életrajz

Életem története

1983. 06. 03-án láttam meg a napvilágot Székesfehérváron. 3kilo 60dkg-val születtem de, ez a későbbi alakomat tekintve nem igazán látszik rajtam nem is, tudom mért. Én is olyan voltam, mint a többi gyerek csak annyi kis hiba volt, hogy én nem szerettem másokkal játszani a homokozóba. Magamnak való gyerek voltam régen és most is az vagyok. Tovább »

Címkék:

Dr. Darnel Christian

dr. darnel christianDr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban.
A Darnel Programokban - mely az egyik legnépszerűbb és legjobban terjedő önmegvalósító és személyiségfejlesztő program Magyarországon –, ezidáig több, mint húszezren vettek részt.

Munkáinak kötetlen, szórakoztató stílusa és tömörsége által az elvontabb témák is könnyen érthetővé válnak a különösebb filozófiai és pszichológiai ismeretekkel nem rendelkezők számára is. Őszintesége és szókimondósága teszi közkedveltté programjait.

A szerzőtől és munkáiról eddig 15 könyv jelent meg magyar nyelven, számtalan televízió- és rádióműsorban láthattuk és hallhattuk őt. Jelenleg Budapesten él. Van egy nagyfia, Chris, és egy kisfia, Dominik. Szereti a természetet. A programok vezetése és könyvek írása mellett alkalmanként tv-műsort vezet, valamint szabadidejében testépítéssel, jógával, keleti harcművészetekkel és western lovaglással is foglalkozik.

Hosszas külföldi tartózkodása után Tovább »