Tudomány és spiritualitás: A DNS-t a szavak befolyásolják

dnsA legutóbbi orosz kutatások magyarázatul szolgálnak olyan jelenségekre mint az intuíció, tisztánlátás, csodás spontán gyógyulások, öngyógyítások, az elme hatása a környzetre, stb. Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újraprogramozhatják.

Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcsszavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül. A genetikai sebészetnek méltó konkurenciája jelent meg tehát!

Az emberi DNS csupán 10%-át használja fehérje elõállításra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsített kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvánítva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!

GYÓGYITÓ SZAVAK

Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Összehasonlították a nyelvtani szabályokat (a szavak és mondatok képzési módját), ezek sémáit (egy bizonyos nyelvben használt értelmezés tanulmányozása) és az alapvető nyelvtani szabályokat. Felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg.

Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollegái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő az él&ő kromoszómák, pontosan holografikus számítógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézer- sugárzás hatására!

Vagyis sikerült nekik bizonyos vibrációs modellt előállítaniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézer sugár segítségével. Amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kísérletileg bebizonyították! Az élő DNS (a szövetekben nem pedig 'in vitro'), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre.

Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kísérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijavításáért.

Gariaev tudósainak csoportja sikerült igazolnia, hogy ezzel a módszerrel megjavíthatók az X sugarak által károsított kromoszómák. Mi több, felfogtak bizonyos információs modelleket az egyik DNS-ből és ezt továbbították egy másiknak, eképpen sikerült átprogramozniuk ennek sejtjeit egy másik genommá.

Átalakítottak béka embriókat szalamandra embriókká, csupán a megfelelő információs modell átadásával! Ennek eredményeképp az egész információ átadódott, semmilyen mellékhatás nélkül, amilyenek a nyugati gyakorlat során gyakran előfordulnak. Ez nyilvánvaló módon az orvostudomány egyik legnagyobb forradalmi ugrása, mely minden bizonnyal meglepő változásokkal fog járni.

Látványos eredményeket értek el egyszerűen vibrációkkal és nyelvezettel, a bizonyos módon barbárnak számító molekuláris sebészeti beavatkozási technikák alkalmazása helyett. Ezek a kísérletek rámutatnak a vibrációs genetika végtelen potenciáljára, melynek nyilvánvalóan nagyobb hatása van a szervezet működésére, mint amit a DNS biokémiai folyamatainak alkáli részlegének (az egész 10%-nak) tulajdonítanak.

A spirituális és ezoterikus mesterek már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a jelenséget. Természetesen a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. Éppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal.

Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosítja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál.

HozzászólásokFrekvencia..... Csak egy

Frekvencia.....

Csak egy másik szempont...hogy miket lehet a "frekvenciával "csinálni...pl. Skalár...hmmmm

http://aranylaci.freeweb.hu/Kedvs Juliette!

Nincsmit! Ha már Drábik: Drábik Jánostól a közgazdaságra és pénzrendszer működésre vonatkozó anyagok is nagyszerűek, azt is csak ajánlani tudom. Hinni nem kell neki, lehet kutatásokat végezni... aztán vagy leesik a bizonyíték a kutakodó elmének, vagy nem.:) Én eleget mászkáltam közgáz egyetemre, és hallgattam "szakembereket" és néztem hiradókat Tv-ben, hogy lássam tényleg eszerint működnek a dolgok.:D A TV hiradóba ugyanis néha "bemerészkednek" a "szakemberek" és tesznek olyan kijelentéseket, amelyek betüről betüre benne vannak Drábik könyvében. Mégis mi a különbség? Az, hogy Drábik azt mondja: ez egy büncselekmény és tudományos csomagolást kap, míg a "szakember" bemegy és elmondja a másik fajta következtetést ugyanarra az anyagra, cselekménye, miszerint: igen emberek, ez, ami történik így helyes, mert így szakmai.:)

Visszatérve a DNS témára. Mivel az emberiségben még létezik ez a perverz hatalomvágy, nemkifejetten rajongok a találmányért... elképzelni se tudom h milyen befolyásolásokra képesek most már, ilyen és ehhez hasonló készülékekkel. A cikkben az a vicces, hogy vannak, akik teljesen rácsodálkoznak erre, noha nem gondolnak kósza hétköznapjaikra, amikor szeretteiket vigasztalták... s látták h néhány jó szó, simogatás csodákra képes. Hogy a férfi-női emelő, gyógyító szerelmi-szeretetkapcsolatokat ne is említsem.:)Kedves Zsul,

köszönöm,hogy ezt leírtad.Végre valami olyan, ami engem is mélyen érint!

Unique,melyik gépre gondoltál?

Ajánlom annak, akit érdekelnek a hasonló témák Drábik János:Tudatmódosítás című könyvét.

Pussz,
JulietteÜdv :)))

Mindenkinek ajánlom DNS megváltoztatás ügyben az X.Y által írt Változtasd meg a DNS-ed című könyvet..
Nagyon jó magyarázatokat és technikákat ír a kérdésben..

GÁL JANI.. :DDDDDD

http://fedezdfelmagad.blogspot.com/Drága Zsul !! Köszönöm

Drága Zsul !!

Köszönöm hogy beírtad..
Nem nagyon értem , hogy is működik ez a DNS .. ráhangolódás , átírás…
De a lényeg hogy lehet ..
Az hogy a régen évezreddel ezelőtt a Mesterek már ezt tudták alkalmazták , csak csodálom..
Valóban volt egy Tesla.. aki sok dolgot feltalált , de nem voltak vevők abban a korban az egyes találmányaira , részben elvesztek..)
nagyon jó az a rész hogy nem mindenki egyformán sikeres , pont ez bizonyítja az a sok ember aki ezen az oldalon keres valamit hogy megtudja szólítani önmagát , valami módon segítsen helyzetén .. ..
én sem tudok olyan frekvencián szólni önmagához , sejtjeihez, DNS –emhez , bizonyára nem vagyok egyedül
és erre kell egy berendezés ami segíthet..
sok - sok trükk van amit itt leírnak....
de nem mindenkinek segít , az életünk bizonytalanná válik , a gondolkodásunk is …az hogy egyesek panasszal kezdik , és még folytatják , nem hiba.. ők azok akiknek segíteni kell , mert kiáltanak…pedig nem ilyenek akarnak lenni ezzel egyet kell érteni ..nem tudunk lecsendesedni , görcsmentes lenni , laza lenni ,
-éld át , képzeld el, érez bele , nem sokat segít egyeseken.. de még mindég keresni kell tovább … nem feladni..

köszönöm neked ez bizonyítja hogy érdemes olvasni , kutatni.. megtalálni mert valahol létezik megoldás..
Szeretettel ölellek MártaMáriaországáról szedtem

Máriaországáról szedtem (www.mariarorszaga.hu), nem tudom hitelesen megerősíteni, dehát aki már volt szerelmes és megélt ilyet a kedvesével (emelés kölcsönösen) annak minek bizonyíték?:D Azért tettem ezt közzé, mert ha igaz, akkor érdekes, ahogy a tudomány próbálja a saját nyelvezetével bizonyítani a dolgokat... előbb utóbb csak összeérnek a dolgok...:)Volt egy srác, Teslának

Volt egy srác, Teslának hívták, a gyógyító szeretet rezgését állította elő egy géppel, a legutóbbi (részemről) secret találkozón elutasítóak voltak ezzel szemben... a nagy secretesek...

hmmm...

azért ezt körbe kéne járni, ennyi infó nem olyan sok, linkek?