anyagi jólét

Tényleg ez a sorsod?

„Ez a sorsom!?” – mondják legtöbben, vagy teszik fel maguknak a kérdést, főleg akkor, amikor nagy a baj, és már szinte kilátástalanná vált a helyzetük.

Pedig soha nem tétlenkedsz Mindig cselekszel, teszed magadért, a családodért, mert azt tanították az iskolában és otthon is, hogy az az értékes ember aki sokat dolgozik.

Nagy valószínűséggel azonban elfelejtették hozzá tenni (talán azért mert ők maguk sem tudták), hogy a gondolatok is a cselekvéshez tartoznak, csak épp nem fizikai hanem spirituális szinten. Tovább »

Eldöntöttem, hogy átveszem az irányítást

Mostanában egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnék magamon és másokon is segíteni ebben a nehéz gazdasági helyzetben.
Sokat olvastam és beszélgettem olyan emberekkel akik megvalósították az álmaikat és a semmiből tették mindezt. Tovább »

Váltsd valóra legvadabb álmaidat! Tized fizetése?!

tized, sikerSziasztok! Tomas L. Pauley és Penelope J. Pauley által írt "Váltsd valóra a legvadabb álmaidat" c. könyvet olvasom, ami nagyon tetszik. Tele van igazságokkal és valós, igaz gondolatokkal.
A "sikered záloga" című fejezetben írnak a tized fizetéséről, ami elengedhetetlen ahhoz hogy elérjük amit akarunk. Ezt nem igazán értem.

„Az elmúlt században rengeteg isteni tanító érkezett a világ különböző népeihez. Ábrahám, Krisna, Zoroaszter, Buddha, Mózes, Mohamed, Báb és Bahuáulláh mind ugyan azt mondták: Tovább »