Hey Univerzum, ne csináld ezt velem!

titok, badarság- Ne légy görcsös, akkor nem sikerül!
- Ha sokáig vizualizálsz valamit, pozitív vagy, de egyetlenegyszer arra gondolsz, hogy úgysem valósul meg, akkor kárba vész az addigi munkád!
- Légy kitartó, higgy, és megvalósul az álmod!
Badarság, badarság, badarság!!
Most eljutottam arra a pontra, hogy azt mondom ez az egész egy badarság. Mindent meg lehet magyarázni, és már elegem van a magyarázatokból!
Ha most azt vizualizálnám életem végéig, hogy megütöm a lottó főnyereményt, mégsem sikerülne, tuti az OKOS TITOK TUDÓK addig-meddig magyaráznák és bizonygatnák miért nem sikerült, míg totál bedőlnék nekik!
"Úgy csináltad? Ja, azért nem sikerült!"
"Így csináltad? Ja, azért nem sikerült!"
Arra jó ez az egész, hogy amíg hiszek, remélek, és vágyakozom, addig is jókedvű vagyok és pozitív, próbálom a negatív gomdolatokat kiűzni. DE!! Nem igaz, hogy mindent be lehet vonzani, és minden álmunk valóra válik. Csak áltatjuk magunkat...
Most úgy érzem csalódtam az Univerzumban, sorry...

Hozzászólásoknocsak nocsak

Tehát, állításod szerint néha hagyják nyerni az "átlag állampolgárokat" is?:)szia Zsul :) én hiszek

szia Zsul :) én hiszek benne, és konkrétan személyesen is ismerek olyat aki már megnyerte :))) minden héten nyer valaki, sőt, van hatos meg ötös lottó és kenó is, temérdek lehetőség minden héten a nyerésre. tényleg csak hinni kell ebben is, mint minden másban, de ugyanolyan tűzzel és hévvel, ahogy mást is "megkívánsz" mielőtt beteljesedik... mint korábban egy másik témában már írtam, a legtöbb embernek - köztük én is - nem ez a legfőbb vágya, ha lisát kellene írni, hogy számomra mi fontos, még az első tízbe sem kerülne bele... :DKedves Paw:)

Nélküled nem jöhetett volna létre ez a sok jó gondolat.
Köszönöm:)Fóka:)

Olvastam közben a további hozzászólásaidat is.Jó az e-könyv is:)
Ami a második hozzászólásod illeti...
Isten biza,elhittem,hogy..hmm...isten vagyok.
Na ez most jó fura.
Mindegy,az sem zavar most,hogy egy értelmes gondolatot nem tudok leírni,mert húz a kettő.
Szép estét:)Kedves Fóka:)

Örülök a hírnek,hogy ilyen könyvön dolgozol.
Imádok olvasni,igazi könyvből:)
Szeretem a gondolataid,érzéseidet,eszméléseidet,amit megosztasz velünk folyamatosan.
Ami a vízenjárást illeti,épp valaki hozta szóba Örkény egyperceseiből a Megváltót.
:)
szép estét,
KatisKedves Nibiru,

Ez a hozzászólásod megér egy naplóbejegyzést:)
Én is sokat kaptam belőle.
Köszönöm:)
Katis:)

Valóban ezzel a módszerrel csak megfelelő rezgésbe hozzuk önmagunkat. A hasonló rezgésű hasonló rezgésüt vonz. Ennyi... az más, hogy a fizikai világ legkülső rétetében ezek nem mindíg úgy csapódnak le, ahogy... a lottó ötös meg azért rossz példa, mert azt senki nem nyeri meg.:) Ti még hisztek a lottó ötösben? Az a hatalom biznisze.:)paw :-)

"Türelmem. Mi a garancia arra, hogy ha évtizedeken keresztül belefeccölöm az energiámat valamibe amit szeretnék megvalósítani, az be is jön? Lehet, hogy közben elmegyek valami más, jobb dolog mellett."

Ahhoz, hogy tudatosan terems, csak meg kell halnod..
sosem lesz benned türelem és alázat várni a "tökéletesre", közben a "normális" már rég velünk van, vagy épp szembejön veled...

nem figyelsz a jelekre, rohansz, mindent kihagysz az életedből így, azt a pillanatot is...

meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk...

szokatlan dolgokat csinálni, amik örömet adnak, szembenézni önmagunkkal,rájönni, hogy erényeink nem mindig erények...

amíg nem tudod, ki vagy és nem jössz rá VALÓBAN mit szeretnél, addig nem megy a tudatos teremtés

a túlélés kulcsa változni tudni, megújulni, rugalmasnak lenni...

szóval, hogy tudatosan élj, ahhoz meg kell halnod... ahogy itt sok mindenki már átment ezen... kishalálok, csalódások készítenek fel minket élni jobban szebben, örömben,
egyensúlyba hozva így az 5 fontos dolgot:
1. jó munkahely,
2. szerető családi háttér,
3. hozzád mentalitásban, stílusban, tempóban, életcélban megfelelő társ,
4. JÓ barátok,
5. és TE...

átéled a tagadás, harag, alkudozás, depresszió állapotát, míg eljön az elfogadás végre, önmagad elfogadása... a TE világod összerakása, hogy te is megleld helyedet a világban...

tudom, depresszió, mint olyan nem létezik, de a szót így megérti mindenki: hiány és félelem, ami a szeretet gátlója... magad iránt és majd mások iránt

Kívánom, hogy örömöd teljes legyen és vidám légy, és végre így teljesüljön az akaratod (kívánságod).

Unique**
:-)))
akiélniakaréséliamiéliőtHogy miért?

Mert így találtuk ki. Hogy a nagy korszakváltásokat paradigmaváltások előzzék meg. Ugyanis paradigmaváltás, szemléletmód váltás nélkül nehéz lenne, mondhatni lehetetlen lenne belépni egy új korszakba. Én személy szerint örülök, hogy e nagy korszakváltás küszöbén élhetek. Hogy szimbolikusan szóljak: a halak korszaka nemsokára véget ér és belépünk a vízöntő korszakába. A halak korszakával a vallásosság véget ér, tehát az a szemléletmód ér véget, mely az istent rajtunk kívül helyezte. Az új korszakban kezdetét veszi az a szemléletmód, amely az istent belénk helyezi vissza. Azaz bezárul egy kör, helyre áll a rend. Bibliai szimbolikával élve: a tékozló fiú visszatér a disznók vályújától az ő atyjának házába. Ez pedig, a "küszöb átmeneti ideje" egy nagyon izgalmas időszak. :)
-fóka-Kedves Paw :)

Röviden:
Szerintem :))))))) Mert kezdünk "érni" mint az almák :)
És mert bizonyos csoportoknak jobb volt és most is jobb ha eccerűek voltunk/vagyunk és lesznek(remélem nem sokáig) az emberek.
Eddig !!!!!!!!!!!!

Jutka :-)Miért

nevelődött ki belőlünk az isteni tudatosság? Miért úgy nevelkedtünk, ahogy? Már évezredek óta sokan alkalmazták a vonzás törvényét, miért csak most adjuk ezt tovább, reklámozzuk? Miért voltunk évszázadokon keresztül korlátozva? Miért most jött el az idő????Szasz Paw!

No, hát, már megint nem bírom megállni szó nélkül!:)
Ki az aki teremt? Az Isten. Ha Te csak embernek hiszed magad, akkor csak emberi dolgokra leszel képes. Bocs, hogy megint a Bibliával hozakodom elő, de még Jézus is megmondta, hogy "Én mondom néktek, mindnyájan istenek vagytok". A történet szerint a három éves földi szolgálata alatt végig azt demonstrálta, hogy mire képes az EMBER. Csodatételei, teremtései alatt végig az EMBERFIÁNAK nevezte magát. A Titok nem a vonzás törvénye! Hiszen már napvilágra került, itt van, tévében, rádióban és minden médiumban jelen van, hirdetik, még Ophrah is, aki igencsak benne van a média húsos fazekában. Tehát nem ez a titok! Az, hogy ráragasztják a "titok" címkét, csak egyfajta remek reklámfogás, hiszen maga a "titok" szó már eleve vonzza az embereket. Puszta marketing filozófia, ami remekül működik. A titkot még most is rejtegetik vagy megmosolyogják, ha beszélnek róla. A titok a következő: az ember=isten. Ismerheted és alkalmazgathatod a vonzás törvényét tudatosan, de amíg mindezt csupán szkepticizmussal beoltott, átitatott ember-tudattal teszed, folytonos bukdácsolással teszed. Az elkövetkezendő korszak - amelynek a küszöbén állunk - alapjaiban fogja eltörölni az összes vallás dogmáit és emberek milliói fognak felébredni isteni mivoltukra. Ez nem megy egyik napról a másikra. Fokozatosság. Erre is mondja a Biblia, az egyik legősibb Titok-kézikönyv, hogy "Aki kevésen hű, sokra bízatik." Ha nem vagy képes örülni az apró teremtéseidnek, hogyan tudnál olyan rezgéseket kibocsátani, amelyekkel a nagyobb vágyaidat megvalósíthatod?
Mi itt mindannyian, még azok is, akik látványosabb eredményeket tudnak felmutatni, mind-mind a tanulás, a fokozatos isten-tudatúvá válás folyamatában vagyunk. Fölösleges csalódottan lelombozódni, ha az első lépések nehezen mennek. Inkább élvezzük az utazást! Az emberiség olyan, mint egy kómából ébredező beteg: még a nagy része zsibbadt, kába. Ha évezredeken keresztül, generációkon át nevelődött ki belőlünk az isteni tudatosság, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy időre van szükség a visszatérésére is. A vonzás törvényét lehet tudatosan alkalmazni isten-tudatúság nélkül is. De így igen korlátozott mértékben, mivel ember-tudatosságunk is korlátozott: önmagát szorítja korlátok közé.
Erről a témáról majd bővebben a szeptember vége felé elkészülő e-könyvben, ezen a fórumon ugyanis kevés a hely ennek a részletes kifejtésére.
-fóka-Ezt Te mondtad:))

Én meg azt mondom, hogy JÓ teremtő vagy, hiszen tényleg NEM teremtetted be azt, amit NEM is akarsz IGAZÁN.:)Ez van,

egy pancser teremtő vagyok...:)Látod,

meg is van a Benned lévő KÉTSÉG: Azért nem "teljes gőzzel" zajlik a teremtés, mert közben ott van benned a félelelem: Egy-kettő, valósuljon meg gyorsan, mert különben lemaradok valami JÓRÓL, míg itt dekkolok.
Ha teljes lényeddel tudnál Benne lenni a vágyadban, hogy az kiszorítana minden félelmet, egyszerűen nem lenne hely benned, ahol felmerülhetne olyan verzió, hogy mégsem jön össze.
Akkor akár pihenni is elmehetnél, foglalkozhatnál mással, "teremtened" sem kellene, mert tudnád, már közeleg feléd az a verzió, ami a legkedvesebb a szívednek, csak idő kérdése, és utonér...Na ez az, ami nincs!

Türelmem. Mi a garancia arra, hogy ha évtizedeken keresztül belefeccölöm az energiámat valamibe amit szeretnék megvalósítani, az be is jön? Lehet, hogy közben elmegyek valami más, jobb dolog mellett.Ha ezt hisszük, hogy NEM tudunk

akkor tényleg NEM...
Ez is egy HIT, ami vonz.
Pont az emberi kapcsolatokban vannak a legmakacsabb akadályok. Nem lehet "időre" vonzani valakit, sok-sok türelem kell önmagunkoz.OK, nem kell meggyőzni,

csak együtt gondolkodunk. :)
Honnan a fenéből tudjam, hogy valami miért nem sikerült? Ha elkezdek agyalni, hogy biztos az előző életem a ludas, vagy biztos a tudatalattim nem akarja igazán, akkor csak belebonyolódok és még jobban össze leszek kavarodva ahelyett, hogy haladnék szépen egyenesen a kívánt utamon. Ebből megint az jön le, hogy NEM tudunk MINDENT megteremteni amit elképzelünk!Nem akarlak megyőzni:)

Az előző életet csak azért hoztam a képbe, mert ez is egy ok lehet, hogy miért nem valósul meg minden azonnal. De akadály lehet az is, ha MOST van benned ellentmondás a vágyadat illetően. (Azért alattomos, mert erről sokszor nem is tudunk.) De biztos volt már olyan veled, hogy utonért egy vágyad, és akkor már nem is kellett annyira. "Ez volt az, amiért mindent megadtam volna nemrég...??"
Gondold végig mit szeretnél, pontosan és miért. Sokszor nem is azt akarja a szívünk mélye, amiről azt hisszük, kell nekünk.
És igazad van, nagyon nagyon sok összetevője van a dolognak, ahogy a személyiségünk is összetett. Az összes Paw-nak egyet kell érteni belül.Szia Bea!

Azt veszem észre, hogy mindenki próbálja megmagyarázni, mi miért történik úgy, ahogy történik, de igazán nem vagyok meggyőzve! Ha előző életemben ismertem a titkot, akkor most jobban boldogulok? Vagy most azért szívok, hiába próbálkozom, mert az előző életem úgymond 'közbeszól' és nem enged utat annak az elképzelésemnek amit most akarok elérni és vizualizálok? Lehet, hogy olyan erős a karma, hogy titkozhatok ezerrel, és mégsem járok sikerrel? Hm? Akkor rengeteg összetevője van a dolognak, nem?De tudom,

hogy elcsüggedt, csalódott hangulatban minden okoskodásnak hat...
Ezért írtam, hogy tedd félre egy kis időre:))Szia Paw!

Most megértettem a gondod... Rengeteg vágyunk azért teljesül nagyon nehezen, mert egyszer régen, egy előző életben, olyan döntést hoztunk, aminek a következményei - a jelenlegi körülményeink. (mostani személyiségünk, annak korlátaival, félelmeivel, hiedelmeivel, magára mért tudattalan vezekléseivel.)
Szerintem a Vonzás törvényét a Karma törvényével együtt lehet jól megérteni.
Vannak dolgok, amiket a személyiség azonnal szeretne elérni, de mivel még "ketyegnek" az előző döntéseink következményei, az élet nem engedi a megvalósulást. (Sokszor ha évek múlva ránézünk egy ilyen dologra, amit abban a pillanatban az élet nem engedett, már látjuk a miértet: Pl. egy sokkal jobb dolog jött helyette.)
Persze, bármikor, minden pillanatban lehetne úgy dönteni, hogy más úton indulunk el, más gondolatokat, hangulatokat táplálunk, máshogy érzünk, nem folytatjuk a múltat. (Ekkor mondhatnánk el magunkról, hogy mágusok vagyunk:))
Szerintem az az első csalódás a vonzás törvényével való találkozás után, mikor ráébredünk: Nem megy azonnal. Ahhoz agyat, érzelmeket kellene cserélni. És kell is. Már annak, aki tanulni, változni szeretne, nem pedig vezekelni a földön.
A Föld tényleg nem egy paradicsomi hely, - az EGYÉN szintjén érdemes gondolkodni. A saját hangulatainkért, érzelmeinkért, gondolatainkért tudunk csak felelni...(Idővel talán....:))Most már értem! :)))

Köszönöm Paw, hogy felhoztad ezt a témát!
Tegnapra egy nagy eseményt vártam az életembem, de semmi nem történt! Tudtam , hogy én rontottam el valamit, de nem tudtam mit! Egész nap ezen törtem a fejem: "Mit csinálok rosszul?" "Hol rontom el?" "Pedig én mindent megtettem!" (EFT, mudra gyak. stb.) "De mégsem sikerűlt!"
"Talán nem is működik??? Áááá....!" "Már sikerűlt alkalmaznom más kisebb dolgokra!"
Aztán mit tesz Newton III. törvénye? Akció - Reakció (vagy Hatás ellenhatás)! Idelátogattam és megkaptam a válaszokat! Működik a Vonzás törvénye! :)

Most hogy olvastam soraitokat rájöttem! Azok a kisebb dolgok amiket kívántam és sikerűltek, azok teljes egészében összhangban voltak a személyiségemmel! De a tegnapi nagy célom nem. Így visszagondolva teljesen más volt a kívánságom , mint amilyen én vagyok! NEM ILLETŰNK ÖSSZE!!! A Vonzás törvénye kimondja: " A hasonlók vonzák egymást!" És csak a hasonlók vonzák egymást! Ez valóban így van! Nem hiába van benne a magyar köznyelben a "Tudsz hasonulni ehez a feladathoz? ( vagy témához) kifejezés, mert , akkor meg tudod oldani!
Hasonulni kell a vágyainkhoz!

Pihenet én is egy pár napot és átértékelem magam! Lebontom az elmémben lévő gátlásokat! Megváltoztatom a személyiségemet! Csak arra fogok koncentrálni, hogy saját magamat sikeresnek és körlátok nélkülinek lássam és ÉREZZEM!!! Érezzem a sikert magamban!!
Már most érzem a sikert!!! :DD
Köszönöm mindenkinek! Köszi Newton! :DD
Köszönöm Paw!!
Köszönöm!!Paradicsomi élet?

Telnek-múlnak az évek, egyre több ember fogja alkalmazni a titkot...mindenki elfelejti a rossz beidegződéseket...mivel a titok már nem titok, az iskolában is ezt fogják tanítani...egyre több boldog, gazdag, elégedett ember lesz, sőt továbbmegyek, pár száz év múlva MINDEN egyes ember boldog, gazdag és elégedett lesz, ugye?
Légyszi küldjetek pár ezer példányt a könyvből az afrikai éhező gyerekeknek is, hogy ne maradjanak ki a jóból!!
Én már nem fogom megélni, de az ükunokáim ükunokái már egy igazi földi paradicsomban fognak élni, ugye? És Ti ezt el is hiszitek?És...

azt se felejtsük el a sok jó és szerintem igaz gondolat mellett, hogy megváltoztatni magunkat, nem mindig oly egyszerű. Valóban a régen berögzült gondolatok, amiket kicsi korunktól fogva égettek belénk, még sokszor és nagyon sokáig újra és újra felülkerekednek.
De le lehet őket győzni! Le lehet győzni az eluralkodó türelmetlenséget, elkeseredést, "nekem ez nem megy", "ez baromság" érzést. Újra és újra le lehet győzni.
A negatívumokra, a "rosszra" gondolni semmivel nem könnyebb, mint hinni magunkban, a világban, abban, hogy nekünk igenis minden sikerülhet. Csak nem ezt szoktuk meg. Nem ezt tanították. Nem ezt láttuk magunk körül. Aki igen, annak nagy mázlija van.
Tizenévesen fel sem merült bennem, hogy nem az lesz, amit én akarok, amit én megálmodok. És tényleg az lett a férjem, akit 14 évesen kinéztem magamnak, valóban 3 gyerekem lett, ahogy mindig is akartam, valóban összetartó család lettünk és valóban tanár lettem - ahogy mindig is akartam.
Aztán megszűntek az álmaim. Hisz mindent elértem. Észrevétlenül a sorban magamat tettem a legvégére. És néhány éve rá kellett döbbenjek, nincsenek vágyaim.
Azóta tanulom, hogy legyenek. Nem is olyan egyszerű. Mert mondani, hogy mit akarok, azt én is tudom. De ott mélyen, legbelül, csend van, csend volt. Már alakulok.
És teljesen igazad van Paw!!!!!! Pihenjél, felejtsd el a Titkot!!!
Csak azt meggondoltad már, hogy mi a Titok????Ez nem egy megtanulandó valami. Ez ott van mindenkiben, amíg még gyerek, amíg még nem nevelte át a külvilág. Nem kell megtanulni semmit!
Csak hagyd, hogy emlékezz rá, hogy csodálatos vagy, hogy értékes vagy, hogy minden a tied, hogy ez a Föld mindent megad Neked. És ez igaz Mindenkire, így nem kell félnünk, nem kell irigyelnünk, nem kell elkeserednünk.
Éld át bátran a rossz érzéseket, hisz az is te vagy. És így vagy csodálatos, mert így vagy Ember.
De gyere, olvasgass itt, és hagyd hogy a jó érzések is eluralkodjanak rajtad. Menni fog!
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Drága Evelyn!

Én is jövök, csak fogjátok jó erősen a kezemet!

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Szia Paw

Visszavonulsz,pihenni,az jo.Nem fogod tudni teljesen elfelejteni,hogy van a Titok.Mert sikertelen tapasztalataid vannak.Azt irtad,hogy mar mindent kiprobaltal,amit itt megemlitettek neked.Csak egyet kedeznek.Eszrevetted a felkinalkozo lehetosegeket,amiken keresztul juthatsz el a vonzasod eredmenyehez?
Szeretettel,
felebaratLibasorban:)))

Szerintem Fóka majd menjünk egymás mögött libasorban a vízen...no, ki jön velünk????

A könyvedből pedig nagyon szépen kérek egy dedikált példányt!!!! Szükségem van még tanulásra és amikor a műhelyben Te beszélsz, olyan, mintha belőlem szólnál! Nagyon tudok azonosulni gondolataiddal!!!!

Köszönöm:)

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Ez az!

Hajnalcsillag rátapintott a lényegre: ahhoz, hogy nagy dolgokat is eredménnyel, könnyedén vonzzunk az életünkbe tudatosan, mindenképpen identitásváltásra van szükség. Mert a jelenlegi identitás a következő: "X.Y. vagyok, ember, alárendelt a felső hatalmaknak, képességeim és lehetőségeim végesek." De még a bibliai Jézus sem erről beszél. Azt mondják, a Titok a Vonzás Törvénye. Az én véleményem az, hogy az igazi titok nem más, mint a mi valódi identitásunk. Ha képesek vagyunk teljességgel a magunkévá tenni azt az identitást, amelyik a miénk, akkor minden korlát le fog dőlni egy szempillantás alatt: vízen járunk, hegyeket mozgatunk és a sziklából vizet fakasztunk. Csak el kellene már végre fogadni ezt az identitást. Ami persze nem megy mindenkinek csak úgy uk-muk-fukk. A megélt tapasztalatok és a neveltetés által belénk rögzült dolgok azok, amik ezt a "hamis személyi igazolványt" adták nekünk, ami alapján csak egy embernek gondoljuk magunkat, olyannak, akinek igencsak korlátozottak a lehetőségei. Pedig nem így van. Olyan egyszerű bevonzani mondjuk egy golyóstollat, de egy új lakást...? Hú, azt már nehéz! Pedig nem nehéz, csak mi tesszük nehézzé a hamis, korlátok közé szorított identitástudatunk miatt. Egy házat, autót, állást, egészséget stb. éppen ugyanolyan könnyű lenne bevonzani, ha elfogadnánk végre az igazi identitásunkat. Jelenleg éppen egy ilyen könyvön (és előadáson) dolgozom gőzerővel, mert úgy érzem, fontos, hogy leomoljanak a kőfalak. Nem akarok okoskodónak tűnni, hiszen én magam is tanulok még írás közben is.:):):) Szeretnék már minél több "vízen járó" embert látni!:):)
-fóka-Kedves Hozzászólók!

Köszönöm a kommenteket!
Nem most ismerkedtem meg a titokkal. Több mint egy éve alkalmazom. Láttam a filmet, olvastam a könyvet nem is egyszer, próbáltam a teremtést lazán, kevésbé lazán és görcsösen. Szerintem amit itt tanácsoltatok, azt mind kipróbáltam. Vannak néha sikereim nem tagadom, de az édes kevés, az eddig is megvolt, amíg nem tudatosan alkalmaztam a titkot. Valamilyen szinten mindenki alkalmazza, csak nincs tudatában mit is csinál, amikor elolvassa a könyvet akkor jön az 'aha' élmény.
Beára fogok hallgatni, most pihenek egy kicsit.