vallomás

„Csak egy alma”? Ne fintorogj, hiszen ez az egyik legértékesebb Valentin- napi ajándék!

A csajok február 14-én általában mindenfelé ajándékra számítanak – giccses csecsebecsékre, hatalmas rózsacsokrokra, I LOVE YOU -s feliratú tárgyakra, szív alakú lufikra, mókás plüssfigurákra, gyertyafényes vacsorameghívásokra – de egy almára semmiképp! Tovább »

Szerelmes adventi naptár

December hónap adventi időszakában a szerelmesek szinte lázban égnek. Kirakatokat bámulnak… baráti tanácsokat kérnek, miközben napokig törik a fejüket, hogy milyen különleges ajándékkal varázsolják el szívük hölgyét. Tovább »

Őszinte vallomás és felismerés.

A mai napon egy kegyetlen felismerés vetett véget az életemben sokszor elkövetett "erőszakosságomnak".
A felismerés további kegyelten és néha küzdelmes felismerések sorozatát idézte meg.

Szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy a tevékenységem javát, a segítségnyújtásom, az oldalon és más területen pusztán a félelem egy mélyen ülő formája hozta létre. Tovább »

ANIMA

nyugalom, nők, szeretetANIMA... Számtalan könyvet elolvastam és megannyi előadást meghallgattam a nagybetűs SZERETET-ről.

Szinte kivétel nélkül férfiak tollából fakadt írásokat s általuk előadott monológokat. Néha még magam is arra vetemedtem, hogy összefoglaló és értelmező írásokat kreáljak arról, hogyan tudnánk szeretetteljesebben élni egymás mellett. Ezen írások jobbára a "fióknak" készültek s rajtam kívül nem sokan olvasták. Hála Istennek!!! Tovább »

Címkék: