Teremts programot!

salsa tánc - shall we danceAz elmúlt héten nem vágytam másra, mint békére, és arra, hogy ne csak magányos -sírós -elengedős -naplóírós napjaim legyenek. Semmi fixált programom nem volt, én pedig ott álltam félbevágva: mert csak a lelkem egyik fele volt nyitott az újra, a keresésre; a másik még egy féltett kapcsolat hűlő romjait siratta.

Egyet tudtam: csendesen és jól átgondoltan el kell engednem a félelmeimet, és le kell foglalnom az agyamat.

És minden nap történt valami. "Véletlenül" összefutottam valakivel, boroztunk a lakótársammal, a nővéremnél töltöttem egy napot ~ a kulcsszó a pozitívság és a spontaneitás volt.

A hétvége picit vészesen ballagott felém: az első, három hónapja tervezett közös balatoni nyaralásunk kitűzött hétvégéje volt ez. Ráadásul péntek reggel hallottam egy olyan hírt is a rádióban, ami megintcsak Rá emlékeztetett és arra: Közösen is tölthenénk az időnket. Ugyanis pont Szentendrére akartunk elmenni a szakításunk előtt szerelmesen anadalogni egyet. Ígyhát, fantasztikus kedvem lett a hír hallatán, miszerint szerveznek szombatra ott egy egész napos banzájt, a végén utcabállal..
És rájöttem: 0, azaz nulla ember lesz Bp-n a hétvégén a barátaim közül -Mindenki vagy nyaral, vagy fesztiválozik, még a lakótársam is hazautazott...
A péntek estében volt az egyetlen reményem -salsa tanfolyam indult az egyik stúdióban. Azaz csak indult Volna, mert miután egész nap erre készültem, és már nagyon vártam, kiderült, hogy arra való tekintettel, hogy a megjelent össz-vissz. 3 db lány nem csoport, elmarad az egész.
Na és akkor kissé elkeserdtem. Ott álltam egy üres hétvége előtt csinosan felöltözve egy még üresebb péntek estén -egy olyan városban, ahol már érezni lehetett a levegőben izzó felszabadult energiákat: vége a hétköznapoknak, itt a pihenés 2 napja..
Utolsó elkeseredésemben eszembe jutott egy rég nem látott barátom neve. "Csoda", hogy megvolt a száma, hiszen az új sim-kártyámon nagyon kevés emberé van meg. Rácsörögtem, visszahívott, és majd' egy órát beszéltünk. Kicsit összekapart, és felajánlotta, töltsem vele a hétvégét -vidékre utazik a szüleihez; dolgozni is fog, de tartsak vele ha van kedvem.

Fantasztikus hétvége volt :)
Zenehallgatás a kocsiban miközben lelkemet tisztítóan vág az arcomba a menetszél; hatalmas kajálások Marika néni falusi vendégszeretetének köszönhetően; ókedvű régi ismerősök, akik engem is nagy örömmel üdvözölnek; egy kis munka, ami visszaad egy régebbi, valós képet önmagamról; egy pár whiskey-kóla és flash-ek arról: vannak még más férfiak is a világon; terülj-terülj asztalkám reggelire, vacsorára is; szalmakalapos, rövidszoknyás, Tiszavizes napozás egy motorcsónak elejében; száguldás egy szemrevaló fekete-arany motoron; energiák és jóga egy szentnek tartott Kukoricamezőkkel van körülölelt 'Kálvária' nevű dombon; olvasás, sírás, naplóírás --és végül egy mindent megmagyarázó, őszinte, és tiszta tudatú beszélgetés a gyönyörű és nyugodt, nádas-malmos Holt-Tisza-parton _MAGAMMAL, a Belső Intelligenciámmal.

Köszönök mindent!

HozzászólásokIsmét itt vagyok:))))

Nagyon jó volt az első alkalom...most szerdán ismét itt vagyok:)))))

http://www.aranybuddha.eu/terápiák/mozgásterápiák/nia/

Ha gondolod, próbáld ki:)))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Hú-hú

Én is most találtam rá erre az írásodra. Biztos van még sok hasonló kedvetvidítómosolytcsalogató. A nyári meleget, a 7végéd szabadsága nekem nagyon visszajött. Előjöttek a nyári emlékeim, az éjszakai fürdőzés, a tavi vitorlázás. Csuda yoo volt. Csuda yoo most is. Hiszen ilyen élmények csak viszik tovább az embert előre vagy felfelé:-)
További meleg, belül-kívül napsütéses őszi napokat.
selyemcicaProgramjavaslat:)))

Erre ma bukkantam rá....és nagyon izgatott lettem:)))))

Gondoltam közreadom, nehogy azt mondjátok, hogy nem szóltam:))))

MEGHÍVÓ!

Bogár Amálka festőművész

és Kiss Gábor természetgyógyász

A LÉLEK ZENÉJE A MANDALÁBAN-című kiállítására!

A megnyító ünnepség Molnár Ágnes terapeuta,

gong meditációjával veszi kezdetét

október 29.én 19 órakor

A mandalák világáról előadást tart Kiss Gábor természetgyógyász

A kiállítás megtekinthető október 29-december 10.ig

helyszín:Arany Buddha Altarnetív Egészségközpont

IX.ker.Lónyay u. 36

Az egész anyagi teremtés a hangból indult ki, tudhatjuk meg a Srimad Bhágavatamból, a Bibliából és a többi szakrális műből, és tanításból, ami ránk maradt. Ma már tudjuk, hogy minden rezgés, ami körülöttünk és bennünk van. A rezgés a világmindenség teremtő ereje, s az ősi hangok által kerülhetünk önmagunkhoz, a finom testünkhöz, a lélek felső dimenzióihoz közelebb. A megnyitón Molnár Ágnes gyönyörű gong meditációja után Kiss Gábor tart előadást a gyógyító hangokról, a csakrák titkairól, a mandalafestészetről, arról, hogy hogyan jelennek meg az ősi szanszkrít hangok a csakrákban, hogyan lehet megtisztítani, kiegyensúlyozni, és megtapasztalni testünk, és lelkünk nagy energiaközpontjait velük, és hogyan lehet életre kelteni egy mandalát a hangok által. Gábor még beszél arról, hogy a mandala egy ősi eszköz, s ennek az eszköznek a segítségével hogyan járhatjuk be az önismeret nehéz, fájdalmas, de az élet legboldogabb útjait, s hogyan nyer közben értelmet fokozatosan életünk minden pillanata, s hogyan válik valósággá a feltétel nélküli belső öröm rezgése.

'http://www.aranybuddha.eu/programjaink/kiállítás/

Én úgy ézrem, ott leszek:))))

'A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Nézzafénybe kedves!

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőt

Ez az írásod (is) gyönyörű, mint TE magad, ezer csoda a lelked! Köszönöm, hogy olvashattalak...:D

Kedves Admin!

Köszi :)

Nem kellene feladni ezt a tánc-témát... :)
Sztem jópár kedves lány kódorog a városban táncolni vágyó férfilovag után áhítozva :)

Én csak toom :)

D.

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Evelyn!

Nagyon örülök!!

"Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem ő jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem."

Ajánlom Coelho-t. Talán találsz benne egy-két igaznak ítélt gondolatot Magadnak!
Nagyon sok örömet a napjaidhoz, a fiatalságodhoz és a lehetőségeidhez:
Dia

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..én hagyom, bármit lehet :)

én hagyom, bármit lehet :) mármint itt az oldalon, mesélni :DDDBiztos...?

Ahogy elnézem, elég huncut Ő...:))
Lehet, hogy csak jőkedvre derítjük magunkat és mást is! :)Bea:)

Nem merem, mert "kikapok" az Admitól:)))
(egocska)Imi,

Nem láttam a filmet, de jajjjjjjjj, nekem ez sok!.....:))))és itt van, vizuálisabb

és itt van, vizuálisabb típusok számára :)Tiszavirág!

(Bár én is tudnék az lenni!:))

Elmesélhető...?nekem ebből az is elég

nekem ebből az is elég volt, amit a filmben lehetett látni :) --> gondolok itt most a parókás faszira aki Richard Gere válla mellett áll balra, a képen épp paróka nélkül kopaszon :)) huh!Bea:-)

Van egy kívánságom el is képzeltem és nagyon kedves vidám energiát adtam neki.:-)
(egocska)Hihihi.....

Két férfi vadító táncát....? :)))):-)

Szerintem kááár:-)
Mit nem adtam volna ha láthatom:-)))
(egocska)Hihi...

Azt hiszem, azt azért jó, hogy nem vártad meg...!:))ne gondolj rosszra: első

ne gondolj rosszra: első órán az alaplépéseket vettük csak, kb. fél méter távolságból... de igaz hogy én is elképzeltem, hogy ha nem változik meg az arány, akkor előbb utóbb jönne a neheze is :DDDDÜgyes vagy, és talpraesett

Ügyes vagy, és talpraesett :-))
Együtt örültem Veled a görbe hétvégédnek, és a felszabadultságodnak.

Imi: nagyon-nagyon megnéztem volna, ahogy nekifeszíted a csípődet a fiú partnerednek és csavarod a salsát vele :-)))))

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Mosolyt ar arcomra:)

Te varázsoltál az írásoddal!!!! El sem hiszed kedves "nézzafénybe", mennyire együtt érzek most veled:)))) Sejted gondolom miért....
Erőt adtál és jó gondolatokat:))))

Köszönöm!!!

Szuper vagy:)))))

Evelyn:)kedves nezzafenybe :)

kedves nezzafenybe :) nevedhez hűen állsz a dologokhoz és ez több mint jó :)) biztos hogy rengeteg élvezetes kaland és sok boldog pillanat vár rád az életben még ezzel a hozzáállással :)))))
a salsa téma pedig különösen tetszik, ne add fel :) tavaly hónapokig kerestem táncpartnert interneten is több fórumon, de nem találtam senkit... kétszer is kinéztem magamnak tanfolyamot (egyik pont a vidás volt nekem is :) és el is mentem táncórára. Az első kurzust hasonló okokból (kevés jelentkező) törölték, így csak egyetlen órán voltam, a másodikat már nem tartották meg... A második esetben a csoportban 3-mal több fiú volt, mint lány, és nekem nem női pár jutott, ezek után nem volt kedvem visszamenni a következő órára... :))) úgyhogy én egy időre félretettem a salsát, pedig imádok táncolni :)))) de majd egyszer én is elkezdem! :)Kedves fény:)

Jó,hogy kiírtad magadból,ide.
Öröm volt olvasni a kibontakozó beteljesülő teljességérzést:)salsa

Szia!
Ezt nagyon ügyesen bevonzottad! Gratula Neked!

Ha még mindig szeretnél salsa tanfolyamra járni, múlt héten indult teljesen kezdő az Örsön. Nagyon jó tanár tartja, én is hozzá járok. Még csatlakozhatsz. Vasárnap este fél nyolctól kilencig van a BKV épületben a metrókijárat mellett. Sok salsa tanfolyam van a városban, és nem mindegyik jó sajnos, de őt tiszta szívből ajánlom.
http://www.studiovida.hu/miami-salsa-club.html

Bevallom, van egy önző szándékom is ezzel. Én most szeretnék bevonzani az életembe olyanokat, akik szintén szeretik a salsát, és eljönnének velem salsa buliba. Én is kezdő vagyok, két hónap előnyöm van hozzád képest. Ezt gyorsan behozod. :-)

puszi!