Vonzás - Igyatok előre a medve bőrére, és éljétek bele magatokat mindenbe! ;)

tipp mobilraPraktikus tipp: én a mobiltelefonom kijelzőjére rápakoltam egy olyan képet, ami fontos nekem, és amire igazán vágyom, amit el akarok érni. Mivel naponta többször is ránézek, így folyamatosan a rezgésem részévé teszem - és a lényeg, hogy ezt nem tudatosan, erőltetve csinálom, hanem bármikor, bármilyen pillanatban spontán is ránézek, meglátom és boldog leszek tőle. :) Tehát pl. beszélek valakivel telefonon, aztán ránézek a kijelzőre és egy kellemes, boldog mosolygás fog el, mert a vágyott dologra nézek és újra elönt az izgatottság, vágyakozás és az a kis belső érzés, ami teljesen átjár. Ezt Nektek is javaslom, mert nagyon hasznos, bármikor ott van a telefonon a kép. Az ember napközben hajlamos megfeledkezni a vágyairól, amikor dolgozik és rengeteg a munkája. De ezzel a háttérkép-dologgal folyamatosan ott van a vágy, még akkor is, ha az ember egy kicsit megfeledkezne róla ;) Ez a kép lehet egy tárgy képe, amit szeretne az ember, vagy egy munkahely képe vagy cég logója, ahol az ember dolgozni szeretne, vagy bármi, ami jó érzést ad és eszedbe juttatja a vágyad tárgyát.

Sok embernek és köztük nekem is azért nem sikerültek régen a dolgaim úgy, ahogyan szerettem volna, mert amint lelkesedni kezdtem, azonnal ezt hallottam a környezetemtől - és még mindig ezt hallom - : "Ne éld bele magad", "Ne igyál előre a medve bőrére", .. és hasonló "okosságok".

Rájöttem, hogy a környezet eleve lenyom, a társadalmi berögződések eleve visszahúzzák az embert. A "gondold át" és hasonló megjegyzések megtörik a lelkesedést, és akiben kétségek vannak, azokat csak felerősiitik ezek a megjegyzések. Ezért sem sikerülnek dolgok, mert már nem koncentrál rá úgy az ember, csökken a vágy, stb. Eleve egy félelem kerül bele a vágyakozásba, hogy "jaj, inkább tényleg nem élem bele magam, mert ha nem sikerül, akkor csak nagyobbat fogok csalódni" --> tehát eleve a hozzáállás a rossz. Miért ne élje bele magát az ember, ha BIZTOS BENNE, ha pontosan érzi, ha meg van róla győződve, hogy sikerül? ;)

Én másképp csinálom, és beleélem magam. Ünnepelek, előre iszom a medve bőrére :) Átélem a sikert, képeket látok magam előtt, hogy mit hogyan fogok csinálni az áhitott helyzetben :) Például egy áhitott munkahelynél megnézem, hogy mik a céges e-mail ciimek, és a saját nevemből csinálok egy céges e-mail ciimet és nézegetem, hogy milyen klasszul néz ki :) például toth.sandor@coca-cola.com. :) És még ha pillanatnyilag úgy is tűnhet a külső szemlélődő számára, hogy valami nem sikerül, én tudom, hogy sikerül - legfeljebb kicsit többet kell várni a megvalósulására. De sikerül, mert szeretném és bevonzom. Már azzal, hogy egyre többet gondolok rá, egyre közelebb kerülök a cél eléréséhez.

Egyébként megfigyeltem, hogy ha tudatosan gondolok bármire is, akkor nehezebb az egész. A vonzás lényege, legalábbis ahogy nekem átjön, hogy el kell csiipni azt a belső pozitiiv érzést, ami megmutatja, hogy jó irányban gondolkodik az ember. Nálam amikor megjelenik egy izgatottság, egy vágyakozás, egy boldogság-érzés, öröm-féle valami, akkor tudom, hogy jó irányba megyek.

Szóval Mindenkit arra buzditok, hogy igenis élje bele magát a dolgokba, élje át már MOST, hogy minden szép és jó, sikerül elérni a kitűzött célokat és megvalósiitani mindent, amit csak az ember szeretne. ;-) És tényleg sikerül is!

Hozzászólások:))))

Csatlakozom az elottem levokhoz,szerintem is ,merjetek bele elni magatokat a dolgokba.En is most csinaltam egy konyvet amiben kepeket
ragasztottam fel amiket szeretnek elerni.Mindennap megnezegetem oket es elkepzelem a dolgokat amiket kivantam,mintha ot lennek.
Jo dolog es hiszem,hogy mukodik!!!!puszi mindenkinek!!
barbara5vágykép..

Kedves THB,

Nagyon is egyetértek veled, és ezt a saját bőrömön tapasztaltam.!
Mindenkinek javaslom ezért, hogy nézzen vissza az életébe, hogy mi mikor és miért történt. Tudom, sokan vannak, akik azt mondják, hogy mindenbe bele lehet magyarázni mindent, de én nem hiszek a véletlenekben, viszont az őszinte megérzésekben annál inkább.
Nekem is van egy nagy vágyam, aminek a képe a sz.gépem "tapétája" és még a mobilomon is (bár ott néha csak a beceneve van fenn képben :)) ). Egyszer már majdnem megkaptam, és akkor rámtörtek az úgysem sikerül és hasonlók, nameg a környezet.... na ezt kell mindenkinek elfelejtenie.... mert én is úgy jártam, hogy van is, meg nem is, és most tudatosan kicsit nehezebb visszakapnom, de sikerülni fog, mert akarom!
De anno bevonzottam! Ahogy most is, csak tudatosan nehezebb, mert még mindig ott van a környezet és a körülmények.... de ma már csak a vágyamra koncentrálok és nagyon pozitívan. Szó szerint beleélem magam, hogy milyen lesz, ha megkapom! És amikor ebbe beleélem magam, nagyon boldognak érzem magam - tehát, jó úton járok és már közel járok álmom megvalósulásához!
Ajánlom mindenki figyelmébe Álomkereső "tanításait", amit egy kedves barátom ismertetett meg velem - fura, mert eddig is tudtam ezeket (majdnem mindet),mégis támogatást és új erőt adott és rájöttem a sorokat olvasva, hogy mit hol rontottam el.....

üdv
GabibabaBocsánat:)

Kijavítanám, az nem egy film, hanem egy csodás könyv...Köszönet érte Humorgumo!!!!:)))

Millió Ölelés:

AngeEgy apró ideillő megjegyzés:)

Remélem segítek valamicskét, ha felelevenítem számotokra, amit nemrég olvastam...
A lényeg, hogy úgy kell vonzani, mintha nem is lenne szükséged arra a vágyott dologra...Te amúgy is egy kerek egészet alkotsz önmagaddal, nincs szükséged külső dolgokra, sem megerősítésre...:)

Szóval csak lazán, könnyedén....És a Kozmikus csomagküldő szolgálat című filmben az van, hogy elég csak egyszer feladni a rendelést...Hisz a quelle-től sem rendelünk mindennap...Aztán nemtörődve vele "továbbmenni..."

Csodás Teremtéseket...:)))

AngeVálasz Connie-nak :-)

Szia Connie,

nagyon klassz, tényleg nagyon jók vagyunk :) Annyira jó - és tényleg hálás vagyok -, hogy ilyen emberekkel van tele a blog. Tele pozitiiv gondolattal és pozitiiv hozzáállással :) Hihetetlen dolog érezni, hogy más is ugyanezeket éli meg, amiket én, és működik a Vonzás!!

Szép napot Neked, üdv
T.Kedves thb!

Én is csak egyetérteni tudok veled, mert amit leírtál az úgy van!!! Szerintem is! Az én mobilomon is egy vágykép van, ami igaz, már megvalósult, de még mindig jó érzés nézegetni, mert egyrészt emlékeztet arra, hogy tényleg bármit elérhetek, másrészt szeretném még fokozni az élményt.

Szóval csak így tovább, nagyon jók vagyunk mi mindannyian. És valóban egy szinten rezgünk!!!

Szeretettel: Connie

TEREMTSD MEG A VILÁGODAT!!!Köszönöm :)

Köszönöm a képet, akárhogyan is került fel a bejegyzésemhez ;)
És nagyon örülök, hogy ezekkel a gondolatokkal Bennetek társakra találtam és érzitek, miről is van szó :) Ez nagyon klassz dolog!! :)köszönöm

Ezekre a gondolatokra volt szükségem itt és most !!!

Köszönöm !!!

SteweJó olvasni Téged :)

Igen, ez igy mindig müködik :) Nekem is október óta egy áhított valami van a telcsim kijelzőjén. A barátaim először mosolyogtak, hogy hát ez annyira nagy dolog, de én már akkor is tudtam, hogy célomat elérem. Azóta is naponta többször, sokszor önkéntelenül is nézegetem, és most már elindult is valami, ami hozzá vezet....
És igen, a görcsös gondolatok helyett lazán kell akarni, és ha valaki elcsipte azt a teremtő érzést, ami elindít a megvalósulás utján, akkor egyre könnyebben fog teremteni minden téren.
Kívánom Neked és Mindenkinek, hogy csak ilyen élménynek legyetek részese. És igy a BOLDOGSÁG állandó áramlás legyen bennetek.
Szerető öleléssel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :):)))

Kedves, erre csak azt tudom mondani: DETTO:))))

Ölelésem és elismerésem!!!!

Evelyn:)