szívcsakra

Csatlakozz Bolygónk Szívcsakrájához

Szeretnélek megkérni benneteket egy érdekes eseményhez, ha tudnátok csatlakozni tegyétek meg, azt hogy mikor sikerül pillanat alatt vagy években hónapokban mérhető lényegtelen, szépen lassan játékosan legyen a gondolatotokban ama tény amit elérni akartok. Tovább »

Érezd magad jól a szeretet gyógyító erejével

szeretetA szeretet gyógyító ereje!

A szeretet benned van, csak az a kérdés, hogy mennyire engeded kinyitni, azt a kiskaput, amin keresztül eljuthat másokhoz is. Amikor feltárul a szíved, akkor a szívcsakrád is gyógyul. Hirtelen úgy érzed, hogy mindent kiadnál magadból, és semmit sem kell megtartanod, mert úgy is visszakapod. Sőt még többet is, mint amint vártál. Ha engeded a szeretetet áramolni, vagyis nem csak kiadsz magadból, hanem be is engeded a szívedbe, akkor a szeretet áramlásán keresztül gyógyul a lelked is. Tovább »

Középpont meditáció

Ez a meditáció segíti az embert egy jobb, stabilabb állapot megteremtésében. Ezt a földi és az égi energiákra való ráhangolódással kívánja elérni. Nevét onnan kapta, hogy a kiindulópontja a szívcsakra, mely az energiaközpontok közül pont középen helyezkedik el (Tőle lefele, felfele három-három további csakra található.).
A meditáció menete: Tovább »