Türelmetlen vagyok, mert rövid az élet

türelmetlenSzóval igen, türelmetlen vagyok, mert rövid az élet.
Tegyük fel, hogy azon dolgozom, hogy toppanjon be az igaz szerelem az életembe. Kezdetben türelmes vagyok, és amellett, hogy vizualizálok, és minden egyéb bevonzó módszert kipróbálok, élem az életem, vagyis minden megy a maga útján. Közben telnek múlnak a napok, hetek, hónapok... netalántán ÉVEK. Fiatalabb nem leszek, viszont türelmetlenebb igen! Ha 85 éves koromig nem jön az igazi, akkor nyugodjak bele? Addigra nem lesz hitem és kitartásom sem, és megint oda fogok kilyukadni, hogy az Univerzumnak fityiszt mutatok.
MOST élem EZT az életemet, akárhány volt azelőtt, és lesz ezután, én most ebben az életemben létezem, és JÓL szeretném magam érezni! Egy társsal, nem egyedül. Vagy pénzzel, nem pénz nélkül. És még sorolhatnám. Érthető, hogy türelmetlen vagyok, mert az idő telik, és NEM történik semmi. (Erre mondjátok, hogy: "de történik, csak most nem tudom miért az történik ami, és nem az, amit én szeretnék".) Elegem van a rébuszokból, abból, hogy tanulnom kell, ahhoz, hogy fejlődjek. Nem fejlődni akarok, hanem BOLDOGAN ÉLNI!!

Címkék:

HozzászólásokHát igen Angelgirl, nálad

Hát igen Angelgirl, nálad ez érthető is... néztél már tükörbe?:)
Kicsit máshogy is megközelítvén: nagyon sok fiatal lány/fiú van, aki észre sem veszi, hogy milyen jó helyzetben van... mintha elfelejtené. Van akinek van külön lakása, vele nagy szabadsága... valamliyen baráti köre, akivel annyit és akkor van amikor csak akar, s persze munkája, amely elég gyakran unalma, de van, s így van miből fenntartani a lakást.:) Ebben az élethelyzetben gyakorlatilag azt csinál az illető amit csak akar. Türődhet szüleivel, családjával, felhívhat magához bárkit, akit csak akar, stb... néha elfeletkeznek ezek az emberek arról, hogy kezükben a boldogság kulcsa. Vagy lehet, hogy pont ezez, ami teherként nehezedik rájuk? Nem tudom...Sztem egyszerűen csak légy hálás!

Mikor történik velem valami rossz, ami ha nem állítom meg a folyamatot, óhatatlanul a negatív örvény mélyére vet (ill. vetem saját magam:) és olyankor hirtelen haragosan kimondom a bűvös szavakat: "És persze mindezek tetejében még HÁLÁSNAK KÉNE LENNEM, különben még azt is elvesztem, ami MOST VAN!"
Ilyenkor történik meg általában, h a dühöm lassan elpárolog, kis félelem, ijedtség, majd a vizualizáció a fejemben egy sírásót mutat (aki ÉN magam vagyok:) miközben a saját síromat ásom...
Nos ez elég vicces, főleg, ha az illető még felém is néz mosolyogva, esetleg mutatja is, h nem sokára (ha így folytatom tovább) ott landolok a sötét gödör mélyén...
Rám kacsint, és szinte látom, ahogy élvezettel ás tovább, abban a biztos tudatban, h pár lapátolás és eltemethet...(azaz ÉN saját magamat:)
Na, ekkor megtörik a jég....Összeszedem magam, és azt mondom: "Csak azért is HÁLÁS leszek, azért, amim VAN!"
Azért, h hallasz, hogy látsz, hogy tudsz mit enni, tudsz mivel enni, azért, hogy van két szép lábad, azért, h tudsz érezni, azért, h szerelmes lehetsz, azért, hogy BOLDOG LEHETSZ!!!!!
AKKOR, AMIKOR CSAK AKAROD!!!!!
Mindezt Te döntöd el, a Te választásod!!!
Örülj hát az ÉLETEDNEK, ÖRÜLJ, h ÉLHETSZ!!!
Ahhoz, hogy a BOLDOGSÁG Rád találjon, előbb Neked kell azzá válnod...
Légy BOLDOG, és bevonzod a BOLDOGSÁGOD "TÁRGYÁT!!!"

Válaszd az ÉLETET!!!
Válaszd A BOLDOGSÁGOT!!!

Szeretettel:

AngelgirlKedves Evelion!

A kulcsszavaid számomra az volt, hogy figyeltünk egymásra. A figyelem általában is nagyon fontos, hátha még a szeretteinknek szánnyuk... a figyelem a kulcsa annak, hogy ne legyen elnyűtt és üres a szürke hétköznap, mert ha figyelünk mindíg meglátjuk kedvesünket a jelen frissességében... na és persze, ha épp egyedül vagyunk, akkor magunkat.Nézőpont kérdése...

Persze, lehet így is felfogni....rövid az élet...akkor számodra az is!!!! Nekem nagyon sok időm van...pedig tuti korosabb vagyok nálad:))))
Amikor esik az eső....azt is sokan másként élik és ítélik meg!!!! Ha valaki éppen napozik, vagy száradni tette ki a ruháit, valószínű haragszik is az esőre, még káromolhatja is...de aki az egésznapos munka után fáradtan arra gondol, hogy "Uramisten még locsolnom kell", nos ő biztos örömujjongásba kezd, ha meglátja az esőt...de egy tuti: egyikről sem az eső tehet:))))))))))

Ha te így éled meg, hogy rövid...meg tele vagy türelmetlenséggel, vádakkal...akkor az is történik veled. De hibáztatni mindezért biztos nem magadat fogod!!!! Hibás az Uni...tök könnyű és egyszerű...ugyanaz az Uni másnak megadja amit kér...érdekes:))))

Persze nem csoda, ha a nálam sokkal fiatalabbak elveszítik a türelmüket! A kor ezt hozta pl. a sok reklámmal...milyen csábító a gyorsétterem....az azonnal oldódó kávé...a rögvest fájdalmat csillapító pirula....mindent most és azonnal!!! Régebben felvették az étterembe a rendelést...közben nagyokat beszélgettünk, vidámkodtunk...figyeltünk egymásra, hiszen jó dolga volt ilyenkor anyukámnak, nem kellett neki dolgoznia az ebédért!!! Számunkra az mindig egy ünnepnap volt:))) És nem figyelgettük idegesen az óránkat...ráértünk:))))
Bementünk kávéházba...vagy otthon imádtam a főtt kávé illatát...a rákészülést, mielőtt feltették a platnira...számomra szertartás volt!!! Ma csak bedobunk egy kanállal a porból...elkeverjük aztán már meginni sincs időnk...rossz lehet ilyen zaklatottan élni.
Én szerencsére nem tudom:)))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Bevallom nem olvastam

Bevallom nem olvastam végig, de egyből eszembe jutott valami: a pozitív végeredménye a türelmetlenségnek, a rövid élet következtében a következő: képessé válok arra, hogy mindent befogadjak, ami örömet okoz nekem. Ne válogassak, ne mondjam meg magamnak, hogy mit érdemlek meg, vagy mit érdemel meg a másik... ha jók vagyunk együtt, akkor élvezzük egymás társaságát, legyen az bármilyen rendszerességgel és minősséggel. Ha ez megy, akkor nem fogja már feszíteni a belsőnket a "rövid az élet" gondolata.RRRÖVID ?

affenébe is ! én még nem tudtam 48 percnél tovább KÉZENÁLLNI !!!
az még nincs EGY ÓRA SEM ! TE ...... és egy hónap 672 óra ! ÚRISTEN ........... " micsoda " perspektíva .......
EGY ÉÉÉV .............??? húúúúúúúúúúúú rettenet HOSSZÚ!!!!!!!!!!! évek ......?
nem is merem FOLYTATNI ! már fáj is a vállam .........

üdv alexanderSzia Anima!

Igazság szerint van Valaki, akivel csaknem 4 évig szerelmesek voltunk, de távkapcsolat volt, és ő úgy döntött, hogy nem folytatja tovább. Én is úgy voltam ahogy Te, már az elején belém nyilalt egy érzés, hogy ő lesz a második férjem! Sőt! Sok "látomásom" is volt, ami nem tudatos vizualizáció! Láttam, hogy együtt élünk egy szép házban, ülünk egy padon, egymás kezét fogjuk stb. Már lassan egy éve elhagyott, de valami belül azt súgja, hogy visszajön. Most van kialakulóban egy kapcsolatom, de nem tudom mi lesz, félek. Mindig az lebeg előttem, hogy nemcsak "járok" egy pasival, hanem itt van velem, együtt fekszünk le, és együtt ébredünk...szinte elérhetetlennek tűnik most ez számomra.Türelem

Köszönöm a kommenteket, nagyon aranyosak vagytok! :)
Igazság szerint élvezem az élet minden percét, de vannak vágyaim amelyek nem akarnak megvalósulni, és ezért vagyok türelmetlen. Lehet, hogy nem türelmetlen vagyok, hanem TELHETETLEN? :)
Hiszen nagyon klassz munkám van, nem megerőltető, élvezem, és nem is keresek rosszul. Egészséges vagyok, fitt, sok barátom van, belevaló gyerekeim stb. De hiányzik egy igazi társ mellőlem, és tudjátok, ha egy pici porszem kerül a rendszerbe, az elég ahhoz, hogy ne működjenek tökéletesen a dolgok!És mindenki odatette magát,

amit leírtak megállja helyét, s ha megtudod belőle a saját részedet ragadni, akkor máris sínen vagy:)
Foka és Admin is beletrafált neked.
Nekünk.Kedves Cherry!:))

Hogy türelmetlen vagy, valahol megértem, hisz bizonyos türelmetlenség kellő hőfokon tartja boldogság érzetünket. Ám a boldogság az a mindenkori pillanat, amit megélsz, és ebben senki nem tud neked segíteni, mert nagyon érdekes és esendően, ill.eredendően emberi tulajdonság a BOLDOGSÁG. Csak önző módon lehet az ember boldog. Értem ezalatt, hogy én pl. nem lehetek más helyett boldog. Azt csak mindenki Ön-önmaga élheti meg. Amíg a Szeretet már közösséghez fűződő érzés. Érzed a különbséget? Hát kedvesem, indulj, és légy a Boldogság te magad, és ragadd meg az apró örömöket, a kis szép pillanatokat, mert az maga a boldogság.

És még az is érdekes, hogy a boldogság érzet: lineáris.
-mig a szeretet nem az, az több síkon is jelen van. Pl. erre, hogy nem a csúcsra érés adja meg a boldogság érzetét, hanem az odavezető út, a kihívások, a kapcsolat, amit addig szerzel, stb.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Kedves "Cseresznye"!

Akkor élj boldogan! Ilyen egyszerű!
Van egy olyan mondás, hogy "Nem akarásnak nyögés a vége". Én ezt inkább így mondanám: "A nagy akarásnak nyögés a vége!":) Engedd meg magadnak, hogy boldog legyél, ne görcsölj! Semmit sem kell tenned. Már megvan minden, ami boldoggá tehet Téged. Szóval kezdd el elfogadni.
Nézz meg valami jó filmet, menj el csavarogni egyet, kezdj el olyasmit csinálni, amit akár most rögtön megtehetsz és szereted csinálni! Beszélgess egy barátoddal. Csinálj olyasmit, amit szeretsz. Esetleg süss palacsintát. Hizlal, édesség meg koleszterin meg minden, de ROHADT FINOM!:)
A boldogságod ott áll az ajtódban, csak a folyamatos várakozásod az, ami ott tartja. Ne figyelj rá, csak élj. Majd bejön magától és szépen átrendezi a lakásodat:)
Amíg ülsz és elszántan vizualizálod a jövendőbelidet, addig nem teszel semmit, hogy rád találhasson. Már elképzelted a boldogságodat Vele? Akkor annyi elég is. Foglalkozz azzal, amit szeretsz, bármi legyen is az.Hééé! Engedd el magad,

Hééé! Engedd el magad, felejtsd el a titkot, és egyszerűen élj boldogan!
És tulajdonképpen a titok is ezt mondja! :DD

Mi sem teszünk mást, élvezzük azt, ami van. Ennyi. :-)MAXIMÁLISAN

IGAZAD VAN !!!!!!!!! BOLDOGAN ÉLNI ! " ez " mindenkinek ALANYI JOGON JÁR !

üdv alexander