A channelingről

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!

Biztosak vagyunk abban, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, nemegyszer gondolkodott már arról, hogy vajon hogyan, kitől, ki által és miért érkeznek üzenetek az emberekhez.

Annak ellenére, hogy a channeling (vagy a brit írásmód szerint: channelling) igen régóta ismert jelenség, hiszen több ezer éves írások szólnak médiumokról és a rajtuk keresztül érkezett üzenetekről, még mindig sok kétkedés övezi. Manapság, amikor a spiritualitás soha nem látott tömegeket érint meg, nagyon fontos, hogy hiteles közvetítéseket kapjanak az arra nyitott útkeresők.

channeling

A channeling, csatornázás vagy közvetítés során, számtalan fizikailag is érzékelhető jelenség mellett, a médium testén keresztül nyilvánulnak meg számunkra láthatatlan dimenziók létezői, vagy maga a médium szellemi vezetői. Érdekes, hogy néhány közvetítő angyali vagy más dimenzióbeli entitás üzeneteiként csatornázza le, az egyébként hiteles üzeneteket, akkor is, ha azok saját bölcs, legfelsőbb tudatának megnyilvánulásai. Bárki legyen is az üzenet forrása, hitelességéhez nem férhet kétség, ha szeretetteljes, harmónikus, az egót teljességgel kiiktató üzeneteket ad át. Gyakran szelíd, de határozott üzeneteket küldenek az emberiség számára a Földről, a spirituális feladatokról, a Teremtő szeretetéről, vagy éppen veszélyekre figyelmeztetnek a médiumokon keresztül.

A magyarok között is nagyon sok közvetítő van, sok közülük valóban csodálatos élményt ad a hozzáfordulóknak. Aki tapasztalt már ilyet, nagy bizonyossággal meg tudja különböztetni azoktól az álközvetítőktől, akik viszont ismeretlen, alacsony rezgésű forrásokkal kerülnek kapcsolatba, s rajtuk keresztül csupa olyan energiával, amely senki javát és lelki fejlődését nem szolgálja.

Lee Harris és Story Waters nagyon sok helyen megfordultak az elmúlt években, több kontinensre is visszavárják őket. Akik kapcsolatba kerültek velük, nemcsak a szeretetteljes közegről számoltak be, de arról az intellektuálisan is meghatározó élményről is, amely szellemi fejlődésükben is új utakat nyitott meg. Mi csak annyit mondhatunk, ha e sorok olvasója nyitott egy új spirituális élményre, akkor szeretettel várjuk október 11-12én, s addig is olvashat a honlapon számos érdekes cikket a két médiumról és a channelingről egyaránt.
További információk:

További információk a szemináriumról
Kicsoda Story Waters?
Kicsoda Lee Harris?
Nézd meg a Story Waters videókat
Nézd meg a Lee Harris videókat

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!HozzászólásokNem, nincs értelme, mert...

"a lelketek a repülőgépetek."

A mai világban a csatornázás szerintem idejétmúlt dolog, mert mindenki képes "repülni". :-)
Nem kell hozzá felszállni egy utasszállítóra. :DKedves Admin

A folyamat maga, egy termeszetes, minden ember altal teljesitheto folyamat, feltetele a lelkifelkeszultseg.
Lelkifelkeszultseg= folyamatos rahangolodas a vegtelen szeretet hullamhosszara/rezgesere.
Folyamatos rahangoltsag=tudni+hinni+elni.
Hogy ki,milyen uton jut el erre a lelkiszintre, az valtozo, egy biztos, Isten es ember kozott CSAK Egy Ut van,ami Egyenes, a tobbi mind ferde vmelyest. Mint ahogy ket pont kozott is csak egy egyenes vonal huzhato.
Kerdem en , van-e ertelme azoknak,akiknek ez mar termeszetes modon megy, vilagraszolo produkciot csinalni belole (magukbol)???!!!

Szeretettel,
felebaratLehet tudni, hogy mikor jönnek legközelebb?

Érdekelne.***