Tértisztítás, és az otthon energertizálása.

A harmonikusan áradó csi, kiegyensúlyozza az életünket, ez az otthonunkra is érvényes. Személyiségünk tükre az otthon. A benne keringő csi állapota, az ott lakók testi, lelki, szellemi szintjén keresztül mutatja meg, hogy mennyire gyenge otthonunk energiája.

Ha az energia, kiegyensúlyozott ütemben árad, mindent táplál maga körül, beleértve az embert is. Ha a csi áramlása akadozik, valamint túl gyorsan vagy természetellenes lassúsággal jut be vagy ki a lakótérbe, nem lesz jótékony.
A csi tehát a mindenséget összetartó erő, és segíthet a pozitív változtatások végrehajtásában.

Tértisztítás előtt mindig ki kell takarítani!
Sajnos volt már rá példa, hogy a megbeszélt időpontra a takarítás nem lett elvégezve, (ablaktisztítás, függönymosás, régi lomok kipakolása) - és a kliens legnagyobb meglepetésére a helyszínen szükséges volt a munkát lemondani.

Tértisztítás alkalmával a gyertyák, füstölők meggyújtása, segíti a negatív energiák fellazítását. A virágok, tiszta víz, és só elhelyezésével a tér felszentelése megnyitja az utat a pozitív energiák beáramlása felé, miközben a harang csengése segíti a negatív energiákat eltávolítani.

Ha már tiszta a tér, (családi házak esetén pincétől a padlásig és a garázs is) és el lettek vezetve az esetleg ott rekedt elhalt lelkek, betegséget hordozó pusztító energiák stb., akkor következhet a helyiségek pozitív energiáinak megkötése különféle módszerekkel.

A tértisztítást nem szabad elsietni, érzékelni kell, hogy a falakból, sarkokból kitisztult és el lett vezetve a negatív energia, mert különben fölöslegesen dolgozunk.

A tértisztítás után az otthon szinte fénylik, ragyog, átjárja a szeretet, és a béke légköre.

Hozzászólások:)

Elküldöm hozzád a szellemem ölelgessen meg egy kicsit. :):D

Az életem része. :)Ó-Ó..

Ölelsz??..hum..ne hogy behajtsam, rám férne..Köszönöm, Kedves Angyal. :)

Köszönöm, Kedves Angyal. :) Épp' jókor jött ez az írás. Napok óta erre készülődöm.
Ölellek! :)