Várom a javaslataitokat!

Kedves Látogatók, Kedves Secretesek!

Nemsokára megújul a honlap - folyamatosan bővültünk az elmúlt hetekben funkciókkal is - és úgy döntöttem hogy mivel lassan három évesek leszünk, külsőleg is legyen végre csinosabb ez a hely. Várom a javaslatokat, ötleteket, milyen újdonságok legyenek még, milyen funkciókat hiányoltok az oldalon, illetve mi az ami könnyítené a navigálást, keresgélést az oldalon.

Továbbá beindultak pár hete a csoportok is (bal oldalon lehet elérni őket, lehet csatlakozni) eddig két csoport van, de várom a javaslatokat hogy milyen csoportok legyenek még?

Szép hétvégét mindenkinek!
Admin

HozzászólásokKedves Admin! Látom már más

Kedves Admin!

Látom már más is kérte az automatikus válasz jelzést ezt én is hasznosnak találom mert sokszor volt már hogy nem tudtam eldönteni nekem szólt-e egy bejegyzés vagy sem, ha az illető nem írta oda, ez pedig előfordul....nem is ritkán.

Az ok h e-mail-be írja ki és mire válaszolt...na, de ha nem kértem e-mail értesítőt?Szia Admin!A chatszoba egy időre ki lett

A chatszoba egy időre ki lett kapcsolva mert ha 4-5 ember volt benn, már annyira lelassította a szervert a terhelés miatt, hogy nem bírta az oldalt sem betölteni. Ha valaki tapasztalta, hogy az írásokat sem tudja olvasni mostanában néha, az emiatt volt. Keresem az új megoldást rá. Üdv, Adminoké, vettem, shoutbox a nem

oké, vettem, shoutbox a nem regisztráltaknak is menne. ez így már más.Kedves Admin!

Szerintem nagy különbség van a shoutbox és a cset között. Például az, hogy míg a shoutbox-ot mindenki látja, a chat-et csak az, aki belép a chatszobába. Szóval, ha teszem azt én Kisvirággal szeretnék beszélni a chatszobában, bár ügyesen tudok teremteni és vonzani, azért közel sem biztos, hogy be tudom vonzani, ha az oldalon olvasgat. Ugyanakkor a főoldalra sokan visszatérnek olvasgatás közben is. :) Számomra ez a különbség. De elfogadom, hogy, ha van chatszoba nem lehet shoutbox. :)
Legyen szép napod (estéd) Admin és köszönet minden újításért! :)Amit bal oldalt látsz az

Amit bal oldalt látsz az mindig a saját lenne. Ha azt akarod megnézni hogy pl. ki svéd masszőr az oldalon, akkor rákattintasz egy olyanra akinél ez van beírva és látod az összeset (így nem kell keresgélni): http://www.thesecret.hu/profile/profile_job/sv%C3%A9d%20massz%C5%91r

Ha a végén kicseréled akkor megnézheted hogy van-e pl. asztalos (nincs): http://www.thesecret.hu/profile/profile_job/asztalos

Ugyanígy működik most a város szerinti keresés is:
http://www.thesecret.hu/profile/profile_varos/zalaegerszeg
http://www.thesecret.hu/profile/profile_varos/budapest
http://www.thesecret.hu/profile/profile_varos/nagykanizsa

De ezeknek is lesz nemsokára gyűjtőoldala, ahol meg lehet nézni azt hogy melyikből mi van. Ez már készül, és szerintem ez lesz a megoldás a kérésedre is. :-)Kedves Admin!

Most néztem meg, hogy a személyes információkban beírhatom mivel foglalkozom.
Ez jó, de kicsit így is macerás mert akkor végig kell néznem az összes felhasználót, hogy kinek mi a foglalkozása.
Igazából egy olyanra gondoltam ami folyamatosan látszik bal oldalt. pl. mint a saját adatok
De ha így marad az sem baj, akire rá kell találni arra úgy is rátalálok.
Köszönöm, hogy foglalkoztál a felvetésemmel.Nadin, a tracker is működik:

Nadin, a tracker is működik: http://www.thesecret.hu/tracker és ott is van lapozás ugyanúgysziasztok! sorban válaszolok

sziasztok! sorban válaszolok mindenkinek a felvetésére.

először is köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok!

Ritocska: shoutbox-ot tudok feltenni, de mi a különbség a shoutbox és a chat között? :-) szerintem a chat többet tud. a gyorsításával majd próbálkozom, bár erre most még nem tudom mi a megoldás. ISQ alatt ICQ-ra gondolsz? nem használtam még, azt lehet integrálni külső felületre?

Nadin, a kérdésedre válaszolva, a Google-nek sincs jobb megoldása, őket nehéz lenne felülmúlni :-) viszont amit Sanyi írt, hogy az URL-t a böngésző címsorában átírod, az is egy megoldás, másrészt ott van a kereső a bal oldalon, azzal egyszerűbb megtalálni valamit, mint lapozgatással.
a másik kérésed, a beküldött témák rendszerezése, automatizálni lehetetlen mivel ezeket emberek viszik fel, csak kézzel lehetne moderálni, ami tekintettel arra hogy az elmúlt egy évben több mint 40 ezer hozzászólás és 3-400 témanyitás volt az oldalon, legalább egy főállású embert kívánna. amit tudtok javasolni ez ügyben, hogy a fórum fő témáira mondjatok ötleteket, hogy azok mik legyenek (ami most Nappali, Idézetek, stb.) mert azon lehet és valószínűleg érdemes is lenne változtatni, mert két éve ugyanazok.

Nettike, a válasz jelzése jó ötlet, ezt megpróbálom megoldani!

Dabraka-abra, email értesítés szintén értelmes lenne, utánanézek hogyan lehet.

Ritocska, a csoport egyelőre még béta verzió, később tervezem hogy lehet majd létrehozni is, bár ez még nincs kitalálva, egyelőre javasolni tudtok újabb csoportokat, és azokat létrehozom. Itt azt kéne kitalálni hogy milyen típusú csoportok legyenek, most területi elv szerint kezdtem, mert a helyi "szíkret körök" működését ez segíti, de lehetne valahogy téma szerint is (párkapcsolat, egészség, karrier, stb.) erre is várom az ötleteket.

Rózsafa, nem egészen értem hogy mire gondoltál ez alatt, létrehoztam a profilon egy olyan mezőt, hogy FOGLALKOZÁS, ahová be lehet írni most hogy kihez mivel lehet fordulni. remélem erre gondoltál, akkor ez meg is van oldva. a profilok egyébként is bővülni fognak nemsokára, lehet egymást (ismerősöket) bejelölni már most is, és ott is meg fog jelenni, hogy ki kinek ismerőse (ha engedélyezitek, de ez kikapcsolható, mert van akit zavar).

szia emerius, a csoport létrehozva nektek is, tudtok csatlakozni hozzá, illetve a profillal kapcsolatos javaslatod szintén felvettem a listára, szeretném én is hogy így működjön. Illetve részben ez már most is megy a kedvencekkel, de ez lesz még fejlesztve hogy egyszerűbb legyen használni.

várom a további javaslatokat!Szia Sanyi!

Köszi a választ. Am a node helyett a trackert is lehet használni. :)Ezt úgy tudod megcsinálni...

Szia!
Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy az URL-címben kijavítod az oldalszámot, pl.:
http://www.thesecret.hu/node?page=125hajdúbihari klub is jelentkezik

Hello

A csoportok felvételéhez szertném javasolni a Hajdúbihari klubot (SOS-secretofthesecret)
Igaz még fiatalok vagyunk de tudom hogy már ez a pár ember is egy nagyszerű csapatot alkot, és ettől már csak többen leszünk, és bővülünk.

Február utolsó napján tartottuk a negyedik találkozónkat, és nagyon jó volt, alig akartunk hazafele indulni olyan jól érzetük magunkat.

más ötlet:
szeritnem hasznos lenne ha valahogy úgy tudnánk rendszerezni a nekünk tetsző blogokat, írásokat, hogy akár mintha egy mappába, vagy playlist-be tudnánk betenni hivatkozásszerűen, hogy könnyen visszakereshetőek legyenek, vagyis a kedvencek menüpontot szerintem jó lenne valami ilyen formában tovább fejleszteni, így olyan lehetne mintha mindnekinek lenne egy web irodája, ahol a saját rendszere alapján tudná visszakeresni a számára fontos, értékes gondolatokat, írásokat.

Vagy esetleg ha lenne rá lehetőség (nem tudom mekkora vátozás van tervben), mondjuk más közösség oldalakhoz hasonlóan mindneki csinálhatna saját profilt, és ahhoz fűződően tárolhatná minden írását, kommentjét, gondolatát, stb, így minden aktív és passzív oldal látogató könnyen el tudna tájékozódni az oldalon, ill ebben a formában az oldal látogatók is még jobban megismerhetnék egymást.Szia Admin!

Esetleg egy olyan állandóan látható címke, amin sürgősségi kérésekkel lehet fordulni.
Pl. hogy ne kelljen azért egy blogot írni, hogy ki ismer egy természetgyógyászt, vagy ki tud ajánlani egy jó szakembert bármilyen témában. Az megkönnyíteni a dolgunkat, hiszen sokan nem ismerjük egymást személyesen, így nem tudjuk célirányosan megkeresni ez ügyben a másikat.

Köszönöm, hogy kérdezel minket.Kérdés

Különben csoportot nem hozhat létre bárki, ugye? Csak a meglévőhöz lehet csatlakozni?Szia!

Én nagyon örülnék ha e-mailben jönne értesítő ha valaki hozzászól az írásomhoz.Esetleg egy ilyet is lehetne.Szia kedves Admin! Azt

Szia kedves Admin!

Azt gondolom jó lenne, ha -amikor a hozzászólásoknál a "válasz" opcióra kattolva írunk valakinek- azt jelezné az írásunk elején a rendszer. Köszönöm.Admin!

Megint én! :) Szóval, szerintem még lehetne rendszerezni a beküldött írásokat. Pl. sok olyat láttam, hogy iwiw meghívó kérése, ebből lehetne egyet csinálni.Valamint van olyan, hogy ugyanazt, többször is beküldték. Ilyen a viccek között is szerepel pl. Lehetne olyan, hogyha vki ugyanazt az írást, idézetet szeretné beküldeni ,ne engedje a rendszer.
Köszi, h megírhattam.
NadinHello Admin!

Én szeretek visszaolvasni az oldalon. Sztem jó lenne, ha lehetne ugrani oldalra, mert ha mondjuk a 125. oldalt szeretném olvasni, csak egyesével tudok haladni. Vagy csak elkerülte a figyelmemet valami?
Köszi,
NadinAz előttem szóló Moderátorin

Az előttem szóló Moderátorin hölgy teljesen azt mondta amit szerettem volna:).
Remélem a csetszoba sebessége megoldodikSzia Admin!

Én például nagyon örülnék a főoldal tetején egy "shout box"-nak, sokszor éreztem már szükségét.

A másik, hogy a csetszoba sajnos nagyon lassú és megfigyelésem szerint ez csak romlik annak függvényében, minél többen vagyunk bent. Nem lehetne egy isq alapút feldobni esetleg? Régen, ahol moderátor voltam oldalon, ott nagyszerűen működött.

Amúgy köszönet minden újításért és az oldal fenntartásáért! :)