ötlettől indítatva tehát, fogtam a négy darab Halak-bolygóját és bepakoltam az ötös házba, úgy, hogy Skorpióban lehessen az Ascendense. Gyerekek: nézzétek meg: minden passzol. Kiváltképp a blokkolt Skorpió-szimata, aminek köszönhetően soha nem képes megérezni a nyilvánvaló igazságot, ami ott lebeg az orra előtt, valahányszor a szerencsétlen pácienseit analizálja. Tovább »

Vágyvideó szükségeltetik - még mindig

Vágyam, hogy babám jelezzen nekem:), majd egészségben, boldogságban, bőségben és szeretetben fejlődjön!:)

Tudnátok nekem segíteni? Egészséges babát kell vizualizáljak, ehhez keresek vágyvideót, vagy bármi hasznos olvasmányt! Illetve a szülői szerepre való készülődéshez. (Ori, mielőtt jelentkeznél, igen, olvastalak:))
Köszönöm!:)

Tanácsok a gyermekáldásért

Sziasztok!

Szerintetek be lehet vonzani a babát is az ember életébe, vagy az már az ő akarata szerint is történik? Esetleg a természet törvényei is közbeszólhatnak?

Nagyon vágyom egy egészséges kisbabára, de valamiért nem érkezik. Nem tudom, mi lehet az oka, én vonzom helytelenül?

A munkahely bevonzására már találtam egy nagyon jó imát, vajon a gyermekáldásért is létezik ilyen? Tovább »

Baba

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 6 hetes terhes vagyok és nagyon aggódom,mert pont egy éve volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Holnap megyek ultrahangra és nagyon félek,hogy újra...Tudom, hogy nem szabadna arra gondolnom, ami volt, de egyszerűen nem megy. Próbálok pozitívan gondolkodni, de a félelmem még erősebb. Kérlek segítsetek nekünk, hogy minden rendben legyen! Tovább »

Isten vagy az ördög műve?? És hogyan küldjem el őt a fenébe??

Történt ugyanis velem valami, ami azóta sem hagy nyugodni….Nem tudom feldolgozni, nem tudok vele mit kezdeni…. Tovább »

Útkeresés

Első naplóbejegyzésemet írtam mikor valahogy sikerült kitörölnöm a kész befejezett bejegyzésemet!
Most nem mondom, hogy nem vagyok dühös, de biztos ennek is oka volt, mint mindennek!
Ép kifejtettem, hogy vajon jó úton járok e!
Gondoltam ha kiírom magamból akkor meg is jönn a válasz! De válasz helyett kitörlödött minden...vagy tán ez lenne a válasz? Tovább »

Címkék:

Segítsetek pozitívan gondolkodni

4 spontán vetélésem volt az előző házasságomban amiből kiléptem mert nem illettünk össze. 4éve nem voltam állapotos, most az vagyok :) de még nagyon pici a babám és nagyon szeretném, ha egészségben megszületne.
Boldog párkapcsolatban élek már, és 35évesen mégis spontán elég hamar összejött ez a kisbaba. Tovább »

Meggyógyulok!

Én 1 éve kisbabát szeretnék és nagyjából 2 hónapja tudom az okát, hogy eddig miért nem jött. Kétoldali petevezeték elzáródásom van, illetve már talán nincs is. :-)) Tudom, hogy meggyógyulok! Felvettem a kesztyűt és harcolok! Tudom, hogy van más út is, mint a lombik program és az CSAK 1 plussz lehetőség számomra! Tovább »

Boti, akinek sok erőre van most szüksége!

http://picibaba.freeblog.hu/

7 hónaposan derült ki, hogy leukémiás ez a drága kisfiú.
Kemoterápiás kezelést kap, a szülei nagyon büszkék rá és mindenkitől imát és erőt kérnek.
Segítsünk nekik, jó?