2009 egy kis numerológia: 2+9=11. Mi jelent ez számunkra?

numerológia, csatornázásVálasztottam egy régebbi csatornázást, ami engem nagyon helyrerázott még visszamenőleg is. Tudom, hogy akiknek van ehhez fülük, meghallják...

Channeling
"Hogyan csináljátok?"

Ezen élő csatornázás Newport Beachben, Kaliforniában hangzott el, 2005. december 4-én.

Az olvasó dolgát megkönnyítendő, ez a csatornázás újra lett csatornázva Lee és Kryon által, kibővítésre került, a jobb megérthetőség érdekében. Gyakran, az élő átadás során az információ ott megjelenő energia formájában is befogadható, mely olyan kommunikációt jelent, melyet a nyomtatott oldalakra nem lehet átvinni. Fogadjátok örömmel hát ezt a kibővített üzenetet, ahogyan az karácsonykor, Newport Beach-ben, Kaliforniában elhangzott.

------------------------------------

Üdvözletem, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól. Ez egy tündéri hely, amit az előttem lévő család tesz oly édessé.

Isten tényleg beszélhet? [Erről az üzenetről beszél] Isten szól, akárhányszor csak valamilyen gyönyörű szép gondolatod támad, tudtad ezt? Milyen isteni vagy? A válasz az, hogy jóval több isteniség van a DNS-etekben, mint nem, de erről nem tudtok. Amint az idő halad, DNS láthatatlan rétegeiből, amiről partnerem beszél, egyre több minden lesz felfedezve. Kiérdemeltétek, hogy megismerjétek a teljes történetet, még ha ez nagyon is ezoterikus.

Beszéljünk angyal-énetekről - a nagyon alapos benső tudásról. Sokan tennének fel erről a jókora premisszáról kérdéseket. Meg szeretnék kérdezni azt, hogy "Amennyiben így volt, akkor miért vagyunk még itt? Mi az értelme?" kérdeznék. "Kryon, azt mondod sokkal angyalibb jellegűek vagyunk, mint Emberek, még van egy olyan dualitásunk, ami mindezt elrejti. Jövünk, és megyünk, oly sok szorongás van itt - oly sok fájdalom. Ennek semmi értelme. Angyali lények vagyunk? Ha így van, akkor mit csinálunk mi itt?"

Nagyon sok Ember áll előttem, és gyakran effélét mondanak: "Miért én? Mit tehetek, hogy megváltoztassam ezt a sötét helyet? Miért van mindez?" Itt az ideje, hogy használd a megérzésedet. Ismét megkérdezünk: "Öröklétű vagy-e?" Vizsgáld meg ezt a kérdést, és tudni fogod a választ. Csakugyan, az vagy, és intuitíven tudod is ezt. Tekints befelé. Amikor beszippantottad az utolsó lélegzeted ezen a bolygón, gondolod, ezzel meg volt minden? Van annak valami értelme, hogy oly nagy spirituális szenvedélyetek ellenére, egyszer csak egy szempillantás alatt megszűnjön a létetek?

Nem érzitek, kik állnak körülöttetek most? Amikor a fizikusok a muti-dimenzionalitásról beszélnek nektek, ahol a távolság és az idő lényegtelenek, akkor miről szól ez az egész? Mit jelent ez? Lehetséges-e, hogy a fizika matematikai alapú filozófiává váljon? A válasz az, hogy rengeteg isteniség duzzad sejtszerkezetetekben, még elrejtve, felfedezésre várva - az ön-felfedezés során aktiválva.

Yaw-ee ott van a közönség soraiban! [ Dr. Todd Ovokaitysről beszél, aki orvos doktor, kutató, s aki gyakran a Kryon csapattal utazik]. Tudjátok-e, mit fedezett fel ő valójában? Felfedezte, hogyan "piszkálja meg" eléggé a DNS-t, hogy felébressze az angyali energiát egy bizonyos területén. Azután ez már végzi a dolgát önállóan is! Eltűnődtetek-e valaha azon, hogy az igazi spirituális gyógyulás miképpen érhető el? Eltűnődtél-e valaha azon a folyamaton, ami akkor kezdődik el, amikor elkötelezed magad saját ön-gyógyításod iránt? Közületek oly sokan keményen dolgoztok ezen. Páran közületek, orcátokat felfújva, keményen próbáljátok ezt űzni! Mondatokat ismételtek és érdekesen gesztikuláltok. Azt mondjátok: "Meggyógyítom magam, szóval milyen szavakat használjak ehhez? Milyen energiákat használjak ehhez? Milyen érzelmek szükségesek ehhez? Mit kéne tennem?" Fogalmatok sincsen.

Térj vissza az alapokhoz, s csak légy csendben... tudd azt, hogy ki vagy. Mindösszesen az a dolgod, hogy kitárod az ajtót, és felfedezed azt, hogy te és Isten egyek vagytok - isteni partnerségben. Hagyd azt az angyalt, aki vagy, aki válaszol a DNS 11 másik rétegére, gyógyulni, csak ez az egy kell ehhez, az az, amit láthatsz [az emberi genomot]. Ez nem olyan nehéz. De ezt annyira nehézzé teszitek. "Ez annyira mélységes," mondjátok sokszor, "hogy muszáj rituálékkal, imádattal társítsuk... néha talán még áldozat vállalással is?"

Hadd mondjak valamit, drága Ember: Már meg is tetted az áldozat meghozatalát avval, hogy idejöttél. Gondoltad volna ezt erről? A rituálé? A születés! A mantra? Az a VAGYOK, AKI VAGYOK. Amiről beszélünk, az az, hogy itt az idő arra, hogy felfedezd ki vagy te, és ezek a dolgok miképpen működnek. Itt vannak azok, akik gyógyulni jöttek ide ma este, méghozzá úgy, hogy nem is tudták, hogy ezért jöttek el. Tehát ezt mondanánk most: "Miért nem engedélyezed magadnak, hogy megkérdezd saját magadtól: "Összevág-e ez a lelkemmel?"

Milyen körülmények között élsz? Milyen a mostani szituációd? Szereted azt? Valaki ezt fogja mondani: "Nem, Kryon, nem szeretem. Idejöttem ma este, hogy kiszálljak ebből. Ez a miértje itt létemnek. Meg fogom találni a módját, hogy kiszállhassak ebből." Át fogom adni neked a megoldást: Csak állj oda a Szellem elé, és mond ezt: "Ez összevág, a egyezik a lelkemmel." Ez mondja azt a Szellemnek, a Léleknek, hogy minden a testedben isteni eredetű, és függetlenül a félelmedtől, a fájdalmadtól, a szenvedésedtől, azt mondod, ez oké így. Mert tudod, ki vagy te. Amint mis is tudjuk, angyal!

Sokan szóltak emígyen: "Kryon, karácsony van. Ekkor énekelünk a békéről a földön, és az emberek iránti jó akaratról. De most, egyikünk sincsen meg! És elfáradtunk, félünk. Egyik sem úgy néz ki ezek közül, mint amit akarnánk, és amit vizualizáltunk, hogy történjen." Csakugyan, figyelmet szeretnék ennek szentelni. Mielőtt elhagynátok ezt a helyiséget, tudni fogod, miként látja azt a Szellem, hogy hogyan csináljátok, ti pedig össze tudjátok hasonlítani ezt az emberi látásmód által szolgáltatott képpel.

Először is, hadd emlékeztesselek benneteket a történések idővonalára, ami alatt változások történtek a bolygón az energiátok miatt. Azért, hogy így tehessünk, vissza kellett térjetek velem az 1987-es évbe. Emlékeztetlek benneteket a Harmonikus Konvergenciára. Gyönyörű időszak volt az, az 1987-es év, olyan különleges időpont, ahol a Felettes Énetekhez lett intézve a kérdés: "Előre akartok-e menni azzal az energiával, amit az elmúlt ezer év során fejlesztettetek ki, vagy megváltoztatnátok ezt, és egészen más energiába akartok átköltözni?" Szeretnétek-e egy új diszpenzációt, ami bolygó feletti új energiarétegként definiálódna [új jövőként]? Mindannyian magasabb szintem ezt mondottátok: "Tovább akarunk menni."

Páran mondhatják ezt: "Nos, ez rendkívül érdekes, de ez nem bizonyítható, és nem tudunk erről semmit sem, hiszen ez éteri szinten zajlott le." Tehát azt fogjuk mondani, legyen bizonyíték mindaz a történések, melyek ezen esemény után következtek be, mivel mindez a központi oka annak, amiért mindez igaz volt abban a pillanatban. Az 1992-es évben, közületek nagyon sokan 11:11-ként ünnepeltétek ezt az 1987-es energiát. Midig ezek a 11-ek! Ti választottátok ezt a számot, emlékezzetek. [Kryon mosolyog] Most, közületek jó páran látjátok is ezt a számot az óráitokon, ugye? [a 11:11 számot] Több ez, mint véletlen, nemde? Miért lenne ez így? Ez az új diszpenzáció, az új felmentés ünneplése!

Ahányszor csak látod ezt a szám összeállítást az órádon, kedves Emberi Lény, azt akarom, hogy ezt mond: "Köszönöm neked, Szellem." Ez egy emlékeztető arra, hogy ki vagy te, Emberi Lény, és miért vagy itt. Ha volt valaha egy emlékeztető, hogy mi a célja itt létednek a bolygón, akkor ez az, amikor véletlenül ránézel az órára, és leolvasod róla a 11:11-et. észrevetted-e, hogy véletlenül sosem 11:10-kor, vagy 11:12-kor nézel az órára? Ez azért van jgy, mert az az angyal, aki meglapogatja a vállad ilyenkor, megvárja a 11:11-et, és ekkor mondja: "Most nézd!" [Nevetés] Milyen érzés ez neked? Ez a valóságból kivezető kijárat lehetősége, nemdebár, amit oly sokszor láthattok?

A tizenegy, a numerológiai terminológiában annyit tesz: "a megfelelő spirituális cselekedet." Ez egy mesterszám. [A mesterszámok két azonos szám együttese, úgy, mint 11, 22, 33, stb.] Nem véletlenül, ez ugyanakkor két "egyes" is, közvetlenül egymás után. Az egyes szám azt jelenti: "új kezdet." A 11:11 körüli energia ezért egy mesterszám, ami azt jelenti, "megfelelő spirituális akció kezdete a bolygón," mégis, közületek néhányan teljesen eltévesztetitek ezt.

Páran azt hiszitek, hogy ez végső időket jelenti, és ez szörnyűséges. Nos, ez ezek közül egyik sem! Ó, vissza akarlak benneteket vinni ismét a születés szeléhez. Ott voltál. Ott voltam. Közvetlenül azelőtt volt ez, amikor elkövetted az aktuális biológiai Embernek születésedet. Minő hely ez... micsoda pompás cselekedet, milyen gyönyörű pillanat. Láttam szenvedélyed színeit, és a bolygó iránti vágyadat. Láttam, ahogyan kifejezed szeretetedet Gaia iránt! Azután ott kalimpáltál a lét peremén, hogy beletaszítódj a bolygó energiájába... elfogadd az emberi mivoltot és a szülőcsatornát. Tudtad, mi vár rád. Gondolkozz azon, min kellett keresztül menj az eddigi napig - óráig, hogy ideérkezz, hogy ezt az üzenetet megkapd. Ott voltam!

És megint arra akarlak benneteket emlékeztetni, hogy közületek a legtöbben a régi energiába születtetek bele és 1987-be [vagyis az 1987 előtti időszakba]. És ha ez áll rád nézvést, ez azt jelenti, hogy totálisan tisztában voltál vele, hogy amikor a Földre jössz, az az energia, ami ott fogadna téged, régi és stagnáló lenne, valamint nagyjából 1999 és 2001 között véget is érne. Mindegyik prófécia erről szólt. Mindegyik szent iratotok ekkorra időzítette az Armageddont, számos dologgal, melyek hivatottak lettek volna az általatok ismert életet befejezni a bolygón. Amennyiben elolvassátok ezeket szkriptúrákat, azok azt mondták nektek, hogy a dolgok Izraelben kezdődtek volna el... és elkezdődtek... időzítés szerint. És ezt már megmondottam nektek. Miért? Miért jöttetek volna erre a helyre akkoriban, holott tudtátok ezt? Mert tudtátok, hogy megváltoztathatjátok ezt! És csodálkozol, miért vagy itt? Hogy tudsz ezen csodálkozni?

Az összes létidő közül, amelyeket valaha is leéltetek ezen a bolygón, ez az, amelyik létrehozza ezen különbséget. Ez az, amiért imádkoztatok... felfedezni ki vagy te, és megcsinálni a változtatást. Közületek pedig páran ezt fogjátok mondani: "Túl késő van. A testem lerobbant. Nem nnőttem fel ezekhez a dolgokhoz. Túl öreg vagyok, vagy túl tudatlan vagyok." Szóval, panaszkodni akartok erről, vagy megváltoztatni? Lehet, ez az oka annak a miértnek, ami miatt most itt ülsz ebben a székben, Fénymunkás? Láttad-e azt, mit mutatott be ma partnerem [Lee] arról a tudósról, aki felfedezte, hogy a DNS-ednek van egy idevágó területe, ami a változtatásról szól? És amikor az megváltozik, utána is változásban marad? Láttad azt? Az az erő! És csodálkozol azon, mit csinálsz itt? Kezd el összekötni pontocskákat, amint azt partnerem nevezi.

A pontocskák összekapcsolása...

Bárki közületek észrevette-e a másik numerológiai eseményt? Összerakta-e valaki, hogy mennyire fontos a kilences? Az azt jelenti: "befejezés," tudtátok ezt? Rakjátok össze a kilenceseket és a 11-et, és kezdjetek hozzáadni hozzájuk tenni még olyan dolgokat, amiket esetleg még nem ismertetek fel. A Szovjetunió volt felelős a prófécia azon részéért, ami miatt vége lett volna a bolygónak. Ők, az Egyesült Államok és Kína együttesének lett volna a forgatókönyv szerint a szerep, a közösen játszott játék, mondhatjátok így, az Izrael körül kicsúcsosódó bajokban. Azután ez a játék ment tovább olyan nevekkel, mint a Varsói Szerződés és a NATO. Ez lett volna minden háborúk végső háborúja, és a próféták mind így látták előre. De észrevettétek-e, hogy ebből semmi se lett? Egyetlen jóslat sem jött be? Mivel egy évvel a Harmonikus Konvergencia után, a Szovjetunió széthullt! Ez a politikai rendszer szörny, egyike, a bolygó legnagyobb hatalmainak, csak úgy elpárolgott! És én azt mondom nektek, eredjetek, találjátok meg ezt a szkriptúrákban! Nem fogjátok. Mert 1987-ben megfordítottatok egy csücsköt, és megváltoztattátok a bolygót metafizikailag, fizikálisan, és egy próféta se látta ezt előre. És ismét, ki tette ezt meg? Ti voltatok.

Efféleképpen zajlottak a dolgok 1987 óta. Összerakta-e közületek bárki is a numerológiai szimbólumát a Kelet és Nyugat közötti megosztottságnak? Egy híres fal omlott le akkor, amit ti a Berlini Falnak neveztek. A dátum, ami a két oldal megosztottságának a végét jelentette 1989. november 9. Az a nap 11:9 volt! És ha összeadjátok a 11-et, a 9-et és a 1989-et, tizenegyet kaptok! Ez van mindenütt, tudjátok? Ez a "kilences szám kora." És, hiszitek, vagy sem, ez vezet el a békéhez a földön, amennyiben ki bírtok szállni a hitetlenségből és felfedezitek, miért vagytok itt.

Ki gondolta volna, kedves Amerikai Emberi Lény, amikor elszenvedtétek azt a borzalmat, amit most 9:11 tapasztalatának hívtok, az az új energiának a fókuszpontja lett volna? És, drága Emberem, ki lett volna köztetek elég bátor meglátni ezt, és azt mondani: "Egybevág-e ez a lelkemmel?" Merted volna? Beszélünk még erről.

Olyan pályán vagytok, amit együtt raktatok össze, az fogja a civilizáció nagyüzemét megváltoztatni és minden egyebet is ekörül. Néhány hónapja, partnerem elvitt engem arra a helyre, amit ti ENSZ-nek neveztek. Beszéltem ott és ezt mondtam: Amit ti 9:11-nek hívtok, és nem volt benne egyetlen jövendölésben sem, a földön két teljes generációnak az életét meg fogja változtatni. Amerika volt az egyetlen ország, ami bármit tud evvel kezdeni, mert nagyhatalmúak és nincs ellenfele. Ez volt a terv." Elmondottuk nekik, hogy lehet, hogy nem szeretik az evvel járó politikát, és csakugyan, ki szereti a halált és a háborút? De néha ezek azok az eszközök, amelyeket a Szellem használ, hogy masszív változtatásokat eszközöljön a bolygón. Csak egyetlen ország van a földön, aki képes megkavarni egy jókora kavarást a Közel-Kelet közepén, és nyomatékosan kavargatni, és ez ti vagytok, és ezt meg is tettétek. [Az amerikaiakhoz beszél ismét]

Ó, mennyi kérdést válaszoltunk meg a háborúkról és a politikáról! Habár, a történelem meg fogja mutatni, hogy ez a dolog egyedül megváltoztatott mindent, azért, hogy mindez elvezessen 2012 energiájához. Amennyiben nem ez lett volna a reakciótok a 9:11-re [az iraki háború], akkor maradtak volna a földnek olyan részei, amik maradtak volna a régi energiában egy másik ezredévig! És nem ezt választottátok, amikor idejöttetek. Felelősek vagytok az összes efféle dologért, még ha nem is értetek ezekkel egyet, és nem érzitek úgy, hogy bármit is kezdenetek kellett volna ezekkel.

Na, mit gondoltok, hogyan csináljátok? Láttad-e később a híreiteket? Nem néztek ki túl jól, ugye? Sokan kérdeztétek az alábbiakat:

"Kryon, miért van sokkal több gyűlölet ma, mint volt akkor, amikor születtem?"

"Kryon, miért látjuk úgy, hogy a kétségbeesés és a sötétség felé tartunk?"

Páran közületek átéltétek az általatok aranykornak nevezett ötvenes éveket. Azoknak az éveknek az energiája semmiben sem hasonlított napjainkéhoz. Az a korszak a háború végén volt, és láthattatok eleget ahhoz, hogy ünnepeljétek a békét és a prosperitást. Azt mondjátok: "akkor semmi sem volt ebből a gyűlöletből." Nos, hadd mondjak nektek valamit: Mindez ott volt, csak éppen nem volt, ami fényt vetett volna rá, hogy meglátszódjon. Hirtelen, kaptatok egy Fénymunkás generációt, akik szétsugározták a fényüket és rávilágítottak az elgondolhatatlanra, azokra a dolgokra, amik örökké ott voltak, csak rejtve. Ugyanakkor elmondtuk nektek azt is, hogy amit megváltoztattatok, az a fény hányadosa volt a bolygón. [A világos-sötét arányának az értéke] Semmilyen gyűlöletet sem teremtettetek. Ott volt az mindig is. Helyette olyan helyzetet teremtettek, ami megoldást kínál az emberiségnek. És azt a megoldást úgy hívják, hogy béke a földön.

Elgondolkodtatok valaha ezen? Hogyan csináljátok? Lenne, aki így válaszolna erre: "Nem túl jól csináltuk, Kryon. Békéről énekeltünk a földön és jó akaratról az embereknek. De miként énekelhetjük a dalt, ha nincs meg egyikünk sem? Egyre rosszabb lesz, nem jobb." Ez az, amit hallunk az emberiségtől. Na, én elmesélném nektek a történet további részét is.

Mindenek előtt, van itt valami, amiről szóltunk már korábban: Fogalmatok sincsen, mi folyik itt. Vannak olyan dolgok, melyek "átszivárognak a híreken," amiket sosem fogtok hallani, mert nem olyanok, amikről beszámolnának. "Hová tűntek a hősök?" kérdezhetitek. "És mikor kapjuk meg őket?" A válaszom az, hogy elég hamar. Képes vagy-e ünnepelni a láthatatlant? Képes vagy felfogni azt, ami minden zűrzavar alatt ott rejlik, és mindazt a gyűlöletesen túl, amit látsz, hogy van ott valami más, ami nagyon jól sülhet el azon szituációkat illetően, amikről eddig még csak nem is álmodhattál?

Talán az álom bölcsesség, ami messze túlmegy mindazon, amit bárki valaha is láthatott létidejében? Azt mondtuk, hogy lehet, hogy lesz egy csata, és lett is! Ez újdonság a számotokra? Azt mondottuk, hogy lehet, hogy kialakul egy csatározás a régi és az új között, és ki is alakult. De sokan közületek sírtok, hogy "Jaj nekem." Még mindig azt mondtuk, hogy ez mind a 11 energia része. Azt mondtuk nektek, hogy bekövetkezhetnek időjárás változások. Látott valaki egyet is ezek közül? [Nevetés] Nem lehet megdöbbentő ez. Nem lehet meglepő sem. Megmondtuk, hogy szigorodhat az időjárás; megmondtuk nektek, hogy lesznek olyan gabona termesztő helyeitek, amelyek nem lesznek többé képesek gabonát teremni többé, és ez 17 évvel ezelőtt volt.

"Kryon, miért társul ilyesmi a spirituális növekedéssel és vezet békéhez a földön? Nem úgy néz ki, hogy ezek összefüggnének." Kérdeztétek ezt már tőlünk, és még mindig azt mondjuk, hogy ez a módja annak, ahogyan Isten örökké végzi ezt. Nem fogjátok fel, hogy a tudatosságotok hatással van Gaiára? A föld változásban van, amiatt, ahogyan döntöttetek a jövőtökről. Nem lehet ilyen minőségű tudatváltásotok a bolygón, ami nincs hatással az itteni összetevőkre. Nem lehet meg az egyik a másik nélkül, de érzékelésetek szerint ezt szétválasztjátok.

"Nos, Kryon, mi nem szeretjük ezt." Nem várja el tőletek senki, hogy ezt szeressétek, mivel olyan szívetek van, ami könyörületességre lett teremtve. Páran közületek ezt mondottátok: "Nem értjük az okait a Katrina hurrikán szörnyűségeinek. Nem értjük a nem régiben történt földrengéseket." Azokat sem fogjátok felfogni, amik legközelebb fognak bekövetkezni. Mindezek Gaia reakcióinak részei. Páran közületek ezt mondottátok: "És milyen célt szolgálhatott az, hogy egyetlen éjszaka annyi lélek ment el?" Tavaly, a karácsonyi időszakban, a föld váltott az óceán mélye alatt, jóval nagyobb méretben, mint eddigi létidőtök során bármikor. A végeredmény cunamit okozott. Olyan nagy volt ez a váltás a bolygó számára, hogy az aktuális forgási sebessége is megváltozott. Láttátok-e ezt, talán, mint spirituális eseményként? Vagy szörnyűségként, szorongásként és féelelmként láttátok ezeket, és azon csodálkozva, hogy hová lett ezek közben Isten?

Az Emberi Lények könyörületesek. Ilyenre lettek teremtve. Milyen lehetséges jó az, ami efféle borzalmas eseményekkel jár? Híreitek azt mondták be, hogy megközelítőleg 200 000 személy vesztette életét abban a helyzetben. El fogom mondani nektek, hogy ez helytelen. 283 000-en voltak. Az a valós szám. De hányan sírnak hangosan és kérdezik: "Miért?" Hadd emlékeztessünk benneteket pár kérdésünkre, amiket hozzátok intéztünk. Úgy gondoljátok, hogy a halál egyfajta vég? Ez a borzalmak borzalma? A félelmeket meghaladó szorongás? Vagy ez egy Ember tranzíciója, amire a bolygónak szüksége van és terv létezik erre? Összevág-e ez a lelketekkel ezen dolgok felett?

Ó, a szíved hangosan sírhat, és olyan könyörületes lehetsz, amennyire csak szeretnél. Nem kérek ilyesmit. Nem kérem azt, hogy amikor a szíved sajog, mivel ismerjük erre a választ. Tudni akarom, mi van a lelkeddel, angyal. FEl tudsz-e emelkedni efölé, és ezt mondani: "Ez egy spirituális váltás része"? Képes vagy-e ezt mondani: "Én is oda adnám, amit ők odaadtak"? Képes vagy ezt mondani Fénymunkás? Azoknak az Emberi Lényeknek minden tagja birtokolta ezt a cunami lehetségességet, amikor idejött a folygóra. Annak idején a születés szelében a szemükbe néztem, és ezt mondtam: "Ez az, amit megtehetsz a bolygóért. Létezik egy lehetségesség, hogy idejöhetsz, és gyorsan mehetsz, és egy olyan esemény részese leszel, amiről a történelemben örökké beszélni fognak." És ők mindnyájan ezt mondották: "Készen állunk! Gyerünk és csináljuk meg!"

Utoljára kérdezzük meg: Felfogtátok-e, micsoda spirituális áldozatot hoztak meg ők a bolygóért? Olyan együttérzési hullámot indítottak el, amilyet ez a föld még sohasem látott eddig. Egy könyörülethullámot! Amit ma az Emberi érzelemről és a DNS-ről tanultatok [ a szemináriumon] fogja ezt koordinálni. Azt mondom nektek, hogy ez a könyörület energia belement a bolygóba és ott is marad. Gondoltátok ezt valaha is? Gondoltatok-e erre valaha úgy, hogy olyan szörnyűséges valami, mint ez a cunami óriási katalizátora lehet a földi béke számára? Nos, ez az volt, és most is az! Ezek mind részei a 9-nek és a 11 energiájának, amibe beleegyeztetek. Hogyan nehezedik ez rád, kedves Emberi Lény? Összevág-e ez a lelkeddel? Nos, lehet, hogy nem a szíveddel, de mi helyzet a lelkeddel? Felül tudsz-e ezen emelkedni, és meg tudod-e érteni a nagyobb léptékű képet? És ismét, azt mondjuk, ha tudnátok velük most beszélni, akkor ők azt mondanák, jól vannak! Végrehajtották az átmenetet, és jól vannak. Mondtuk ezt már ezelőtt. A fátyol túlsó oldalán mosolygó arcok ezreit kaptátok. Közülük sokan, mellékesen mondva, már vissza is tértek. Tudtátok ezt? Sokan közülük! Ez az, amilyen gyorsan vált az energia.

Mi a helyzet a polarizáltsággal, amiről beszéltünk? Megdöbbent-e benneteket, hogy a politikusaitok oly nagymértékben megváltoztak? Meg vagytok-e döbbenve, amikor a televíziót nézitek, és oly nagy polarizáltság van a vélemények között - oly sok ordítozás - oly sok gyűlölség? Nos, emlékeztek-e, hogy azt mondottuk nektek, hogy pontosan ez fog történni? Miért kéne így legyen, kérdezhetitek. Mi célt szolgál ez az egész? Miért így történik... ebben a polarizált megosztottságban? Az egész emberiség érintetté fog válni ebben, mielőtt véget érne, s valamilyen szinten mindenkinek meg kell hoznia egy döntést. Többé nem lehetnek olyanjaitok, akik a "kerítés tetején ücsörögnek." Még azok is, akik visszaülnek, és azt mondják "Nem törődöm vele, így lesz, vagy úgy lesz," végső fokon ők is szintúgy változni fognak. Mindenkit érdekelni fog ez, amikor látják, milyen alapvető dolog történik. Evvel az emberiség jövőjéről van szó, és ez túl fontos ahhoz, hogy csak úgy "visszaüljön" valaki."

Ez az, ami a földi békével kapcsolatos. Hogyan csináljátok? Meg fogom mondani nektek, Emberi Lények. Sokkal közelebb vagytok ehhez a célhoz, mint eddig valaha. Lehet, hogy még rosszabb lesz, mielőtt javulni kezdene, a ti érzékelésetek szerint, a valóságotokban. De ha ezt látjátok, akkor kihívás elé állítanálak benneteket ebben a karácsonyi időszakban. Fel tudtok-e állni, és azt mondani: "Összevág-e ez a lelkemmel?" Ha képesek vagytok erre, akkor az bátorság. ez az, amit a katonák tesznek a csatában. Felpáncélozzák magukat. Ijesztőek, találkozóra készülnek az ellenséggel... és mi mondottuk volt, hogy lehetséges lesz, hogy csata bontakozik ki a régi és az új energia között. Mondtuk nektek, hogy az új energia harcosai vagytok, és ti hordozzátok a fényt. Páran közületek félnek most, páran közületek részt vesztek ebben a harcban, és páran egyáltalán nem érik, mi is ez az egész.

Az áttekintés? Nyerésben vagytok és még csak nem is tudtok erről. Azt mondták nekünk a Fénymunkásaink: "Szedj ki minket ebből!" Ők csak azt látják, amit a 4 dimenzió megmutat a számukra. Fel tudtok efölé emelkedni? Fel tudjátok-e ölteni azon mesterek köpönyegét, akik mind itt vannak, visszatértek erre az eseményre? Fel fogok tenni nektek pár kérdést, amelyek segíthetik a jobb megértéseteket. Mit gondoltok, igazából mit jelentett 1987 és mi a helyzet a 11:11 valójában? Van-e bármilyen fogalmatok arról, hogy az összes mester, aki csak megmutatkozott a bolygón, hogy megmutassa végtelen benső tudását különféle kultúrákban, és azt mondták, valamikor visszajönnek egy bizonyos időpontban, kapcsolódhat-e ez a 11:11-hez?

Ünnepeld a 11:11-et! Ez reprezentálja az új kezdődéseket. A mesterek visszatértek! Mindegyikük - mind egy szálig. Részei ennek az új energiának - Gaia részei - részei a bolygó könyörületességének. Meg fogom mondani nektek, hogy ez a visszatérés volt az egyik főbb attribútuma annak, ami teret nyert, még akkor is, ha a legtöbbetek még csak nem is tudja, hogy mindez megtörtént.

Sosem volt nagyszerűbb idő a számotokra, hogy jogot formáljatok a fénymunkási hatalmatokra. Felfogtátok? Ez az energia új kora. Ez a diszpenzáció, amiben vagytok, az egyik olyan, amiről végül maga a civilizáció is dönteni fog... hová vezet mindez, és mi fog történni. A spirituális gyűlölség, amiről beszéltünk - amit most láthattok - örökké ott volt. Létezett ez már ötven, vagy több évvel ezelőtt is. Ott volt ez már akkor is, amikor közületek sokan még kicsik voltatok, és csak gyönyörű dolgokat láttatok, mégis ott volt. A Föld nem sokat változott. Az egyetlen dolog, ami változott, az volt, hogy a Fénymunkások előjöttek, és rávilágítottak a gyűlöletesre. Miért gondoljátok, hogy megmosdatjuk a lábaitokat? Miféle helyzet az, amikor csatába küldünk benneteket, azután, olyan erős dualitással borítunk be benneteket, hogy azt sem tudjátok, miért vagytok benne? Ezt a Föld kihívása hívta életre, és ti mindnyájan beleegyeztetek, hogy részt vesztek benne. ezért mossuk hát a lábatokat.

Ez csak akkor van, amikor elkezded kinyitni a mennybemeneteli csatornát [az ön-felfedezésről beszél], és mindezek fölé sikerül magad verekedd, amikor kezdesz teletöltődni spirituális céllal. Az van, amikor másféle szemléletmódot kezdesz kialakítani arról, hogy ki vagy, és arról, hogy mit csinálsz itt. Ekkor azt fogod mondani: "Ó, értem!" Akkor, amikor az utolsó lélegzeted veszed, és hirtelen velünk vagy ismét, az egyik az első mondatok közül, amiket nekem, és a többieknek a kíséretből fogsz mondani, az lesz: "Hogyan csináltuk?" És én azt fogom mondani, amit mindenkinek mondok azok közül, akik felteszik nekem ezt a kérdést, még a mostani pillanatban is, ahogyan épp a tranziciójukat hajtják végre. Ezt mondom: "Megáldalak, a fényedért, ami értékes volt, ami még mindig ott van a földön és ott is fog maradni. Te tetted ezt megtörténtté!"

Hogyan csináljátok? Éppen megnyeritek a fény csatáját. De nem tudtok róla. Ó, semmi kétségbeesés. Ebben bíznotok kellett bennem. Olyan dolgok kerültek kifejlesztésre, amikhez beleegyezéseteket adtátok, de amik még nem mutatták meg még magukat.

És a legnagyobb? Tényleg nem raktátok még össze? A legnagyobbat? Mekkora időköz van 1987 és 20012 között? Pontosan 25 év. Ez a gyermek, kedveseim. Ez az, ami átszivárgott a fátyol alá egy kihívásokkal teli időben. Ez az, ami kifejlődött. Egy generációnyi gyermek szép lassan elérte azt a kort, ami meg fogja változtatni a föld arculatát. Ők már 1987 előtt is elkezdtek idejönni, hiszen a lehetőség örökké nyitva állt, hogy megcsináljátok ezt a váltást. Az engedély megadásra került a számukra, hogy a teljes Indigó vibrációt hozzák [ez jelenti az új tudatosság gyermekeit]. Végsőfokon, a 2012-es évtől már nem fogjátok olyan furának látni őket, mivel ők kerülnek addigra többségbe.

Páran a 2012-es évet a világ végének látták, de ez nem az. Ez egy régi kornak a vége, és egy új kor kezdete. Húszon-öt év - egy generáció a ti nyelveteken - ennyi a távolság 1987 és 2012 között. Ez lett a gyermekek számára tervezve. Sokan közületek féltek 2012-től, mégis ennek a bekövetkezése bármikor várható. Mi folyik itt? Mit fognak a gyermekek tenni? Miért annyira mások ők? Miért csatornáztuk ezt nektek oly sok évvel ezelőtt? Azt mondottuk nektek, hogy új gyermekek jönnének el erre a bolygóra, akik nagyon másmilyenek, és akiknek annyira másféle a tudatosságuk, hogy kifejezett kihívás lehet a nevelésük is iskolázásuk világszerte. Miért lenne így? Miért járultatok volna ehhez hozzá?

A válasz erre a spirituális evolúció. Ezt láthatjátok a szemeitek előtt, pedig még a "gyermek szakemberek" mindnyájan tagadják ezt. Miért vannak itt ezek az új gyermekek? Meg fogom neked mondani, kedves Emberi Lény. Azért vannak itt, hogy elősegítsék a békét a földön. Nem raktátok még ezt össze? Miért adtunk volna nektek egy új fajta Emberi Lényt, ha a kipusztulás és a megszűnés felé haladtatok? Hogyan csináljátok? Látványosan! Az az, ahogyan csináljátok. A háború lövészárkaiban, nehéz elmondani a katonának, hogy nyerésben van, amint a bombák robbannak mindenfelé körülötte. A ti esetetekben, a bombák, amik körülöttetek robbannak, a média és az újságok, és ez a négydimenziós valóság, amit kevergettek és amit a sajátotoknak vallotok. Nem láthatjátok a többi dimenziót, nem láthattok a sajátotokon túl, nem láthatjátok a színeket, nem láthatjátok a nagyságot, vagy Isten szeretetének a kezét, ami azért jön el, hogy megkeverje ezeket a dolgokat.

Azt mondtuk nektek, hogy végső soron létrehozható lenne a kardok hídja. Közületek hányan emlékeztek ezekre a szavakra, "a kardok hídjára," amiről oly régen meséltünk? Azt akarom, hogy emlékezzetek erre, mert el akarjuk mondani nektek, hogy mit reprezentál ez. "Úgy hangzik ez, mint a háború, Kryon. Azt mondtad, lenne egy kardok hídja. Azt mondtad, hogy az energiák széthúzódnának, megnyílna egy szakadék, és a kardok hídja lenne verve a két energia közé." Csakugyan, ez úgy hangzik, mint a háború, nemdebár?

Itt van ez a "kard" szó ismét. Ez egy fegyver, ugye? Nem. ez egy metafora és én át fogom nektek adni, hogy ez mit jelent. Ezt a próféciát adtuk át nektek oly sok ével ezelőtt, és most ismét elmgyarázzuk azoknak közületeknek, akiknek hallaniuk kell ezt, tehát tudni fogjáátok, hogy mit csináltok valójában. A kardok hídja az, aminek neveztük. Közületek hányan vettetek rész olyan egyesülésen, amit ti házasodásnak hívtok, egy olyan helyzetben, ahol a harcosok megházasodnak a menyasszonyaikkal? Hogyan ünnepelik meg ezt az egyesülést? A barátaik elővonják a harci kardjaikat és egymással szemben keresztbe teszik őket fenn a levegőben. Azután ezek az "egyesült" személyek végig mennek a kardok alatt, amelyek olyanok, mintha híd lenne felettük. Felfogtátok, miről beszélek nektek? Ez egyáltalán nem háború, és ezeket a kardokat nem csatározásra használják. Ezek ünnepi célt szolgálnak egy régi és egy új egyesülésénél... és ezt hívják Új Jeruzsálemnek. Ez egy szólás, ami békét jelent a földön. A kardok hídja itt van, összeszerkesztődött, még nem láthatjátok, és a hírszolgálataitok nem fogják bemutatni. Miért? Mert nem akarják elveszteni az érdeklődéseteket! Mert ezek jó hírek. De végül meg fogjátok látni ezt, ti is.

Szóval hol a szíved, Fénymunkás? Kétségbeesésben? Szereted, amit csinál az országod, vagy nem? Ez azon a szinten, amiről mi szólunk hozzátok mit sem számít. Ami számít, helyette ez: Képes vagy-e magasabb szinten ezt mondani: Megértettem minden dolog megfelelő mivoltát, miközben a kardok hídja felé menetelünk"? Minden nappal egyre több ember kezd csatlakozni ehhez a harchoz egy energiával, ami összemérhető evvel a filozófiával - s amit ők látni akarnak, az egy békés civilizáció a bolygón, és kezdik ennek szentelni már az energiáikat. Ez a kardok hídja.

Hogyan csináljátok? Szeretném megmosni a lábaitokat, most rögtön, még ezekben a befejező pillanatokban is. azt akarom tőletek, hogy úgy menjetek el erről a helyről, és emlékezzetek a ma este nektek mondottakra. ezek idevágóak! Célra tarts, harcos! Oly sokszor mondtuk már nektek, ilyen édes pillanatokban, mint ez a mostani is, hogy milyen sokat jelentetek a számunkra.

Tudni akarod, mi folyik a földön? Valóban tudni akarod, mi történik itt? Meg fogom mondani. Ez a csata, amit vívtok és az ebből származó energiák, arra hivatottak, hogy egy jóval nagyobb léptékű szituációba legyenek a jövőben beleillesztve. Amikor nem vagytok itt [amikor a fátyol túlsó felén vagytok] tudjátok, miféle forgatókönyv is ez. Ez az univerzum legnagyobb titkai közül az egyik, távol tartva az Emberi Lénytől. Sosem lett kimondva. Az aktuális nevét sem ismerhettétek meg sosem, de ez a legnagyobb tárgy mindnyájunk számára. Ez nem a pszichétekben van, nem a tudatosságotokban és még csak nem is a DNS-etekben. Az információ "védve" van a gondolataitoktól. Mégis, amikor átjöttök a fátyol innenső felére, itt hatalmas névvel bír, és csak erről beszéltek!

Ami ezen a bolygón történt, az valami jóval nagyobbat fog megváltoztatni. Ez egy nagyobb terv része, és ezt mind velünk együtt állítottátok így be. Nagyjelentőségű. Spirituális. Gyönyörű szép, és egészen 1987-ig úgy véltük, a teszt vége közel van. Befejeztétek, s nem lett volna többé föld. De a bibliai próféciákból nem valósult meg semmi, ugye? Ezek a régi jövendölések lehulltak a porba, nemdebár? Többé nem érvényesek. Az idő meghaladta ennek a megvalósítását, s ha játékosok hiányoznak is még, politikailag, ezt hozták volna létre. És itt vagytok ti, új jövőt alkotva, amit még nem szükségszerűen láttuk olyannak, mint amilyennek mi látjuk.

Hányan képesek közületek ünnepelni? Miért nem ünnepel a sejtszerkezetetek? Hányan vagytok közületek képesek arra, hogy felálltok, és ezt mondjátok: "Nem csak, hogy örökéletű vagyok, de itt megfelelő helyen vagyok, a megfelelő időben." Nem sokan akarják még közületek látni ezt. Közületek néhányan ezt mondjátok: "Annyira jelentéktelen vagyok. Senki sem ismer. Egy könyvet se írtam, semmilyen magazinban sem szerepeltem. Senki se ismer." Erre én azt mondom, kedves Emberi Lény, én ismerlek Téged! És az itt lévő kíséret is ismer Téged! Olyan hatalmas vagy, mint mindenki, akiket csak ismerünk. A fényed olyan erős, mint mindenkié itt, ebben a teremben. Ne alkalmazd magadra az Emberi kulturális felfogást, és megítélést, ami az erődet illetné, mester. Angyal, Emberi Lény, ez az oka annak, amiért mosdatjuk a lábad. Oly sok minden van elrejtve, oly sok mindent kell még tökéletesíteni!

Bele vagyunk szerelmesedve abba az Emberi Lénybe, aki úgy menne akaratlagosan keresztül valamin, ami sokkal nagyobb nála, és szeretettel kellett ezt megtegye. Béke a földön? Nem csak, hogy lehetséges ez, hanem egész valószínű is. Megváltoztatjátok a bolygót oly módokon, amit nem vagytok képesek látni, de mi képesek vagyunk rá.

Figyeljetek oda két dologra. ezeknek az időzítését nem tudom nektek megmondani, mivel ez rajtatok áll és a szabad akaratotokon. Hívjátok ezt próféciának, ha így jobban tetszik, de ez csak akkor fog így történni, ha követitek azt az itt lévő energia potenciált, amiről beszéltünk. Figyeljétek meg ezt a két politikai dolgot a bolygón:

1., Bársonyos forradalmak. Úgy definiáljátok ezt a kifejezést, ahogyan akarjátok. Bársonyos forradalmakat két fontos országban. Az egyik Kína. A másik Irán. Ezek olyan tudatosság váltást szándékoznak beizzítani – bármilyen furán is hangzik ez – a békéhez való olyan igazodást, ami békét hoz a többségeteknek. Figyeljetek erre. Ez elkerülhetetlen, amennyiben ezen a pályán haladtok.

2., Azután ott van a legnagyobb. Változás a Közép-Keleten, Izraelben, itt Jeruzsálemben. Figyeljetek erre oda. A váratlanra. Végső fokon, egy fiatal személyt fogtok látni, aki kiemelkedik, akiről beszéltünk már korábban [Izraelben].*

Ez történik most, de oly módon, ami jelenleg el van rejtve. Képesek vagytok-e velem ünnepelni, annak ellenére, hogy még képtelenek vagytok ezt meglátni? Ez az, ami valójában történik. Nem láthatjátok ezt az újságjaitok hasábjain, a híradókban, de ez itt van. Tudod-e azt mondani: "Ez egybevág a lelkemmel"?

Végezetül, azt mondjuk nektek, hogy mind egy szálig azért vagytok itt ma este, mert arra vagytok tervezettek, hogy itt maradjatok. Hozzá kell nyúljatok a tehetségetekhez, benső tudásotokhoz, ami csak arra vár bennetek, hogy aktiváljátok. Ez a szabad akaraton múlik, tudjátok? Saját magatoknak kell ezt megtegyétek. Nincsen olyan gyógyító itt, ebben a teremben, aki létrehozhatja helyettetek az ez irányú szándékozásotokat. Ez a tesztben a sportszerűség. Mindegyik Embernek ezt önállóan, saját magának kell ezt megtennie. Tehát, hogy döntesz? Elkezded ezt a benső keresést? Meg fogod próbálni a négydimenziós felfogáson túlra való tekintést, amiről beszéltünk?

Fogd ezt az információt, és öltsd fel magadra a spirituális-éned köpönyeget ma este. Hagyd, hogy azok, akik a ma esti kíséretben érkeztek ide, beömölhessenek ide most, sokkal nagyobb méretekben, mint eddig. Hagyd, hogy megnyomhassák a vállaid, hogy megmutathassák neked a jelenlétüket. Páran közületek képesek lehettek most meglátni a színeket is most [Lee invitálásáról beszél, hogy meglássák a körülötte lévő színeke]. Páran közületek esetleg képesek lesztek megérezni az itt jelenlévő extra entitások illatát is. Hadd kezdődjön el a csoda. Amennyiben azt, ami folyamatban van, hajlandó vagy befogadni az életedbe, hinni benne, akkor hadd történjen meg ez, úgy, hogy felszállhass arra, amiért idejöttél. Hadd kezdődjék el a gyógyulás, hogy gyógyult testben maradhass itt... létrehozni az Új Jeruzsálemet. Ez az, amit a Fénymunkás csinál. Ez a miértje az itt létednek, és ez az igazság. Amit évekkel ezelőtt mondottunk nektek, változatlanul áll. Üzenetünk ugyanaz marad, és ez elragadtatja az Emberi Lényt.

És ez így van.

Kryon

* Ez december 4-én volt csatornázva, mielőtt az izraeli miniszterelnök (Arial Sharon) megbetegedett, s mielőtt a Hamas megnyerte volna a palesztin választásokat.

Forrás:

Hozzászólások?

Mas is valaszolhat, ha tud!

Szeretettel,
felebaratGini!

Ki az a Kryon?

Szeretettel,
felebaratBizony, bizony :-)

Ma kőkeményen mesterszámban vagyunk...
3x11 = 33 ...
Az új energiák már nem igényelnek rituálékat, semmi különös dolgunk nincs.
Egyszerűen csak tudatosan kell eltöltenünk a napot, úgy mint a 10milliószoros napon.
Tudnunk kell, hogy ez valami újnak, jónak a kezdete (lehet).

Életem...
Légy a Titok részese velem
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...És ma egy 3-szor 11-es dátum van... ;)

Azt hiszem, ehhez nem kell túl sokat hozzáfűzni.

"Az egyes szám azt jelenti: "új kezdet." A 11:11 körüli energia ezért egy mesterszám, ami azt jelenti, "megfelelő spirituális akció kezdete a bolygón"... Ünnepeld a 11:11-et! Ez reprezentálja az új kezdődéseket. "

Nos, boldog teremtést mindannyiunknak! ;)Most ledöbbentem!Mennyire nincsenek véletlenek!

csenge333
11:11-Istenem!Tegnap pont ekkor küldtem valakinek emailt........./ÚJ KEZDET?ÉRDEKES!!!!/Nem térek magamhoz!A vallasos hit

"...a vallasos hit nem valami kegyeskedo dolog,hanem a sikeres elet tudomanyos eljarasa.".........Az ima legfontosabb funkcioja,hogy osztokel teremto eszmek megvalositasara............."Isten orszaga kozottetek van." /Lukacs 17/21 /, akkor arrol tudat bennunket,hogy Isten a mi teremtonk,lelkunkbe es szemelyisegunkbe fektette le azokat a hatoeroket es kepessegeket,melyekre szuksegunk van,hogy epito eletet eljunk.Pl.:..............
Hol van mar az a regimodi uzletember,aki szerint a vallas elmeleti ugy es nincs helye az uzleti eletben.Ma mar minden sikeres es alkalmas uzletember alkalmazni kivanja a legutolso es legjobb kiprobalt termelesi,elosztasi es adminisztrativ modszereket es mar sokan felfedeztek,hogy a legnagyobb es leghatasosabb ilyen modszer az ima."
/ Norman Vincent Peale:A pozitiv gondolkodas hatalma/

Szeretettel,
felebarat