2007. Kinek mit adott?

MomoTe mit kaptál?
Szebbet, jobbat remélsz-e majd.........?

Örömet és vidámságot,
egészséget, boldogságot...
Higyj, tanulj meg bizni , és többi már rajtad áll!!

ágica"Ami mögöttünk van, és előttünk áll még - apróság -

a bennünk lévő dolgokhoz képest!"
Az én életemben hatalmas fordulatokat hozott ez az év. Nagyon lentről indultam, és sajnos az én lelki padlózásom kezdett kihatni a környezetemre is (ebből is látszik, nekünk nőknek milyen fontos, hogy jól legyünk, mivel az egész környezetünk jólléte függ tőlünk...). Angyalom vigyázott rám, és olyan emberek kezébe adott, olyan helyzeteket teremtett, hogy talpra tudtam állni, volt időm és lehetőségem, hogy átgondolhassam a múltat, elképzelhessem a jövőt és megtanuljam a magam útját járni, a saját célom felé venni az irányt. Kaptam hozzá miértet, hogyant és hihetetlen mennyiségű energiát, könyveket és olyan nyitottá és tudásszomjassá váltam, mint soha korábban eddigi életemben. Hiszem, hogy tényleg valami hatalmas változás küszöbén állunk, sorra tapasztalom a környezetemben lévő emberek és jómagam spirituális fejlődését, mintha a Mennyei Prófécia megelevenedett volna... Azt gondolom, a legnagyobb ajándék, amikor az ember rádöbben képességeire, elkezd másképp látni, érzékelni, ezáltal egy hatalmas tudatosság kezdi jellemezni, és ez nagyon nagy változásokat hoz egész környezetében. Kell is, hogy összefogjunk, hogy működtessük az "interment"-et, mert a jövőt sokan nagyon sötétre festik és össze kell fognunk nekünk, akik ismerik és használják a TITKOT, hogy a fény beragyoghassa ezt a bolygót.
Kívánok Mindnyájatoknak sok-sok energiát, figyelmet, hogy a gondolataitokat kordában tudjátok tartani, szépséget, harmóniát és nagy célokat, elérésükhöz kitartást és hű társakat. És, ami a legfontosabb: Ne féljetek! Soha, semmitől!mindent,amire nem számítottam...

ha az elején kezdem:

fájdalmat,hogy megtapasztaljam milyen amikor nem fáj..
Sírást,hogy érezzem milyen amikor könnyeim felszáradnak...
Szegénységet,hogy becsülni tudjam ha bőség van...
Veszekedést,hogy ha béke van,érezzem erejét...
betegséget,hogy ha egészséges vagyok,tudjam,ez mindennél többet ér...

a folytatás:

csendet,hogy magamba nézve meghalljam belső zenémet...
magányt,hogy élvezni tudjam saját társaságomat...
időt,hogy felmérhessem mit szalasztottam el,s mit még nem...
hangokat,melyek segítettek eligazodni...

s a harmadik rész:-)

kedvességet,hogy érezzem milyen mikor én is kedves vagyok...
mosolyt,hogy lássam saját mosolyomat...
barátságot,hogy én is barát lehessek...
zenét,mely szívből indul,s szívhez érkezik...
szeretetet,hogy még többet adhassak...
szerelmet,hogy szabadon lebeghessek....
szeretőt,hogy szabadon szerethessek...
társat,hogy már ne egyedül érezzem mindezt..
bátorságot a boldogsághoz,hogy mást is boldoggá tehessek...
csillogást szememnek,hogy ragyogjon mint fénysugár....

Mindent amit csak valaha is szerettem volna....
szépséget, kedvességet, szeretetet -barátit, rokonit, gyermekit, szerelmeset...
Köszönöm 2007-nek...:-)Nagyon tetszettek a

Nagyon tetszettek a hozzászólások, de Ben-é fogott meg most a legjobban. Miután felsorolja a vesszőfutását, levonja a tökéletes végkövetkeztetést, méghozzá pozitívan, ehhez kell érett embernek lenni. Sok sikert BEN!

Hogy számomra mit hozott?
A lányom 1 évében gyönyörködhettem végig. Megfiatalodtam tőle. Egy nagyon mély hormonális lerobbanás után kivirulhattam, újra élvezhettem milyen "jóbőrben" lenni. Értékelhetem újra az apró dolgokat, amit nem tennék valószínűleg, ha nem járom meg azt a "poklot".
Megtapasztalhattam, hogy a párom az én tökéletes másikfelem, akire támaszkodhatok, aki leveszi a vállamról a terheket, és támogat az elhatározásaimban, ösztönöz és karol.
Született egy csöpp kisleány, az öcsém kisebbik gyermeke, aki új színt és örömet hoz az én életembe is. A húgom pocakosságát néztem végig, aki még cipelgeti a kisfiát, mint egy jó kenguru, de hamarosan őt is ölelhetjük.
A kisebbik húgom megtalálta a boldogságát végre, amire annyira áhítozott. Elérte az igazi, mindent elsöprő szerelem:-)
Rengeteg könyvet, filmet "találtam", amiktől nyíladozhatott a szemem, és másképp kezdtem látni a világot.
Jó barátokat találtam, olyanokat akiktől tanulhatok, akik építenek.
Nagyon röviden így zárom az évet én:-D

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorIdén...

...megismerhettem a Titkot, rendbe tettem a lelkemet és kapcsolataimat, sokkal békésebb és nyugodtabb vagyok, mint eddig bármikor. :) Elvesztettem a félelmeim nagy részét, felszabadult vagyok és a vizsgáim is jól sikerülnek. Kedves emberek vesznek körül, akiket nagyon szeretek és ők is szeretnek engem. Rengeteg csodálatos helyen jártam (csupán itt az országon belül kirándultam hétvégenként a barátaimmal), gyönyörű halokomplexumok látványával lettem gazdagabb, olyan ritka jelenségekből láthattam többet is ebben az évben, amely statisztikailag egyébként csupán néhány évente látszanak (ikerszivárvány, Parry-ív, horizontális ív, stb, nem káromkodok :P, akit érdekel: és ). Tele vagyok ötletekkel, melyekkel előreviszem a légköroptika ismerettségét, könyvet és albumot készítek a témában, mert fontosnak tartom, hogy az égi szépségeket minél többen megismerjék.
Ja igen... eltörtem a lábam. És ez igen pozitív! Egyrészt: sosem gondoltam volna, hogy képes vagyok hálát adni abban a pillanatban a lábtörésért, amikor megtörtént. Az ügyeletre menet végig útközben mosolyogtam, nevettem és az egészségemet hangsúlyoztam. Az eset súlyossága ellenére (tuti legalább egy hónap gipsz és teljes lábfejösszezúzódás) csak a kisujjam tört el és még gipszet sem kaptam!! Feküdnöm kellett két hétig és ezalatt az idő alatt nagyon sokat gondolkodhattam, pihenhettem, amire egyébként nem szántam elég időt. Szóval a fájdalom ellenére csupa csupa jó dolgot hozott nekem ez az idő :)
Az új évre kívánok mindenkinek nagyon sok szeretetet, vidámságot, bőséget és sok új kalandot! :)LELTÁR 2007

Kedves "Virtuális Barátaim"!

A fórumtéma nagyon "megindított". Leültem, és egy órán keresztül gépeltem magamnak: összeírtam az összes pozitívumot, és persze az összes negatívumot is, ami 2007-ben ért/történt velem. Nagyon tanulságos volt! Nagyon sok mindenért adhatok hálát!
Aztán szépen összeírtam magamnak azokat, amkire vágyom 2008-ban. Elteszem, megőrzöm (előbb ki kéne nyomtatni), és bízom benne, hogy 1 év múlva örömmel mondhatom el nektek: amit összeírtam hogy mire vágyom, mire törekszem, az megvalósult.

"Céltalan hajósnak nem kedvez a szél" Kívánom, hogy céljaitok megvalósuljanak! Kívánom, hogy amit elrontottatok idén, tanuljatok belőle és jövőre helyrehozzátok. Kívánom, hogy kedvező szeletek legyen a 2008-dik évi hajóúthoz! Hogy eljussatok oda, ahova szeretnétek. És ha netán olyan helyekre is elsodor a szél, ahova eredetileg nem terveztétek eljutni, lássátok meg a jót abban is. Mert semmi sem véletlen.sok utazást ...

sikert, bőséget, szépséget, új érzéseket, új családtagokat!!!, tanulmányokat,
teremtést, szeretetet, mosolyt, ölelést, reményt, bizalmat, tapasztalatot,
megbecsülést, és még nagyon sok mindent!

szeretettel gondolok Rátok és nagyon várom a szilvesztert!
azt kívánom mindenkinek legyen ilyen jó éve mint nekem volt!
öleléssel YvettAmit kértem, teljesült.

Minden teljesült, amit kértem. Nem nagy dolgok: egészség, szeretet, munka, a fiaimnak társ és maradjunk együtt, mi öten. Tudjam összetartani ezt a családot úgy, mint korábban azt Nagyszüleim, Szüleim tették.
Egészségesek vagyunk, szeretjük egymást a Párommal, szeretnek a gyerekeim. Van munkánk. Két fiam társra talált, egyik ugyan elköltözött, de közel van, jönnek, a kapcsolatomat vele a barátnője még javította is és rá is nagyon jó hatással van. Pl. újra tanul, persze boldog, kiegyensúlyozott, terveznek, utaznak. A másik fiam a barátnővel együtt nálunk maradt és nagyon aranyosak ők is, csicseregnek, tervezgetnek, szeretik egymást. A harmadik fiam nagy baráti és barátnői körrel rendelkezik, de a munkával, tanulással kapcsolatos tervei szintén jól haladtak. Vele vagyok a legközelebbi kapcsolatban, neki ugyan is veleszületett adottságai vannak, amit én csak tanulok, olvasok, követek. A Secret c. könyvet is az Ő szobájában "találtam".
Voltak anyagi vonatkozású kéréseim is, teljesültek: házfelújítás-kazán, tűzhely, bútor, stb. és kb. 1 éve gondoltam rá először, hogy kellene nekem egy saját autó, októberben meg lett az is.
A Titkot 1 hete olvastam el először, azóta még 2x és a filmet is megnéztem, tehát a 2007. évi kéréseim a korábbi agykontroll-os tapasztalataim, Szepes Mária könyvekből olvasott és Darnel Krisztiántól hallottakból születtek.
Most viszont nagyon örültem annak, hogy ezen a rajongói oldalon is viszaköszönnek az általam említettek, 2008. a végtelen lehetőségek éve lesz számomra. Hiszen az itt olvasottaktól, tapasztaltaktól már most is teljesen feltöltődtem!
Ide kellett hogy találjak Közétek! Jövőre biztosan sok helyen hozzá fogok szólni ezen az oldalon és sokmindenben fogom kérni tanácsotokat.
Szeretettel kívánok Nektek Boldog Új Évet!
EryMit is kaptam 2007-től?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Mit is kaptam 2007-től?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Mit is kaptam 2007-től?

Megtapasztaltam, hogy a módszer, amellyel taplraálltam, sokak számára hasznos.Megtapasztaltam, hogy a titok csodálatos, mert édesanyám is MEGTÉRT és mostmár ő is lelkes titokrajongó és TEREMTŐTÁRS.
Megtapasztaltam, hogy valóban elérhetjük legdédelgetettebb álmainkat is, ha kérünk,hiszünk és elfogadunk!
Szívem minden szeretetével kívánok ezért sikeres, boldog, békés új esztendőt minden secretrajongó társamnak!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Mit adott?

Az első, ami válaszként eszembe jutott a kérdésre: Szerelmet. :) Éppen olyat, amilyet elképzeltem magamnak. :) És ahogyan református esküvőkön hallottam: ,,Vele megelégszem.'' :)

Varázslatos, örömteli, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)

A siker nem igényel magyarázatot. A kudarc nem veszi figyelembe az alibit. (Napoleon Hill)Öröm az ürömben

Barátnőmmel egy hétig szüneteltetni kellett a kapcsolatunkat, mert nem akart semmit se csinálni a tvzésen és a számítógépezésen kívül. A "szünet" előtt 3 héttel csalt meg egy ismerősömmel. Pont aznap mikor megvettem az eljegyzési gyűrűt, amit december 24-én akartam odaadni neki és megkérni a kezét. Egy jóbarátom mondta, hogy látta a barátnőmet egy másik sráccal. 2 héttel ezelőtt nagyon padlót fogtam, nem hittem el a dolgot, azthittem, hogy egy rémálom. Aztán elkezddtek kiderülni a mostmár volt barátnőmről dolgok. Egy idő után el kellett fogadnom, hogy teljesen más arcát mutatta és kihasznált. Most azzal van együtt, akivel megcsalt, de a dolog pikantériája az, hogy előttem az újdonsült barátját letagadja.
2 hét alatt arra jöttem rá, hogy nagyon sok barátom van, akik mellettem állnak és sokat segítenek mindenben.
2007, nekem azt adta, hogy egy rosz ember elünt mellőlem és felszabadultam és azt, hogy sok új barátot szereztem, akik kitartanak mellettem.Mit kaptam?

Nagyon sokat ! Sok kedves Uj Barátot ! Sok út mutatást sok táblát sok jelet sok fenntről jövő "dorgálást" és nagyon sok szeretetet mint eddig még soha köszönöm Nektek !
öleléssel
zsuÉn már az elszámolás után vagyok,

és a végső következtetés levonása vár rám mostanában.
De jó ötletet nagyon sokat kaptam itt a Társaimtól.

Kaptam egy kisfiú unokát a kislány mellé;
egy gyönyörű munkát, amit szeretek csinálni;
És kaptalak Titeket, kedves Teremtő Testvéreim. Barátaim. Mert mindenki szívemnek kedves. És csak jövünk, jönnek... jó sokan leszünk.