elengedés akarat vonzás teremtés kérés

Jobb kint, mint bent

Milyen sokszor hallod, hogy ne mutasd a világnak, hogy pocsékul vagy. De miért ne? Miért kell a világnak azt hinnie, hogy nálad minden rendben, amikor nem úgy van? Miért várod el a világtól és önmagad világától, hogy valódi reakciókat küldjön az éppen aktuális életszituációdra, amikor nem azt mutatod ami van?

Voltál már úgy, hogy nem érdekel senki és semmi csak azt tetted, amit éreztél, hogy tenned kell? Hányszor életed során? Ötször? Tízszer? Százszor? Tovább »

E, mint: Elengedlek, hogy maradj!

Néhány nappal ezelőtt álltam a konyhámban, mellettem egy valódi látó és sok mindent értő, aki igyekezett nekem elmagyarázni mit is jelent az elengedés. Ha vizet veszel a tenyeredbe és lazán tartod, akkor szépen lassan csordogál, sőt ott marad benne. Ha görcsösen szorítod akkor a marék víz helyett nem marad más csak görcsös öklöd és elfehéredett ujjperceid. Ez hát az elengedés!

Érted már? Szerintem nem. Méghozzá nem azért mert értetlen vagy. Piszok nehéz megérteni. Olvashatsz erről könyveket, hallgathatod a taoista bölcseket vagy nézheted youtube-on a modern guruk valamelyikét, akkor sem igazán fogod megérteni, mit is jelent a valódi elengedés. Tovább »

Elengedés

Elengedés. Napok óta keresem az interneten. Sok bölcs, és álbölcs cikket olvastam. Engedd el, ami nem jó, engedd el ami nem szolgál! Rendben!! De hogyan??? Egyetlen konkrét technikát szeretnék csak megtudni. Hogyan engedjem el azt, ami már nem szolgál Engem. Jelen esetben a volt páromat, akit szeretek, de nem részese az életemnek. Mert Ő így döntött. Tovább »